Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

Nekaj mora bit v zraku... xrolleyesx S komerkoli govorim te dni (že od sobote), je živčen, napet, razjarjen, se je skregal s partnerjem, zaspan, brez volje...

Kot da bi bil ta "veseli december" ena velika pošast, ki lebdi nad Slovenijo in se hrani z energijo ljudi. Upam da bo kmalu izginila v vesolje kam drugam žret energy...

---------------------

Pujsita - vsaka ti čast takole po Mehiki pohajat in raziskovat - prava pustolovka si. xokx x;)x

Moram priznat da sem ti pa kar malček nevoščljiva za vse te tvoje dogodivščine. Ma samo malček. xDDx Ti pa iz srca priželim vse lepe trenutke. xsrcx x:Xx

Bi te pa prosila če malo opišeš kako doživljajo v Mehiki ta decembrska praznovanja oz. katere praznike imajo oni in ali tudi oni praznujejo z nami novo leto ali pa imajo zamik tako kot recimo Kitajci ali pa pravoslavci.

Lep dan vsem! :flower: :flower: :flower:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Nekaj mora bit v zraku... xrolleyesx S komerkoli govorim te dni (že od sobote), je živčen, napet, razjarjen, se je skregal s partnerjem, zaspan, brez volje...

Kot da bi bil ta "veseli december" ena velika pošast, ki lebdi nad Slovenijo in se hrani z energijo ljudi. Upam da bo kmalu izginila v vesolje kam drugam žret energy...

---------------------

Aleluja, pol pa jst res nism kriva :vio:

Ne, sam resno; tut jst opažam, da je "veseli december" vse prej, kot vesel. Tale ihta in vse :xx!:

Sm šla v torek spet mal v Mečkatorja...no, in tm je blo kot v panju polnem besnih os; prou žžžžžžžžžžžžžžžžžšššššššššššššššžžžžž se je lahko slišalo v ozračju trgovine; folk pa temu primerno nastrojen; vse čimhitreje, čimceneje za čimveč vsega, svašta....res, prava Hiša Preobilja je to...ne vem, no...človeku je malo nerodno :ermm:

Pa tut v stari LJ ni kej prow drugače, kuhančkom navkljub :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pravkar sem hotel zapisati, kako so ljudje histerični in tečni te dni, in vidim tvoj in cookiein post. Torej nisem edini, ki čuti to norijo. Res je veseli, vampirski december to -- ko nas velemarketi posrkajo in potrošijo do zadnjega stotina, mi pa se prostovoljno pustimo, v imenu nekih iluzij, tradicij in drugih bedarij, ki z vso silo planejo na dan med decembrskimi "prazniki".

Na cestah pa je v tem času itak povečana smrtna nevarnost. :xx!:

Še računalniki v službi zajebavajo. xrolleyesx

Possible—but highly unlikely.

Pujsita, madonca maš ti jajca xsrcx kr tkole po svetu vandrat :palec:

Sem sla prav pogledat, kaksna je situacija tam spodaj :8): .. Priznam, da me tale trenutek en malo stiska. Point je v tem, da sem jaz svoj lajf preselila semle v Sahuayo, ne samo ta dva kovcka. Vse. Jaz sem se tule pocutila doma in mi ni bila samo ena izkusnja poucevanja Anglescine z dopolnjenim ucenjem Spanscine. Zame je Mehika moje sanje in tole je bilo pravzaprav ziveti moje sanje. Tole mestece je relativno majhno - 210.000 prebivalcev. Kriminala prakticno ni, tako da sem lahko ob katerikoli uri ponoci zunaj, ne da bi se mi karkoli zgodilo, po Mexico Cityju cim bo tema ne bom bluzila sama zunaj, nima smisla izzivat, se je pac treba zavedat dejstva, da je mesto 25 mio ljudi, polno kriminala jasno, skladno z maso. Poleg tega sem zenska, cetudi visja od vecine x:Dx , pa zelo ocitno Nemehicanka. Kot prvo sem vsaj ene pol metra previsoka, oblozena s premalo kilogrami in presvetle polti in presvetlih las in jasno da si vsi zeparji in torbicarji mislijo, da bodo dobili vec, ce meni kaj sunejo, kot ce Mehicanom, ker sem tujka. To so dejstva in tega se je treba zavedat, prilagodit in se temu primerno obnasat. Ne mislim zdaj prestrasena tam zivet, samo ne bom pa izzivala. Druga zadeva je pa ta, da sem tule zivela skupaj najprej s 4, potem s 3 prfoksi, ko je sel Coley domov, od prvega trenutka smo bili skupaj doma, no zdaj bom pa prav sama. In bo prav ironija bit osamljena v mestu s 25 mio ljudi. Imam Angelskega prijatelja tam, ki mi je enih 90% stvari pomagal urediti, ali jih je pa naredil prav on zame, ampak njemu je umrla babica 2 dni nazaj, poleg tega so Bozic in Novo leto bolj druzinski prazniki in se mu niti slucajno ne nameravam uvalit v tem casu... Z veseljem bi sla ven vsaj za novo leto pogledat ognjemet, mora bit nor, ampak bom se premalo casa tam, da bi znala it varno do ognjemeta in nazaj. Bom videla, nekaj bom ze pocela...

Glede praznikov pa. Mehika je blazno verna drzava in sicer je tule osrednja oseba Guadalupe. Je mehiske barve polti Marija, ki je mama in zaveznica ljudstva. Ogromno "kapelic" njej v cast je postaljenih po celi Mehiki in ljudje, ki gredo mimo se obvezno pokrizajo. Oni to naredijo malo drugace, kot bi se enih 5 x pokrizali po nase, na koncu poljubijo mislim da palec in kazalec. Njen praznik je 12. decembra. Pred tem pa mislim da kaksnih 10 dni praznujejo Mañanite. Vsak dan je komu v cast, recimo en dan so bile v cast trznici tule. To pomeni, da se napotis proti cerkvi, vse naokoli je polno stantkov s pijaco - caj s Tequilo in kaksnimi malenkostmi. Glasba je glasna, Mariachiji, Bande, ki so tule popularne,... Na koncu je masa, ki je taka dinamicna, pa ne vlece se kot creva in zupnik menjuje tone (sem sla enkrat za feeling pogledat). To celo obdobje so ognjemeti in to dnevno, poka, ampak ne petarde, pojma nimam res kaj poka, ampak resnicno niti ene petarde se nisem videla. Vse skupaj se je pa koncalo z enormno zabavo. Masa ljudi in 30 minutni ognjemet. Narejena je bila skulptura Guadalupe, zvonckov, krone, golobov, rozic,...Po delckih se je vrtela in naredila iskrice, za intermezzo je bil ognjemet, pa spet skulptura nazaj,... Za Bozic in Novo leto pa porocam kasneje. Edino kar vem ze zdaj je, da si ta glavna darila izmenjajo za Sv. kralje.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pujsita a priletim in ti družbo delam? sej ne sej se hejcam... mala, jaz sem zelo ponosna nate, res ful in verjamem da ti je težko, ampak občutek imam da boš doživela prav lepe praznike... (škoda da nimaš interneta zrihtanega)...

men dogaja na polno, zdejle čakam da grem k frizerju, še vedno me ni minilo in laski prav fajn rastejo... jutri imam rezerviran bowling, pa še neko presenečenje... sem pa nekaj na temo praznikov že v bojem blogcu pametovala, tko da bom pametna in se vzdržala...

samo upam, da je malčica ki jo v teh dneh polagajo v zemljo našla svoje na drugi strani... bemu kaj jaz vse ne doživim v službi...

zadnje čase sem bolj razmišljujoča kot pisoča (kako je pavilen izraz?) in mi prav paše tišina, mir, jaz s seboj... sem pa nekaj preverjala za nazaj in ugotovila da sta otožna in Ksenia bolj malo pametnega nakracali tule, tko da je boljš da sam berem in se učim ;)

šibam k frizerju (upam, da je prava luna da bodo fajn rasli haha)

Pujsita, svaka ti čas, res :palec: Ti živiš (svoje) sanjsko življenje (no, sej vrejetno bi se še kdo v tem šopku znašel), samo dejstvbo pa je, da večina folka samo sanja svoj sanjski lajf, le malokdo pa popoka kufre in vse, pa gre živet dream lajf.

Logično je, da ti bo zdej (ob praznikih in dejstvu, da si trenutno čisto sama, samcata na drugi strani Zemlje) bad in vse, se boš morda kdaj vprašala kaj ti je bilo, ampak veš kaj...stavim, da ti je za tvojo določitev fouvš zelo veliko ljudi (mhm, tut jst, čeprav jst bi ša pol že rajši na J Tajske, ampak pustmo zdej to). Poleg tega boš imela tak filing samo zdej, ker boš zelo, zelo hitro navezala stik z drugimi, enako mislečimi/čutečimi in ti bo prav kmalu spet rajsko :2src: .

V mislih smo (me, myself and I) s tabo xsrcx

Babnce, preč od frizerjev, drgač bo jok in stok x:px

Ksenia, sploh nism vedla, da si ti otožna :eek: (bla)

anyway, jst sm se že mal pomirila, kokrkol...ugotavljam, da mi je trenutno položaj želve super (grem dam želvarit, zveč pa TP :2src: )

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

šibam k frizerju

:D :D

xx cm minusa ti ne gine! :P

*v duhu*... ' v skladu z...' :D ;)

~

aja, grozne lune in vse... a ne... x;)x x:o)x

(se dobr da nimam nobenih *prstov zraven* x:o)x :vragec: xDDx x;)x)

...

ojoj, kok je ze ura! :OO!:

Kok pa hudo bla pridna dons!!! xokx x^x

vse me je bolel pa vse, cist boga bla, pa sem si sam rekla: ma nemoj! :o|o:

Just DO IT! xokx

xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

dons sm pa nacheloma frej.... x:)x x:)x x:)x

v K4 neki metalci... xrolleyesx ....noctiferia...al neki tazga.... :xx!: :xx!: :xx!:

tko de grem rolat na eno prednovoletno zabavo... x:)x x:)x x:)x

lushtn... x:px

pa she kesh pade...hehe

zlomk....tralala

777 x:Xx v daljno mehiko in en x:Xx v malo blizhje revirje.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jaz pa čist fajn volje.. mogoče zato, ker sem čist neresno vzela tele praznike..

včeraj se zmenla za kosilo z bivšim v centru in sva pol še mal po trgovincah zavila, tko da sem kar spotoma par darilc kupila (itak sem se, razen za brata, ki ma r.d. omejila na 3€ na osebo, tko da ni bilo kaj dost izbire..).. pol pa še v spar po hrano in še tam par darilc.. končala v dobri uri z decemberskimi nakupi, nič živčna in tečna x^x

zdaj me pa tlele na mizi vse čaka, da se lotim zavijanja.. to je pa itak ta lušten del vsega skupaj..

delala danes na polno cel dan, treba uredit vse živo pred novim letom.. se dobila s teto na kofe, mi je hotela jahalne rokavice kupit za N.L. pa itak ni bilo moje številke.. se mi je zdelo, da ne bo šlo tako lahko.. mam premajhne in predolge prste :o|o:

grem zavijat darila, mam pol varstvo pa se menda zadnjič letos vidimo, tako da bo božiček al kateri že je, malo prej nosil...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:eek:

pa kaj ste vsi cisto podivjali x:o)x

jaz pa nobenih teh problemov nimam...jem kolikor mi pase, pijem, kadar mi je...cez celo leto.

morda malo vec hrupa, to je res....ampak si navijem kak dober komad in preglasim vse :vragec:

vsi mi nekam jezni zgledate, agresivni skoraj.... nestojte se jezit xcivx

(poslusajte Aliano :vio: )

jaz vas mam vseeno rada, cez vse leto x;)x \

pujsika, drzim pesti za vse :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Kot da že veseli nori december ni dovolj, je dodatek k noriji še vstop v schengen! :vragec:

Me prav zanima kaj bo okoli 23-01 tu, že zdaj je gužva v mestu.

Pa kakšno pivo tudi ne bo uteklo. x:o)x

Glede praznikov - jaz nisem ne jezna niti ne norim zaradi daril, itak nimam keša za to pa tudi če bi ga imela ne bi zdaj porabila cele plače samo za darila (ali pa celo vzela kredit kot to nekateri počnejo). Bi pa prav z veseljem šla kam za en teden ali več, najraje v tople kraje plavat in se sončit.

Ampak ko poslušam prijatelje, znance in mimoidoče... hudo!

Sem pa utrujena od preveč rojstnih dnevov, vsak vikend je kakšen.

---------------

Pujsita - še enkrat hvala za poročanje iz Mehike. xsrcx :flower:

Pa ne bodi žalostna preveč, gotovo boš spoznala nove prijatelje. Prepusti se, mogoče boš pa praznovala novo leto z ognjemetom v prijetni družbici. Želim ti vso srečo in veliko prijetnih trenutkov! :detelca: xflowx xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Pozdravcek iz prestolnice :2src:

hvala za lepe zelje vsem xsrcx . 8 ur sem se vozila iz Sahuaya v Mexico City. Avtobus je luksuzen, resnicno, dobis za jest in pit, preden gres na bus, razmiki med sedezi so dovolj veliki, da se mi ni treba 16 x prepognit, pa blazino dobis za spat, sedez das lahko nazaj kolikor zelis, ne da bi oviral ljudi za seboj, cool, ampak 8 ur je vseeno 8 ur :inocent: . Potem me je prisel cakat na postajo in bil revez cisto sokiran, ker sem bila cist objokana naslednje pol ure. Me je prosil, ce sem lahko prijazna z lastniki stanovanja. Jasno, da sem bila, sta tudi onadva full prijazna, samo nisem mogla zapret poglavja brez solzic. Spada zraven in ne mislim se mucit s tem mesece, rajs takoj opravim.

Stanovanje je lusno, cisto in ima 3 prostore, majckeno kuhinjico s celo nekaj posode, tako da moram kupit samo nekaj malega in ga seveda narest mojega :2src: . Okolico bom raziskala jutri.

Pozdravcke vsem in hvala za dobre vibre :2src:

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

kul ja, stare posnetke iz naftalina vlečt, jaz tut še kr v tem filingu,,,,včeraj sva se z bratom smejala kak sn pel pr 3 letih x:o)x

samo vse je na kasetah, hm, nasledn tedn morm it na radio, da vprašam če mi zrihtajo to na cd

a ti tud se vedno? xDDx

uh tega pa jaz nimam vec (kako sm pr 2 letih pela Girl od Beatlov, nad hitr -k me nikol niso do konca poslusal)....

najbolj svezhi posnetki so izpred 10 let.

ja, sem klicala aakhuta, ce mi lohk kaksno presnemavanje zrihta, pa mi je tud predlagal radio (studenta).

Upam da nama rata! x^x

Odzuni je folka ku za novo leto!

Grem še jst delat gužvo! x:px

res.

in jaz sem jo tud delala. xDDx

Pozdravcek iz prestolnice :2src: .....

...

Stanovanje je lusno, cisto .....

xokx

Srecno! :palec:

Ja, petarde in eksplozije... xrolleyesx

vcas mal pozabm na to, pa zaslisim kak blazoten 'strel' (se najprej 'ustrasim')

guzva, guzva, guzva....

vcer sva hotli s frendico v kakem lokalcku prijetnem kej pomezit poleg druzenja in sva bli ziher na vsaj 5 koncih in je blo vse zabasan! Nisva sploh placa dobili. No potem pa sva presenetljivo v Joe Pena's dobili vecjo mizco, k sva meli razne stvari se za gledat pa tak, k sva darilca druga za drugo s sabo prinesli....

Joj kaj sem med drugim dobila!!! Parfum! In to tacga k mi v nulo pase! Sva cast! Tak je pa res tvoj super frend, k se ti upa parfum kupt in da ti res nad pase.... k pr men ponavad vsi zmer zgresijo.

Hudo disi - Elle (Yves saint laurent)! :2src:

je pa zanimivo, k ma tud jasmin not, tko da sem v dveh dneh dobila dve disavi: ena je jasmin, druga ga pa vsebuje. xokx

jaz sem tud tko skromno zastavla bl, kot ti, aliana...

najprej mislila da se nom nc z darili bezala, k nimam casha pa se na jetra mi gre vsa ta mrzlica pa butasta 'kar nekaj' darila...

Potem pa sem razmisljala, da je pa ipak lustn kej dat pa kej dobit xDDx pa da je vseen lepo se obdarovat...

pa sem pol kupla recimo za tamale mobi kartice po 5€, frendicama pa stumfe po cca 4€, take super pisane, k sm jih zadnjic seb....

Potem sem nardila ful gomasia, da bi mela to za darila, sem ga pa zazgala, tko da sem od prejsnjega par dozick nastimala, tko mal za pokushino... pa kremi 2 sem nardila za darilca.... pa ene slikce sem tle izbrskala, tko da bom mela kej za iz rok dat, vseen. x8Dx

pa se vse mam kolkr tok pospravljeno, lohk kako slikco dam na steno pa taksno....

aja zaloznik (lk) se pa ze 14 dni ne javlja. x:o)x

se mi ne da nort pa sekirat pa zivcev zgubljat.

Prijeten petek in vikend vsem! :^: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kakšen založnik marsa?

pujsita, mislim da si lahko srečna, ker imaš tako polno življenje...v smislu emocij oz doživljanju stvari

nič, malo rabotkamo, še zdej ne vem kje bom za silvestrovo, pa mi je čist vseeno.

zjutri sem med pranjem zob pomislila: aha, še jelko bo treba kupt, pa vse okraske, pa darila...mogoče bom dons kej od tega naredila.

imam enga tipa ful v glavi...oz. 2, samo me ima en od njiju enako v glavi, drug je pa vprašanje, če se me sploh spomne..hahah...kaj jaz to pišem, dogaja kr neki...spet v glavi...malo manj izven glave:)

joj no, imam 100misli kaj vse moram narediti in tako.

sončkeeeeeeeeeee iz meglene ljubljane :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Zaloznik Koledarcka. x:o)x

jaz pa nom jelke kupvala.

smo mel leta tako iz lepenke, k smo jo sami nardil oz. jo je Mitja (najvec)....

in je napeljal luckice od znotraj, da so ven svetile, pa mejhne zvezdice smo nalepil gor, je cist nekaj posebnega.

No zdaj je pac v stvidu plus je ze boga vse bolj... k je ze kakih 5 let stara....

mogoce pa sama kaksno nardim, sam ne tok tezko izvedljive....

aja, a kdo ve, kaj je vetiver? :8):

Picasso

Vetiver je začinbna trava po rodu iz Indije. Zraste do 1,5 m visoko. In ima rjavo vijolične cvetove. Spada med dišeče trave kot Lemon grass in Citronela. V parfumeriji se uporablja celo rastlino. Veliko dišav in kombinacij z Vetiverjem dobiš v L`Occitannu, Marsa. x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

O super, hvala ti! :kiss:

jasno, ti ves vse tak... x8Dx

ma sem nalozim, v dnevnik, k je (tud) za v dnevnik, pol pa nocem se 1x z istim oz. bom ze, ko bo kej se spet dogajal v temi.

Sem se pa ravnokar mal naparfumala. xDDx

totalno nad prijetno disi..... kok se super razdisi v tko nezno...... k v bistvu naj bi bil oz. tud je mocen... ampak dolg drzi, a nezno.....

aha v occitaneu, da ce majo vse zivo s tem vetiverjem, pa da vidm poseby kako disi....

so mi vsec kaki taki vonji posebni... sam ne sme bit ne rpevec na sladko, ne rpevec na kislo oz. sploh ne. x:)x

kisle vonje maram sam pr hrani al pa eventuelno v prostoru. na seb pa ne. xyesx

je pa zanimivo, da totalno shizim na kokosovo olje (naravno), v parfumih pa mi skor nikol ni vsec. nekoc je bil en grozotn in so vsi po tem disal, total sladek! kokos sploh ne sme bit tok.....

kok super.... vse tkole zves, usput. ze nekdo ve kaj o.... xsuperx

aja se nekaj me zanima: a zemljevid sveta, recimo formata A3, A2 al kaj tacga, dobis v vsaki papirnici al sam v knjigarnah?

Picasso

Guest Mačona
Pravkar sem hotel zapisati, kako so ljudje histerični in tečni te dni, in vidim tvoj in cookiein post. Torej nisem edini, ki čuti to norijo. Res je veseli, vampirski december to -- ko nas velemarketi posrkajo in potrošijo do zadnjega stotina, mi pa se prostovoljno pustimo, v imenu nekih iluzij, tradicij in drugih bedarij, ki z vso silo planejo na dan med decembrskimi "prazniki".

Na cestah pa je v tem času itak povečana smrtna nevarnost. :xx!:

Še računalniki v službi zajebavajo. xrolleyesx

sem ravno včeraj po Mariboru lutala, bila v treh ali štirih trgovinah, ker sem pač nekaj nujno rabila, pa so se mi res zdelo vsi živčni, hlastajoči. kot roboti. :sori:

žalostno je vse skupaj. najbolje bi bilo, če si sploh ne bi poklanjali vsega tega kiča, zavitega v celofan. in bi malo bolj videli drug v drugega in to bi bilo darilo. polnoniti sebe drugemu.

sicer sem pa žalostno vesela ali veselo žalostna, kakorkoli že, razpoloženje mi niha iz ure v uro. pa sem se nekako že skoraj dokončno sprijaznila (če je to mogoče ali pa je neskončen proces, ne vem), da taka pač sem. bolj se začnem primerjati z drugimi in se mi zdijo vsi "vedno isti", kot da jih nič ne iztiri, stabilni, vseskozi to kar so, da točno vejo, kdo so, zakaj so in kam grejo (ali vsaj želijo/hočejo iti), jaz pa vedno drugačna, iz minute v minuto si premišljujem, labilna, absolutno spremenljiva kot aprilsko vreme. ma saj ni take krize. do zdaj sem shajala s sabo, drugi tudi so, celo radi me imajo, pa bom še naprej. prej bom sprejela svoja nihanja, bolje bo. jih niti opazila več ne bom. taka pač sem. zakaj se hočem na silo spremeniti, če pa sem kar sem.

sicer pa berem še eno knjigo od Maje Novak in neskončno uživam. ta bejba je resnično brihtna. :palec:

Drdan x:)x Tempo ubijajoč, nimam cajta niti na lnf. Ampak gre proti koncu, hvala bogi, prihajajo rešilni prazniki. Po trgovinah še sploh nisn bil, niti ne mislim kaj dost cajta zapravljat, za darilca, ki jih mislim podarit večinoma točno vem kaj in kako, tko da ni panike. No, vmes bil na enem ornk zdravniškem pregledu, skor brezhibno prošao, če mi pet sekund pred koncem končnih obremenitev ne bi nekaj začel mal nagajat. No, ker pa je hitra regeneracija tud na splošno moja značilnost, je tud v tem primeru blo tko, je reku kot pri 20-letniku hehe, ni panike, nujno bo pa treba mal za kondicijo poskrbet. Tud pljuča so čist ok, mi je pa reku dr. da naj tega ne jemljem kot reklame za kajenje. x:o)x Pa umrl mi je kolega. Ne ravno prijatelj, bl službeni kolega, pa ipak kolega. Še par urc pa se bom končn lahko posvetu seb, svojim bližnjim in stvarem, ki jih imam rad. Juhej. :palec: No, čist na mir me delo ne bo pustil, vendar pa bo zanemraljivo proti zadnjem mescu nasploh. No, pa nujn bo treba na drink s par prijatelji, če ne bodo pozabl, da obstajam. Mejte se :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

pa se spet zachenja... x:)x

danes INTOSOMETHING.... x:px

fletna muzika pa veliiiiik za konzumirat.... x:px x:px x:px

vcheri fletno odrolu na partyju... x:)x

hehe....pa lokaln dilerchek me sponzorsko zalozhu za praznike... x:px x:px x:px

bobnar....nch nism obsojen na one vashe konce....je kolega bliskal retardirancem.... x:Dx

zlomk.....tralala

777 x:Xx -ou v prestolnico dezhele psihadelije pa en gromozanski x:Xx v revirje.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pozdravljeni http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a042.gif

Evo, danes sem prišla domov.

Nič ni pretresljivo novega, vsaj za v javnost ne x;)x

Nakupila sem vse za vse, edino nekomu moram nekaj ročno narediti (auč). Na faksu zrihtala vse, ne morem verjet, da sem že tukaj.

Zdaj pa najprej 2 dni pospravljanja, sortiranja, organizacije, v ponedeljek pa božična večerja s familijo. Ni mi problem skuhat niti pripravit, največji problem mi je zavijat darila. Nimam čisto nobenega talenta, no, roko na srce, tudi trudit se mi ne da.

Sicer smo pa praznovali nekaj posebnega, šli v kino itd...

Sej te ima bit za kej x:o)x Tp, sam 20 dni prostih dni (dopust) za celo leto :vragec: No, pa še vse sobote, nedelje, prazniki, morda kaka bolniška :inocent:

Ma, ni čisto tako tukaj x:)x Je sezona, ko je ful dela, pa potem, ko ni... (ne, nima veze s turizmom x;)x )...

Nehi x:px x:px

No, lepo se mejte!

Pa naj zapada snegec!!! xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...