Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

O tonah ne bi..enih 500 kg pa verjetno res ali pa še kakšna kila zraven.

Samo sem že obljubila nekaj fotru pa materi, pa tašča se fino dela.

Zdaj jih sušim, da bojo lepi, beli.

Bi pa veljalo tole za prihodnje, ko bojo vsi orehi rodili.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

uf, Nataly, tolk orehov :eek: :palec: pa eno rolado orehovo neki omenjala :yumy: x;)x

sm jezna še od včeraj :o|o: gledala Trenja in pismo, morajo zmer lih "taprave" ljudi met, da se bunijo tam :!!: mislim, folk se trudi in ful pomaga ... so prišli res iz povsod pomagat :palec: ... pol se pa ena pi.ka najde pa neki pritožuje, k ji kao noben ne pomaga xrolleyesx da bi pa slučajno njen tip prijel lopato v roke, to pa ne grrrrrrrrrr :vragec: :blackeye: ma, sej blo jasno ... skoz eni in isti se pritožujejo xrolleyesx

je reku en fajn :palec: je treba met taprav odnos xcivx

grem pogledat jutr tole grozoto :cry: :sorcerer:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Tudi meni je šla ona na živce in sem šla raje pod tuš...ne maram, kadar me nekdo v nekaj sili...kolikor lahko dam, ne pa da nek pritisk nekdo name vrši.

Itak se tudi po naših koncih dogajalo, da so hiše postavljali folku, ki ima deset frocov, ne hodijo v službo, ker se ne splača, ker več za doklade dobijo, pol pa dedc v gostilni glavni, cote, ki dobijo od Karitasa pa imajo enkrat oblečene pol pa jih na dvorišču skurijo, ker jih imajo toliko, da se ne splača prati...in taki so potem najbolj glasni in jamrajo pa šinfajo čez državo..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

smo mal pospravljal danes.. pa en filmček sem se spravla montirat kao.. adobe premiere s pomočjo 'help'.. no ja, saj kar gre.. pol za finiširat bom pa bivšega klicala, on mal bolj obvlada..

zjutraj me I. zbudi.. prid neki gledat.. grem v kuhinjo in mi pokaže ogromen mačji drek v koritu x:o)x sva se zafrkavala pol, da očitno dva dni ni mogel luknje skopat, ker ga je taca bolela in je kar tiščal.. pol pa ponoč ni šlo več.. in je našel najbolj logično mesto za WC.. svaka čast mu, to je blo dejansko še najlažje spucat :)

aja, pa skor ne šepa več :palec:

čakam na Twin Peaks... morje smo skenslal..

aja.. moram samo sebe mal pohvalit.. prvič odkar so € mam 4-mestno cifro na računu x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen..... x:)x x:)x x:)x

kok lushtkan party biu ucheri v K4..... x:)x x:o)x x:px

dons pa bo she bl.... x:px x:px x:px

komi chakam...spet mal drumbassa.... x:)x

aja.. moram samo sebe mal pohvalit.. prvič odkar so € mam 4-mestno cifro na računu x^x

hehe aliana.....upam, de decimalke za cente ne shtejesh... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na vse une noske..... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

zjutraj me I. zbudi.. prid neki gledat.. grem v kuhinjo in mi pokaže ogromen mačji drek v koritu x:o)x sva se zafrkavala pol, da očitno dva dni ni mogel luknje skopat, ker ga je taca bolela in je kar tiščal.. pol pa ponoč ni šlo več.. in je našel najbolj logično mesto za WC.. svaka čast mu, to je blo dejansko še najlažje spucat :)

aja, pa skor ne šepa več :palec:

x:o)x fora, pameten muc!

čestitkeeeeeeee :palec:

nič, evo jaz sem včeri neke stvari že odfurala v moj nov brlogec, kupila barvo za pleskanje...pa sem mislila, da mi bo včeraj uspelo, pa mi ni.

no, grem danes sobo prebarvat :vio:

včeri sem bila še v Lesnini, pogledala za omaro, pa nism nič pametnega našla, ker ni podobnega odtenka z mojo novo posteljo-omaro.

zdej imam tako zanimivo posteljo, ki ima spodaj predale in zgoraj omarice (ne vem, če štekate kako je to...vse je na neki nosilni leseni steni potem to skupaj našraufano).

že tako bom imela obupno majhno sobico, pa bi rada, da je vsaj približno simpatična :8):

grozn me skrbi za Rudija, ker ga bom morala pustiti tu xrolleyesx

ga nimam kam dati imam sobo 2x4 in njegova kletka niti pod razno ne gre notri, ker potem nimam kam postelje dati x:o)x

ne, resno, ful me skrbi, ker M ne skrbi lepo za njega...ga nič več ven ne spušča :xx!:

tako sem ga zvečer gor prinesla in tuki mal za njim skakala kakšno urco.

popoldne grem še k babici, nova bitka :vtz:

grem kar s kolesom do Dravelj, da se vsaj malo fizično izmučim in pripravim na psihično mučenje :wacko:

nujno bi morala k frizerju, pa nimam denarja...sem taka v glavo, da mi je kar nerodno v službo iti...ma ja, bo že počakalo. :inocent:

pa novo jaakno rabim, ker se je že čist preveč shladilo, pa tudi ni dengov.

pa drug teden morm na obalo se it vpisat, pa plačat 86€...a sm že rekla, da nimam dengou? :lol:

tko, to je to

sončkiiiiiiiiiiiiiiii sooooooooooo...izkoristite jih maximalno

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

evo jaz sem včeri neke stvari že odfurala v moj nov brlogec,

:palec:

nekam slabo spala ponoči. se kar naprej zbujala. ni čudno, da sem se zbudla pol danes šele ob desetih.

ker včeraj pospravila celo stanovanje, danes nimam kaj za početi x:o)x , ven se mi ne da, čeprav tak

lep sonček zunaj, tak da bom šla najbrž knjigo brat. pa nekam me zebe. kar je čudno. ker niti slučajno nisem

zmrzljiv tip človeka. upam, da ne bom slučajno piškavega zdravja ratala :o|o: si bom morda malo kasneje, pol po

kosilu šla narest kopel. pa se pol zadekala do večera. pol pa itak pride moj mišek pome xsrcx

veliko sončka za vse x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

ker včeraj pospravila celo stanovanje, danes nimam kaj za početi x:o)x

Lahko pri meni nadaljuješ x:Dx x;)x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Helou. x:)x

Dons sm pa neki čudn spala. Kr tko sm se ob 4h zbudila, pa pol do ene 6h nism zaspala. xnckrivx

Pol sm pa ob 8h vstala, šla pod tuš, glav o umit, pol grem pa na Pikin festival...nečakinjo peljemo, ki bo, by the way, naslednji tedn 2 leti stara. :eek: Mater, leti cajt...

Včer sm bla pa na morčitu, z našo Mysti, pa še Mišelko sva usput vidle, prov fajn dan je bil...izležavanje, čvekanje, dobra hrana, družba, pol sva si pa še mal kuple stvari, za dušo. x:px

En mega parfum sva stauhale. x:o)x Bova dišale, k rožce. Če pa zdej nov en padu ... :lol: x;)x

Nč, lep preostank vikenda, pejte na kak sonček, baje bo lep vreme, pa uživite. :palec:

Mana, lepo, da se premika nekam. :palec:

Druidka, zate sm pa res vesela, da si srečno zaljubljena. xsrcx

Ajd pol. xDDx

morgen.... xrolleyesx

neki ne gre lih spat.... xrolleyesx

mi she kr odmeva bassdrumovsko.... xrolleyesx

cheprou....party pa nadmega.... x^x x^x

pa lushtne bejbike.... x:px x:px

mam ugledanih par kandidatk za letoshnjo sezono... x:px x:o)x :vio:

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na vse une noske..... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Lep in prijeten prvi jesenski dan zelim vsem! xrosex :palec:

(*pravzaprav bomo se dobrih 15 minut v poletju)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lep in prijeten prvi jesenski dan zelim vsem! xrosex :palec:

(*pravzaprav bomo se dobrih 15 minut v poletju)

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

kakshen shok

kakshni preskoki

k startrek

zdej si v poletju...pa energiziranje ....pa hop...zhe jesen

zlomk....tralala

Bla na meditacijah. Fajn je blo. Ko smo nehal, smo se čist tko neki brezveze pogovarjal, pa se je en neki režat začel in me je p'otegnl not in sm se do solz nasmejala in to brez razloga...kok dobr filing, res.

lustn tole, a ne! x8Dx

Marsa, sama sreca, ce nisi dobila drzavnega " ugodnega " kredita .Midva sva ga in sva naj*** 100 na uro.Vzela sva 3.5 miljona na 10let in sva bila po polnih sestih letih dolzna se skoraj ....

vem, ja, saj pravim, tocn tko, ogabn! namest da bi blo ugodn so pa vsi vse cist preplacal, cist nelogicno in svinjsko!

Mi pa nismo bili primerni za kredit za mlade družine

x:o)x svasta!

pr nas pa jaz bla (pol pocas sprot) ze prestara. x:o)x

Hecno ... odpustijo hišnika na šoli, zdaj smo brez. Kdo bo pa zastave na pol droga spustil? Zdaj pa je panika, aneda?

Mislim - če mi sam omenijo tole

zakaj se vnaprej obremenjevat.

pol jih bos s to energijo zvabcala pa bodo tocno tebe dolocl. x:o)x

tko k grejo veshe tocn name.

al pa k izbirajo kandidata (za svet starsev, whatever) pa tocn tebe vsi pogledajo. x:Dx

ampak res imamo ogromno orehov..bo potice, bo potice..pa orehove rulade

orehovo leto. x:)x

to je ena knjigca, sam sem pozabla cigava. jaz sem jo mela doma.

mislim, folk se trudi in ful pomaga ... so prišli res iz povsod pomagat

jp, glih tole sem ujela k sem saltala... k so se eni nekaj prtozevali, se mi je tok mim zdel, da sem kar peklopla, tocn to, saj je folk priletel iz vseh koncev!

to pa mamo tukaj, v sloveniji (vsaj nekaj). x^x v stiski da se pomaga folku, vedno ful prostovoljcev prileti pa tko.

grem v kuhinjo in mi pokaže ogromen mačji drek v koritu

jp, pameten muc. Mishka je pa v banjo vcas sla, najveckrat lulat, ene dvakrat je bla pa tud klobasa. xDDx

dbest za 4 cifrce! xokx

nič, evo jaz sem včeri neke stvari že odfurala v moj nov brlogec....

dbest da dogaja! xokx

skoda za Rudija...

kaj pa kanis narest?

Zvečer sem pa šla še v bližnjo pivnico, kjer je bil večer isrke glasbe s predstavitvijo šole irskega plesa.

nc cudnega, to teb ful pase, nekak. x:)x

(isrke x;)x)

Pikica, lepo se mej na Pikinem festivalu! xDDx

(2 let, res tumach hitr!)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Smo ugotovil, da sej e včeri končal festival, pa gremo v ZOO, mal sorodnike pogledat rajš. x:Dx

Fotr govejo juho kuha. :yumy: Mater, kok lepo diši, pa še maso za gresove knedle je naredu....že vidm, kok se bom napokala. Mmmmmmmmmmm.

Sončk se je že naredu, prov lep dan bo. x:)x :palec:

.. drugac sem mela pa cist divji teden. xokx

cist bla ucinkovita ko shus! x^x

in to poleg te blazotne tik pred eksplozije v glavi. x:o)x

sam zdej vsaj diham lohk.

aja, frenda mi je poslala en link, morda bo se koga zanimal, ker je to menda zelo pogosto oz. gre za eno najvecjih alergenov (cvetnega prahu): Ambrozija

Odkrila pa sem tud 'dodatnega krivca' (ker itak sem ze zdavnaj ugotovila, da do alergije najveckrat pride, ko se poklopi skupek enih dejavnikov - ravno zato pa jo je tko tezko psotekat oz. na kaj tocn si zdaj alergicen).

No zadnjic je tok dezevalo. in mi je kruh splesnil. in pol sem mela smeti pripravljene da jih odnesem dol, ker sem bla pa tok boga (pa ker so ble napol prazne) jih pa nisem. Ko sem se sklonila, da jih zavezem in to, me je kar peklo vse, seveda, ker sem bla blizu tud se temu drugemu izvoru - namrec plesni. xyesx

mi je sinil v glavo vceraj.

tko da morm itak krepit imunskega. zdaj ze tretji dan spet zvrkljam olivca in pijem limono in grejp zjutraj (to sva z mitjo leta pocela, vsakodnevno, pol se pa mal navelicas pa tko).

vcer sem pa tako minestro skuhala, da bi si vsi angelcki vse prste obliznil. ne res, cist tumach, da sem si 3 skledcke vzela! :eek: (jaz mam v glavnem ze s kuhanjem tega nekak dost teh snovi, eno salckico pojem pa dost, vcer pa se nisem mogla ustavt).

Tko da sem dons mamo prisilila po telefonu in ji je bom nesla mal. k tega ne mors cist mal narest, jaz sem pa hotla da bo ful bogata.

vcas je tamal rekel, k sem rekla, ves kok je bogata (recimo juha), da ce to pomen, da ma velik dnarja. xDDx

Picasso

Ja, ti revca, Marsa, no, da te še kr tole drži... :sori: Sej bo zdej kmal nehal, po mojem, k se ozračje umirja, pa bo kul. Pa tud, če maš apetit, gre ponavad na bolš. :palec:

Juhcaaaaaaaa... :onfire:

Mami pozdrav, pa na moj štrudl jo mal opomn. x;)x x:Dx

pa gremo v ZOO, mal sorodnike pogledat rajš. x:Dxž

x:Dx

jp, juhe, jaz jo tud vcer kuhala (sam zelenjavno, not sem dala: cebuli 2, 3 korencke, mal hokaido al kere ze buce, mal strocjega fizola, pol melancana, 2 krompircka pa 4 paradajzke, na konc pa se cesen... pa majaron, lovor, mal kumine v prahu, chili, poper pa sol...)

x:Ix To s ti kriva!!

Nikoli prej nisem teh premetov delala. Odkar sem na LNF pa skoz. Jebemo. xsmx

k bi vsaj ta moj silni vpliv se kje drugje se odrazal mal bl! :vragec: x;)x x:px

Ja, ti revca, Marsa, no, da te še kr tole drži... :sori: Sej bo zdej kmal nehal, po mojem, k se ozračje umirja, pa bo kul. Pa tud, če maš apetit, gre ponavad na bolš. :palec:

Juhcaaaaaaaa... :onfire:

Mami pozdrav, pa na moj štrudl jo mal opomn. x;)x x:Dx

thanx! x:Xx

ma ne, v primerjavi s torkom al sredo je mega nad dobr! xokx

uno je blo res! x:((x

pa tocn taka na pomembne sestanke morala lazit. x:o)x

nikol nimam nc, ko pa mam, mam pa glih tkej tacga (al se pa mal *upiram*, nekje od znotraj pa sebe mal blefiram :vragec: kdo ve x:px)

O, hvala, jo bom.

aha tale strudl.

ce bomo mel kdaj kako srecanjce al pa kej pa bom tud jaz prisla ot. bla ziher da pridem, pa jo mroda prosim, naj ga spece.

ce ga ursi na tenerife posilja (k gre kdo tja). xDDx

se hecamo da je svetovno znan. xDDx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...