Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

jutrčk x:)x sem celo noč držala pesti, da mi ne bo treba zjutraj kidat in avta odkopavat.. kul, zaenkrat smo ok x8Dx

mam kar neki dela tlele v pisarni. pol pa brata na operacijo peljem. učke. pa najbrž pol kar tle prespim, ker bo rabu celo noč kapljice v uč pa tak.. da vidim tole še iz druge perspektive x:o)x

mal se mi ne da začet migat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

no, da poročam:

kupujem plašč - že dva dni xrolleyesx enga tazga, ke ne bo drag, mora pa bit kvalitetn (pol vemo zakaj ga še vedno nimam), tko da sm v pet in sob posvetila šetkanju skos štacune v BTC in njegovi okolici (raznorazne hale, Emporiumi, Zare ipd. šit), pa sm še zmer brez njega. Mi je pa padel v uč en (v bistvu dva, sam je en od te dvojice pregrešno drag in stane glih tolk, kolkr sm jst pripravljena dat za avto - med 400 in 500eur - pol se ve, zakaj sm še zmer brez avta x:o)x no dobr, sej ga tko nujno pa spet ne rabm, glih tolk kolkr nouga plašča ne; star je še dobr, sam sm se ga naveličala nosit, 7 zim je blo zadost), v bistvu je biu taprv, k sm ga poskusila, tko da zna bit, da bom spet zagnjavila za prevoz v Emporium-a, stane pa pol manj (kar je še zmer fuuuuuul, sam cene vsaj kolikortoliko kvalitetnih plaščev so nenormalne, tko da...)

A zakaj ga nisem že takoj vzela? Ker je biu dragi mnenja, da je prewč staromoden da je zihr še kej boljšega za ta denar. Iščem pa klasični kroj, kar je dandanes mission impossible, pa odtenek mora bit črnočrn, no pogojno je še antracit. Ne pa neke rjave, rdeče, bele klobase z mački okol vratu xrolleyesx sej ga ne bom nosila sam letos, a mora vesoljni svet vedet, da je ta model izpred XY let xrolleyesx

mah, če mi je namenjen, mi je namenjen, drgač bom oblekla budno :vragec:

ja, včer zveč sm šla v Tivoli na hokej.tekmo ZMO:ACR; blo kar pestro, sam prva tretjina je bla doooolgčas xcivx pa so pol le pospešl in zmagal :palec:

tak x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

sfukan k turshka fana.... :xx!:

bla, bla, bla....lepo se mejte....bla, bla, bla

bla, bla, bla...

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na oba noska.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

dej skoč še v Modiano pogledat.. za letos ne vem, lani sem pa enga čist klasičnega uspela dobit, črn, kašmir/moher al karkol že je tist mal bl kvaliteten material, pa nekih 150€ je bil, k so glih popust talal... aja, lahk raskiraš za unag za 400€, da te bo na razprodajah počakal, bodo menda zdaj kmal, ne...

no, da poročam:

kupujem plašč - že dva dni xrolleyesx enga tazga, ke ne bo drag, mora pa bit kvalitetn (pol vemo zakaj ga še vedno nimam), tko da sm v pet in sob posvetila šetkanju skos štacune v BTC in njegovi okolici (raznorazne hale, Emporiumi, Zare ipd. šit), pa sm še zmer brez njega. Mi je pa padel v uč en (v bistvu dva, sam je en od te dvojice pregrešno drag in stane glih tolk, kolkr sm jst pripravljena dat za avto - med 400 in 500eur - pol se ve, zakaj sm še zmer brez avta x:o)x no dobr, sej ga tko nujno pa spet ne rabm, glih tolk kolkr nouga plašča ne; star je še dobr, sam sm se ga naveličala nosit, 7 zim je blo zadost), v bistvu je biu taprv, k sm ga poskusila, tko da zna bit, da bom spet zagnjavila za prevoz v Emporium-a, stane pa pol manj (kar je še zmer fuuuuuul, sam cene vsaj kolikortoliko kvalitetnih plaščev so nenormalne, tko da...)

A zakaj ga nisem že takoj vzela? Ker je biu dragi mnenja, da je prewč staromoden da je zihr še kej boljšega za ta denar. Iščem pa klasični kroj, kar je dandanes mission impossible, pa odtenek mora bit črnočrn, no pogojno je še antracit. Ne pa neke rjave, rdeče, bele klobase z mački okol vratu xrolleyesx sej ga ne bom nosila sam letos, a mora vesoljni svet vedet, da je ta model izpred XY let xrolleyesx

mah, če mi je namenjen, mi je namenjen, drgač bom oblekla budno :vragec:

ja, včer zveč sm šla v Tivoli na hokej.tekmo ZMO:ACR; blo kar pestro, sam prva tretjina je bla doooolgčas xcivx pa so pol le pospešl in zmagal :palec:

tak x^x

tamal že mal bogi okol hod.. mal strah ga ratal.. sej zato grem pa jaz z njim, k sem že dala to čez..

chinese take-away mela za kosilo x:px

loesje

Spet nazaj -

Sva z gospodičem zadnjič hotla v kino. Najprej ta mala po netu pogleda, kaj vrtijo v našem Ptujskem - pa pravi: ob devetih je Kraljestvo organizmov... pa pravim s kavča: kakih organizimov...ja, nič ne piše kakšnih..organizmov pač..gre gospodič pogledat bolj natančno pa mi šepeta: orgazmov...aha..takih organizmov torej..

Pa se odpravima. Zunaj si ogledam plakat in takoj odločena, da tega pa ne gledam..organizmi ali orgazmi taki ali ovaki. Sadomazo scena ni zame..niti za pogledat ne. Pa grema v Mb. Gledat Kraljestvo.

Smrtna tišina v dvorani.

Definitivno dober film, če bi ga kdo pogledal :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

sem prebrala orgazme. :D

Ciao picke! xcivx

Kok so se mi dobr pozdravle opekline in vse! xokx

drugic bom tud zdravla. x:o)x

k se mi je tok lepo zacelil in skuliral, da dol pades! ampak sm bla pa tud pridna, ful cajtala.....

drugac je pa ta flat opasan po zivotu. x:o)x x:Dx

ce karkol odprem, premaknem, zabijem, iztaknem, mi kej v glavo al pa v uch prleti al kej eksplodira al pa kej! :D

zadnjic, v nedeljo al kdaj, sem hotla nekaj vzet z zgornjega predala, pa se je oni stilcek zlomil al kaj, skratka, ves predal z vso vsebino je letel proti moji glavi, vsa vsebina *lekarne* (razne moje cararije, vecinoma seveda v steklenih flashkah pa tem) pa po tleh po vsej sobi... in to zvecer. totalen schtraufenpacht.

k srec mam dobre reflexe in tokrat se mi pa ni nc zgodil, hehe! :vragec: x8Dx

... vcer sem se ze spat spravljala, pa me klice frend pa nekaj casa govoriva pa nekaj hrano omeni pa pravim o jaz pa lacna, pa me povabi na vecerjo in grem ! :eek:

in je blo lustn, ob pol treh dam prisla.

od frenda do doma sem porabla 15 minut, od doma do doma (k sem parking iskala po vsem stepiju) pa 20. x:o)x

dons pa akcija, sibam okol, mam 150 stvari za spedenat.

ajd, mejte se! xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

čaki, zdej pa ne štekam...a sta pol gledala "organizme" al ne.....?.....

x:o)x ne, nisma gledala "organizmov", gledala sva Kraljestvo. (brez organizmov alias orgazmov) :vio:

jaz tudi neverjetno pridna v službi. celo na neprostovoljni dieti, ker nisem imela časa iti na malico. Zdaj se bom morala z jogurtom in jabolki zadovoljit... :eek:

Sicer pa -ta velka imela prvo vožnjo s familijo - v soboto nas v Hočah skoraj poklala..pa smo te nekak preživeli, ampak vsi paf, kdo neki ji je dal izpit v roke..tak, da bo zdaj imela učne ure po Halozah. Mene seveda za vučiteljico :sori:

:palec: tipično očetovsko - v strahu bolj kot mame. hvala bogi, da te vsaj nekdo bodril. :palec:

saj - jaz se sama v katrco spravila -ki imela zgoraj menjalnik, pol pa na sredo ceste obstala ker ne znala v rikverc dat x:o)x x:o)x

Saj je za razumet - ona tam vozila golfa 5, doma pa limuzina od nexie x:o)x , pa šaradek..mislim, dol padeš res. Tam servo volan, pa abs bremze, doma pa vse hand getrib:))

Saj pravim - prava sreča, da smo preživeli(vsi -vključno z avtom :2src: )

Dobrojutro,

na šmartinki že okrašena z lučkami prva drevesa, sem kar debelo pogledala, ko se je tak na gosto svetilo iz megle, tako da se zgleda že december bliža in ko da bi reko keks bo novo leto.

Lepo vam naj bo, lepo si naredite! :palec:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

dej skoč še v Modiano pogledat.. za letos ne vem, lani sem pa enga čist klasičnega uspela dobit, črn, kašmir/moher al karkol že je tist mal bl kvaliteten material, pa nekih 150€ je bil, k so glih popust talal... aja, lahk raskiraš za unag za 400€, da te bo na razprodajah počakal, bodo menda zdaj kmal, ne...

ej, veš kok pogrešam Modiano - sm zmer v šišenskem mečktatorju čekirala, zdej je pa še ni (bom v novem delu, k ga še gradijo xrolleyesx )

pa točno tazga, klasika kašmir iščem xcivx

Bom poskusla najt kako Modiano, pa da vidim :inocent:

drugac ... sem hotla nekaj vzet z zgornjega predala, pa se je oni stilcek zlomil al kaj, skratka, ves predal z vso vsebino je letel proti moji glavi, vsa vsebina *lekarne* (razne moje cararije, vecinoma seveda v steklenih flashkah pa tem) pa po tleh po vsej sobi... in to zvecer. totalen schtraufenpacht.

hej, to se men redno dogaja, ampak z domačimi čajčki; nabrano posušim, pol pa shranim v unih štacunskih vrečkah za sadje, ker mam pa ful mal placa, jih nabašem na fascikle z dokumenti na najvišji polici (k jih res ful mal gledam), no tko da vsakič, ampak res vsakič, k vzamem kak fascikel, mi prileti v glavo polno enih vrečk in vrečic s posušenim čajčkom, tko da morm pol drobir bezga, lipe, mete, melise, timijana, šetraja z las preč jemat, pa še po tleh se zmer mal raztrosi :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ojla! x:)x

En hiter pozdrav, dokler princesina spi...

Se tako dolgo nisem pofočkala, da sem se hotela z "y" prijavit. Ker mi pa tipkovnica malo serje med "usa" in "svn" varianto, sem "freza" napisala... x:Dx

No, mi smo ok, naša lubica bo operirana v januarju, sicer lepo napreduje in je živahna, prijazna in navihana. :2src:

Upam, da ste tudi vi vsi fajn, na žalost vas hudo malo berem. Tamala podnevi jako malo panča, je pa ponoči kar mir (takrat pa tudi mami z veseljem spi...)

Lepo se imejte, bodite zdravi, pa vse naj vam gre kot namazano... x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Moji mami:

“You can chain me, you can torture me, you can even destroy this body,

but you will never imprison my mind.

Mahatma Gandhi

http://shrani.si/f/1C/Ts/rAv7PnE/soncek04.gif

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

meeeen je dooolgcajt! :att:

bemu jarca ,ja.

tle v sluzhbo prsla tko entuziasticno kako bom fajn delala pa tko.....zdej pa ze cel dan nikjer strank :o|o:

se dobro ,da ni sefa okol :inocent: ,tko da lahko malo po lnf-ju bluzim x:px

vsaj to...praha se mi pa ne da vec pucat po policah kurc xDDx

najbolje bi bilo ,da mi recejo naj grem domov,ker ni dela ....ja,v sanjah....bemtiš xcivx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

ojla x8Dx

ma, kok cajt beži ( sej ni čudno, ko tolk vetr piha x:Dx ), no pa sej, od tedi k sem bla nazadnje gor, je sam 10 strani novih v dnevniku x:o)x tak ni neke sile....mal se pa morm javt, da vidte da sm ok x^x

vas kae r pogrešam mal :vio: samo mi ne stegne....pa še tko je približn, kot s frendom, k se dolgo nista čula....študiraš da bi poklical, pa kar nekak se ne zdevaš zraven xrolleyesx x;)x upam da ste vsi ok, da je več onga gore kot dole xDDx

jaz sm fajn, res, mala tudi, zdaj je naštudirala že miljon enih jokcev :eek: pa boga mi da jaz sam za enih 6 vem kaj bi rada :inocent: ostalo pa tud če bi v kitajščini jokala x;)x je pa faca, čveka pa živc....še vedno je izključno ziza zakon x:px čeprav poslušam od vseh nepoklicanih, da kak bi bil že cajt ji kaj konkretnega za dat, ni ćudno da joka, ko od mleka pa gvišno ne morš bit sit :vragec: grrrrrr....kr hudobna ratam no...saj sem se navadla že malo in s pridom uporabljam oba ušesa, samo včasih pa zrevoltiram čisto od vseh teh nasvetov :xx!:

grem zdaj si eno švoh kafe skuhat pa mal prečekirat, pol bo pa že tak sirena x:Dx

x:Xx tega si raztalite ( ja, savinjčanka škrta...9

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ej Todi fajn, da se mal javiš x:)x

glede nasvetov pa sej veš kok je to :fiju: ,

če se malčica razvija in pridobiva na teži pol je ok,

če bi hujšala pol pa nič ne rečem,

fajn uživajta

tebi xDDx

malčici pa :kiss:

o misty xDDx

lenka :palec: mah....dojenčki pač jokajo za vsak drek no, saj drugega ne znajo in res ne vem od kod prepričanje da če joka je pa kar lačen xrolleyesx

nek bajsolin ni x:Dx pridobiva nekje povprečno, samo jaz na številke ne dam kaj dosti....če od porodne teže gledam je ful nardila, samo zdaj ta mecečni prirast pa ni več tako divji x:Dx samo jo vidim kaka je, pa živ boh mi ne bo reko da je lačna :vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Včeraj sem pa ostrmel.

Kdo ugane za kaj?

Pil sem kavo skupaj z Mačono.

Pa ji sedim tako nasproti in jo pogledam:

Luštna ženska ni kaj!

Kdo je že nekaj širil tukaj po forumu novice, da ima Mačona pre dolg nos?

To ni res!

Sicer pa imamo pri nas danes spet sonce.

Včeraj sem prebral na pozitivkah prispevek vilinčice (Ne vem, če je to ista, ki piše tudi sem) o njenem slovesu od Andreja Lorberja. Pismo me je ganilo. In zelo lepo je napisan.

Lep dan vsem in ostalim.

Eeeej, Todi! xcivx sem glih včer se spraševala kaj počneš pa a bi čist preveč čudn gledala, če te pokličem pa vprašam x:o)x pa pol nisem, k bi res blo čudn x:o)x x;)x sam da si kul, bejba. ma ja, folk je strašno pameten pa vsi vse vejo.. sej so mel možnost na svojih testirat teorije, če pa niso, pol pa sploh nimajo kej za lapat no :o|o:

Cigi, kaj pa delaš zdaj pa kje? :inocent: viš, men je fajn, ker imam v spodnjem nadstropju pisarno, v zgornjem pa posteljo x:o)x sam je pa res, da še nisem spala tlele.. nekak mam slabo vest, filing da če sem že v službi, moram vsaj v pisarni sedet, čeprav res ni dela za cel dan.. zato bi blo pa fajn si počas organizirat čas in si knjige za faks privlečt sem... sam se mi še ne da...

jaz pa brata že 3 dni crkljam, se mi zdi, da je skor lažje preživel te 3 dni v temi, je sam prvi dan en ketonal vzel, potem pa zdržal brez.. faca.. trma x:o)x danes greva zaščitno lečo odstrait, pa da vidmo, če je stvar uspela..

jao, včeraj joga... me kar nekaj mišice bolijo danes.. sploh ni več na izi, kar ene divje vaje smo začel delat.. pa saj mi ful paše, po pravici :palec: zdaj se moram samo še nazaj v faks spravit in kakšen izpit naredit, pa bo vse super :vio:

nič, grem račune spisat in spakirat... lepo bodte x:Xx

... itak da Mačona nima velikega nosu x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...