Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

dbest alesh! xokx

(aja zakaj mas 'moski' nick? :8): ce nisem prevec vsiljiva pa radiovedna? :8):)

js bi tud se kej plavckala... :sori:

xgoldfishx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ko že govorimo o plavanju...js sem za lnf plavala na pašmanu in na pagu :vio:

največja fora, pa je bla..kokr sem šla v vodo so okol mene zaplavale ribice....kakih 10 kom in to ne une micene ampak kr kake 15-20 cm

ena me je celo mal gricknala, je probala če sem užitna :lol:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

xokx

kok smo super uvedl tole plavanje za.... x^x

sem glih zadnc frendi razlagala, druga frenda pa celo s cifrcami se ze igracka.... 13 pa tko... 27.... xcivx

primsk! x8Dx

aja uh... pece se prebro tamle v pecici. xDDx

uspela ga na plinu, pac to cebulo pa fizol pa vse (vse normalno delal :eek: prej je bil pa kar zelenkast pa ni ga blo pa cudni vonji so bli - jaz mam ful obcutljiv voh... se dobr, v bistvu...)

zdej se pa ze cmari. me prav zanima... ce bo spet juhca... al bo zdaj pa presuh.

ni sam to da sem dolgocasna s tole hrano.. se ne vadim (sam x;)x)

je tud mal to, da ko se lotim in ko se grem *znat*, hocem pol pac *pridt do konca* - se ucit.. da vidmo kako tole laufa.. pa se, dokler si se v sceni... kot bi probaval neke barvice pa tehnike... al pa kej tacga. xDDx

itak je vsakic mal drugac....

sam skoda k nisem niti mal lacna, v bistvu. x:px

mogoce se ratam... ob kakih 23h. x:o)x xrolleyesx

sem pa ponosna - moji fizoli pa tele hrane nc ne napenjajo! x^x xokx

kdor zna, pac zna. :vragec: x:px

drugac mam pa tako 'tesno' glavo, kot bi mi jo s primezhem stiskal, pa tak mal *kovinski* al kaksen okus pa filing mam... clo elektricn mal, pa kt da bi po eni skorji drgnil, omrtviceno, kot pr injekciji ko tko cudn cuts (pa recimo kr zobe stiskam pa ne upam si glave kej prevec na hitro premikat, se z 'lasmi' -kukr jih je x:px- si ne upam nc otresat.. se popraskat se v bistvu 'ne upam')

meglen vidm pa tak.. tko da, nism cist nad ultra dobr... fizicno...

sam vseen bom mal kuknila na antarktiko pogledat, kaj dogaja. x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ojla xDDx

ko ravno nekaj berem o plavanju. jst tud, jst tudi bom že jutri lahko plavala x:px , sicer ne v morju, grem pa za nekaj

dni v toplice s svojim. komaj čakam. rabim tole zdaj. mal premora od vsega. naslednji teden pa imam v planu začeti resno

delat glede faksa in magisterija spet. bom rabla nekaj časa, da spet noter pridem v tole. sem tole leto čist zabušavala,

kar se tiče faksa x:Ix eh, bo že.

aja, pa čist preveč požrešna sem spet. me mami sam redi :o|o: sama ful pazi spet, pol pa vsem ostalim sam za jest dela

Marsa, jst bi zdle tudi fižol jedla x:o)x

miren večer vsem x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

:vragec:

mislm....ne morm verjet

a zdej bom morau 777.777.777 + 1 x:Xx talat na surle????

kolk enih kandidatk krnaekat... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

skratka.....v bodoche......1 x:Xx = 1 $ (fak....ni cahna za euro...ma klinc tut $ je ok)

transkcijskega sporochim na OS

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Marsa, ni kej za ptička...tud men so carski....še ene mam zate, pol pa neham težit s slikami. Ti so mi bli ko eni gavnarčki mejhni, nanizani vsi na kupu, pa vse je čivkalo. Đeki. :palec:

http://shrani.si/f/1d/13I/4j6pULlU/zoo018.jpg

Drgač pa...mal sitn dan je bil dons, ampak sm že bolš. Zebe me, pa mal me glava boli, ampak se ne damo, ne.

Če bo po sreč, grem konc oktobra za par dni v London. Nataly, bom uživala še zate, pa kako fotko pol postnem. x;)x

uh...

zdajle me mama klice (skoraj nikol me ne, 'k noce tezit, k zmer mot, k kej delam al pa kej'. to ni res, jo pa stekam, k sem tle ista).

v glavnem, to da me mama klice zdajle je blazno cudn. pomembn. x!x

Nejc se je izgubil - od zjutraj!!!!

(necak, 'otrok s posebnimi potrebami', zelo na kratko, sicer pa ima mal.. hm, nima koordinacije in motorike, pa tezko govori oz. ga razumemo samo bliznji. lahko recimo kar kam pade... al pa kaj tacga... sicer pa ima izvrsten spomin in je pravi borec... nekako se kar znajde v vsem... nestetokrat se je ze izgubil, avtobusarji ga ze poznajo in tko.. recimo so mu zdravniki 'napovedal', da ni sans, da bi se vozil s kolesom, no on se iz fuzin do centra brez tezav, tisockrat ze, vozi s kolesom. ... skratka, se ne pusti, je res posebnez, model. pozitivc - dvojni vodnarcek/dvojcek).

No in ga ni. x:Ox

ne sam od popoldne recimo (kar se je ze zgodil... da je kar zataval, k je sel avtobus po drugacni smeri, kej okol pa tko).. ampak od zjutraj, k bi moral it nekam na izlet - skratka, izredna situacija (zanj), v bistvu.

In so sestri (njegovi mami) pravzaprav sele zdaj javili, da ga sploh ni bilo!!!!!! ze zjutraj!

in skratka... bogve kje tava zdaj... tezko govori, ne zna/ne more 'nc povedat' pa tko...

pisem tud zato semle (po posvetovanju z mamo), da ce bi pac... ga kje kdo videl... naletel nanj....

kot receno, je iznajdljiv in trmast, vztrajen, brihten zelo in ima izvrsten spomin... sam nima motorike.... tezko govori... lohk kar kam pade al pa kej...

je trlica, zelo visok, svetel, nasmejan, posebnez. tko vcas ga 'postrani nese'... ko tok leti, k je ponosen in hoce ohrant smer in koordinacijo. vsi ga imajo radi... je zelo preprost in ima smisel za humor. tudi na svoj racun. tok mu pomenijo ene njegove stvari pa cuti vrednote... kdo je dober pa tko....

res je tak angelcek.

tko da, help!

sem pa tud mami rekla in vam recem.. pliz ne negative... ne prevec kok da zdaj boga scena...

rajs pozitivo, ce lohk, ce ne, pa pliz preskocte.

pa ne se jezit, k tok dolocen povem.

je res pomembno.

ne bi pisala sicer tega semle pa govorila o zadevah, osebnih, obcutljivih, ki se mene ne ticejo.

Picasso

namibija.baje so sipine tam najvecje..pol pa jemen. pa tanzanija s kilimanjarom.

enkrat,ko bom mela dopusta tri tedne skupaj.pa ko bo sel kak nice guy z mano.

sama saj v jemen ne morem.

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Nejc je ze doma (menda, vsekakor je na broju in vse ok). xokx

Thanx vsem za pozitivo! xokx

sm rekla mami k je klicala zdajle: sm ti rekla! x;)x (sem se mascevala za vse semtirekle x:px)

k sem mela res dobr filing.

pa tud sicer bi hotla ohranjat pozitivo.

sm rekla: kaj bo pa drugac ce se sekiras ful?

a ni boljs dobr posiljat, ce ze... al kaj!

mat je hecna. neverjetn se je kr kej dotakne.

v glavnem, vse OK.

da vas nou skrbel.

zdej grem pa kej poprchkat.

probala prebranac skor s slabo vestjo (kako lohk sploh jem!?) - ampak ce bi blo treba kej.. kam skakat... karkoli.. je boljs da sem krepka kot da cist sesuta, 'socutna' v tem negativa smislu.. ce lohk, rajs s sabo, z energijo pomagam.. ne pa z dodatno tezho.

jp, that's moi. x;)x x:o)x

no in prebro je ratal nad! pih! 100x boljs k povsod! ne res... pac seveda zato k najbolj po mojem okusu..

sam pol VEM kaj je not, pa na cem je narejen. nc mok pa tega, sam olivcki pa taksno... x^x

sam mal preslan je bil (clo zame).

morm kksn jabuk al pa kej zdej...

joj kok majo dobra elstar jabucka tukle spodaj!

tocno taksna so zame prava jabolka.

evo prec grem gricnit.

mater kaksni dnevi! :switz:

rabim mal antarktike za mal kulazhe... x:o)x

ce ne bomo se ekplodiral tlele. x:px

buenas nochkoslawas! xcivx

Picasso

Sm vedla...sm že prej hotla rečt, da čutm, da bo vse ok, sam se ponavad ne zanašam tok na svojo intuicijo in jo preveč zanemarjam, pa nism upala. x:Ix

Lahko noč, Nejc, pa vsi ostali.

Marsa, teb pa dobr tek, pa eno žlico namest mene mazn. x;)x

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

neki ne morm spat

tist kr je pa shlo pa taaaaaki odfuki od sanj.... xrolleyesx x8Dx x^x

neki med risankami, gusarji, opero (she staro), shihtom pa sexom.... x:Dx x:Dx x:Dx

ampak res.....chisti odfuk.... x:px x:px x:px

tale moja podzavest.....bi biu hec posnet tole.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na vse tri noske (danes she ob pravem chasu x:Dx ).... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

neki med risankami, gusarji, opero (she staro), shihtom pa sexom.... x:Dx x:Dx x:Dx

ampak res.....chisti odfuk.... x:px x:px x:px

skladno z lajfom skratka......... x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

dbest alesh! xokx

(aja zakaj mas 'moski' nick? :8): ce nisem prevec vsiljiva pa radiovedna? :8):)

js bi tud se kej plavckala... :sori:

xgoldfishx

A to ti mene sprašuješ?

ker 1. nisem alesh, ampak ale, kar je okrajšava mojega imena in 2. ale ni moško ime, ampak žensko, vsaj pri nas na Primorskem in v Italiji (lahko je okrajšava za Alenka, ali pa za Aleksandra)

Marsa, nič nisi vsiljiva, radovedna sicer si, ampak na simpatičen način.

Za plavat pa izgleda da sem izkoristila zadnje dneve, zdaj se bo nabrž toliko ohladilo, da bo ostal edino še bazen.

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

ko že govorimo o plavanju...js sem za lnf plavala na pašmanu in na pagu :vio:

največja fora, pa je bla..kokr sem šla v vodo so okol mene zaplavale ribice....kakih 10 kom in to ne une micene ampak kr kake 15-20 cm

ena me je celo mal gricknala, je probala če sem užitna :lol:

He He... poznam ta občutek, ko te ribice poskušajo živo pojest... na začetku mi je bilo malo čuden občutek, potem pa sem se prepustila in so mi ribice očistile celo kožo... boljše kot pri kakšni kozmetičarki x:Dx samo da so bile tiste bolj majhne, pa je ful žgečkalo x:o)x

Drugače sem se pa s petimi ribami lovila po tolmunu na Nadiži... sem se potopila pa smo se lovili v krogu. Ful mi je bilo lepo.

Marsa, tudi tebi hvala za pozitivo. x:)x xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Audi, ScorpioGirl, Marsa, hvala - jaz sem pa vseeno taakooo žalostna :sad: , razočarana :V:

Vsaka reč je za kej dobra :palec: Mrbit se ne bo vidlo zdej, ampka šele mal kasneje :vio:

Danes lenarim spet v službi...dobro, da nisem plačana po učinku pje:))

jst pa danes :vio:

me zadnje dni, odkar sem preseljena h kolegici v njeno mini pisarničko, obnovljeno/prenovljeno pred kratkim (14 dnevi), vsak dan tok pečejo oči...čist rdeče mam, pa kiham ko blazna...sm najprej milsila, da je od tega, k skos (ampak res skos) v računalnik buljim (prej nism tok), ampka so se tut druge sodelavke pritoževale zarad skelenja/srbečice v očeh pa kihanja...tko da mora bit kriv tapison, pa te nove predelne stene, k pomoje hlapijo lepila in barve sto na uro :vragec:

pa čist nič ne morem za to, luftamo non stop, pa vmes se grejemo s kaloriferjem, da ne zmrznemo, sej če posije sonček je kar prijetno, sam zdej bo 3 dni deževalo :sori:

pa danes sem komaj odprla levo oko, čist zabuhlo/zatečeno sem mela, ko bi me en prtegnil na uč-sam brez barvnih dodatkov. Sem zdaj ko krava z levega profila (tak izbuljen kravji uč mam, da joj xrolleyesx ) pa pop mam kozmetičarko, zvečer morm it na Simobil pa jim zabrisat unim v glavo prokleto Motorolo jebeno, dela, ne dela, ko faking žmigavc, včas mam dvojni odmev, pa lastni glas z zamikom poslušam, v bistvu mam trigovor s sogovornikom (pa une glasove v glavi sploh ne štejem x:Dx x:Dx x:o)x to je bil joke, folk, sam tole z aparatom res neky ni v redu :vragec:

aja, ne morem verjet, men grejo po glavi otroci :eek: mrbit ima kej prste zrawn dejstvo, da prijateljice, kot po tekočem traku, objavljajo vesele novice xsrcx

moj itak ni za to, njemu je cel dizastr skupn lajf :O: sej naglas se tega ne (upa) reče, sam mu vidm v očeh...

eh, kokrkol, vse ob svojem času, pa vsaka stvar je za nekej dobra, ane Zasavka :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

hej folk, kako smo? x8Dx x:px

men je pa ful fajn x:px ker mi je toplo x:Dx ker sva končno usposobla radiatorje in zakurla x8Dx

funny, kok mal je treba... x:o)x

sem sama doma, uživam.. sem se javla, da bom tista dva stroja cunj zložila pa stroj je za spraznit.. pol se mi bo pa verjetno dal še posesat.. pa banjo moram še ta teden zbrusit in pobarvat, sem jaz prevzela tole in mam dovoljenje, da sama barvo zmešam x:o)x x:px zadnjič bila v Lushu in si ful zaželela, da bi bila banja že usposobljena za kopeli.. da lahk grem pol mal zapravljat tja x:)x

zbrskala tamle med še nepreseljenimi škatlami eterično olje pomaranče.. mislim, da ga sploh še nikol nisem uporabla... kako pa to lepo diši xsrcx čist veselje so življenja dobiš..

pa darilo moram še zavit, se dobim z bivšim na kofi.. zamujava sicer oba dober mesec, ampak vseen.. pol pa varstvo, že cel teden enga 3-letnega mulčka pazim.. kok je pa faca xDDx zanč meče žogo v strop.. pa jo tolk močno vrže, da pade na rit zraven... je že delal uno faco :C: jaz sem se pa samo smejat začela, kaj, a te je žoga na tla vrgla? pa pol sva neki tam žogo kregala.. pol se je pa spomnil, da bi moral še mal jokat.. pa mu nekak nisem do besede pustila, sem bla vsa nasmejana pa zabavna.. pol si je pa kar štumf slekel in mi začel kazat kako ma rdečo nogico in kako je au x:o)x sem rekla, ne, nogica ni nič rdeča, maš pa prstke rdeče, ker hodiš po njih.. in je začel nogo okol obračat in gledat kje so rdeči prstki.. in čist pozabil, da bi v bistvu jokat moral x:px mah, mi je zanimivo, ko jih ful hitro pogruntaš.. kako majo starše zdresirane.. pade na rit pa bo začel jokat.. in bo mamica skočila zraven in bo bogi, bogi... :o|o:

ne rečem, če se res udari, pol je bogi ja.. sam tkole, za brezveze.. pol samo pozornost išče na tak način.. ga rajši spravim ven iz tele 'jok' finte, da pozabi.. in ga pol čez 5 minut pocrkljam.. da ne bo mislil, da rabi bit bogi, če hoče, da ga mam rada.. xnckrivx

mater sem pametna x:o)x me prav zanima kaj bom s svojimi delala...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...