Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

Hm..ce gre kdo v Lidla..bi ful lepo prosila za eno uno angora,volna belo majcko,dolgi! rokavi,velikost s oz 36/38.v LJ zmanjkal.denar nakazem na racun al kukrkol..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest Mačona
:vragec:

morgen.... :o|o:

spau 22 ur.... :eek: :eek: :eek:

pa she zmeri chist sfukan.... :o|o: :o|o: :o|o:

neki se me zobje lotevajo....pa glavobol.... xrolleyesx

ajajaj.... xrolleyesx

pa ugotovu sm, de je trichetrt folka absolutno dolgochasnga... :xx!:

brez trohice domishlije... :xx!: :xx!: :xx!:

si ne predstavljam, kuko bi lahko tko zhveu... :inocent:

sprijazni se že enkrat z emšotom, staaaraaaš se. x:Dx

aja, sem brez domišljije, da grem kaj takega prijavit. x:Dx

morgen.... :xx!: :xx!: :xx!:

bil ponoch na zobni urgenci.... :xx!:

ajajaj....vrsta de te kap... xrolleyesx

pa neka mlada dohtarca....ji je sestra kazala kuko pa kaj.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

no ja...boli ne vech... :inocent:

zlomk....tralala

777+1 x:Xx na obe izrastlini.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Vsi živi ja.

Ugotovila danes, da ni zastonj rek, da je radovednost ubila mačko..

sicer se ubadala z rožami in takimi zadevami glede na to, da pač taka luna.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

morgen.... x:)x x:)x x:)x

no ap sm se spet naspanchkal.... x:)x

pa fletne sanje mel.... x:px x:)x

teden se nekak prevesha v drugo polovico.... x:Dx

tko de.....vikend se spet nezadrzhno blizha.... x:Dx x:Dx x:Dx

SPET BO ZHUR!!!!!.... x:px x:px x:px

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx v mehiko in revirje.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Helloo vsem!

Danes sem končno prišla iz bolnice, po 26-ih dnevih so me spustili domov. Operacija ki je bil predvidena 11.10., se je premaknila na 22.10., največ po zaslugi kirurga, ki je zmrznil zadnji trenutek in me pustil na operacijski mizi že pod narkozo, brez da bi me operiral. Sem mislila da znorim!!! Je bil cel oddelek jezen na njega. Je rekel da mu na poti proti operacijski nekaj ni pustilo da me operira. NORMALNO! So me moji angelčki varvali!!! :-) Takega zdravnika že ne rabim! Potem sem zamenjala zdravnika in dobila najboljšega. :-) In operacija je super uspela.

:onfire:

HVALA ANGELČKI MOJI!!! x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Helloo vsem!

Danes sem končno prišla iz bolnice, po 26-ih dnevih so me spustili domov. Operacija ki je bil predvidena 11.10., se je premaknila na 22.10., največ po zaslugi kirurga, ki je zmrznil zadnji trenutek in me pustil na operacijski mizi že pod narkozo, brez da bi me operiral. Sem mislila da znorim!!! Je bil cel oddelek jezen na njega. Je rekel da mu na poti proti operacijski nekaj ni pustilo da me operira. NORMALNO! So me moji angelčki varvali!!! :-) Takega zdravnika že ne rabim! Potem sem zamenjala zdravnika in dobila najboljšega. :-) In operacija je super uspela.

Ne moreš verjet :eek: :eek:

Živim se čuda vse zgodi..hvala bogi, da je zdaj v redu:))

Helloo vsem!

ja angelčki so bili s tabo :2src:

dobrodošla nazaj :vio: x:Xx x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ja angelčki so bili s tabo :2src:

dobrodošla nazaj :vio: x:Xx x:Xx

xDDx xsrcx x:Xx

HVALA KLARUS!

nataly... na žalost nisem bila prva ki se mi je to zgodilo. Ne vem zakaj takemu zdravniku enostavno ne vzamejo dovoljenja za opravljanje zdravniškega poklica.

Kaj naredit s takim zdravnikom? Ga javno izpostavit?

Kaj vem. Mogoče pa je za druge stvari dober. Ob vsem tem pomanjkanju zdravnikov še izbirat kaj dosti ne moreš. Razen, če ne poznaš kje koga..

Dvomim. Tega zdravnika sem v bistvu dobila po vezah, je pa res da ga ta oseba ni videla že 20 let. In zato ni mogla vedet ali je dober zdravnik ali ne. Potem pa pridem na preiskave in ko izvejo kdo naj bi me operiral, takoj kot da bi dregnila v osje gnezdo - jooooj!!! NEEE! Pa kaj ne moreš se zmenit da bi te kdo drug operiral? ITD... Žal v tej bolnici ne poznam nobenega in sem si rekla - Kar mi je namejeno mi je... in se prepustila. Preden so me peljali na operacijsko mizo sem prosila moje angelčke naj me varvajo in se z vsem zaupanjem in vero v pozitivno rešitev prepustila............... In ko se zbudim, mi povejo že v operacijski, da nisem bila operirana, da si je zdravnik zadnji trenutek premislil in me ni hotel operirat. Pridem gor na oddelek, vsi jezni na zdravnika in so opazovali moje reakcije. Prava jeza pa se je v meni začela kuhat malček kasneje kot pri njih, itak sem prej bila omamljena. Zato sem prosila višjo sestro če lahko vpraša primarija, če bi me prevzel on. In čez pol ure je že bil pri meni, naročil dodatne preiskave in me potem operiral tako kot sem si lahko le želela. Potem pa še okrevanje..... in tako sem šele danes prišla ven.

prejle sem si naredila ogromno skledo solate.

del je je bil kupljen v trgovini, del pa pri prodajalcu sadja in zelenjave.

prva, je bila kot da jo je nekdo že očistil, niti sledu o zemlji ali polžih, medtem, ko sem med čiščenjem druge opazila celo nekaj zemlje in :2src: neko žuželko, ki sem se je prav razveselila. ugotavljam, da najbrž solato gojijo v plastiki in stiroporju (razvijali so ju dolga leta, da so lahko potvorili enake lastnosti kot jo ima zemlja). zadaj pa ljudje vsi srečni, solate sploh več ne perejo. saj, za ekologijo je najbrž dobro; manjša poraba vode...

za nas nostalgike pa posujte po solati malo zemlje in fiknite zraven še kakšnega polža. da ima človek vsaj občutek, da je solato.

Helloo vsem!

pri vseh kažinih, se je še dobro izteklo....pa mal si lahko vseeno hvaležna taprvemu zdravniku....vsaj za to, da se je poslušal, pa te ni operiral.

bravo!....fajn okrevanje xsrcx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ahoj vsem! x:Xx

Hej Ale', nisem vdla da si bla v bolnici in vse to!

Fajn k je to za tabo, lepo okrevaj! :detelca:

Nc sam mal da v ritem padem tale dnevniski spet pa mal civkam kr tko... x;)x

Prej sem telovadla, pa je Tim prisel prej, k so mel zdravstveni pregled pa cepljenje je mel....

Zdej nima basa tle (je v placu, so si nasli en plac), pa kr pogresam tole ruzhenje. x:)x

Kaksen lep dan je dons! :2src:

Ouki, sibam, mam kr guzvo dons, lepo se mejte! :flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ale'74, res dobro, da se je tko fajn izteklo :palec: pa to, da je prvi zdravnik upošteval, kaj mu angelčki pravjo x;)x :detelca:

pozdravček, folk x:)x

Marsa, te čist štekam, da pogrešaš bas x:Ix men prov paše, k moj xsrcx vsake tolk kej zašpila x:px x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Marsa, te čist štekam, da pogrešaš bas x:Ix men prov paše, k moj xsrcx vsake tolk kej zašpila x:px x;)x

jp, kaj bi brez muzke! (:OO!: :V: x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Mačona
jp, kaj bi brez muzke! (:OO!: :V: x;)x)

hitro bi ratala tuga. http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gif

moj prijatelj takorekoč nenehno kaj posluša. doma, v avtu, v službi se nekak poveže s svojim domačim kompom in posluša svojo musko. ponoči pa tudi spi ob muski. tako da 24 ur na dan. to je pa spet pretiravanje po drugi. včasih pa tudi paše malo tišine.

men pa sploh ne bi tolk manjkala... muzka.. v bistvu poslušam sam v avtu, ko se peljem kam, drugač se mi pa vsake tolk, ampak res sam vsake tolk zalušta doma dat kak cd v radio...

radia nimava nikol prižganga doma..

če se karkol miselnega spravim delat (branje, učenje, pisanje,...) me glasba ful dekoncentrira...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jaz pa ne (poslusam skoz), mam rada tud tisino, zelo velikokrat sploh nic ne poslusam. x:)x

pa se tezko potem kaj delam (recimo pisem napoved al pa kak text), ker 'moram' pet in zvizgat in plesat oz. migat zraven - pa mi jemlje koncentracijo, tko da si vcas dam sam kej za ozadje, kaksen instrumentalni jazz al kaj tacga....

Picasso

Ale'74, res dobro, da se je tko fajn izteklo :palec: pa to, da je prvi zdravnik upošteval, kaj mu angelčki pravjo x;)x :detelca:

xsrcx

:palec: Ja res je, to sem mu tudi v faco povedala ko sva se srečala na kavi dol v barčku.

Amis... hvala! sem hvaležna da me ni operiral in da je raje pustil na miru, če se ni čutil sposobnega... vsaj to... samo lahko bi mi pol ure prej povedal, ko mi je razlagal, kaj bo on vse delal, ne pa da me že dajo pod narkozo in potem zmrzne!

No ja, itak da sem vesela da se je potem vse dobro izteklo, je že moralo bit tako. Ampak jezna sem bila pa vseeno, da bi ga najraje pretepla!

Marsa... hvala! xsrcx Sej za vseh pa res ne moreš vedet, nas je kar dosti že tu gor. x8Dx

Že dva dni si kuham govejo juhico, mi je prav manjkala v bolnici. Saj hrana je kar dobra, se ni za pritoževat, ampak juh pa res ne znajo delat. Bi jim lahko dala kakšno lekcijo. xDDx

Gužvo imam že odkar sem prišla domov, včeraj samo potovalko odložila in šla takoj nazaj ven. danes spet pestro, jutri bo pa tudi akcija, ima moj najboljši prijatelj rojstni dan pa bo velika žurka. xDDx

LEP DAN VSEM! xsrcx x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...