Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

do takrat, ko bi se midva utegnila dobit na pjachi (upam, da je to to, kar jaz mislim, da je), bi tebi tale bushka že splahnela. po mojem bo jutri že konec z njo.

:vragec:

vesh kwa bejbi

che zhe mam izrastlino ni kr neki in predvsem ni mejhna.....uplahne pa sploh ne tko hitr.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

vesh kwa bejbi

che zhe mam izrastlino ni kr neki in predvsem ni mejhna.....uplahne pa sploh ne tko hitr.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

xsmx

no, kdaj pa kdaj pa že mora uplahnit. če imaš s tem probleme, pa na krvodajalsko. bo takoj boljše za kak dan ali pa dva. ednino, če... probat ni greh.

xsmx

no, kdaj pa kdaj pa že mora uplahnit.

no... :inocent:

ne rechem de ne... :inocent:

kdaj pa kdaj.... x:o)x

no...pa pojav tale bushke je hvalabogu bl izjema kokr pravilo.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

čim človek omeni krvodajalsko pa vse priznate.

dajem jaz kri vsake pol leta....zadnjih 25 let....tko de ni panike

zlomk...tralala

si našel skupno točko, ne?

:wOOt: :wOOt:

tochko????

glede na dimenzije tvoje surle ne gre vech za izrastlino, ampak zhe za EKSTREMITETO.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

:wOOt: :wOOt:

tochko????

glede na dimenzije tvoje surle ne gre vech za izrastlino, ampak zhe za EKSTREMITETO.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

:inocent:

sedim en meter stran od zaslona, da komaj vidim črke, nos se pa še vedno zadeva v zaslon. pravzaprav pa za-slon in rilec kar sodita skupaj.

:inocent:

sedim en meter stran od zaslona, da komaj vidim črke, nos se pa še vedno zadeva v zaslon. pravzaprav pa za-slon in rilec kar sodita skupaj.

morda bi bila reshitev v pred-slonu?

zlomk...tralala

potem bi me pa rit ovirala.

hmmm....nerodna rech.....taka surla .......pol pa she rit istih dimenzij.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

za razliko od drugih, ki kakorkoli padejo, se nabodejo.

govora je seveda o zhenski populaciji.... x:Dx x:Dx x:Dx

kar se samonabadanja tiche.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

a bushka tudi samonabada?

ti ochitno zhe tko dolg nisi, de mash zhe chist zmeshane termine.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....talala

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

pizda....do treh zjutri smo za danashnjo sceno obeshal dva fernka pa platno... :o|o: :xx!: xrolleyesx

celo rojevanje... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

no ja....ampak zgleda pa dobr... x:)x x:)x

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx ma oba noskota... x:)x

caw banda xDDx

da nahitro poročam:

sm že ql (zdrava), že letam okol (in delam že od včeri, lepo, normalno hodim v službo), s tem, da so me včer zlo na hitr preselili nazaj v mojo zmanjšano, obnovljeno pisranico, bl foglovžek, no pa ne bomo jamral, zdej je prow čedna.

Mam fantastične sodelavce in sodelavke (kdo bi si mislu, da me sploh marajo, ker se zelo trudim bit zoprna in tečna in sploh taka, da se me člowk na daaaaleč ogne). Sam pomoje, so me pogruntal, žal :sori:

Jah, kr ne morem se je nagledat, pisarnice namreč, sm do zdej urejala letal.karte, pa hotele, pa zavarovanja...zgleda bodo po praznikih vsi nekam službeno letal po svetu. Ah, ja...lepo se je igrat turistično agencijo :2src: :palec:

Nič, folk, sam tok sm se pofočkala, lepe (podaljšane mamo mi) praznike vam želim, pa se beremo čez teden dni.

Lupčka od mene x:Xx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

caw banda xDDx

da nahitro poročam:

sm že ql (zdrava), že letam okol (in delam že od včeri, lepo, normalno hodim v službo), s tem, da so me včer zlo na hitr preselili nazaj v mojo zmanjšano, obnovljeno pisranico, bl foglovžek, no pa ne bomo jamral, zdej je prow čedna.

Mam fantastične sodelavce in sodelavke (kdo bi si mislu, da me sploh marajo, ker se zelo trudim bit zoprna in tečna in sploh taka, da se me člowk na daaaaleč ogne). Sam pomoje, so me pogruntal, žal :sori:

Jah, kr ne morem se je nagledat, pisarnice namreč, sm do zdej urejala letal.karte, pa hotele, pa zavarovanja...zgleda bodo po praznikih vsi nekam službeno letal po svetu. Ah, ja...lepo se je igrat turistično agencijo :2src: :palec:

Nič, folk, sam tok sm se pofočkala, lepe (podaljšane mamo mi) praznike vam želim, pa se beremo čez teden dni.

Lupčka od mene x:Xx

x:o)x Cookie, ne boš verjela, mene so tudi selili in to na extra hitro - torej ura 11. dop, pride "šefica" in nama s sodelovko naroči naj pripraviva stvari ker se SELIVA na drugo stran hodnika. Cel rusfraj, obe čist v depri, šli sva tako rekoč iz dvosobnega stanovanja v garsonjero :wOOt: in zdej morava tam full šepetat ker so stene kot iz pek papirja, kihneš pa se iz petih pisarn okrog zaderejo "na zdravje" x:Dx

Pro's & Con's: stara pisarna je bila velika in se je dlje časa segrevala, tale pa --- uuu, zjutraj zakurim za 2 min, grem medtem na wc in ko se vrnem sem že pripravljena na tajanje x:px, druga dobra stvar je ta, da je vse na dosegu roke in prosim lepo xsrcx tut sonček nama zdaj v pisarno posije, čeprav sva imele tam NAD-ČUDOVIT-EJŠI pogled na Alpe, ampak sonček je le sonček ane!!!

Torej LP vsem po dolgem času tut od mene :flowerface:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...