Marsa 23. september 2007 Avtor Prijavi Deli 23. september 2007 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 Nč nom juhe s knedli jedla...fotr namest zdrobovga gresa dal drobtine not in je vse razpadl. Eeeeeeeeeh, bom pa z nudlci, kar je 5x slabš, ampak ajd. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2007 Avtor Prijavi Deli 23. september 2007 a res, jaz mam pa najrajs nudlce (rajs k gresove knedlne), se najrajs pa mam palacinkovo juho. ce govejo (je nisem jedla.... hm, ne spomnim se kdaj nazadnje) oz. bistro. sem kar mal pozabla, da sem *juharca*. spinaco dons mela v planu k vem da tamal shizi, ma pa ene druge plane, tko da odpade spinaca (skoda, k shizim). morda naredim kosmiceve polpete (vcas sem znala tok nad dobre narest, da folk ni mogu verjet, da so kosmicevi). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 Špinača je tud d best. Pršla iz zoo-ja, zdej sm pa tok zmatrana, da grem spat za ene pol ure. Drgač sm pa od sestre dobila fotič!!! In to enga digitalca, k je ma touch screen, pa 10 mega pixlov. Kr tko. Sm vse živali pofotkala...pol kej objavm, k k seb pridm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 preživela zanimiv dan... bila na mojem priljubljenem hribu, preživela dan z eno izmed najljubših osebic v mojem lajfu, pot nadaljevala proti kraju, kjer so ostali spomini, povedala nekomu, da ne verjamem, kar govorijo o njemu (ne dojamem da bi blo res lahko to res) predvsem preživet dan v smehu, šalah, meditaciji in hoji...med potjo se nama pridruži en pohodnik, ga očaram čisto, pa malce s svojo neposrednostjo šokiram... aja pa uradno imam dopust od 8.10 naprej en teden (močno upam na lepo vreme) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 matr ksenia....sm ti foush....kjut fotka.... x:)x zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 a veš da ugotavljam da sem ena redkih ki nima časa za službo.. pa me folk ne razume...ma ne sej mi ni težko it, sam preveč podobnih prizorov ven spuščam;)tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2007 Avtor Prijavi Deli 23. september 2007 to je pa res super Pikica!!! nadmega! da si dobila fotkicha! kulsk!cimprej vse face nase dej gor! ksenija, romanticica lnf. mama ravnokar klicala, da je bla super minestra in da jo ma se za jutr ("k sem tok velik prnesla" -nisem tolk, eno uno posodico plasticno tamalo oz. srednjo- pa "k je blo res mal precej pikantn, pa je mikro zalila pa zlicko kisle smetane dodala" in da super!). sem jo tud pobarala za strudl, da ce bo kej tacga.jasno je za. bo spekla. jasno je pa tud 'zapanicarla', da joj, pol pa zihr nou tok dobr, k bo folk pol kej prcakval, ce tok hvalim pa tko.to mam jst po mat.pol ji pa se recem: joj, kok mi gre na jetra, k mam to pa to. to mam po teb. sam mi jo je kr ratal preparirat mal ( x!x) Dons je clo nekaj priznala, ne vem ze kaj je blo.pa ni vec tok mulasta pa taka. aja, pa se kruh mi je uturila (sej se ga nism blazno branla ) - ajdovga z orehi. nalasc bom pustila putr znuy, k ga bom dala v pire..da si ga pol namazem. drugac pa: sem se res spravla polpete spect! spinaco spucala in ze vse prpravla, zdej se krompir kuha... jesss!tamal nej pa sam seb pripise! juho bom pa tud jaz jutr... sej sem jo vcer 3 skodele. vmes skljocnem se kak stavk napovedi... pa tko. zdej je boljs, prej je blo pa slabs (moje *stanje* zdravstveno). (k sem okol skakala in zgleda da je ko je sonce najmocnejse, tud vsebnost tegale prahu najvecja). grem pogledat ce je krompir ze kuhan. kok hecn... mi pasejo ocitno tele chorbaste zadeve pa tak. pa fizol pa kosmici pa to. zadnc sem pa prebranac nardila, k je bla najprej taka juha. (pa se pecica je nikakva, pol pa namest d abi se popekl, se pa kar nekaj kuhca not ).sam stekam za kaj gre, naslednjic ma da je majka! kuharca ratala. morda se zredim do nerazpoznavnosti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 morda se zredim do nerazpoznavnosti. pol samo she klele nik zamenjash pa je.... x:Dx zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2007 Avtor Prijavi Deli 23. september 2007 debelajsa. simpaticn.... al si tko mislu: spremenim nick, pa cist drug clowk! venera ratala nenadoma. he! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 khm ... žogica tudi jaz shopata dva yetija chez himalayopa prau ta leu:"Ej, a vesh, de sm zadnch Messnerja srechu!"pa reche ta desn:"UUuuuu...matr...a pol ni sam legenda?" zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 nolepo se mejte.... x:)x grem pochas v preljubo mi klet.... x:Xx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 Evo, tega ptička sm sam za Marso pofotkala ... http://shrani.si/f/l/Rm/3yeIcL6d/zoo0191.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 Pozdravčkem vsem sprehajočim in kuhajočim z lnf:))jaz tudi včeraj bolj izi dan imela -zjutraj gobarjenje z deco - jaz najdla tokrat nič, deca pa devet jurčkov..ok..lisičke pa marele in turki ne štejejo glih:)) pol vložila gobe..prišibal gospodič domov..pa me pregovori - kot da bi se branila ful - na ribičijo -on lovil ribe, jaz iskala gobe na Štatenbergu. Pa smo odkrili nove place:)) celo gobe mi uspelo najti v poznem popoldnevu.Potem še na tortico k frendici pa konec dneva. Zjutraj pa me hotlo kar pobrat..smrdi, smrdi...kaj tako srmdi..študiram, če mi kos mesa kam padel..po sami crketini...obračalo mi želodec..in prestavljam vse živo..nič..in potem premaknem še hladilnik..pa šibam kozlat...crknjena, napihnjena MIŠ v motoru..mater imam jaz nek krompir s temi mišmi...potem pa zakrit celo faco, pa odvit vijake, odvlečt miš ven..mah..kaj bi.. Potem zračila, pucarila..kuharila, delala ajvar. Gospodinja spet.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 Buh pumagi, Jeti, pajkov pa ne...sej jih ponavad rada grem gledat, pa se pol pačm zravn, ampak ne vem, če bi ga slikala. :xx!: Evo, na frišn sm izpod tuša, ne vem, če nism bla ene 15 min. No, za to pa res lahk rečm, da sm ful hvaležna, da mam toplo vodo, pa da si ta užitek lohk vsak dan prvoščm, k se po tuširanju najbolš počutm. Pa morm rečt, da me tud vonj sveže umitga tipa ful mam. Tko da...fantje....ju nou vač ju hev tu du. Tko, zdej grem pa počas spat...jutr mam pa ginekologa. Sej kul. Teh 5 min, pol pa spet 3 leta mir. No, evo, še eno fotko za lahko noč....žirafci 2...prov luštni, pa objektiv sm čez mrežo dala, da tko zgleda, k da bi bla čist zravn. Nočko, pa lep tedn....Marsa ni nč s slabo napovedjo strašila, tko da...FAJN BO! http://shrani.si/f/3R/Kz/4BKkHTJS/zoo0322.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Fotr govejo juho kuha. o kok bi men zdele ena goveja juhca pasala mrbit si jo pa dans skuham drugac pa: sem se res spravla polpete spect! spinaco spucala in ze vse prpravla, zdej se krompir kuha... jesss!tamal nej pa sam seb pripise! juho bom pa tud jaz jutr... sej sem jo vcer 3 skodele. grem pogledat ce je krompir ze kuhan. kok hecn... mi pasejo ocitno tele chorbaste zadeve pa tak. pa fizol pa kosmici pa to. zadnc sem pa prebranac nardila, k je bla najprej taka juha. (pa se pecica je nikakva, pol pa namest d abi se popekl, se pa kar nekaj kuhca not ). kuharca ratala. morda se zredim do nerazpoznavnosti. a je bil prejšnji teden v znamenju kuhanja, kaj smo vsi nekaj kuharili eni samo mulo ****bla čez vikend na morčitu - pobrala stvari, pa mal sončla, kopala (19st. ima morje), sam je blo reees vroče pa je blo mim You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 morgen.... x:)x blo lushtno vcheri.... pa she par stvari smo do konca dorekli.... je lushtn tkole delat s takim folkom... letoshnja ekipa je prou kulska... si bom tale post prou skopiru pa shranu.....za na konc sezone.... x:Dx zlomk....tralala777 + 1 na vse tisto vsem onim..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 MOJA PIKICA je naredila izpit po vseh težavah in težavicah:palec: Tako gre lepo v četrti letnik.Moram jo pohvalit, ker je organizirala izredni rok, pokazala pripravljenost, pomagat vsem kolegom in kolegicam iz faxa, ki so rabili pomoč. PONOSNA sem nanjo....In poleg vsega si je kupila karto za Argentino in Brazilijo, tako da v januarju potuje...spet. Ej tamala RADA TE IMAM. Drugače pa, je že bilo eno lepo presenečenje dans..še so dobri ljudje na svetu iskreni in pošteni tukaj prav lepo sije sonček. no in od dans naprej na dieti. ker je blo za vikend preveč pijače in vsega frizura pa rabi samo še novo bravo...ju3 ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 MOJA PIKICA je naredila izpit po vseh težavah in težavicah:palec: Tako gre lepo v četrti letnik.Moram jo pohvalit, ker je organizirala izredni rok, pokazala pripravljenost, pomagat vsem kolegom in kolegicam iz faxa, ki so rabili pomoč. PONOSNA sem nanjo....In poleg vsega si je kupila karto za Argentino in Brazilijo, tako da v januarju potuje...spet. Ej tamala RADA TE IMAM. Drugače pa, je že bilo eno lepo presenečenje dans..še so dobri ljudje na svetu iskreni in pošteni tukaj prav lepo sije sonček. no in od dans naprej na dieti. ker je blo za vikend preveč pijače in vsega frizura pa rabi samo še novo bravo...ju3 ČESTITAM TVOJI moji ni uspelo http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 ČESTITAM TVOJI moji ni uspelo jaz pa za tvojo držim pesti...da ji uspe kje drugje ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 hvala http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Audi, čestitke tamali si je zaslužla Zasavka, tvoji bo pa res zagotovo uspelo kje drugje uf, spet celo dopoldne enega letanja popoldne bo bolj na izi imejte se krasno How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2007 Avtor Prijavi Deli 24. september 2007 civciv, sam pofock!(pokomentiram kasnej, sam pticka pa moram: thx! ) cela guzva, okol skacem.so mi pa prejle na glavo prletela vrata od omarce. tokrat pa res nc jz kriva.nc divjaskega al pa tacga.sam pac sem spodaj iskala v predalu nekaj, pa so mi preprosto na glavo padla. tudup! zdej mam kr tak mal pritisk v glavi. pof! cela fleha. 89x54 , tezka.se dobr da mam trdo glavo. no takle mamo.pozdravcke vsem in najs teden! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 marsa There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Hoj,Michelle is back Kako mam jaz rada Katarino Srebotnik Prav uživala sem v tenisu, tudi v finalu, čeprav se ji ni izšlo. Je bila pa fantastična publika (najbolj jaz, ker sem navijala kot nora ). Hodim na portoroški turnir odkar ga imajo in mislim, da bom še naprej! Letos so se sploh potrudili z organizacijo Ah ja...škoda, da je konec. Drug let bo pa julija, tako da bom cel turnir dol Sicer sem pa v petek videla tisti del Slovenije, ki ga še nisem. V soboto tenis, pitje relatvino zgodaj, videla moji Mysti in Piki (slednje ne bi spoznala po tolkem času, če bi jo sama videla) Skratka super Zvečer pa žur http://www.cosgan.de/images/midi/musik/l050.gif Aja pa plavala sem!!!!!Jaz pa še ene par čudakov Ni se več za zajebavat Tako, še zadnji tak vikend. Zdaj pa oktober, zaključit študij in back to reality. Lep teden vam želim! sam pac sem spodaj iskala v predalu nekaj, pa so mi preprosto na glavo padla. tudup! Ojej! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts