Marsa 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/20/"][b]Napoved za 20. teden[/b][/url] - [b]14. - 20. maj 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 [color="#0000FF"]*Izčrpani bomo in črnogledi, zdelo se nam bo, da nam primanjkuje varnosti, počutili se bomo nekako izgubljeni in prazni, po drugi strani pa bomo notranje razburjeni in razdraženi in se bomo za vsako stvar vznemirjali, vsemu bomo pripisovali dodatno težo in včasih se nas bo polotil tudi nekakšen obup. Čeprav si bomo želeli bližine drugih in stikov z njimi, se bomo pogosto umikali v osamo in potem objokovali svojo osamljenost.*[/color] jaz se že od petka takole počutim [color="#4169E1"]*Bodimo čimbolj osrediščeni in skušajmo ohraniti pozitiven pogled na življenje, ljubeče se ukvarjajmo s sabo in tudi z drugimi.*[/color] ok! hvala, hvala za opozorila in napotke pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2007 eh. prosim. sej sem se z najvecjo muko zbrcala, v bistvu sem jo dokoncala, ker sem je imela ze precej napisane, pa ravno zaradi tega mlaja in to, k sem vedla, da bo folk hotu vedt, zakaj se tko pocut, kot se oz. da je *krivec* 'visja sila'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 Jaz raje sploh ne bom brala - me je prejšni mlaj tako potolkel, da bo tale sigurno manj hud. Saj do tam sem prebrala, ko piše nekaj, da tistim, ki so se za vikend nafilali z energijo, bo boljše. Sem vedela, da vem kaj počnem. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 Opa, napoved je že tu.Se človek kar navadi nanjo. Lea...še ena, ki ima podobno počutje.. ...ampak sedaj mi je lažje, ko vem,da za čofotanje po kalni vodi nisem kriva ..ja luna je..pa Mars, pa Neptun...in proximo centauri ne smem pozabit! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 mah, mi ni dalo miru, pa sem šla vseeno brat. [color="#0000FF"]Mlaj lahko izkoristimo za vsesplošno 'resetiranje' in se napolnimo z novimi in svežimi programi. [/color] ... Z resetiranjem se res ukvarjam te dni [color="#0000FF"]K sreči bo ugoden vpliv Saturna (prav tako v drugi polovici tedna) in bomo tako morda nepričakovano kaj pomembnega dokončali in uredili [/color] ... se splača potrudit, da bi šla moja diplomca v branje [color="#0000FF"]Proti premočnemu in negativnemu vplivu mlaja si lahko pomagamo s kakim kristalom (lunin kamen[/color] ... sem si ga pa tudi nadela par dni nazaj. ne smem se več pritoževat čez svopjo intuicijo - očitno čisto fajn dela. Hvala Marsa za napoved. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 uf napoved...... sm se že ustrašla da je nau nism vedla kok se nej obnašam....zdej pa že bo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 No ja, še kar všečna napoved. Tisti vpliv mlaja ne more biti tako hud. Edino neg. vpliv Jupitra in Urana na Merkurja mi nista najbolj všeč. [color="#00FF00"] Proti koncu tedna se bomo spet bolj bosvetili sebi in se zadrževali v bližini doma, godila nam bo zgolj družba domačih oz. najbližjih. Postorimo kaj doma in/ali na vrtu in se v splošnem ukvarjajmo z 'domačimi zadevami'.[/color] Mhm, spet si grem malo napolnit baterije. Med zelenje. Čez vikend se me je lotevalo domotožje. Zdaj pa ena sama evforija, ker grem spet malo domov. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 A zato sm dons sitna...že v naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 jao... no ja, se tolažim s tem, da slabš že skor ne more bit.. to, da sem tečna že tri dni, da me je minilo, da bi se šla kakršnokol vezo, da mi gre vsaka malenkost pri folku na jetra, da bi bla sama pa ne bi bla sama, da mi gre kr neki na jok... pustmo to.. na konc današnjega dne sva se s frendico sam še smejale.. do tam, ko sva prišle k men pečt tortilje za piknik, je blo še dost ok.. pol pa.. razkuhava krompir.. pol nardi POK! in ugasne komplet vsa elektrika.. pozabl kabel od toasterja zraven kuhalnika in ga je skurlo.. pride frend in komi zrihta elektriko nazaj.. vmes vrževa eno tortiljo po celem štedilniku, pobirava, umakneva un okvir, da bova spucale, itak da sva okvir naslonile na toaster, da se je še mal stopil in plastika na okvir prijela.. ko hočem umaknit okvir si divje spečem prste.. pol stopim na mačji pladenj, polijem vso vodo in razbijem eno šalčko.. kličejo naj pridem po motor, se frendica javi za prevoz, prideva 5 minut prepozno.. jo odpeljem do njenega avta, ki ga ni in ga najdeva na parkingu za rampico in hočejo neki čez 60€ zanj.. sreča v nesreči sem mela denar, ker nisem servisa plačala in sem ji lahko posodila.. sva šle samo še domov.. zdaj čakam, da mi ekran skoči v glavo al pa kaj vem kaj.. a je to... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 V dnevih po mlaju se čimveč družimo s prijatelji in drugimi dragimi in obiščimo kak družaben dogodek in druge podobne prireditve ali sami organizirajmo druženje oz. zabavo. Bodimo dejavni in ustvarjalni, uredimo pa tudi najrazličnejše opravke, za katere prej nismo imeli časa ali energije. ha ha ha ha...tole bo pa pester začetek vikenda...prej še en izpit dol dam...pol pa se pustim presenetit nečemu ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 [quote name='Aliana' post='843873' date='15. May 2007, 22:23']da me je minilo, da bi se šla kakršnokol vezo, da mi gre vsaka malenkost pri folku na jetra, da bi bla sama pa ne bi bla sama, da mi gre kr neki na jok... pustmo to..[/quote] kratko in jedrnato opisano moje počutje v teh dneh, sploh se ne spoznam več, pa še neka čudna žlehtnoba me daje.to definitivno nisem jst. Pomota, nekdo se je naselil vame... upam, da mine, ker si takšna nisem všeč... zdej grem pa še napoved prebrat. hvala zanjo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 ahhhh...sej sm vedla, da bo spet en zanimiv teden.....marsa, hvala za napoved.... tole je vse skup že res en velik hec..... ...birokratske stvari dobro tečejo....sploh glede na okoliščine.....ostalo pa tud.......kljub vsesplošnemu bluzu sem skulirana in razpoloženju nič ne fali......radarje odklapljam kolikor se da........sam folku se res rola..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 [quote name='Amis' post='843910' date='16. May 2007, 06:38']ahhhh...sej sm vedla, da bo spet en zanimiv teden.....marsa, hvala za napoved.... tole je vse skup že res en velik hec..... ...birokratske stvari dobro tečejo....sploh glede na okoliščine.....ostalo pa tud.......kljub vsesplošnemu bluzu sem skulirana in razpoloženju nič ne fali......radarje odklapljam kolikor se da........sam folku se res rola..... [/quote] tokrat tudi meni sej se tolažim da imam hormonske motne bog ne daj da takšna ostanem ali pa (se bo okrog mene naredil kilometrski osebni prostor) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 he he...s takim osebnim prostorom vsaj vidiš, kdo si upa....ostat v bližini.....ostalo pa tako neha bit pomembno....kaj češ s strahopetci počet....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 ha ha...vsaki po svoje se dogaja...vidim...mene sanje dohitevajo in prehitevajo....le kaj je temu krivo je pa zanimiv teden...energičen in nabit z vsem...edino čustva ostajajo tam nekje...in a veš, da je prav fajn tko Ksenia...jaz te pa kr mal pogrešam...Ksenio ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Thanks Marsa ....všeč.....ne duha ne sluha o kaki dolgočasnosti.... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Hvala Marsa Pa smo tam. Luna v raku. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Danes sem na postu. Zeleni čaj, Yogi čaj, svež pomarančni sok .... Cigareti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 [quote name='mačona' post='843956' date='16. May 2007, 11:43']Danes sem na postu.[/quote] super! jaz bom pa najbrž jutri. bom imela luninega. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2007 [quote name='enja' post='843753' date='15. May 2007, 14:50']Se človek kar navadi nanjo.[/quote] ja sej. [quote name='kukica' post='843754' date='15. May 2007, 14:52']ne smem se več pritoževat čez svopjo intuicijo - očitno čisto fajn dela.[/quote] ja, tole je fajn, k recimo tud ce nc ne sledis pa vse to... pa te vcas presenet, kako neverjetno si v skladu z. [quote name='Todika' post='843773' date='15. May 2007, 16:34']nism vedla kok se nej obnašam....zdej pa že bo[/quote] no vis pol pa se dobr. [quote name='mačona' post='843828' date='15. May 2007, 18:07']Mhm, spet si grem malo napolnit baterije. Med zelenje.[/quote] Imela ful v glavi, da NAD NUJNO v naravo, tocno med zelenje, kot pravis, in a nisem pozabla not vtaknit! Ja ja ja... med zelenje, v naravo, mlaj v BIKU! [quote name='Pika Pikica' post='843838' date='15. May 2007, 18:39']A zato sm dons sitna...[/quote] a dons si se? [quote name='Aliana' post='843873' date='15. May 2007, 22:23']jao... no ja, se tolažim s tem, da slabš že skor ne more bit..[/quote] Tko sm se jaz v teh dneh nekaj..... v glavnem... je blo lahko se slabs. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2007 [quote name='Audente' post='843880' date='15. May 2007, 22:50']...prej še en izpit dol dam...[/quote] razturas z levo roko! [quote name='Ksenia' post='843907' date='16. May 2007, 06:26']Pomota, nekdo se je naselil vame...[/quote] a dej, hit ga ven zbrcaj! [quote name='Amis' post='843910' date='16. May 2007, 06:38']...birokratske stvari dobro tečejo....sploh glede na okoliščine.....ostalo pa tud......[/quote] men pa nc kej ne laufa, morm priznat. [quote name='silki' post='843920' date='16. May 2007, 08:36']....všeč.....ne duha ne sluha o kaki dolgočasnosti....[/quote] ne, to pa pac ne. [quote name='nataly' post='843924' date='16. May 2007, 09:37']Pa smo tam. Luna v raku.[/quote] [quote name='mačona' post='843956' date='16. May 2007, 11:43']Danes sem na postu. Zeleni čaj, Yogi čaj, svež pomarančni sok ....[/quote] fajn, tud dons bi blo kul cimmanj strupov, ce ze ne post oz. sadni ali zelenjavni ali vsaj zdravi dan. [quote name='lea' post='843958' date='16. May 2007, 11:45']jaz bom pa najbrž jutri. bom imela luninega.[/quote] dobr ga spelji pa se precisti! ...in vsi/vse, k ga izvajate dons. jaz sem kao nekaj nacrtovala, pol sem pa ob 2h zjutraj jedla araside, pol pa se crno zhemljo pa jogurt pa sir. (pa sem se namenila mal izognit mlecnim izdelkom ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2007 jp, kar mocen je tale mlaj in tok je se drugih aspektov, da vse shiba z enim svojim ritmom, mi pa kao samo nemocno opazujemo, cist zmedeni, izgubili smer. treba sam zaupat pa gurat. sej bo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 [quote name='Marsa' post='844252' date='17. May 2007, 10:54'] Imela ful v glavi, da NAD NUJNO v naravo, tocno med zelenje, kot pravis, in a nisem pozabla not vtaknit![/quote] Heheh, jaz sem kar predčasno spizdila domov. Ven iz mladinskega zapora (tako je rekla frendica, ko je bila pri meni na obisku v novem študentskem domu ). Ne morem skoz čepet za mizo v sivi sobi in buljiti v knjige. No, saj grem večkrat do Mosteca, čez Rožnik in do Tivolija, ampak doma je vse okoli eno samo zelenje. Oaza. Plus tega imamo zdaj doma vsaj en bajk popravljen in bom imela raziskovalni vikend. Bratu pa bom po dolgem času delala globinsko čiščenje kože. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 sem mislila delat post, pa je imam tud sama štalo na nebu , jem pa ananas, mogoče bo padel sadni dan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.