Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Nataly,če ti nisi iz Laškega,ti nič nočem.

Sklepam zaradi fasade xrolleyesx :lol: :lol:

Nisem iz Laškega. Zdaj pa hitro podnapise. Pri nas še ni oranžnih fasad..tak da..(rumene in marelične pa bele prevladujejo) tak, da glede na to, da strelci prevladujemo pri bajti, je čisto možno, da se še v mescu dni, kolikor bo tipu trebalo, da prileze na našo stran barva stokrat spremeni. (opcija št. 3. je še vedno odprta rdeča+vijolasiva). Odštekane v glavnem.

In imeli včeraj pa predvčerajšnjim dva asfaltna ponudnika pri bajti. Tako, da sem dala dokončno slovo tlakovcem in priznala praktičnost asfaltu. Pa pustila sem se z Gardalandom podkupit, tak. Čakam zdaj samo še frendičinega moža, da naredi stopnice -da mi folk ne bo več čez kurilnico v bajto hodil..in tak..

In včeraj toliko brala nosoroga, da vseeno potem šla v gozd. Po gobe. S psom na povodcu in mačkonom - Žučo mislil, da grem na sprehod s cuckom in jo šibnil zraven. Tak, da je bilo zanimivo videt - maček, ki potem že protestiral sredi šume z glasnim mijavkanjem, pes in jaz. Ter prgišče lisičk. Čisto mičkeno so v naših hostah..čez kakšna dva tri dni bojo komaj.

In zame je to tudi raj..gozdne jagode - ki jih moram nabrati zaradi čaja - imenitno pomaga pri menstrualnih krčih..tudi pms fino blaži. Za borovnice nič ne vem kje bi bile tule...gobe pa še čakam..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Naj bo življenje vsaj lepo in zabavno, če že ne more biti prijetno, ugodno in udobno :inocent:

Čaka me raztrgan dan, laufanje po celi prestolnici, no ja, ne ravno laufanje, bo kar kolesarjenje x;)x

Pa z eno pogresano osebo se najdem, po dolgem času, potem k drugi, ki je tudi nisem predolgo videl, ..... in na koncu dneva me bo jezik bolel od govorjenja xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

en lep čaroben dober dan....

ena bičikleta prišla nazaj :onfire:

danes ga je eden parkiral pred lokalno policijsko postajo :eek:

svašta...sneli so ta dober zic, zjebali zadnjo kolo....

ampak to bomo porihtal...

pje ne moreš , da verjameš :2src:

matr, sam zdaj vidim, da sem res pleh pa še ono zravn xredx

štikl zvitega rjavega plehovja pa sn srečna x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

lubi šel na morje, ne preveč vesel... mah ja, bodo se že zmenl xnckrivx

jaz mam pa v planu lenarit in učit se.. vsakega po malo.. tečna sem, spi se mi ful, ms mam, 3 izpite drug teden.. tko da mi ful paše, da bom mela en vikend zase... ne odpiram vrat nikomur danes..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Juhej, petek, katermu sledi podaljšan vikend x:o)x :palec: Pa vreji dan bil, srečal starga študentskega kolega, k je stanovski kolega, pa ma v KP flat na razpolago, če bi hotu it mal na morje, kak vreji, upam, da je resno mislil, kul :palec: Zdej pa zaključim posao, pol pa zviz na eno čago........vreji dan x:o)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hej hej x:)x

Končno sem doma doma.

Bil je precej naporen teden, kar se tiče učenja, laufanja naokoli in treninga. Si bom danes privoščila počitek (no mogoče bom vseeno kaj predelala). Napovedano je grdo vreme, kar meni čisto ustreza.

Malo sem sita vsega že. Stisnit moram pa še točno en mesec in 10 dni. Potem pa počasi morje. Čeprav planiranje že poteka. Jaz grem po pravici najraje na slo obalo, da se lahko vsedem v avto in grem domov, kadar se mi zazdi. Tako da v načrtu je, da gremo to sredi naslednjega meseca, potem pa septembra po izpitih (če bo kakšen ostal, kar srčno upam, da ne bo) še pač...bolj daleč... x:o)x

V centru sem srečala starega prijatelja, ki mi je rekel, da me z bivšimi sošolci opravljajo, da si nikoli ne vzamem časa za njih :sori: Me je kar mal stisnilo. Očitno sem res zapečkar. Samo ne morem zdaj...

Mah, lepo se mejte....

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hej hej x:)x

V centru sem srečala starega prijatelja, ki mi je rekel, da me z bivšimi sošolci opravljajo, da si nikoli ne vzamem časa za njih :sori: Me je kar mal stisnilo. Očitno sem res zapečkar. Samo ne morem zdaj...

Mah, lepo se mejte....

Hej, hej x:o)x

Jaz tud. Zapečkar postal.......iz istga razloga pravijo kolegi..... :inocent: xnckrivx

Tudi ti :palec:

K. Čapek

:vragec:

morgen.... :xx!: :xx!: :xx!:

bolanchkan..... x:(x :sad:

grlo, vrochina, driska, bruhica....in to v kombinacijah al pa vse naenkrat... :xx!:

tko de dons bo sfuk ochitno sam sukal muziko... :sori:

vcheraj blo pa hudo.... x:)x

ful folka....pa skor vsi zadovoljni... x^x x^x

pa chez 14 dni spet... :vio:

zlomk....tralala

777 unih na oba una.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

morgen.... :xx!: :xx!: :xx!:

bolanchkan..... x:(x :sad:

grlo, vrochina, driska, bruhica....in to v kombinacijah al pa vse naenkrat... :xx!:

tko de dons bo sfuk ochitno sam sukal muziko... :sori:

vcheraj blo pa hudo.... x:)x

ful folka....pa skor vsi zadovoljni... x^x x^x

pa chez 14 dni spet... :vio:

zlomk....tralala

777 unih na oba una.... x:)x

x:Xx pa pobož

A ni zanimiv, kr naenkrat (kao) nbenga nikjer....nevihta se je razbesnela, nadaljujemo jutri. Ah, ja.

Utrujena sm. Sm cel popoldan delala in se mi je pol že kr mal mešal, ampak ajd...Se bo poznal na plači. :palec:

Nasledn mesec grem za pričo eni fejst bejbi. In mam zdej cel kp skrbi še v zvezi s tem, kaj bom oblekla, pa izpiti so pred vrati...ah, ja. Bomo že...

Drgač sm pa ok. Če glih koga zanima. x;)x

hm. onix? kako lahko preživi s tabo tolko časa in ne izgubi živec in vice versa, v čem je finta? se tako štekata? xflirtx xchatx xloveyx

Že na samem začetku, ko sva se šele spoznavala, sva ugotovila da so si najini pogledi in pričakovanja glede sveta, življenja, ljudi in ljubezni, že kar srhljivo, podobni :eek:

Kot da bi imela, glede mene, nekakšna "Navodila in priročnik za uporabo" xrolleyesx in te ne napisan od kakšne bivše ampak kar od mene samega :o|o:

In, kar je še bolj zanimivo, ona je imela enak občutek xnckrivx

Ne samo da se štekava in se privlačiva, tudi misliva in čutiva tako podobno, da je dvojina že kar odveč x;)x postajava eno in to je, čustveno in telesno, največ kar sem do sedaj čutil in dobil v ljubezenski zvezi :palec:

Drgače pa ...........

Spet mi je bil dan v znamenju Lunatk x:)x za začetek sem se dobil z eno pogrešano in sva se, spet, razgovorila in, samo malček, postokala

Potem sem se posvetil popoldan, a žal premalo časa, svoji xsrcx zaradi vseh obveznosti ni šlo dlje xnckrivx ampak bova jutri (danes) še vse nadomestila xcrossfingx

Zvečer pa se mi je napovedala Mačona in sva šla na sprehod in, spet daljši pogovor xrolleyesx jaz res kar zgubim občutek za čas kadar sem v prijetni družbi :inocent:

In, za zaključek dneva, sem, končno, odkril zakaj mi "Privatni klub" na blogu ni deloval xrolleyesx zdaj je problemček rešen x:)x in imam nov zagon za pisarjenje in prelivanje svojih misli v ćrke, besede in stavke x:Ix

Mogoče se bom kar v Blog zaprl do jutra, ker se mi ne spi, samemu mi pa tudi ni da bi kar ležal v postelji :o|o:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Jutro,

pozno vstala, zdaj grem pa malce na sobno kolo...

Zbudila v slabo vreme in prav je tako x;)x Imam rada tudi dežek :2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

z bendom igram enim železarjem-hribolazcem, ki se bodo vrnili z enga pohoda...

se bojim, da ni nič zate....v glavnem narodno-zabavna glasba x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest mačona
Zvečer pa se mi je napovedala Mačona in sva šla na sprehod in, spet daljši pogovor xrolleyesx jaz res kar zgubim občutek za čas kadar sem v prijetni družbi :inocent:

In, za zaključek dneva, sem, končno, odkril zakaj mi "Privatni klub" na blogu ni deloval xrolleyesx zdaj je problemček rešen x:)x in imam nov zagon za pisarjenje in prelivanje svojih misli v ćrke, besede in stavke x:Ix

Mogoče se bom kar v Blog zaprl do jutra, ker se mi ne spi, samemu mi pa tudi ni da bi kar ležal v postelji :o|o:

Jaz sem pa presenečena, da se da z osebo nasprotnega spola, ne ne, da so osebe nasprotnega spola, s katerimi se da neobremenjeno in brez predsodkov pogovarjati kakšne stvari, ki bi se drugim zdele uuuj. x:)x

Juhu, zanimivo čtivo v privatnem klubu in kar malo važna sem, ker sem v njem, še bolj pa vesela in vznemirjena, ker imam dostop do takih zanimivosti. :2src:

Spala sem pa tudi cele 3 ure. Prišla domov pol dveh in potem brat od astrologije do DZK-ja do ...

Jutrček x:o)x Čist micken mujcek, nič tolk hudga. x8Dx Tak. Grem zaj po nakupih, pa dodatek darilu bakici kupt, pol pa praznovat njen 95 r.d. Faca je :palec: Mejte se lepo x:)x

K. Čapek

Jutrček x:o)x Čist micken mujcek, nič tolk hudga. x8Dx Tak. Grem zaj po nakupih, pa dodatek darilu bakici kupt, pol pa praznovat njen 95 r.d. Faca je :palec: Mejte se lepo x:)x

Vau, vse najboljše za super babico! :palec:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Aha. Ob keri uri to? :)

začel nej bi ob treh...če bomo sploh, čez 5 min izvem, ali bo, al ne...zarad dežja...in ker niso postavili šotora :vragec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...