Marsa 16. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2007 Marsa, sem zasledila, da imaš nov parfum po postih drugih, a se nisem zanesla za katerega gre. Midnight poison(*sem zdajle nasla tole na netu in res je patchouly not, in tud ambra, k se mi je ze zadnc zdel da je not, no zdej mi nekak bl patchouly ven 'tolce')... K že glih hočš slišat...na Japonsko. Ne, drgač a res ne vem, kam bi te dala...nism nikol tko o ljudeh razmišljala, v katero državo bi jih dala...bom premisnla. ja sej, k shizim...sam je rpevec urejena in delavna zame japonska. tak fanatik pa spet nisem. sej res, moram kazuhikotu odgovort - k smo glih pr japonski, mi je glih cez vikend pisal.kok se mi zdi hecn in fajn, k mam tako *navezico*.drugac je pa iz Osake. drgac pa js bl pasem v kaksno avstralijo.1x me je 1 klicaril eno obdobje (in to sva po cele ure se pogovarjala!!!! tip pa iz avstralije klicaril! mi je hotel bumerang poslat, pa mi ga ni mogel, so ble ene tezave, morda da je kot orozje blo.. al kaj ze... skratka, ni mogel do mene pridt...No in je klical za Novo leto, k sem bla pr frendu na zuru, k mu je mat dala telefonsko (ne stekam kako sta se uspela zment, k mat ne zna anglesk) in me je se ke pol klical.In je rekel, da gre glih surfat na plazo. men se je to tedaj tok nepojmljivo zdel.K sem mela pa njegov jacki k je tehtal eno tono, k je bil ves ponetan, sem se pa bala, da bo strela vame udarla. hecn model... pol sva izgubila stik....morda je bankrotiral zarad telefona. Vprašam zato, ker me skoz z Angležinjo zamenjujejo.verjamem. sej si res *taka*. uh kwa so men vse pripisoval tkole zunaj.. sam folk sklepa iz hecnih podatkov.. recimo z ex tipom so naju mel tud ze za Danca, k sva bla pac oba blond. k tud pod razno ne zgledava.se najveckrat so mi italijo pripisoval, a najbrz predvsem zato, k tok hitr pa navduseno pa tko govorim pa mimiko uporabljam. ma ke bela, io voglio mangiare! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 le kam jst pašem men se pa tolk zmiksane stvari dogajajo, moj po nekaj dni odsotnosti pravi da sem druga, da me ne pozna več... hecno, sej se tud jst nevse okrog mene je eno samo bojišče, jst pa poslušam glasbo zaprtih oči in uživam v zvoku... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2007 saj to... 'posionov'. ()sem bla kar slabe volje pa mal prezirljiva, k mi je prodajalka to predlagala (k sicer so pa dobre, mi se ni nobena kej cist mim predlagala).. aha, kao, pa smo spet tam! (k men velik folka ene te 'tadivje' pripisuje, pa mi sploh ne pasejo in tud noben poison mi se ni - do zdaj. sem ga hotla ze kar prec si kupit, pol pa vseen nardila, kot ponavad, pa se v trgovini naspricala mal, pa pol doma vidla, ako in v kaj se razvije vonj. in je res nad. se cist zlije z mano, pa nc mocnega ven ne tolce, pac pa je v bistvu nezen. tak... globok... to se mi zdi se najprimernejsi opis, ce bi morala najdt eno samo besedo. ja, svetla sem precej, ja, za italijankosam sej sem crnogorka po fotru, kaj pa pol to?tega mi se ni nihce pripisal (pa zgledam, k psotave nimam slovenske... k tud vidm po cotah, standardih tehle)...k mislijo da bi moral clowk cist crn zgledat pa ves len pa tak bit. cist izi varianta. uh zdej pa frenda prihaja k mi bo pomagala shipe pomit. (k sm glih o CG govorila, sva meli glih z njo hec, ustaj radni narode crne gore pa to... ) ajd lep dan! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 sm mela nad plodno obdobje, v glavnem, bla ful pridna pa tud tko, dnevi so kar letel....pa brala sem nekaj pa *studirala*.... pa tko....po 100 letih sem si kupla parfum.sej veš, ko ti (skor) zmeraj priletim dvignit . ampak se mi res zdi ful dobro zate! bajn in fajn brat! Joj, če je pa že kdaj kdo kej tok nestrpno in z veseljem pričakoval kej, k jst tale izlet, pa tud ne vem. Jst grem tudi v London. tebi tudi, ker vem, da je prav in super in sploh dobro, da greš: tole sem našla na lunin.netu pa se mi zdi ful dobro:*Naša usoda je medsebojna harmonična povezanost vseh plasti našega jaza.*Avtor: Lunin net ravno nekaj gruntam in cincam ali čem se vreč v vodo in splavat ali naj lepo počasi počakam, da se stvari lepo normalno zložijo tako kot je prav, baje. ampak kaj, ko jaz ne bi prav nič čakala. držte pesti, da se prav odločim! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 men je pa hudo... res hudo... mami me končno posluša, naj se odloči naj sprejme svoje telo, naj ljubi svoje celice, naj ima rada sebe in naivna kot je pove vse to svojemu psihologu in jo pošljejo na psihiatrično zdravljenje, to odkloni... in izgubi bolniški stalež in mora med tem ko čaka izvide mamografije slikanje kosti it delat na normo... torej sem jst za zaprt oddelek????fak nooo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 men je pa hudo... res hudo... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Še 2 tedna. uživaj maksimalno moj novi parfum Pa jst, pa jst? ne vem zakaj, samo bi te dala na finsko men je pa hudo... da bi se stvari čimprej, čimbolj uredile ... xrosex ***jaz še vedno na isti točki že nekaj časa. zbiram voljo in energijo, da bi začela delat na eni stvari ... ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Mater, kok je tole posploševanje in hitro delanje zaključkov bedno...na žalost to vsi prevečkrat počnemo. Ksenia, upam, da se to vseeno nekako pošlihta. Hvala vsem za privošč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Jahala sem kok je blo pa fajn, čeprav mi je ena mišica na stegnu skor odmrla in sem pol skor nogo vlekla za sabo do avta bom še jutr ne bom mogla vstat iz postle.zdaj pa pospravt mal tale mess od stanovanja pa neki jest. pol pa varstvo cel popoldne in večer. (me je ful skrbel, da bom zmrznla, se oblekla ene 10 stvari eno čez drugo gor.. pol pa sam dol metala ) Ksenia držta se. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 ej, jst sm si jo celo kupila, takrat, ko jo je Delo prodajal kot del knjižne zbirke, sam...sm odnehala z branjem pr ene 35 strani, jebo.te kakav jezik :xx!: itak da sm se prewč namučila s prevajanjem v slo jezik, kje je pa pol vsebina čist nič razumela v glavnem, men ni bla všeč. preventivno sem pred branjem šla skozi slovarček. pa film sem gledala kakšnih 3-krat. meni je pa ful všeč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 men je pa hudo... res hudo... mami me končno posluša, naj se odloči naj sprejme svoje telo, naj ljubi svoje celice, naj ima rada sebe in naivna kot je pove vse to svojemu psihologu in jo pošljejo na psihiatrično zdravljenje, Po moje pa bi tistega psihologa bilo treba poslat na psihiatrijo. Samo- saj mu tam tudi ne bi nobeden vedel pomagati Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 jaz še vedno na isti točki že nekaj časa. zbiram voljo in energijo, da bi začela delat na eni stvari ...vse bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Toše R.I.P. Ne bomo pozabli angelskega glasu prekrasnega človeka You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 grem pochas na otvoritev razstave NEVEN KORDA na metelkovimejte se zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Ne vem, ali samo jaz premorem toliko mušic - za izvoz jih je. Če jih kdo rabi...Nažigam kadila ko nora, pospravljam radi reda, sadje skrivam..pa kaj se grejo ej..ful jih je. Se ubadala zjutraj z opravičilom z ta velko - ji dovolila v ponedeljek ostati doma, jokala nekaj, ker krči jo matrali, pa kar vročino dobila še. Pa napišem, da je imela virozo(laž ima kratke noge)..potem pa na srečo ona to pravi čas opazi - mami..če se pa rekla učiteljici, da sem imela krče...tak..pa blo treba novo opravičilo pisat.Imela včeraj tako fajno debato z eno stranko - ga očitno zelo prizadela smrt T.Proeskega (meni sicer žal za človekom, ampak žilorezmuzike ne poslušam, tak da..no škoda, da umrl, pa še nič kriv povrh vsega). Skratka - ugotovi tip, da več kot enega avta naenkrat ne moreš voziti, več kot najesti se ne moreš, več kot obleči tudi ne..in kam pelje ta svet..pohlep, pomanjkanje sočutja(tule bi se skoraj našla na čase), ravnodušnost... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 morgen.... x:)x bla ucheri lushtna otvoritev.... chist huda video inshtalacija....dobu par novih idej.... x:)x dons?eh....dons bo pa spet enn tak dan....kr neki... bomo zhe zgural....je reku sizif... zlomk....tralala777 + 1 na ,oba noskohta.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Skratka - ugotovi tip, da več kot enega avta naenkrat ne moreš voziti, več kot najesti se ne moreš...a ne, jaz tud to skoz ugotavljam... jaz tud nocm nc lagat pa tak v opravicilih (nobenih, niti svojih, kadar so.. al pa se na kako boelezn zgovarjat, bognedaj od tamalga.. pa tko).tamal pa je hecn in noce kej rpevec utemeljitev.. tko da sem bla se slabe pa tko cudn se pocutla, k naj bi napisala sam v tem smislu, sory k ga ni blo.... je mnenja da kaj tok nakladat pa razlagat pa to. Lea, Aakhut, sele dons vidla - nc vedla.trapast da neven ni kakega obvestilca poslal. no anyway, fajn da je blo fajn! zadnje cajte mam cist odstekan ritem...tko da se zna zgodit, da grem blazno zgodaj v postlo, lohk pa zabluzim pa sem vso noc pokonc.no dons se pocutm, k da bi me en vso noc pretepal. cist vse me boli. drgac sem pa dbest, k obozujem jesen. aja popravla sem fotkicha!! tok 'se bala' da bogve kake cifre bodo pa to...pa se rekl so mi po telefonu, da sam za pogledat, kaj je narobe, je 10€! :xx!:no pa sem sla kar tja in je oni mal pogledal in sem pa tja pa un pa tret... in je kar delal fotkich in NIC mi niso racunali! Hudo!Sam zdej morm pa nek kabel povezat pa vijevaje (zame k sem les za takle), tko da bo do nadaljnjega na stendbaju. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 NA!!!!!de naush spet rekla de nis vidla.... xrolleyesx bemu....ti nujno rabish enga de te redno nasukava.... x:Dx ..................................................................... Sobota / 27.10.07 / 23.00AUDIODEVLISHotvoritveni psy-trance dogodek Žganci (psy-trance floor):MEKKANIKKA live! & dj set (nutek rec. / Spain)Naveen (Night Oracle Rec,Tripnoiretokyo,Ad)Cuich (Ad)+ More Kamilce (proggresive floor)PsynthexAli.ShantiMelkor Video & dekor:Dekaos Nicolas Oesch aka Nikka je glasbeni kreator psytrance projekta Mekkanikka. Glasbeno kariero je pričel že zelo zgodaj, pri 8ih letih je igral piano, najstniška leta je preživel v punk bendu z katerim je uspešno 'toural' po Evropi. Pot ga je zanesla v San Francisco koder je tudi njega prevzela 'alternativna' subkultura, in po festivalu 'Burning man' se je zanj začelo novo glasbeno obdobje. Ustanovil je legendarni projekt BIODEGRADABLE, katerega sta tvorila še Samy Guediche (CPU) in Max (Sirus Isness). Album 'Phaser' izdan na Acid Dance Records, leta 2001 še zdaj velja za enega najboljših izdelkov tega žanra. Po temu projektu je pričel solo projekt MEKKANIKKA, ki se je takoj etabliral v sam vrh na sceni. Dva albuma in ogromno singlov dokazujeta njegovo produktivnost in produkcijsko kvaliteto. Vsekakor artist najvišjega ranga. Vstop:do 24h: 6 €študent/letak: 7 €polna cena: 8 € ..................................................... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 thanx! sej to sm pa dobila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 bemu....ti nujno rabish enga de te redno nasukava.... x:Dx thanx! sej to sm pa dobila. hvalabogu..... konchno se bosh naseksala.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 lajf iz bjutiful vse se izide.in vedno tko, da je najbolj prav pa niso to pozitivne afirmacije dejstva. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Moj je bil pa čist ok. Nč posebnga sicer, zdej, k je pa tema padla, pa kr neki čudni filingi. :xx!: Grem na sprehod, da razkadim misli. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 No, koga vse prinese retro Merkur Nino, Pujsa...pa še mene Grem po vrsti: marsa, kul za dišavo, itak pa ves, da mi je vsec, ko si se nekako osvobodila okol teh trgovin. Pikica, hm, za kolk casa pa gres, od tega je odvisno.Sicer pa kot pravi Aliana, Stone je prevec zaprt, niti blizu ne mores, potem pa se tam v mnozici sprehajas in to je to.. Ce nimas veliko casa, se raje posveti Londonu, jemlji ga po kapljicah, bos vec odnesla, kot pa dirjat sem in tja...mogoce bi bolj oxford priporocala, ce ze zelis izlet, je samo kako uro dalec.Cene te bodo pa itak ubile.Jaz se z letalisca vedno peljem z vlakom, sam je cena hudo zasoljena, sem slisala, da je bus velik cenejsi, preveri.Sicer pa me lahko se na OS vprasas, staro londoncanko Ajda, berem, da gres Mehika - Gvatemala.Pred par leti sem se 5 tednov klatila tam okoli neponovljivo. Nat, menjas musice za muhe? Ksenija, shit .Samo to bi morala vedeti, da ne more odkloniti, drugic naj pac gre, pa potem mal pazi, kaj govori. Zrihtajta! Pujsa...v daljni dezeli Kul, berem, da si si uredila, upam, da ti uspe zastavljeno. -------Koncno x!x mal miru. Ko sem se vrnila iz Vietnama, nisem uspela niti dobro sape zajeti, tolk je bilo dela s sarinim stanovanjem v lj.Zrihtali do roka , zdaj pa se gre studentko.Sem neverjetno hitro prebolela, da je sla od doma, na skrivaj sem kar nekaj pojokavala od zacetka.zdaj komaj vidim, kako neverjetno je razvajena, zadnjic me klice zvecer, mama, jaz nimam kruha ...potem pa je tri dni cokolino jedla. V glavnem, mejte se Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 O lej jo , sn glih včeri pomislu, da tokrat pa mogoč je škripnla, k se tolk dolg nč ne javi , tolk je bilo dela s sarinim stanovanjem v lj. Hm, torej če si kazga loverja v lj ubodeš boš morala saro prost, da ti mal flat odstopi..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Astra, dobrodošla nazaj V ozadju so čisto druge stvari, kot to kaj je ona rekla, dobila je opravičilo,ampak sem se odločila da ne bom o teh in podobnih zadevah več na forumu...jst sem ponosna nanjo...ona pa sprejema mene kot iskalko sebein vem da me razumeš ker si se tudi sama ubadala z določenimi mnenji "strokovnjakov"Pujsa, upam, da si ok... tvoji posti so zame vse bolj šifre, žal moram priznat, da sem vse bolj domača v novi službi in da ne obžalujem koraka...uživam lajf, z vzponi in padci Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts