aakhut 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 morgen.... x:)x kokr je ucheri na dolgcajt kazal...so se zadeve prou fletno razvile... padu zhurchek v K4 ...pa mal metelkove...pol pa itaQ she v global nos pomolit.... x:Dx in pol after... x:px dons pa RES na izico... x:Dx astra WB... zlomk....tralala777 + 1 na oba noska.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g025.gif Sem doma! Sej je bil kar v redi delovni teden. Pa imela sem eno veliko dilemo in sem se odločila, kaj in kako. Upam, da pravilno.Sicer pa toliko dela Ampak se ne bom pritozevala, ker je fino. Pa delo z je tako ali tako združitev prijetnega s koristnem Aja bila sem na Krasu en dopoldne! Sem imela preveč dela in si nisem mogla veliko ogledati, ampak meni je Kras prelep, tako da škoda Slovenija ima res lepe kotičke, mi pa rinemo ven (ja, sej vem, da je luštno it...).Ma nič nimam takega za povedati. Teden kot vsi drugi...edino za zimske gume sem uredila in začela trenirat spet.... Lepo se mejte, se slišimo! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 astra wb There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 V Dramo grem po parih letih spet Komaj čakam Pa na pregledu za učke sem bila, mam 120% vid al tko nekak so rekli Z bratom mela fajn debato ob kavi, kok sva v redu ratala v bistvu, glede na vse Tristan pa spet na antibiotikih.. tokrat je uspel staknit ugriz med prstke.. uno kožico med dvema krempljema je imel skoz pregriznjeno.. Zdaj ma pa divje rumeno obvezo in spi, ker dobiv pomirjevalo.. grem mu družbo delat tjale v sobico.. pa na enga ful uradnega veterinarja sem naletela.. mi ni bil čist všeč Mal tečen tale dež WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 tale dež, ja pri nas ščije, pa še s piciklom sem na šihtu....bo treba na bus pa picikl tu pustit There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 No, koga vse prinese retro Merkur Nino, Pujsa...pa še mene ...ampak sem se odločila da ne bom o teh in podobnih zadevah več na forumu.......sem vse bolj domača v novi službi in da ne obžalujem koraka... ******jaz pa čakam na sneg! pa počutim se kot perpetuum mobile. ampak v dobrem smislu. uživajte na tale petek in čez! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Jst pa kr skoz ene in iste stvari doživljam. SKOZ sm jst un, k plačuje, pa vedno mam manj keša, kot tist, k je zravn. Mater, enim je tok luštn, res. Zavlačujete z denarnico oziroma glumite gljivo. Mislm, pritisk mi na 200 skoč ob tem, res. Dej, mal bl pozorno glede tega! Sej vem, da je delno moja krivda, ker to dopuščam, sam, k faking nism tok škrta, pa na k.... mi gre, da se zmeri čaka. Fak off, škrtuhi slovenski. :xx!: Se opravičujem za izpad...zato je tud z rumeno, da pol ne zasvinjam čist. Astra, lepo, da si nazaj. Hvala za nasvete. Mi je zanimiv, kolk dobivam razičnih podatkov...se vid, kok smo različni ljudje...eni mi ful to priporočate, drugi drugo. Ampak je fajn več verzij slišat, pa pol mal premislt. Sam še 11 dni. Res me skor sam še to poknc drži. Tok časa že nism mela dopusta, pa tko...res rabm it mal stran, k mam puno kapo. Dons mam še tooooooook dela. Sploh nom pisala... Nej vam hit mine ta delovni del dneva, pol pa uživajte zaslužen vikend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 [se opravičujem za izpadma ja, to gre tudi meni na živce ful. sama sicer nimam takih frendic, na srečo. nekako velja, da enkrat plača ena drugič druga. itak skoraj vedno pijemo čaj. tak da ni problema, da bi ena recimo plačala ful, drugič pa druga ful manj. je pa sestra imela eno tako kolegico, ki je povabila na pijačo, pol pa: ali je pozabila denarnico ali pa je taaaak dolgo zabušavala s tisto denarnico, da je vedno plačala sestra skratka, včeraj bila ful čudna. dobre volje, tečna, žalostna, jezna ... vse po malem.upam, da bom danes samo dobre volje miren dan vsem. ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Astra wb - muhe gojite pri vas? Pa nimate nekih kmetij tam naokoli se mi zdi.. Bila pri frizerju včeraj. Ostrigla kar precej. Včeraj frizurca čisto ok zgledala, danes zjutraj pa nič več. Mater Pa prekratki lasje, da bi jih za uho zataknila..neugodno mi je. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Astra wb - muhe gojite pri vas? Pa nimate nekih kmetij tam naokoli se mi zdi.. Bila pri frizerju včeraj. Ostrigla kar precej. Včeraj frizurca čisto ok zgledala, danes zjutraj pa nič več. Mater Pa prekratki lasje, da bi jih za uho zataknila..neugodno mi je. poznam to štorijo js se vsako jutro zbudim, kot da bi me na štrom priklopl....sej je res komot, ko si perem lase..vse je fertig v 10 min....sam pol pa zjutri porabim ene 15 min da jih ukrotim ampak kljub temu, so kratki lasi zakon There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 moji lasje so trenutno tako kratki, da tud štrlet ne morjo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 morgen..... :o|o: pozabu sm telefon izklopit.... :xx!: eni ne shtekajo, de che oni ne morjo spati...mi drugi lohka... in pol she tkom navdusheno nakladajo... xrolleyesx kao...ja dej prit ob enih v K4 bova luchke montirala... :eek: halo!!!!!jst rabm dve uri sam za kavo... :o|o: pol pa higiena...pa ostale jutranje nepotrebnosti... ma ko jih jebe....pred chetrto me ni ke... zlomk....tralala777 + 1 mal u mehiko pa mal u revirje.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 tud moji tko kratki Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Nat, jaz zivim na vasi, ocitno si nisi dobro ogledala. Preko ceste je velika kmetija, okoli pa so travnki, njive in sadovnjaki.Mi je hecno, ko sem tako navajena teh "kmečkih" zvokov, se je ze zgodilo, da kdo ni mogel spat tukaj, ker krave mukajo, ptiči se derejo, pa zvok traktorja te zbudi... Sem ravno zadnjič razmišljala, naj ze enkrat prodajo parcele ob cesti in pozidajo, mi gre na zivce, ko vsako leto prodajo eno parcelo, potem pa na veliko gradijo...potem pa naenkrat NE, naj ostane tako,kot je.Mi je prav vsec, ce se domov pripeljem skozi gozd, pa mimo cvetocih travnikov.Se mi zdi, da je to poseben privilegij, da sem v resnici doma v mestu(10 min z avtom do centra), po drugi stran pa voham krave... --------Jaz sem pa mislila, da sem se JAZ radikalno postrigla, ker imam lase do ramen Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 --------Jaz sem pa mislila, da sem se JAZ radikalno postrigla, ker imam lase do ramen ......svašta...... zebe me....bli na žalah, pa se še zdej ne morem segret..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 nej me nekdo uščipne če bo šlo po sreči, bom mela drug teden svoje stanovanje There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Privoščim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 nej me nekdo uščipne če bo šlo po sreči, bom mela drug teden svoje stanovanje noro fajn!!!! je velka kuhinja? TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 nej me nekdo uščipne če bo šlo po sreči, bom mela drug teden svoje stanovanje vesela zate ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ..... bom mela drug teden svoje stanovanje ..... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 o, Klarus, good luck in čestitke. nič ni lepšega kot živeti sam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 El Nino, CESTITKE!! :palec:In dbest k mas spet net.Ko prides kej tacga objavt - recimo kak dosezek al kej, si ne morem kej, da se ne b spomnla nate, k s' biu 16. ves resen, studiozen, ukazeljen in zvedav. in ves moder. Ja js se tudi spomnim na take čase, zdej sem pa že malo star in betežen predvsem pa tečen ... Uhja, no zdej kar mam internet je spet vse malo lepše, morem poročat da sem imel kr malo informacijske abstinenčne krize, sploh po dnevnih novicah pa tako, zdej ko pa imam spet internet, pa se nič ne spravim nanj, komaj kaj 10 minut na dan največ, bog mi pomagi, najboljš da ga spet odklopim ... no bomo videli kako se to kaj spremenija s časom... Madoniš, malo morem pogledat po forumu kaj delate zadnje čase sploh, upam da ste pridni. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Pozdravčke okol nametat lej ga, Nino še mal pokuka okol Klarus, debest za stanovanje ful privoščim zihr sem še komu misnla kej napisat ... pa mam dons glavo kot en fejst luknjast sir blo preveč letanja dopoldne okol, zdej sem pa crkjot sem pa končno dobila dvoje nove hlače da ne bom kot en klošar okol hodila, zdej, k se začenjam širit uživajte, je toooooooolk lep sonček How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 tale "nesrečnež" si pa res ni sam kriv, da se je skotil takšen. ampak nekam opasno gleda. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 nej me nekdo uščipne če bo šlo po sreči, bom mela drug teden svoje stanovanje Čestitke če mi bo namenjeno, ga jst ubodem svojga čez 3 leta *****drgač pa dans nekam tečna; čeprav sem se celo dop. režala kot prtegnjena. Zgleda sm porabla že vso svojo današnjo zalogo smeha&dobre volje pa v službi bla pridna mravljica pol pa za nagrado dobim tak tel.klic, da bi najrajš nekoga razbila :xx!: klinc pa tak petek :xx!: z obzirom, da smo zakoračil že orenk v jesen, bi blo fajn, čeb se jst mal na jesen resetirala: v smislu počitek, nega, spanček pa tak You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts