enja 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 pametna punca, če ti ga pa s podstrehe vkradejo, te bo pa ziher vesoljni potop čuj nič te....v glavnem tota kombuša je čist zanič....boljš da grema na kako črnino....to ti zrihta telo i dušo...pa še goltat ni treba, se kr dobr srkne sem vedela, da kombuša ni kompatibilna z grozdjem in hmeljem deal!Kar dve oddaji sem danes imel, ob pol osmih v Lj, ob devetih pa še Ce Priden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 čuj pa se ni problem , sam raspizdi me, ker so trije šli v treh mescih...kar je preveč je preveč do konca leta je she dolga.... x:Dx zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Jaz mam kar konkreten horoRskop Sonce v Dvojčkih, asc. v Raku in Luno v Devici pravo čudo da sploh sam s seboj zdržim Od hedonističnega jebivetra preko družinskega sentimentalneža do zadrtega konzervativneža se presprehajam vsak dan V bistvu se še dobro držim glede na razmere Mal me trga grem še malo nadlegovat tako zadovoljno leži in drema na kavču, da enostavno MORAM zmotiti njen mir in stanje iz zadovoljnega spremeniti v zadovoljeno S Soncem v 12. hiši se ne maraš kaj preveč izpostavljati. Sam saj te rešuje dejstvo, da je to Sonce vendarle v družabnih Dvojčkih in Luna v hiši komunikacije! ***Eeeeeee, moram priznati, da zadnje čase uživam v kuhanju. Prav z veseljem kuham in karkoli skuham, je dobro za pojesti ... Pol še raje kuham in še raje jem .... Kaj čem, dost se mam za učit in je treba napolniti žakelj. Vem, da bi "morala" zgubiti Goodyearke okol trebuha, sam enostavno nisem tip za diete. Jaz pač ponucem prilike, ko pridejo tu in tam obdobja, ko ne morem jesti in takrat pač grejo kile dol. Sam zdaj že nekam sumljivo dolgo ni bilo takega obdobja. Se opravičujem, da morim s hujšanjem. Ne spodobi se. Včeraj sem povabila frendico na kosilo ... Ki je nora na pohane jajčevce in sem se glih spomnila nanjo ... Sam pol je bila tako dolgo v službi, jaz sem bila lačna in sem šla kar takoj kuhat. In sva kar prestavili najino kosilo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Lia - pol pa moped kupi Je naša ta Velka penila od jeze, ko ji gospodič "moped" obljubil..hehe, pa ni ne mopeda niti bicikla.. Pri nas kar razburkano bi človek rekel..prepiramo se okoli fasade - kar je družinsko koristni prepir. Gospodiču se nekam rdeča farba dopade..mene tradicionalista pa hoče kap..in potem utemeljujem tole, da rdeča bogami razdražuje človeka, se bomo ja poklali pri naši bajti..in potem gospodič izvedejo demonstracijo -popokajo me v avteka in hajd gledat rdečih fasad..(ki na koncu s kombinacijo s sivo vijoličasto sploh niso slabe). Ampak..tole ne morem kar tako rečt..ti zdaj se mi pa mogoče tole že malo dopade..pa še finta je, da je ravno takšno naš malar delal..drag ko žafran, samo baje dober..bomo vidli.Opcije: oranžna z belimi robovi oz. kockami ob vogalih..(meni všeč), rdeča z belimi robovi - meni nič všeč rdeča ena etaža, druga vijoličasto siva. beli robovi okoli oken. Meni vedno bolj neuradno všeč. Ne priznam še pa tole..tak da..bomo videli.Rumena, zelena, roza, mareličasta odpade. NIkomur všeč. Sledil nato prepir okoli asfalta. Ali bo asfalt ali tlakovci. Jaz bi tlakovce, pa ni keša..tak da...lahko zaradi mene tudi kamenje tole ostane..Potem sem slišala, da znam samo poniževati, se norčevati in skratka v nič dajati vse predloge, ki jih gospodič izustijo.Pikola, kaj me pa pol hudiča za mnenje sprašuje..valjda imam pravico do svojega mnenja..in kje piše, da bo obveljala moja ali pa njegova..definitivno in tule pa ne odstopim niti za milimeter - pa ne bo navtikanih tistih hudičevih lučk, ki jih folk zapikuje vsepovsod. Svetlobnega onesnaževanja ne maram, ljubim temo in jasno nebo..mirno zagrozila, da bom vse zmetala v kanto, če se tole privleče k bajti. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Nataly sej se bote prov odločli sicer me nihče ni vprašal sam men prva varianta všeč oranžna pa beli robovi končno un serviser šel pa so splaval po vodi načrti za dopoldne zdej pa še neki napisat pa južno skuhat ... sataraš bo, ne da se mi packat neki ful, če pol sam z mami jeva pol pa itak v Lj ... dobr, da sm frej joj, kaj sm se spomnla zdej za maturo so mi doma obljubli motor ... če nardim z odličnim in pol ... ni hudiča, da sm sam za eno piko falila ja no ... motorja ni itak so obljubili samo zato, k ni noben verjel, da mi rata kej takega pr mojem bluzkanju jutr spedenam tiste zadevce, k sm jih misnla dons pa je zdej cajta zmanjkal pol se pa začnem učit How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Hvala Scorpiogirl - saj vem, da bo tako kot je prav..ampak do tega bo še očitno burna pot Hehe - nekaj takega je pri nas glede motorja - samo mi smo bolj skromni..ne rabi bit odlična..čisto ok bo če že ne bo popravnih..Finta je v tem, da je naša ta Velka punca ugotovila, da bi zdaj raje izpit za avto. Pametna punca, če mene vprašaš..(po mami seveda ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 mene so pa doma "prsilil" delat izpit za avto no, plačal so mi ga ... za motor so pa še zdej čist :OO!: sej itak nimam keša zdej za izpit it delat ... čeprav mi je ful želja že 10 let tole zdej je faks prvi ... šolnina pa to, vse pobere ... pride pa tud motorček še na vrsto How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 morgen.... x:)x kok blo ucheri fletn na metelkovijazz v jalla-jalla... x^x pasal mal spremembe od muske.....tko na izzico....pa she dezh je biu....tko de ni blo lih prou nabasanin dons sm se konchno naspanchkalhihitole bi vsak dan pocheu zlomk....tralala777 -ou na oba shnofka.. x:)x tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Aakhut, a mate v vaši kleti spet "happy week"? Predstavitveni teden brez vstopnin Sem videl oglas v časopisu za tekmovanje VJjev in, ponavadi, je to v "tednu tehnikov" po programu se mi pa ne da brskat lenobazvesttibomdogroba.press Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 jst delam sam she roza nedelje...oz. v tem mescu roza soboteza ostalo se obrni na direkcijo zlomknimacajtazgublatcajtvkleti. press zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 V dobri družbi čas res hitreje teče za pogovor je do MB bila kar krekratka , moja je bila čisto navdušena da sem v MB, ...luštna in zlo simpatična Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 ...luštna in zlo simpatična :wOOt: :wOOt: ONIX!!!!!!previdnost v roke!!!!kadar mick-eni poda takole izjavo se ponavadi rad vmeshava.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 ...luštna in zlo simpatična Bom kompliment prenesel naprej , ko zvečer pride k meni ONIX!!!!!!previdnost v roke!!!!kadar mick-eni poda takole izjavo se ponavadi rad vmeshava.... zlomk....tralala Zgleda da se bom kar jaz začel vmešavati v življenja Maribora od jeseni naprej bova s imela (ona bo imela, jaz bom samo squotal, v srcu, stanovanju in pojstli) svoj kotiček v Mb Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Bom kompliment prenesel naprej , ko zvečer pride k meniZgleda da se bom kar jaz začel vmešavati v življenja Maribora od jeseni naprej bova s imela (ona bo imela, jaz bom samo squotal, v srcu, stanovanju in pojstli) svoj kotiček v Mb There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 :wOOt: :wOOt: ONIX!!!!!!previdnost v roke!!!!kadar mick-eni poda takole izjavo se ponavadi rad vmeshava.... zlomk....tralala Zgleda da se bom kar jaz začel vmešavati v življenja Maribora od jeseni naprej bova s imela (ona bo imela, jaz bom samo squotal, v srcu, stanovanju in pojstli) svoj kotiček v Mb Ooo, pola štajerc boš postal ......si vidu aakhut, za zgled si ga vzam Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 In se je bala da mi "darilo" ne bo všeč ker je pač v Mb in ne v Lj, ampak meni ni lokacija pomembna temveč družba Ona je že lani premišljevala o selitvi nazaj v Mb, pa sem ji jaz vse načrte "pokvaril" (skupaj s čudnimi idejami, da bo pustila faks in dvignila roke od življenja, se vdala v usodo in pasivno čakala na konec, ....)Grozen sem, priznam, ampak tak pač sem Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Zgleda da se bom kar jaz začel vmešavati v življenja Maribora od jeseni naprej bova s imela (ona bo imela, jaz bom samo squotal, v srcu, stanovanju in pojstli) svoj kotiček v Mb tebe je topla greda sfukala zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 jah,dezeven dan...fantom je tle dolgcajt zgleda...onix v mb ,mick v lj pocas aakhut kam pa ti?v ambrusu se je baje sprostilo neki placa hecam te.no,jst pa na kras napol ,no.ceprav sem v sluzbi v dezevnem kopru ....so moje misli kr lepo na krasu nekje komaj cakam konc tedna ,da se grem spet mal muckat vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Lj sm pa odpovedala dons mal bljuzkam pa eno fajn knjigo bom dons še prebrala no,jst pa na kras napol ,no. :2src: foušijamerazjeda.press How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 he he he vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 mick v lj pocas Joj, ne, pa ne morm tega prjatlu aakhutu nardit...... Pa MB mi je bl všeč. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Joj, ne, pa ne morm tega prjatlu aakhutu nardit...... Pa MB mi je bl všeč. priden zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 ....čeprav .....ma lj tud svoje prednosti ......koncerti npr. ........pa žlehtkan je tud fajn bit Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Joj, ne, pa ne morm tega prjatlu aakhutu nardit...... Pa MB mi je bl všeč. pa glih moral bi tko narest drgach je v lj itak dolgcajt in to po stirki laufat z jeziki vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 pa glih moral bi tko narest Dober te.....mam sam en micken pogoj, skor omembe nevreden.......da pa se aakhut preseli v MB ko si žlehtkan bod ornk žlehtkan Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts