lea 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 butl (me je mrazilo ves čas, ko sem brala!)***** marsa,gledam in berem in razmišljam o vsem tem. jasno, da ti dam prav, ker, čisto in povsem ti verjamem, da tale projekt (lahko bereš tudi: otrok) se pač razvija v svojo smer, gre svojo pot. verjamem, da ti od njega v materialnem smislu nimaš skoraj nič, možno je celo, da imaš samo stroške. res nemarno od nas, ki se pasemo na tvojem pašniku, ne prispevamo niti za liter vode, da bi ga zalila. računamo na kakšen dež kdaj, če pač pride naliv, pa jebat ga, postanemo nestrpni, ker težko čakamo, kdaj bo spet pašnik redistedi za naše mljackanje slastne travice ali pa nas tišči pa čakamo, da se olajšamo pa je pašnik poln kravjekov. ni dosti takšnih entuziastov, kot si ti. tu te res občudujem. jaz česa takega ne bi bila sposobna. občudujem te tudi zato, ker tako zvesto slediš svoji volji, ostajaš sama svoj gospodar, ne glede na vse. tudi tega jaz nisem sposobna (še). lahko povem, da vsa leta, kar sem tu gor, sem ogromno dobila! in sem ti iz srca hvaležna, da me odprtih rok sprejmeš na svoj pašnik. pa četudi zato, da ga uporabim za spovednico, jedilnico ali wc. glede na to, da te cenim in spoštujem, bom pač sprejela tvojo odločitev in ne samo v smislu *kaj pa čem*, pač pa kot *tvojo*. in priznam, žal mi bo, zelo, če lnfja ne bo več. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Takole z vodo poznam- je pred leti v naših koncih takole norelo - recimo, da pol manj, pa vem kako me je bilo strah. Hvala Bogu, da se je dobro rešilo za tvojega sina butl V primerjavi s temle je moja včerejšnja štorija..čisto brezvezna..pa ipak..Torej - dopoldan vsa vzhičena od polne košare gob..pride pol nečak s sinom naokoli, pojema še nekaj marel, ostalo potem pospravim za hude čase in seveda me vleče dalje..ravno v tiste predpotopne Haloze, kamor koza palco nuca..kličem taščo, če je koga kaj videla, da šeta tamo..in se odpravim. Naj omenim, da sem med potjo napadla zapuščen vinograd(kupili Angleži) se posladkala s škoroši..in počasi napredovala v gozd - na plac...pol pa se ulije..v minuti, dve premočena do kože..in ko prilezem cela mokra dol, ugotovim, da nekdo nabral enormne količine, meni pa nič pustil. nič - nazaj je bilo treba. Tašča me obleče v svoje neke stare cunje, mi da čaj in gulaž in ga krenem nazaj. Se ponovno ulije - zalije cesto, da se ni videlo kod prav vozim..in potem avtek crkne. Lepo na križišču..in v tistem hipu se en kamiondžija spomni, da bi glih tja zavijal..pa rivam avtek dol..pa šofer potem vpraša(edini sploh) če rabim pomoč..mu dam gospodičevo številko(ker jaz itak mobitel za tajnico uporabljam in bil veselo doma) ter naročim, da naj mu potem reče: da mu je žena u kvaru pri Majolki...iz tega je čez deset minut ratalo: Žena ti je u kvaru kod Majora...Bosanec bil...obupala že nad vsem skupaj in cela taka lepo uštimana šla v gostilno, se razjokala kako jim nimam s čim plačat, pa da naj mi prosim dajo telefon in smotana kot ratala še številke nisem znala zavrtet.. in avšasta potem vse drugo razložila (da mi edino bosanec pomagal, da sem ko fanika oblečena, pa cela mokra, pa nič gob..in šele potem, da mi crknil avto in kje se to zgodilo). Toliko o mojih hladnih živčkih Ampak prispel potem gospodič sa kabel in priključil avta..pa smo se pelali po malem domov.Hepi end Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 jp, definitivno blo včeri neky v lufti fanika Nat k ma hudič mlade, jih ma naenkrat You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 ob 1h savinja prestopla breg....voda se je ustavla 2 ulici stran There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2007 Avtor Prijavi Deli 19. september 2007 ... KOLK SEM OSEBNO LAHKO, SEM POMAGAL, PA ŠE NEKAJ DRUGIH LJUDI AKTIVIRAL KO SI SE SELILA. ...res je.hvala ponovno! v bistvu če zdaj pogledam svoje poste za nazaj šele vidim, koliko sem se v resnici spremenila, zrasla, dozorela.... fajn k tko vids. Jest sm dons hepi do neba, oz. bi mogla bit, k sm nardila izpit in zdej imam pogoje za vpis v višji letnik.super! a to je blo uno k si se tok bala pa v napovedi tud omenla? Danes smo jaz in moja družina preživljali zelo hude trenutke.... a dej, strahotn! k film, uh se dobr da je vse ok! evo, tule v bližini baje zasulo dva človeka ...strasno! v letušu 2 smrtni žrtvi....grozotn, a dej! marsa,gledam in berem in razmišljam o vsem tem.si tok lepo napisala, thanx! ..pa ipak..sej si se dobr znasla! a dejte, takle da je blo, se dobr da je z vami vse ok s tistga konca! ~ da mal pojamram. cist boga. sploh ne morm bit pokonc. iz oci in nosa mi tece in me tok pece vsakic k vdihnem, da si vcas kar nos zatisnem pa skoz usta diham (no sej ponoc itak nisem mogla drugac)... skor vso noc bla budna.z lepega! ck pa mam to... sploh ne vem kaj cveti pa itak je dezevalo ves dan.... tko da ne stekam.vcer so bli se trije frendi na obisku (pa vse ok z nosom), sem pila viski po po mojemm kakih 17 letih prvic.frend bil slabe k so mu avto spljackal (audi a6, 1.9 tdl, cca 7 jurjev € ali vec), pol se ga je hotu pa mal napit, k itak ni vozu. mogoce mu bom dons avto posodla, sam shit k ga ne bi rada posiljala pes do mene, men se pa iz nosa ulije, cim vstanem.energije so res hecna rec in vedno znova vidm, kok so mocne."vedno se najde osa, ki pici objokan obraz". pa se, sem razmisljala, da kok te radi vidjo na kolenih, ce si mocen. lep dan, jaz grem pa v postlo (me zanima kok cajta zdrzim ), skoda k nimam nobene knjige, une o japonski sem se navelicala.. mal me je pa zmotl tud ful napak (k oxcitno ni lektorirana), pa s hcerko je mal zapretiraval.... ma slabo vest k ni bil dost z njo, pol pa pretirano poudarja v kjnigi in omenja, morda se mu zdi, da bo s tem se odkupil al pa kaj jaz vem kaj.. pa mi je mal liksirast... bi rajs o japonski brala kot pa o tem... tko da ne vem ce jo dokoncam.pa zdaj bo itak poglavje o politiki in ekonomiji in tem, to me pa ne zanima tok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 ni lepšega filinga ko pomagaš pomoči potrebnim. sočustvujem s tistimi ki ZARES prestajajo hude momente. se popolnoma strinjam s teboj, ampak tale zares me bega, ZARES ima nekdo problem ko nima strehe nad glavo al pa nekdo ki objokuje parterjev odhod... kje je meja ob ZARES? ja najlepši filing je pomagat al pa nekoga kar tko razveselit, čeprav ne rabi glih pomoči Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Kaj je Bobi, kaj te muči You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 pismu razmisljam kako do svojega stanovanja ali mini hiske prit.... in kakorkoli obrnem ne pridem do resitve,bemu me ze mal jezi tole,ker sm sita metat dnar v smeti s temi najemninami...v desetih letih (toliko let sm nmrec ze najemnica) bi lahko s tem dnarjem ze marsikaj mela svojga.... ja in kaj lahko mlad clovek naredi ,da dobi stanovanje?delam ze kar nekaj let...kredita normalnega ne dobim,podedovat nimam kej ....,senkal mi tud noben ne bo...bemu a sploh v tej nasi drzhavi obstaja kaksna varjanta za dobit flet?ne morem si predstavljat,da b se froce mela...kaj bi pol?!sej vem,da vsak dobi ob svojem cajtu kar mu je namenjeno,ampak vseeno ne vem oz.ne vidim nobene resitve stanovanjskega problema v blizhnji prihodnjosti.in pol oni men o upadu natalitete mater vam banda lopovska!dejte pogoje ! vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 vse se mi je zdelo nekak dreksato, da mi zmanjkuje časa, da ne bom nikoli uspela dokončat. potem se je pa dogodila neka reforma v moji glavi (upam, da nima Zupan kaj pri tem) in se boljše počutim. bolj storilno in bolj optimistično. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Pozabila povedat - da ko prišla včeraj domov, mi starejša s tako mirnim, tihim glasom ukaže - zdaj pa spij čaj!!! Prej nikamor ne greš...ga že pripravila in stala poleg, dokler ni bila šalca prazna Riba mi je ukazovala Priznam, da pasalo Drži za vraga - ko jih ima mlade gre vse živo narobe In ti Marsa - spij čaj, zokne na noge pa v pojstlo. Nič pač ne boš seksi, jebat ga.. Me zjutraj gospodič pokliče, pa pravi - kaj pa gobe??Mene pa nič več nikam ne vleče...sploh če bi morala, čez kakšen most. Dravinja pri nas tudi rada prostopi bregove in hvala bogi, da sn na bregi doma:))voda do mene ne more, lahko me edino odnese...samo mi smo lepo situacijo naročili Cigančica ne vem, kako bi sicer lahko kupila stanovanje..mi smo zato gradili..mogoče pa ni treba glih, da si v mestu doma, v periferiji so nepremičnine bistveno cenejše.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 vem nataly....pa tud za obrobje mesta ne znese.ce se lotim gradit bo to trajal itak deset let ,predno bom dnar zbrala....upam,pa da cimprej najdem resitev...pa ne v mestu,ker mi ni za zhivet sploh v mestu.....ne prija ne meni,ne partnerju,psu pa se manj v mestu. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 bla pri prjatlih na obisku...no s sestro smo jim nesle kosilo, ker nimajo kje kuhatta poplava, ki je bila pri njih je zakrivila človeška roka......ker pač eni idioti čakajo do konca in potem, ko je kriza...na hitrco spuščajo vodo iz akomulacijskega jezera...in se jim po možnosti še brana zagozdi....kaj zavraga so pa delal cel dan :!!: ista štorja je bla 98 mah There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2007 Avtor Prijavi Deli 19. september 2007 jp... sej men na nek nacin pravzaprav cist ustreza bit v podnajemu in ne met nic. si predstavljam, da kot 'bi bla v ameriki'. drugac pa sem s tem ko sem rekla, da nimam nic, mislila na splosno dojeto: 'imeti kaj'. drugac mam pa vse kar rabim (ponavad). Cigichka, jaz sem dolg bla pozitivna - ko nas je vec frendov in znancev se na te razpise prijavljal, vsi z dojencki celo!celo sem uspela ubost neke papirje, stemplje, da je moja umetnost in ustvarjanje pomembna za SLO - pa so pol pac to plus tocke. pa tamal pa tko.pa vedno nam je sam mal sfalil in ko sem pol vidla, kdo je pa vse dobil, se mi je vcas kar mal frzmagal.na konc so vsi frendi obupal, kredite ubodl, flete si kupil, jaz pa se kar furala pozitivo: da saj bo. potem sem pocas seveda postala prestara.. in tako dalje. tko splosno je mal trapast. da ma en folk 10 fletov (k jih ne morjo pedenat in clo jamrajo, totalno breme, ampak vseen se tisci kot klop tistega, v bistvu normalno in logicno ).jaz pa pravim, OK, imej 3 flete, 5!!!!sam a jih res rabis 15?se mi zdi nespodobno, ce majo eni tolk pa jeduharijo na onih k nimajo nic.sam tko se svet vrti. tko je pac. v vseh podnajemih doslej sem se tud cesa naucila, kaj videla, postekala....poznam pa tud 'drugo stran' in tud ta ni vedno sijajna.(pa smo spet pr onem, da vsakmu je njegova tezava pac najvecja oz. da ce ZGLEDA da se enmu nad gode, ni nujno, da je res tako, zagotovo pa ima seveda vsaj na enem podrocju tudi on frko)No frenda recimo oddaja garsonjerco.bi si mislil, o fino, padejo eurcki tkole ck.ma ejjjj! kaksna sranja in shtale ma skoz! eni so ji tako shtalo nardil, da ce ne bi vidla fotk (k je prav pofotkala), ji ne bi verjela.shtalo od shtal, kej tacga svet se ni vidu.pa skoz probleme.agencije se vtaknejo, pobasejo svoje, drkat se mora pa ona pa vse stroske krit.pa kar stroskov ji ne placujejo, mislim skoz ma sam frke s tem flatom, tiste eure krvavo oddela. ~ v mojem nosu in oceh je 100 stopinj. vseen sla po frenda, ga pripeljala do sem, pol mu pa posodla avto do jutri, k ga rabim.komaj sem gledala, oci mam kot dve rdeci rezhi.se prodajalka v tusu me je vprasala, kaj da mi je, da sem cist boga ke okol nosa in oci.vsak vdih je kot s poprom, si sploh dihat ne upam, pol mi pa kr srce razbija.po mojem mam kar mal vrocine.kej tacga!!!tkole me ni ta alergija snela ze x let!na! pol nej grem pa ven na sonce pa na zrak! pa tok je lepo dons zunaj, nekako ocisceno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 čakam odgovor od scorpio....upam, da je z njo vse ok..je iz železnikov......na celjskem smo pa tud v pripravljenosti...upam, da bo to sam lažn preplah scorpio je ok scorpio ok moji doma pa tud ... hvala, Klarus o ostalem v Železnikih rajši ne bi Butl dobro, da se je srečno izteklo, si pa sploh ne morem predstavljat, kako grozno vam je bilo oziroma si skor lahko, ker je mene čist stiskalo, dokler nisem naših na telefon dobila ... prej skoz zasedeno pa nedosegljivo res so ble včeri ene grozotne energije ... dobr, da je dons boljše ozračje How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Čau Sem malce preklikala strani in sem se ustavila pri butlu Upam, da ste vsi ostali lunatiki iz teh krajev "normalno" preživeli ta dan! Pri nas doma ni bilo nobenih problemov. Jaz sem prišla šele danes, čeprav bi morala že včeraj. Sem še en dan ostala pri , prav zaradi dežja, pa pot od njega pelje mimo krajev, ki so bili ogroženi. Tako da je bila dobra odločitev Zadnji zagovor? Jeba. Lih za glih. Tako da se verjetno vidimo tam še enkrat, ker mi kvari vse skupaj Sem pa vedela, da bo bolj kriza, ker se mi zadnjih nekaj dni ni prav nič dalo! V petek pičim v Lj še enkrat, pa na morje Joj, kok komi čakam Lepo se mejte! Uh, scorpio, se dobro Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 drugac pa: frendu so AVTO UKRADL ponoc! pred bajto, pred nosom prakticno! A izropani Audi je že drugi avto?Moji ex-sosedi so tudi izropali avto pobrali vse ven (air-bage, elektroniko motorja, pokrov motorja, zadnja vrata, kolesa, ...) in to na parkingu pred blokom Policaji pa komentirajo "Ja, vemo da so profiji na delu, se take zadeve zdaj dogajajo že mesec dni po LJ" Kot da ni zadosti hudega in slabega z ljudmi, se še narava obrne proti človeštvu In potem mi še moja kar ustvari neke probleme tam kjer jih sploh ni Saj bi napisal, da je najpomembneje da smo zdravi, ampak pri Marsi tudi zdravje šepa Šefica, NE VDAJ SE !!!"Minljiv si, le tvoja dela so tvoj spomin" je Plečnik napisal na Križanke in tvoja dela so pustila velik in močan pečat, ki seže tudi do Japonske Tudi LN (z njim tudi LNF ) in vse tvoje delo z astrologijo in napovedmi pušča močne in vidne sledi (žal ne tudi materijalnih ), priznam, biti optimist in širiti pozitivo in dobro voljo je idealistično (če že ne kar utopistično) ampak "What goes around, comes around" Zadnje čase se sicer ne oglašam veliko a brez LNF jaz nikoli ne bi bil to kar sem.Mogoče me sploh več ne bi bilo, glede na to v kakšnem stanju sem bil ob prvi prijavi na ta forum.V vaši družbi sem (ponovno) odkril radosti življenja in začel (tudi ponovno) verjeti v ljubezen.Slaba volja, depresija in, navidez, brezizhodni položaj je pač slika socijalno-ekonomskega trenutka v državi.Srednjega sloja prebivalstva ni več, so samo še bogati in reveži na robu eksistence Meni osebno je OK, imam probleme (kdo jih pa nima ) ampak jih bom že nekako rešil, ganja me davkarija, grozi mi uklonilni zapor (zaradi 128 evropejčkov, ki jih ta trenutek sicer nimam, ampak do 4.10. jih bom menda napraskal, bo plača, upam vsaj, točna)Grehi iz preteklosti prihajajo na plano :xx!: sem pozabil že na njih, davkarija ima, žal, boljši spomin kot jaz Grem vas malo brat (kar bo boljše kot pa moje bluzenje in pisarjenje ), potem pa v službo, služit denar da ga lahko dam domovini. Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Danes smo jaz in moja družina preživljali zelo hude trenutke.vesela za vas, da se je srečno razpletlo. funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Čer. Uh, kok hit grejo dnevi. K bi mignu, je pred vrati vikend, ta gre pa tok hitr, da sploh ne vem, kdaj se je začel. Končno sm se spravla cote dat prat, ker je bla že res nuja, pa še tko mi bosta eni 2 žehti ostali, sam, niso ta pomembne cunje. Neki ful mal pijem zadnja dva dni. Ne vem, zakaj. Jem pa zadn mesec, k da mam vsakič zadnji obrok. Spet vse kile nazaj dobila. Nimaš kej, se pozna, da hranim svoja čustva. Sej se bom spet k seb spravla. Drgač bom šla pa kr kmal spat, po mojem, sm kr utrujena. Je bil pa fajn dan, v službi smo se nasmejal. Kul. Lepo spite. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Shanna, si se razpisala - fajn, mi je všeč. za stanovanje v Italiji Je bil pa fajn dan, v službi smo se nasmejal. Kul. Lepo spite. Lepo ... http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Jutro folk!Morm dat ven iz sebe tole... V glavnem ponoč nism mogla zaspat pa da se ubiješ! Čist groza, premetavala se okol in okol... In pol gledam v strop in se že pripravljam da bom ovce začela štet okol 3 zjutri in ena čudna rumena svetloba na mojem stropu, ki je prihajala od zunaj. Skočim na noge in pogledam ven in GORI avto od soseda!!! Laufam na telefon gasilce klicat!!!! Potem pa še informacije in od soseda cifro dobim, pol njega kličem, da mu avto gori!!! x!x Se v 3 sekundah oblečem, pa laufam dol še do enih sosedov, k so mel avto parkiran zraven tistega gorečega. (dobr da vse avte poznam, pa vem od koga je kater) Avto je ful gorel, pa nismu upal it bližje, da ne bi slučajno eksplodiral. Pol so pa že gasilci prišli in pol še lastnik avta, ki se mi je ful zahvaljeval, da sm vidla sploh. No tole je ostalo od avta...... čist kriza....http://shrani.si/t/3/i9/34LQjRtr/p9201100.jpg No pol so policaji prišli in našli v avtu kanto z bencinom, torej je en nalašč zažgal avto (razbill šipo in kanto not vrgu in zakuru).... Groza, kaj folk dela!!! Hvala bogu, da sm hitr poklicala gasilce, da sm bla sploh pokonc ob tisti uri, ker če bi pa avto eksplodiral, bi pa še 5 avtov ki so bli okoli njega, pol bi bla pa totalna štala!! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 res je, se podpisem. * evo vam je ratal: zmagal ste! () razmisljam namrec tud jaz, da se mi ne da vec energetsko shlepat x tisocev folka, k mi pr tem nc ne pomaga... pr moji vsej energiji k jo vlagam. se trudm.ne, ste se odlocl. boste bad. ok.boste pol moral zacet drugam hodt jamrat pa kenjat pa svoja sranja izlivat.LN ni smetisce, zolcevo odlagalisce.se trudm 7 let. 5 let s forumom.kaj dobim?kup kislih fac. pritozevanje.Bom vzela kot ponesrecen experiment, ki sem se ga idealisticno sla.seveda sem bla blazno butasta, da sem mislila, da bom s svojo pozitivo okuzila druge.na netu je se ful drugih placcev, kjer se boste lohk druzl pa jamral.LN pa je hotu bit light! nekaj pozitivnega.ste rajs vse posral pa posvinjal.ce me bo kej picl tacga, boste vedl zakaj in samim seb pripisite.Uzivasko negativnost zelim se naprej! *btw: se vedno sem sama, pogosto osamljena, vcas tud mam obcutek, da bom zbolela. tud jaz razocarana veckrat v odnosih, kjer sem bla s srcem, telesom, umom, energijo. se vedno v podnajemu, pogosto prakticno stradam. nimam NIC. tok da se razumemo, kok je komu lohk al pa ne govort pa bit pozitiven. ciaoci zaenkrat! pa ne no. ok je. te kisle face so ti neskončno hvaležne. in je light forum. ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2007 Avtor Prijavi Deli 20. september 2007 A izropani Audi je že drugi avto?Moji ex-sosedi so tudi izropali avto pobrali vse ven (air-bage, elektroniko motorja, pokrov motorja, zadnja vrata, kolesa, ...) in to na parkingu pred blokom Policaji pa komentirajo "Ja, vemo da so profiji na delu, se take zadeve zdaj dogajajo že mesec dni po LJ" Kot da ni zadosti hudega in slabega z ljudmi, se še narava obrne proti človeštvu In potem mi še moja kar ustvari neke probleme tam kjer jih sploh ni Saj bi napisal, da je najpomembneje da smo zdravi, ampak pri Marsi tudi zdravje šepa Šefica, NE VDAJ SE !!!"Minljiv si, le tvoja dela so tvoj spomin" je Plečnik napisal na Križanke in tvoja dela so pustila velik in močan pečat, ki seže tudi do Japonske Tudi LN (z njim tudi LNF ) in vse tvoje delo z astrologijo in napovedmi pušča močne in vidne sledi (žal ne tudi materijalnih ), priznam, biti optimist in širiti pozitivo in dobro voljo je idealistično (če že ne kar utopistično) ampak "What goes around, comes around" Zadnje čase se sicer ne oglašam veliko a brez LNF jaz nikoli ne bi bil to kar sem.Mogoče me sploh več ne bi bilo, glede na to v kakšnem stanju sem bil ob prvi prijavi na ta forum.V vaši družbi sem (ponovno) odkril radosti življenja in začel (tudi ponovno) verjeti v ljubezen.Slaba volja, depresija in, navidez, brezizhodni položaj je pač slika socijalno-ekonomskega trenutka v državi.Srednjega sloja prebivalstva ni več, so samo še bogati in reveži na robu eksistence Meni osebno je OK, imam probleme (kdo jih pa nima ) ampak jih bom že nekako rešil, ganja me davkarija, grozi mi uklonilni zapor (zaradi 128 evropejčkov, ki jih ta trenutek sicer nimam, ampak do 4.10. jih bom menda napraskal, bo plača, upam vsaj, točna)Grehi iz preteklosti prihajajo na plano :xx!: sem pozabil že na njih, davkarija ima, žal, boljši spomin kot jaz Grem vas malo brat (kar bo boljše kot pa moje bluzenje in pisarjenje ), potem pa v službo, služit denar da ga lahko dam domovini.Oh Onix, hvala ti! sem te ze pogresala, ranvo vceraj razmisljala, kok cajta se ze nismo vidl niti tlele.Upam da ti rata z davkarijo, skoda k nisi tega napisal kak teden nazaj, bi ti morda clo jaz lohk kak mikrich prispevala....ja, sej, tezko je bit pozitiven, ce te vse sili v nasprotno skoraj.sej bo. (kej se oglas!) Jem pa zadn mesec, k da mam vsakič zadnji obrok.hja, mal je najbrz stres, mal pa tud vse skupaj: podnebne spremembe in taksno, sej smo mel v enem mescu vsa vremena!! tudi real lajf ni lahek in redki so tisti, ki so privat taki kot v službi in na forumu. ponavadi se izluftaš tam kjer se lahko, odpreš ventilček...ja sej stekam, sej je res. Jutro folk!Morm dat ven iz sebe tole...Grozn!! kaksni govedarji so lohk eni.... Dbest k si bla tok prisebna in hitra! te kisle face so ti neskončno hvaležne .... tud jaz mam lohk tak moment, k mi gre vse na jetra. ~ Claritin mi prakticno ni nic pomagal (clo sem ga vzela, bla prevec boga da ne bi na vseh frontah zdravila)mi je pa (kot se mi zdi) najbolj pomagala slanica, ki sem jo obogatila z resilnim zdravilom.se vedno boga, samo to ni nic v primerjavi z vceraj.dons mam en ful pomemben sestank, me je blo groza, ce bi bla taka k vcer, k srec sem tok boljs, pa ceprav glih ne pucam od energije, v faco sem pa taka, k da bi 48 ur neprekinjeno jokala. pa mal mam tezav z logistiko, ker namrec frend ne dela popoldne, kot je mislil (pa da bi me prisel iskat z mojim avtom pa bi se peljal v sluzbo, pol bi pa jaz prevzela avto), pac pa dopoldne, tako da sem brez avta. vendar sem se ze zorganizirala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Jaz pa včer mačkona z Rescue remedy filala.. prišel domov ves spraskan, s krvavim ušesom.. pa OK, nič novega.. pol sva pa zvečer ugotovila, da tud šepa, in ga je očitno ful taca bolela, ker je kar blodil okrog pa renčal pa poskušal se skrivat nekam med cunje in tak.. sem mu kar direkt v gobček eno kapljco pa v vodo.. saj ne vem, če je kaj pomagalo, no..zdaj razmišljam a ga spet k veterinarju peljem al pustim, da se sam pozdravi, ker nima nič ugriznjeno, polomljeno pa po moje tud ne, ker ni nič zatekla taca.. pa na morje sva mislila it čez vikend a smo mal jokcal pa stokcal ma ja. good times in bad times, vsakega po malo, a ne.. sej bo mah ful dogaja, sam se ne bom hvalla, da ne bom koga v slabo voljo spravla, jokala pa tud ne bom, da ne bom koga druzga v slabo vljo spravla WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2007 Avtor Prijavi Deli 20. september 2007 mah ful dogaja, sam se ne bom hvalla, da ne bom koga v slabo voljo spravla, jokala pa tud ne bom, da ne bom koga druzga v slabo vljo spravla kar se tice mackona (moje mnenje): ga ni treba za vsak drekec pekec vlacit okol veterinosov."sej je machk". Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2007 Avtor Prijavi Deli 20. september 2007 aja. pikapolonco mam v kopalnici. zgoraj na steni, sem mislila da je kak pisan pajkec, pa pol k sem poblizje pogledala, ugotovila da je nekaksna pikapolonca, ampak ne rdeca, pac pa rumena.pa kr pr mir je.sploh ne vem kaj nej z njo nardim.nc kr pustim jo, nej se sama odloc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts