Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

ahoj.

že doma. krasno bilo v toplicah. se nakopala, spočila, nasavnala, si privoščila tudi blatno savno x^x

škoda, da je vsega že konec, tak bi še ostala v toplicah. samo ok, zdaj je itak čas, da se počasi spravim delat za faks.

tak da bom danes skušala mal razmišljati o konceptu naloge. pa o naslovih seminarskih. da se počasi uvajam x:o)x

aja, nekam izsušene lase imam. si moram naresti kako fajno masko za lase. kaka ideja? :8):

lep dan vsem x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

joj, mačkona totalno v dobro voljo spravla, sem mu včer kupla eno miško, uno čist najbl simpl krzneno za 1€.. eno uro jo je zjutri okrog premetaval, zdaj smo jo pa že moral s selotejpom skup zalepit, kar je je ostalo sploh. faca, najdu eno vrečo in miš not skril, da jo je lahko pol bezal ven x:o)x

hehe, je treniru kaj bi vse živi miški delu :palec:

...sem opazila, da so popularni tisti gumjasti škornji :xx!: I'm not young anymore. x:o)x

Aja, v neki fensi butkcu pa sami živalski vzorci, pa krzno. Nej grejo v rit. :xx!:

joj, veš kok so men všeč teli gumijasti škornji, sam čist preveč dragi so :sori:

na šetnjah s psom zmer lazim po kakih goščavah močvirskih pa supergice pač niso za to :sori:

pa živalski vzroci :2src: jihaaaa, jst prec za :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

kopalnico drgnem...mam namen ta teden naredit generalko, da bom drug teden dopsut preživljala v naravi (če ne bo lil)

Včeraj imela čudovit dan, danes se pa pozna da imam luno na Saturnu, zelo primeren trenutek da drgnem keramiko ;) sej ni tko hudooooo :inocent: mejte se

Maske in obloge za lase - tle bos kej nasla, Druidka. :palec:

... morm mal civknt vsaj, se pofockat. xcivx

sem cist nasponana v tem cajtu zadnjem, sam norim pa sponam, sem pa kar ful ucinkovita, prejsnji teden eno velko delo spravla pod streho, kljub stiskanju v glavi in bolecinam in slabemu vidu.

moja glava je ok, vendar se zdaj zacutim tesnenje pa tko en tak filing vcas, kot da mi bo kri zacela iz nosa tect.

zadnjic je mama klicala, k se par dni nisem nc javila, da noce tezit, sam da jo je ze zaskrbel, ce ne lezim doma s kako dilo nad sabo al pa cim. xDDx

Dons bla zmenjena s frendom da ga peljem na gorenjsk po avto (jp, ni se nasel avto, ni ga dubu nazaj, ck ck, pa je sel :o|o:)...

je pa prestavil. se dobr! k sva s frendom harala pa rpecej spila, tko da sem bla dost boga zjutraj.

zdej pa ze vsa poskocna cakam na klic pa da piciva. x:)x

cela roka me boli in mam rpav krvavo busko, k sem se svinjsk v kljuko udarla, sam tokrat sem pa bila cist lepo sama kriva.

vcer sem mela zlo lustn dan, sploh sem mela super vikend. x8Dx

pa tok pridna da se sploh ne prepoznam. x:o)x x;)x

lepckan teden zelim vsem! :kiss:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

evo ga, sibam zdaj. upam da bo kul aftek. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

lushtn danchek se obetka... x:)x

dons zachnemo postavlat sceno za jutrishnji prvi ASTRODISCO v sezoni... x^x

ceu teatr v K4... x:Dx

ampak bo fletkano... x:)x

drgach sm pa ucheri rolou na roza... :o|o:

biu kr hec.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na pujsin shnof....pa she ene tolk kamor ponavad.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

xDDx

Tule je dobesedno morgen, 6 in nekaj. Ravnokar pozajtrkovala, pa kavo z vanilijo pijem x:px (ena od mega pogruntavščin tule). Zdajle pa učit se, potem pa učit x;)x .

Kok je pa res tista o zarečenem kruhu, zdajle enega iz otroških let hrustam, je bila moja mama prfoksa in je vedno tečna prišla domov in sem rekla, da če kaj, prfoksa ziher nikol ne bom. In evo me, učim :eek: , kar je pa še bolj hecno, je pa to, da mi je všeč :2src: . Začetek je bil pa adrenalinski :inocent: , ampak sem zvozila, sevede x:o)x .

Pošiljam vam jutranje pozdravčke pa 777 x:Xx :vragec: , Zlomči, vidim, da si vmes našel nadomestni trg, ti roba ni šla v nič :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Zlomči, vidim, da si vmes našel nadomestni trg, ti roba ni šla v nič :palec:

pa sej vesh kuko je to klele

same kuharce pa sestradanae....se kr same ponujajo....k bi biu na koroshkem.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Včeraj bila na izlivu Soče v Italiji (blizu Gradeža). Pravljično.

Komaj čakam pomlad, da grem ponovno, ko bodo sami mladički. :love:

V soboto pa bila na slikarski delavnici, zanimiv folk. Samo da jaz sem fotkala, nisem slikala. Pa lepe fotke ratale.

Tiste od včeraj so pa itak za na razstavo, tolko so lepe. :2src: Še posebno ko sem konju poslala telepatsko sporočilo, da hočem slikat tudi njegovo kobilo, pa ji je šel dat ljubčka. xsrcx :palec:

Pa še vedno je toplo sončke tu na Goriškem, sem lahko kar v kratkih rokavih. Super dnevi! Sem se že ustrašla da bo konec toplote, ko je bilo tisto deževje, pa me je prijetno presenetilo.

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Hoj Pujsa...jaz tudi hrustam svoj zarečen kruh..

NE dolgo nazaj penila, kako ne bom več vzela kredita - malo prej pa na banko klicala, če bi mi prosim nekak dali 1500 eurov...

Za gospodičev faks..prijazna in ga bom očitno častila z vpisnino...

Imam kožo kot krokodil :eek: :eek: na vratu in bradi...mater, mater..od koruze. Par dni nazaj bila blazno pridna in z mamo sva celo njivo koruze potrgali, jaz ven znosila vse, fotru pomagala nalagat na kultivator..in to ohoho velka njiva..bog ne daj, da bi to strojno naredili, ker kdo bo pa pol kožuhal..mah..

No..v glavnem..bogo kožo imam. Pa srbi me tole..imela sicer kapico na glavi, pa dolge rokave in rokavice...vrat pa brada pa sta dobila svoje.

Nimam pojma, kako naj spedenam tole :vragec: :vragec:

Krasno vreme imamo res - igrala badminton včeraj in se z vso močjo tresnila po levici - plavo zdaj ..mah nekam samouničevalsko sem razpoložena očitno :xx!: x:o)x

pa sej vesh kuko je to klele

same kuharce pa sestradanae....se kr same ponujajo....k bi biu na koroshkem.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Glih zato, ker imaš tako gužvo se nisem upala v vrsto postavit. Ampak vsaj enemu kriteriju ustrezam - kuharica. Sestradana ne glih tak..ampak kuharica pa definitivno x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Elou. Zmatrana, k ps. :U:

Bla pr seronji, mi je dala pol zahrce. :yumy:

Sva vse prešimfali, mojo službo, njeno, desce, pa nasvete dobla za potovanje. Ni da ni.

Bom šla po hitrem postopku pod tuš in spat, k že kr škilm od zaspanosti. :vio:

Ajd pol. :U:

To je najbolj važno. :onfire:

Eh, saj me nič ni poslušala. xrolleyesx :o|o: Čakam, da sama naje*e, potem pa ji bom rekla I told you so!

Mater sem že zgodaj pokonci. Imam cajt lepo v miru zajtrk pojest, pa pod tuš, potem pa ugotavljat, kako nimam nič za oblečt.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

vceraj sem ugotovila, da nimam vec kaj stet na stenah od pisarne, da tut surfat ne morem vec in da je skrajni cas, da zacnem delat, ker tale obcasna neproduktivnost, ce dobro pomislim...no ja no,...ne mogu se zalit.sam ,ko ne morem vec dolocenih stvari delat, pol je pa tko. rabis se mal odklopit, tut v sluzbi. pol se pa lahko vrzes nazaj,...seveda, ce mas moznost.

ene zenske tako prevec blablabla.zakaj?jaz pa modro tiho. x;)x

danes z bikom v sluzbo.

aja, vceraj sem jih naucila mambo chachacha,....joj so ble lusne!

za pojest.

sem pa brez glasu danes.

joj, punca, serjes ga vcasih!

kok je to fajn....

xbendx

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Marsa, hvala. x:Xx sem si prebrala in si grem, ko popijem čaj, napacat na lase rumenjak, med in olivca.

pa najbrž bom dala še e.o. sivke. upam, da bo pomagalo tole kaj.

končno mi je šla buška na čelu, ki sem jo staknila v toplicah. sem hotla potunkat mojga, pa se treščila v neko železo :o|o:

tam pri prehodu iz notranjega v zunanji bazen. mater, sam sem pa res štorasta x:Dx aja, pa še potunkala ga pol nisem

pa še vedno me boli levo uho :sori: kak nasvet?

uf, pol si pa narest plan za oktober, kolk denarja lahk porabim za kaj, da mi ne zmanjka prehitro prihrankov. bo treba zdaj ful

pazit, ko nimam več službe xcivx pol še pa plan, do kdaj mora biti kaka seminarska nareta xbookx po eni strani se mi tak ne

da, po drugi strani pa komi čakam, da se spet ulavfam spet mal v študij.

veliko dobrega počutja vsem x:)x

... svet pripada tistim,

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

sfukan.... xrolleyesx

delal od 17 - 24..... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

bo pa dons bl na izico.... :inocent:

upam... x:Dx

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na rilchek.... x:)x

1 x:Xx pa ...kam zhe?....mah, bo zhe sam nashu kam mora past... x:)x

Jutrček x:px x:Dx ,

dons sem pa mal pozna, je že pol osmih, meni je pa prvič alarm zvonil 2 uri nazaj x:Ix . Pa je šlo moje učenje jezika, ta jutranje :vragec: .

Sem spet preveč spala. Imam čuden ritem, če spim 2-3 ure, je O.K., če spim 5 ali več, se počutim, ko da bi me tramvaj zgazil.

Včeraj smo imeli z mojimi ta bližnjimi skupinsko beden dan, pa še jaz sem bila malo bolj čudna... Izgubila sem verižico, ki sem jo pozneje našla, en zelo pomemben mail iščem že 3 dni skupaj, so zelo pomembne informacije gor in niti jaz niti pošiljatelj ga ne najdeva, pa se ga oba spomniva, pitaj ribe, kje je :o|o: .

Potem se mi je pa še nekaj zgodilo x:Dx . Sem se skušala bolj vživeti v okoliščine tule in se naturalizirati. Jaz imam nekak nemulatsko barvo kože in imam s seboj magično kremico, ki jo po potrebi spremeni x:px . In se jaz lepo predvčerajšnjim stuširam, nanesem spremembo in grem spat. Včeraj sem pa opazila učinke :O: :wOOt: , kot en amatersko pobarvan lisast pirh in iz tega razloga sem imela tudi popoldan 3/4 rokave x:Dx . No danes sem že mal bolj enakomerne barve, ali sem se pa navadla.

Hecno, ampak zdaj pa res z :vragec: v istem obdobju vstajava x;)x .

777 x:Xx :vragec:

Naj se vam odsuče prekrasen preostanek dneva, meni se je šele začel...

En, zelo hitri, pofočk, toliko da povem, da sem živ, še vedno zeeeeelo :2src: in precej zaposlen

Lajf teče po svoji strugi, zgodbe o meni (ki jih zvem od druge ali tretje osebe x;)x ) so, spet in še vedno zabavne, pretirane in daaaleč od realnosti :o|o: še vedno mi ni, in mi verjetno nikoli ne bo, jasno od kje ljudje jemljejo toliko domišljije kadar pripovedujejo o meni xrolleyesx fovšija in maščevalna užaljenost sta brezmejni

Ena bivša je,nezadovoljna s svojim življenjem in sedanjim tipom (ki je, btw, itak totalno neuporaben in nesposoben) začela pripovedovati zgodbe o meni, ki so sicer zelo dobra reklama (ki mi je trenutno čisto odveč) ampak, žal, nimajo niti najmanjšega stika z resničnim življenjem, ker če bi bile vsaj delno resnične, bi Onix bil nekaj let brez spodnjega dela obleke, notranji organi bi mi odpovedali, če bi sploh še obstajali, telo bi se pa moralo že davno razpasti xrolleyesx

In ona je samo ena iz množice, ki se ubadajo z menoj in so užaljene, ker se jaz nočem ubadati z njimi :o|o:

Šibam v službo, itak že zamujam, ampak, kaj čmo, tko pač je

Lep (lepši kot je moj) dan vsem x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

morgen.... x:)x x:)x

spet bo en lushtn dan, ki je posledica enga lushtnga vechera oz. nochi.... x:)x

upam, de za vas tut... x:)x x;)x

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na pujsast nosek... x:)x

pa en v zasavje....kuharci.... x:)x x;)x

Morgen xDDx ,

jaz pa imela včeraj nad dan, svašta :eek: :2src: :palec: , sanjsko, res, prehuda za celo moj svinjski optimizem, definitivna potrditev bo za vikend, ampak če si hoče dobro, me bo valjda vzel, jaz pa dobim vso birokracijo spedenano, sanjsko za obe strani :2src: :palec:

777 x:Xx :vragec:

Pa pa

uf, končno spet lnf dela x8Dx x:)x

jaz posesala že celo stanovanje, zdajle grem še vse po tleh pomit, pa prah pobrisat. pa morda skuham še kosilo :switz:

treba vsaj nekaj koristnega narest, če sem že doma. pa cote si moram v omaro zložit. pa dve prošnji za delo še moram danes napisat :o|o:

sem si dala včeraj pol masko na lase. kako pridigo mi je mami naredla. da kak lahk taka sploh še hodim po svetu, da imam

grozne lase, da se moram barvat. da naj grem frizerju po kako novo pričesko. mislim :o|o: še za frizerja naj zdaj dajem denar,

kot da ga imam sploh :o|o: pa sploh nisem tak grozna v lase, res ne x:Ix se z mano strinja tudi moj, ki je rekel, da sem mu taka čist všeč x:)x

ah, mame... x:Dx

nič, šibam dalje fatirat x8Dx

... svet pripada tistim,

Ojla mladina :kiss:

Sam na hiter pofočk. Pa eno vprašanje a mamo tuki koga iz Cejla?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

bila v knjižnici... čisto slučajno dobila v roke knjigi Hanta Jo (vzela dva dela ;)) ter Modrost ukročenih sanj...

sej vem da ne spada to v temo dnevnik ;)

v soboto imam pregled vidnega polja pa frizerja pa žur, v nedeljo popoldne bom strastna navijačica (haha) v ponedeljek pa nastopim dopust, že soboto sem menjala, tko da bom frej... in ker vem da v življenju ne smem več delat plane, je cilj samo vsak lep dan če bo preživet v naravi, potem se razvajat, pa brat... baje bova od srede naprej sami in ja se veselim tudi tega ;)

tale luna v raku je pa prav fletna zaenkrat... me veseli da sem sklenila zavezništvo z njo...

mejte se in ne živite za včeraj ali jutri ;)

Guest Mačona

jaz pa danes bila spet pri frizerju. sem bila 2 tedna nazaj. danes pa so me povabili na zastonj striženje - v isti salon. x:px x:Dx sem bila že kot volk :eek: , čeprav sem se 2 tedna nazaj postrigla. x:Dx kar naenkrat se mi je vse nekam razraslo, zgostilo :eek: in še take neukrotljive lase mam, da se mi vihajo po svoje :vragec: a po drugi strani me je pa frizerka vprašala, če si peglam lase, da mam take gladke kao. goste pa speglane obenem. :eek: x:Dx

sem pa tako zadovoljna s tole trenutno bbarvo ... barvala se nisem od februarja ... mam zdaj tako lepo rjavo farbo - ni moja naravna, a nekak se je to zmešalo od vseh teh farbanj nekaj let (rdeča in zadnji 2 leti črna). nekaj sem fantazirala, da bi se po dooolgem času spet na rdečo pofarbala, če mi že zastonj ponujajo ... pa sem se odločla, da mi je ta rjava barva za popizdit všeč in niti nisem za neke radikalne spremembe. je pa spremeba v "kroju". x:Dx bolj "oster" rez, asimetričen frfru - izrazitejši obraz. pa speglala mi jih je. se počutim kot manekenka. x:Ix tako lepo do ram. nič na rame. :vragec: pol se začnejo vihat ven. pa še goste mam ... jao, grozno to zgleda pol. pa zdaj mam zadaj mal krajše. uh uh, hot frizurca. :2src:

pa frizerki sem brbljala sto na uro. sploh nisem na uro folgala gledat. x:Dx

včeraj sem si lepo naredila piling za telo - jogurt in koruzni zdrob, mela kožo mehko ko žamet. jogurt jo tud lepo nahrani, se mi zdi.

pa pedikuro sem si delala.

pa globinsko čiščenje obraza - je že bil čas ... ful se mi je koža popravila (sem mela katastrofalno čelo :o|o: ) v zadnjem tednu, včer sem pa dodala piko na i.

prava mala kozmetičarka. xDDx ful uživam v teh stvareh. :palec:

danes se še depiliram. x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...