Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jaz tudi imela frizerja v planu, nekaj o kozmetičarki sanjam..to še bo malo v sanjskem svetu, ampak frizerja bom pa menda obiskala jutri. Ko bo levja luna pač..

Imam fraj teden - nič od tistega planiranega nisem uspela uštimat...niti lenarit prav ne..ful nekaj garam in delam, se rekreiram "kao"...kuharim, fata..šibam naokoli..

ta mala mi spucala avto - temeljito in to za 5 eurov. naj se vidi kak težko se gnar služi :vio: pa je bila videti kar zadovoljna...gospodič ga še popravili, kupila si akumulator novi in ma da šiba..pa da ne ostajam več sredi kakega deže in poplav..v faniko uštimana..

Obiske imam cel dan že danes..zdaj pa sem fotke uštimavala..pa limala gor..tak, da lunin net sem malo obtežila s pesjanarom in mačkonari..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

jaz pa danes bila spet pri frizerju. sem bila 2 tedna nazaj. danes pa so me povabili na zastonj striženje - v isti salon. ...

sem pa tako zadovoljna s tole trenutno bbarvo ... ....

. pa speglala mi jih je. ... uh uh, hot frizurca. :2src:

...včeraj sem si lepo naredila piling za telo ....

pa pedikuro sem si delala.

pa globinsko čiščenje obraza - ....

danes se še depiliram. x:Dx

ja pol si pa že redi stedi za weekend x:o)x

...Šla k frizerki, ki me je tko grdo ostrigla, ...

Mah jst sm si včer oprala lase in sm dans kt ovca, ob vsej tej vlagi v zraku in "mladičih" na glavi x:o)x

pa se ne bom žalila, lah bi bla plešasta :O: je pa že boljše, da mam mladičec x8Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Morgen x:px ,

še danes pa jutri, potem pa v prestolnico na potrditev zadeve, da o ostalem sploh ne govorim. Že več kot en mesec nisem bla tam x:o)x . No ni tok izi, 7 ur vožnje z busom tja in nazaj, ampak ni panike, ker so busi resnično de lux, dobiš za pit in za jest preden greš gor, full placa je med sedeži, da se mi ni treba zlagat in tko komot je, da resnično lahko spiš do tja.

Ponoči je bila nevihta, kar pomeni, da imamo vse mokro po tleh x:o)x .

777 x:Xx :vragec: ,

Pa pa

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

dr dan! x:)x

koncno sm prshla k sebi malo...predvcerajsnjem sm se zastrupila z gobami in kozlala celih sedem ur :C:

muke ,da ne govorim...tko da tud delat nisem sla..enako ,kot ostalih petnajst ljudi ,ki so se zastrupili z mano...vcher vsi zeleni bli,pa cajcke pil..

vsi tisto rizhoto preklinjali :sick:

no dans sm pa kot nova,zgleda ,da so mi gobe sam pomagale...v bistvu fajn me je prepucalo v tistih sedmih urah...tko,da

je slo z mene vse kar je lahko....

....pa sem danes razmisljala ,da mi je to clo dobro naredilo,saj se mi zdi kot ,da so v bistvu te gobe bile protistrup vsemu tistemu kar

se mi je zadnje cajte nabiralo razlicnih strupov....

moja prehrana zadnje cajte je bila obup...vse neki nahitro pa tko brezglavo metanje svinjarij vase...

no,zdej smo spucal to ven...gobe pomagale x:Dx

jst kot jst ,pa valda najdem dobr smisel tud v najhujsih stvareh in sem zdej gobam oz. visji sili clo hvalezhna za

zastrupitev oz. odstrupitev x^x

in se zmeri sem prepricanja ,da bolezen zdravi cloveka in ne clovek njo xloveyx xrosex xyesx

LEP DAN VSEM x:)x xsrcx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

pa je teden naokoli.... x:)x

zdej pa spet zhurvikend.... x:px x:o)x :vio:

sm meu sicer vcheri nekakshnpo predpripravo.....rojdan od frendice.... x:o)x :inocent:

\blo fletkano... x:)x

zdejle pa jutranjega 3/4 litrchka kofetka, pol shkatlce chikcou, en mikro jointek....pol pa juhuhu!

zlomk....tralala

777 x:Xx na rilchek pa en tja v zasavje... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Čau folk!

Od torka niste dost napisal :eek: x;)x

No, jaz sem mislila, da bo moreče prvi teden v Lj (spet), ampak je bilo super x:)x

Morala sem čisto spucati stanovanje, toliko prahu :xx!: Pa potem urediti urnik, pa delo (nekje v novembru začnem na ful), pa seveda pijačkat s kolegi x:o)x , nakupi, kino, en rojstni dan...pa tak :vio:

Ne bom preveč nakladala.

Na kaj sem pa najbolj ponosna? 3 dni sem zdržala brez lnf!!! x:px x:px x:px Pa imam računalnik zdaj tud tam :wOOt: :wOOt: Bravo jaz! x^x

Lep vikend vsem!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jutrček,

imeli podoknico ob 1h z mariačiji :2src: , je bila deklica čisto šokirana. Ona si je nohte lahkirala, pa sliši petje in igranje 12 močnih glasov. Prišla je v dnevno, tam pa mariačiji v ta luškanih gvantikih pa peli :2src: . Kok je bilo pa to nekaj posebnega :palec: . Jasno da je 12 mladcev glasnih in folk tudi tule ponoči spi. Če je serenada, si mislijo, uau, kako lepo, nekdo ima rojstni dan. No pri nas bi po mojem ene tri marice prišle, da jih odpeljejo x;)x .

Polno vsega danes, predavanja, Španščina, sestanek, sejem kakšno urco mogoče, potem spet predavanja, pa zvečer surprise party ene pol al pa tričetrt urce, potem jaz maglim na bus za prestolnico, oni pa naprej žurček.

Pridni bodite, še boljš če ne x:o)x

777 x:Xx v slovensko prestolnico :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Zjutraj sem bila pri zdravnici ... again. xrolleyesx Spet me čaka fizioterapija, juhej juhej. :xx!: OK, ne bomo jamr jamr, v vednost. Se bom borila naprej, kot vedno ... tolk o moji krhkosti. :inocent: :8):

Priznam pa, da mi je počasi dovolj, a veste ... volje mi zmanjuje za tole. xrolleyesx

Šla k frizerki, ki me je tko grdo ostrigla, da se ne pokažem več ven ... fak no. :V: Edino barva je še okej, bom pa kapo nosila en mesec, bemu. :vragec:

jst sm bla tud dons pr frizerju.. mam k kakšno gnezdo na glavi (tko so mi rekl).. ampak mi je kul, ker mam fajn barvo.. meša se bakrena pa rdečkasta in je pršlo ful dobr!! x:)x

dr dan! x:)x

koncno sm prshla k sebi malo...predvcerajsnjem sm se zastrupila z gobami in kozlala celih sedem ur :C:

muke ,da ne govorim...tko da tud delat nisem sla..enako ,kot ostalih petnajst ljudi ,ki so se zastrupili z mano...vcher vsi zeleni bli,pa cajcke pil..

vsi tisto rizhoto preklinjali :sick:

no dans sm pa kot nova,zgleda ,da so mi gobe sam pomagale...v bistvu fajn me je prepucalo v tistih sedmih urah...tko,da

je slo z mene vse kar je lahko....

....pa sem danes razmisljala ,da mi je to clo dobro naredilo,saj se mi zdi kot ,da so v bistvu te gobe bile protistrup vsemu tistemu kar

se mi je zadnje cajte nabiralo razlicnih strupov....

moja prehrana zadnje cajte je bila obup...vse neki nahitro pa tko brezglavo metanje svinjarij vase...

no,zdej smo spucal to ven...gobe pomagale x:Dx

jst kot jst ,pa valda najdem dobr smisel tud v najhujsih stvareh in sem zdej gobam oz. visji sili clo hvalezhna za

zastrupitev oz. odstrupitev x^x

in se zmeri sem prepricanja ,da bolezen zdravi cloveka in ne clovek njo xloveyx xrosex xyesx

LEP DAN VSEM x:)x xsrcx

jst sm se tud pred kratkim zastrupila z gobami.. mi je blo za crknt.. celo noč tko slabo.. pa bruhala skos po malem.. in pol še tri dni nism bla dobr!! pa so bli samo šampinjoni na pici!! :o|o:

Mah...če mam še vedno oni lunin virus na laptopu te pa vas lahko samo s tega računalnika čekiram...Pa časa je bolj malo..
It's better be dead and cool than alive and uncool

morgen..... x:)x x:)x x:)x

spat sicer ne morem...ampak je pa fletno k tale dezhek na okna shkreblja.... x:)x

dobr zhurchek biu ucheri... x:px

sej....dons pa nadaljevanje...sicer roza sobota ampak dva DJ k sta jako kulska... x^x x:o)x :vio:

sktatka....tale moja sluzhbazhur je nad... :inocent: x:)x x:px

zlomk.....tralala

777 + 1 x:Xx tja dalech in sem blizu.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

morgen.... :xx!:

chist mem.... xrolleyesx

pa chist razocharan.... :o|o:

tale jesen....pa tale vreme... xrolleyesx

sonce zuni.... :xx!: :xx!: :xx!:

pa tko fletno je zhe v soboto dezhval... x:)x x:)x x:)x

bemti... :o|o:

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na oba una noska.... x:)x

Jeeej, sonce :2src: x8Dx pa čist toplo je, če ven stopiš xDDx kok fajn taka jesen x:o)x

sem si radio naštimala pa lnf pod priljunjene dala.. zdej sm pa ko v ta pravi službi x:o)x

ma v bistvu je pa ful več dela, kot sem mislila, da ga bo.. kar je kul, ker pol teh 6 ur noro hitro mine..

čez vikend sem pa mela 'taščo' na kosilo povabljeno, bla pohvaljena clo. pa spet smo mal preurejal in pospravljal in praznil omare šare izpred 20 let..

mačka bom probala prepričat, da je pokrit wc hišica za spat.. da mu na balkon postavim, da mi ne zmrzne pozimi. sem namočila v ajax, da ne bo slučajn kej smrdel mu x:o)x pa spet sta mela s psom frke xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

no, pa je vikend mim :sori:

mal smo fatiral, mal okol flankiral, pa je blo :palec:

aja, v sob sm šla clo v Globala pogledat x:o)x po nemevkokdolgem času; presenetljivo veliko starejših ( povprečje 30, razpon od 25-40) je blo tam, edin muska je bla pa 80'. Ob sredah majo baje r'n'b, hiphop in reageton :2src:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

a dej :eek:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...