nataly 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Todi ste že zrasli pri vas pje Ful utrujena spet danes, me lovi zgleda spet nekaj..In prav uživam v blaženem miru... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Sem mogla refreshat, da lahk ta novo ikonco vidim.. raste tamalu, raste Todi, tebe mamo pa itak vsi radi Piky, jaz bi tud rekla, da bi znal met v Sparu, Leclercu pelerince.. ma nek sem jih vidla, pa glede na to, da sem večinoma tam delala.. sam nisem pa 100% Norci, za un milnik s šprico za na steno hočjo vsi met čez 30€ sem vzela uno ta pocen tekoče milo od spara, potrgala dol nalepke in ga zdele pol ure z acetonom obdelovala.. zdaj grem pa kupit uno držalo za flaše za na kolo.. in bomo lepo to na steno prišraufal (not my idea, je pa dobra ) pa še barve za plastiko, da mal olepšam drugač me pa mal luna daje dons.. kr neki bi bla tečna pa preteklost pa filmi čudni.. u rit se bom ugriznla WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Morgen ojla mala Živjo Velika . še en, ki uhaja v latinoameriko.. fajn, čim več vas bo tam dol, tem lažje bom prenočišča dobila Ti kar pripujsaj . Včeraj bil en tak butast dan, se mi je adrenalin nabil na maksimum... Najprej sem imela trapaste sanje, potem sem eno uradno zadevo hotela zrihtat in je še ne morem, samo bom eno bližnjico usekala, potem sem mislila, da sem en zelo pomemben dokument usjala, malo preden sem začela paniko tik pred vesoljnim potopom zganjat sem ga našla. Potem pa šihtek, no je bilo kar lušno. Zdaj sem se navadila, navadila sem se na drugo mentaliteto, navadila sem se na nov poklic in 24 ur na dan Angleščine, tako da me ne izmozga več tako do nezavesti. Vmes sem se slišala z mojimi, tako da so se mi malo sfilale baterije. Pa malo prej sem šla spat. Sicer še vedno jutri ampak ne tja okoli 3h zjutraj. Sem se pogovarjala včeraj o vremenu pri vas, pogledam tule v našem stanovanju in radiatorjev sploh nimamo . In ko je najbolj svinjski mraz, nosijo tenkcene puloverčke z dolgimi rokavi in mikro jaknice. Kok mi je pa vreme tule všeč . Navihan preostanek dneva vam želim, meni se je pa šele začel . 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Viš, že prišparate pri placu..pa takoj manjši stroški:))Fajn se imej, pa dobro nagaraj..danes ravno ugotavljala, kako slabo angleško govorim... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Norci, za un milnik s šprico za na steno hočjo vsi met čez 30€ sem vzela uno ta pocen tekoče milo od spara, potrgala dol nalepke in ga zdele pol ure z acetonom obdelovala.. zdaj grem pa kupit uno držalo za flaše za na kolo.. in bomo lepo to na steno prišraufal (not my idea, je pa dobra ) pa še barve za plastiko, da mal olepšam briljantna ideja Todi, kok maš luškan avatar prov lušni pupi sta You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Ja, sm bla na konc, k sm že obupala, tud v šparu, pa jih nism nikjer uočila. Jutr grem še v baby center, pol bom pa kej druzga kupla. Sm dobila dovoljenje, da kake žabice, pa tko nabavim. Prej je bla tuki...sva se lovile. Matr, ma energije. Če bi bla vsak dan kle, grem stavt, da bi v enmu mescu 10 kil dol dala. Nč, če bom hotla shujšat, bom kr zanosila, pa je. No, grem zdej počas... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 nič vas nism brala..sem pa vesela, ker se mi odpirajo neke nove stvari,,,mam filing, da je ql Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 končnoooo... pa spet mi je en načrt v vodo padel, nikakor da tole speljem že ni čas za to... se odločam kdaj v naravo jutri ali v nedeljo... hmaja tamalmu sem tko luškano kapco pa rokavičke kupla, upam, da bo sestri tud všeč, se potepajo, pa sem pustila kar na mizi nič, mejte se. grem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 morgen.... x:Dx smo mel ucheri piknik K4.... mislm piknik ..spoznavni vecher....k je tolk nouga folka.... in jasno....je zdej morgen.... spijem she jutranji kafe...pa nazaj tja not.... donsj je TECHNO (party)... pa fajn muzika se obeta....nch shranza zlomk....tralala777 + 1 vse onim nosovom in shnofom.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Oj vsem Imeli včeraj točo - a mi še jabolka na jablanah :xx!: lenobe..tak zdaj bom pa za kazen ozimnico kupovala..mater..me je kar zgrabilo eno rundo..pa hruške še tudi na drevju..kaki nori cajti pje..Spekla orehovo rulado zdaj že bivši sodelavki - je res, da ni zgledala bog ve kaj..dobra pa bila, to važno. Vso pojedli.Bila v glavnem pri njej na poslovilnem žuru, spila dva špricarja in bila godna za domov..pa sem šla..doma gospodič spekli kostanje..povabili še frendico s familijo pa smo preživeli fajn večer..Me nekaj zgaga danes peče.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 v dežju nabirala kostanj... dober občutek. fulzjutraj pričakalo tole Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 ja fulll, še posebej po takšnih sanjah... zanimivo je stat sredi gozda, pod smreko, sredi največjega naliva in opazovat dež... popoldne pa v moto klub na praznovanje dveh abrahamov... uf Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 morgen..... x:)x dons bl zgoden.... pa bo zgleda prec treba letet ven....kave niiiiiiii!!!!!..... :xx!: pa kuko si tale zlomk predstavla de bom jst brez kave zhveu...??? zlomk....tralala777 + 1 na noske.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 če bi bil bližje bi ti dostavila kofetek, pa ti ga tud skuhala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 če bi bil bližje bi ti dostavila kofetek, pa ti ga tud skuhala bemti lajf... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 faaaak lepo pospravljam kuhno...pa mi neki reče, nej grem na čik...nočem it..pol pa vseen in ko grem v pisarno naletim notr narkiča oba ma se ustrašla drug drugega....ga naženem ven...pol pa letim gledat kaj mi je sunu.....pobral drobiž..druga itak nimam not..škatlo z 2. čikoma še zdle se tresem :OO!: :OO!: :OO!: There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Angelčki so te varvali klarus A zdaj si pa brez čikov ostala? Pa ravno zdaj po takem šoku, ko bi jaz skadila celo škatlo, enega za drugim. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 tri polne škatle je pri miru pustu kr na bruhanje mi gre There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 se vidi kolk sem naivna,... jst bi ga vprašala če je kaj lačen, pa mu dala eno šteko...definitivno ne spadam na ta svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 misliš? počaki, da prideš v tako situacijo.....ni mi jasn kak je sploh prišu not.... There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Ha Ha.... potem je bil pa skromen lopov... samo drobiž je pobral pa dva čika, ko bi lahko polne škatle vzel ok, čik pavza zate, jaz grem pa s frendico pohajat... papa http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 misliš? počaki, da prideš v tako situacijo.....ni mi jasn kak je sploh prišu not....verjem da sem bila v lajfu v hujših situacijih...sam da teb ni nič napravil Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 ma sej se mi smili žalostno, da človek tak daleč pade ja sreč da ni blo hujšega There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Oči mel rojstn dan dons, sem mu mal za spremembo konkretno darilo kupila, ne sam spešl buteljke.. je dobil aparat za striženje, uporabljala ga bom pa itak jaz smo šli jest, naročila račja prsa v pomarančni omaki.. in dobila florentinc varianto :xx!: res si ne morem pomagat, ampak tist, ko zarežeš in se roza ven pocedi.. gre men totalno na bruhanje.. tko da sem krompir pojedla a mal maminih kalamarov.. račko so si pa mesojedci razdelil.. ni ga čez normalnega Kitajca vsaj dobr zažgejo.. joj, mačkona totalno v dobro voljo spravla, sem mu včer kupla eno miško, uno čist najbl simpl krzneno za 1€.. eno uro jo je zjutri okrog premetaval, zdaj smo jo pa že moral s selotejpom skup zalepit, kar je je ostalo sploh. faca, najdu eno vrečo in miš not skril, da jo je lahko pol bezal ven WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Hoj,pred kako uro prišla domov, imela sestanek s starši, mal smo popapcal. Bil je zelo kul "shoping day" s prijateljicami Od elektronike do cunj in pisarniške opreme. Zelo v redu. Vse ugodno. Bile smo v eni štacuni (kao poceni za mlade) in sem opazila, da so popularni tisti gumjasti škornji :xx!: I'm not young anymore. Aja, v neki fensi butkcu pa sami živalski vzorci, pa krzno. Nej grejo v rit. :xx!: Zmatrana. Preveč jedla. Pa danes sem še posebi vesela, ker imam tak dober urnik za ta semester, tko da bom lahko vse delala.Pa šele v tork se mi začne Fajn dan. http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b040.gif Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts