Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

prshu ob 8ih zjutri domou.... xrolleyesx

spal ene 3 urce pa kurc .... :xx!:

zdej pa spet.....najprej kava....pol pa nazaj ke u uno klet.... :xx!:

postavlat dekoracije pa luch za zvecher za party.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

sej bo fajn...sej vem de bo....sam bemu jst bi spaaaaauuuu..... :O:

aja...pa ucheri sm meu po dveh letih spet jebo.... :inocent:

fak...sej si nism tak ushech....na agresijo z agresijo....sam pizda.....tip si je res zasluzhu.... :inocent: :xx!: :xx!:

zdej mam pa bushko.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na oba shnofka.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

čeglih so vse slišali, ker me itak pol sela čulo, ko se spravla pizdit...

x:Dx ......pr men tud tko blo nekoč, zdaj na sreč ne več tolk, zabevskam še kdaj, no :inocent:

Heh, spal k ubit 12 ur. Bil čist zdelan, mal tud od včeri enih par jackov s frendom......ti pa so bli tud edina fajna stvar v ceumu tednu. Dans pa si bom naredu un klasičn izi dej......muzka, kaj za prebrat, fajn papica, kak dobr film......pa spat kdaj in kolk mi glih zapaše. x:)x Mejte se :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

prshu ob 8ih zjutri domou.... xrolleyesx

spal ene 3 urce pa kurc .... :xx!:

zdej pa spet.....najprej kava....pol pa nazaj ke u uno klet.... :xx!:

postavlat dekoracije pa luch za zvecher za party.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

sej bo fajn...sej vem de bo....sam bemu jst bi spaaaaauuuu..... :O:

aja...pa ucheri sm meu po dveh letih spet jebo.... :inocent:

fak...sej si nism tak ushech....na agresijo z agresijo....sam pizda.....tip si je res zasluzhu.... :inocent: :xx!: :xx!:

zdej mam pa bushko.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na oba shnofka.... x:)x

jaz bi pa rada bushko vidla :inocent:

Vikend je tu. :2src:

Plani o tem, da grem malo naokrog so sicer padli v vodo, ampak tudi okej. Bomo pa doma poslušali glasbo, pili čaje in mogoče že kar pakirali. Pa pedikura, manikura ... babje zadeve. Da bomo lepi, ane. x:Ix

Drugače pa itak sejm old, dogajanja ne kaj dosti. Edin z mačkom sva se včeri stepla pa mam ene dve novi praski za okras. Juhej. :vragec:

pa praske tudi...

morgen.... x:)x x:)x x:)x

ravno priskakljal domou.... :inocent:

chist hud party....pa after...pa vse skupi....njamsy.... x:)x x:)x x:)x

zhival se je sicer neki skujala....pa bo zhe prebolela.... :xx!:

che pa ne...pa tut.....bomo pa drugo najdl... :vio:

sej....zavetishche K4 jih je polno.....ubogih revic, zapushchenih, brez gospodarja... x:Dx x:Dx x:Dx

dons sm sicer frej...ampak...che grem spat bom do zjutri....to pa tut ne gre... :o|o:

si bom chist bioritem sfukal... x:Dx

aja....lubchke si talite kokr si jih hochte.... x;)x

bushka je pa na ogleda samo po posebni priproshnji... x:)x

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx mal v mehiko mal v revirje....vse pa na noske.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Haj vsem!

Me včeraj ta velka kar takoj v slabo voljo spravila - me med potjo domov kliče gospodič, da bi šla na pijačko, ker pa še vedno neurejene wc-je v službi, sem pač komaj čakala, da grem domov..pa peni potem ta velka; da bi znorela, če naju ne bi bilo pravi čas domov, ker ima ona ob osmih zmenjeno...klinc..sem skoraj mlade dobila..in penila ko nora še jaz..skratka...potem sva šla kartat, ta mlajša doma ostala -vsa blažena, ker ji nihče ni težil očitno, ta velko smo odpeljali ven..in ob enih po starem času se kartanje končalo. Ful uživam v teh sobotnih zimskih večerih, karte, kreg poleg, malo pijačke..pa opet kreg..pa smeh. Tole vlečemo že tri ali štiri leta..drug drugemu poznamo finte in nič goljufanja.

Potem pa ob dveh kliče ta velka naj pridemo po njo ker je brezveze...hmm punca se stara očitno.

In danes mi šlo vse navzkriž s totim cajtom..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

včeraj sem bila na pivu, ki je bilo pravzaprav čaj s tremi dekleti. dveh že celo večnost nisem videla, zato smo si imele kar veliko povedati. ker pa je bil očitno vpliv polne lune še precej močan, so se mimo ves čas sprehajali okajeni moški, ki so imeli veliko za povedati in tud spraševali so veliko.

najbolj vztrajen je bil, kot smo pozneje izvedele, posebnež gostilne, stalna stranka, ki nas je nekaj časa pustil bolj ali manj na miru, potem pa se je iz meni neznanega razloga spravil na eno izmed deklet, ki se mu sprva ni pustila, ker je bila sredi opisovanje neke anekdote, pa je začel kričat nanjo in ji grozit, pa je popustila. govoril ji je mula, smrdula in ne vem kaj še vse, ampak, ko se je malo izkašljal, je postal zabaven.

ves čas je ponavljal "a lahko nekaj povem", potem nam je pa razdelil like. prej omenjena mula, bo zjebala vse. moške pa še posebej. bila mu je všeč, ampak z distance. jaz jo bom rešila in pozneje sem postala tudi njegova zaveznica. eno, tako zvano bjuti, je vprašal, če ima kaj prostega časa in če bi se takrat kaj lubila z njim. tiste, ki je najbolj sočustvovala z njim se je pa malo bal, vsaj tako se je zdelo, tako da sta šele tik preden smo šle vzpostavila odnos in ta je bil prijateljski. no, enkrat jo je skušal otipavat, pa se mu je izmaknila, tako da je bil očitno prijateljsko-erotični.

tako da če kdo potrebuje, ga morda lahko rešim :vragec:

seveda pa pošiljam tako posebno priprošnjo za ogled bushke, kot sploh obstaja.

Danes bi kaj kmalu postala palačinka na AC Postojna - Ljubljana. Ni manjkalo dosti, pravzaprav le milimetri do verižnega trčenja ... ne vem ali imam res angela varuha nad seboj ali kaj ... zanimivo, kako Italijani kar ustavijo avto na pasu (ne odstavnem) in odprejo vrata od avta ... res lepo.

In hecno, na trenutek sem si celo zaželela tam ostat. :xx!: Naj mi višja sila odpusti tole misel.

sam da si ok :vio: x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Danes bi kaj kmalu postala palačinka na AC Postojna - Ljubljana. Ni manjkalo dosti, pravzaprav le milimetri do verižnega trčenja ... ne vem ali imam res angela varuha nad seboj ali kaj ... zanimivo, kako Italijani kar ustavijo avto na pasu (ne odstavnem) in odprejo vrata od avta ... res lepo.

In hecno, na trenutek sem si celo zaželela tam ostat. :xx!: Naj mi višja sila odpusti tole misel.

:sori: Smotka. xsrcx

Sej nas ma dost take misli včas... x:Ix

Ampak zdej pa res ne, no. Jutr greva, srce moje. :2src:

Danes bi kaj kmalu postala palačinka na AC Postojna - Ljubljana. Ni manjkalo dosti, pravzaprav le milimetri do verižnega trčenja ... ne vem ali imam res angela varuha nad seboj ali kaj ...

Ti maš mogoče angela varuha, jst pa enga renda, ki ga kličemo verižni (ker je verižni kadilec x:o)x ).

zanimivo, kako Italijani kar ustavijo avto na pasu (ne odstavnem) in odprejo vrata od avta ... res lepo.

Ma glede Italijanov sm tud jst prepričan, da Bog ni bil v kakšni posebni formi, k jih je delal. Pravzaprav, kaj čem bit lažno toleranten - ponesrečili so se mu. Ful.

Tud tole poznam. Enkrat sem šel z avtom iz Rusije. Že na Belorusko - Poljski meji sem čakal 14 ur, in potemnoč, ščije k svina, jaz pa se peljem čez Poljsko proti domu. Ker sem bil buden že kakih 36 ur, sem bil sukan kot pes in za trenutek sem pomislil, da bo muk konec, če zaprem oči in pohodim gas do konca.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

kake pocukrane mate to zdej x:o)x x;)x

ej, Misti, sam da si ok.. jp, norci na cesti, jao xrolleyesx

evo, jaz pa mela en fajn vikendek v Bosni.. za 150€ nakupla komplet novo zimsko garderobo, 3 hlace, 2 jakni, majčke, puloverje, škornje.. pa ful mi je všeč, da je velik izbire.. pa da so mi prav stvari, to najbolj.. to, da jaz kavbojke navlečem na rit in so mi dejansko prav, brez kakih kompromisov v stilu, ok, sej lahk mal visi na riti pa na stegnih, sej bomo skrajšal, sej bom všila pas skupaj.. pa luštn smo se mel, še en bajkerski žur spotoma obiskal pa enga frenda dol po dolgem času vidla.. fajn no.

zdaj pa nazaj v službi, gremo delat..

pa mačkona moram najdt, verjetno se nekje zunaj potepa..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

kake pocukrane mate to zdej x:o)x x;)x

ej, Misti, sam da si ok.. jp, norci na cesti, jao xrolleyesx

evo, jaz pa mela en fajn vikendek v Bosni.. za 150€ nakupla komplet novo zimsko garderobo, 3 hlace, 2 jakni, majčke, puloverje, škornje.. pa ful mi je všeč, da je velik izbire.. pa da so mi prav stvari, to najbolj.. to, da jaz kavbojke navlečem na rit in so mi dejansko prav, brez kakih kompromisov v stilu, ok, sej lahk mal visi na riti pa na stegnih, sej bomo skrajšal, sej bom všila pas skupaj.. pa luštn smo se mel, še en bajkerski žur spotoma obiskal pa enga frenda dol po dolgem času vidla.. fajn no.

zdaj pa nazaj v službi, gremo delat..

pa mačkona moram najdt, verjetno se nekje zunaj potepa..

pa ne bot jima tko foush, drgach te bom tko na hitr kej nabasou, da ti noben shotor sa na rit ne bo vech prou, pa she machkon ti ne bo vech sa na shiht kikirikou. pa prisnej, da si u varshetih is bosne kalashnikove pa viagre shvercala, pa povej kje pa po kolk jih naprej dilash, pa che se da sa kej kolichinskega rabata sment x:px

legenda... s je s x;)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

a si tipkovnico s kofetom polil x:o)x

sajbr kafe... privat sobca, da lohk u miru kadish x;)x , pridesh na obisk, mal kofetkash, ircash,,,, pa se nad tipkovnco ne prtoshujesh x;)x

adijo pamet....samo spal pa spal bi..... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

chist sfukan...mal vrochine she zmeri...pa bushka boli...pa zobje neki shtrajkajo....pa she vse mishice za povrh.... :xx!:

pol mi pa prjavjo de se staram.... :eek:

jst????

NEIN!!!!

jst pa zhe ne!!!

to je sam prehlad....

no ja ....v glavnem spet klasika

zdele kofe...pol spet v ono klet postavlat scenpo za jutrishnji astrodisco... x:o)x x:o)x x:o)x

skratka....spet odfuk od tedna... x:px x:)x x:px

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou v mehiko + 1 gromozanski x:Xx v revirje.....vse skupi pa na oba noska x:)x

chist sfukan...

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou v mehiko + 1 gromozanski x:Xx v revirje.....vse skupi pa na oba noska x:)x

pa kwa je s tabo :o|o:

da se prtoshujesh k si sfukan...

jaooo kwa je s to luno...

pa kwa je s tabo :o|o:

da se prtoshujesh k si sfukan...

jaooo kwa je s to luno...

stari....che bi ti tolk delouzhurou cseu vikend k jst....se spljoh pobral neb vech

zlomk....tralala

adijo pamet....samo spal pa spal bi..... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

chist sfukan...mal vrochine she zmeri...pa bushka boli...pa zobje neki shtrajkajo....pa she vse mishice za povrh.... :xx!:

pol mi pa prjavjo de se staram.... :eek:

jst????

NEIN!!!!

jst pa zhe ne!!!

to je sam prehlad....

no ja ....v glavnem spet klasika

zdele kofe...pol spet v ono klet postavlat scenpo za jutrishnji astrodisco... x:o)x x:o)x x:o)x

skratka....spet odfuk od tedna... x:px x:)x x:px

zlomk....tralala

bushko, bushko!

stari....che bi ti tolk delouzhurou cseu vikend k jst....se spljoh pobral neb vech

zlomk....tralala

chist moshn. res sm se nekam postarou. :o|o:

pa she neki med nama... jest pa ceu vikend nism mrdnu ama nch, rashn kr se fajnga ne dogaja u postli, pa kr ni blo krvau nujn. je blo tut fajn x^x pa hvala, k mi prvoshish tko kukr jest teb :palec:

pol ap edin she kaka pjacha preostane... :inocent:

zlomk....tralala

do takrat, ko bi se midva utegnila dobit na pjachi (upam, da je to to, kar jaz mislim, da je), bi tebi tale bushka že splahnela. po mojem bo jutri že konec z njo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...