Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Marsa, vrni temo, bemu. x:px Ni več volilnega molka..... x;)x Čestitke novemu predsedniku države dr. Turku :palec: .....toti štajerc je rasturo x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

aja sej res, sorchy.... (prec dam visible)

*ma ravnokar sem se (sej mi je kr... hm, nerodn napisat) spekla k swina! x:o)x :bomb: in to PO tem, k sem navduseno napisala frendi mail, da zdej mam pa lohk mal pavzice, k Lunino pa nasvet pod streho (v slednjem pa napisala, ... blablabla, vkljucno z opeklinami'. x:o)x - sej je vseen ce mi noben ne verjame... x:o)x js si tud ne bi... x:Dx)...

in komaj sem one polpete iz unga zhgochega ognja oljastega ven pobrala, mi je kar utripala roka. x:Dx

a ni nadbedast! x:o)x k da sem res tak shpeh! x:o)x x:px ne mors verjet...

skratka... dokrajchim tale kuharaj, pol prezracim (ves flat mi po cesnu smrdi x:Dx)..

uh.... mater zhge ce se speces. x:o)x

ne mislm tko.... kar od not zhge, pa kar zhge pa zhge, kljub temu da s totalno slabo vestjo stocila x litrov vode mrzle na mojo bogcano zabuhlo rokco (tle k so zhile, v zapestju, notranja stran :V:)

tko da komy mishko premikam. x;)x

ampak ocitno mi rata. x:Dx

(*nad bla pridna in ucinkovita sicer dons xokx - clo nad ucinkovito sem se spekla x:o)x)

aja ugotovila da ma kazuhiko rojstni dan 14. marca. x8Dx

(v petek al kdaj mu koncno odgovorila in mu rekla, da, pravzaprav, saj res... ... horoscope sign pa to... x:o)x x;)x).

modelsk! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ajd ciao ciao in civ civ! xcivx xDDx

(*nad bla pridna in ucinkovita sicer dons xokx - clo nad ucinkovito <pac z mocnim ucinkom> sem se spekla x:o)x)

Joj, Marsa..tebe bi morali zaviti v kokon...in bi morala vegetirat kot buba x:o)x ....

pa bi me metal pa odbijal sem pa tja, kot balon ali zhogo! x:Dx

totalne mehurje mam! :V:

ogabne!

direkt tam ko je zhila tik nad dlanjo mam kar dva taka rumenkasta mehurja. x:o)x

in mam zdej banano gor. x:o)x x:Dx

vse povito in tko....

tko da ne morm tipkat...

pol si dam pa se alojo.

ne sej to bo ok, sam je na takem mestu da shtala!

in cim je mal bolj topla voda kot ledena, mi kar do srca buta vrocina.

jao meni. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

*ma ravnokar sem se (sej mi je kr... hm, nerodn napisat) spekla k swina! x:o)x :bomb:

Kaj mam pa jst s tem :eek: xDDx x;)x . Ampak ti imas pa res tehle opeklin in malih nesrec, da je kaj... :fiju: popih na mehurje, da se ti cimprej pocajta. A se ti ni ravnokar ena zadeva pozdravila ? :inocent:

Jaz sem pa danes uzivala. Vceraj imela glavobol, po mojem prevec bila na soncu, kljub klobuku, me je bolela glava. Zbudila sem se tudi z glavobolom, ampak sem vseen odtrmarila ven tect, potem pa tibetanckat, pa se je zadeva izboljsala. Sem se sla pralni stroj, na trznici nabavila lubenico in mandarine. Sem kupila 4,5 kg lubenice za 1,2 € in 2,5 kg mandarin za 0,80 €, ce koga zanima kok kej stane.

Potem sem sla spet tja v visave, kjer je mir in odvlekla Spanscino s seboj. Nekaj malega sem se ze ucila, zdajle pa pod tus, lubenico napast in Spanscino.

777 x:Xx :vragec:

Mejte se x:o)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

No - mislim - vi mehurčkani :vragec: pazite vendar.

Ampak jaz pa važna...moja te STAREJŠA hčera naredila izpit za avto. Danes zjutraj ob pol osmih vozila in to bilo v prvo :palec: :palec:

Itak to sranje koštalo skoraj tisoč evrov..mater..ampak vesela..v prvo naredla na občini in vožnjo...je pa mučkala nekaj okoli prve pomoči - nič učila vse na izi vzela in padla prvo pomoč..se spomnim da bila jezna ko sto hudičev...kdo še te prvo pomoč pade...no, pol se skulirala...in zdaj je naredila...

Zdaj bo pa treba okoli zavarovanja zrihtat, da ji tu in tam posodim šaradeka :eek:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

.... Parkljevko staknila, ...

:O: ojoj!

Pobož za tačko, super za sadje xsrcx

Po 2-3 dneh sem mehurje, se ne spomnim, ce je bil takoj mrtev ali je to ratal po 3 dneh, prepičila z iglo, prej sm jo sterilizirala na ognju, nekaj je blo vode noter, se mi zdi. In urezala na sredini, kjer je strlel ven, s skarjicami, pa jih lepo prijela s prsti druge roke in jih pocasi potegnila DOL z roke.

xrolleyesx za prepikanje opeklinskih mehurjev in rezanje s škarjicami :vragec:

Tega se ne dela! Mehur se pusti pri miru! Hlajenje izredno priporočljivo, kasneje, ko ne boli/peče več, pa mazanje z Bepanhtenom.

A ste kje folk že vidli, da bi npr. v bolnici prepikovali opeklinske mehurje? Pomoje ne.

Mantis, ti si mela pa velikansko srečo :o|o:

v sob iz protesta šla k Čadu-izbrala neko ne prewč posrečeno kombinacijo-jebela cesta, naslednjič pade pleskavica s kajmakom tut zame x:px :vragec:

včer pekla kruh, pop sprehodek, zveč. pa savna x:px xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

O Nataly, tako hitro uspela x8Dx :palec:

A ne?

:palec:

Saj v savno bom verjetno tudi jaz zvečer šla. Včeraj mi se ni dalo. Nad požrtijo pripravila, ful malo jedli na srečo, ampak nekam zmatrani bli. x:o)x pop.tudi jaz sprehodek s psom, zvečer pa dremuckanje pred tv.

Ustvarjalno ni kaj :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Sem kupila 4,5 kg lubenice

x:Dx (blazota!)

V mladosti sem vzgala ovoj od cigaretnega papirja.....

Grozn......

saj res, jecoderm, a to se obstaja? xDDx

men je ful disal (enim je pa ful smrdel x:o)x)

moja te STAREJŠA hčera naredila izpit za avto

Cestitke! :palec:

Kaksen dosezek je to (bil zame)! x!x

da ji tu in tam posodim šaradeka

x:Dx x:px x;)x

Totalno razp*** :vragec:

Če ne bi nujno potrebovala denarja, bi dala odpoved. :xx!:

saj bo. xcrossfingx

v sob iz protesta šla k Čadu-izbrala neko ne prewč posrečeno kombinacijo-jebela cesta, naslednjič pade pleskavica s kajmakom tut zame x:px :vragec:

xDDx Cookie, nisem stekala zakaj iz protesta.... :8):

~

vso noc mela banano pa povito in je dons ful boljs, sam tam k je najbl tecn, je pa se zmer mehur, katerga pa skoz 'praskam', k z mishko rokujem.

Zoprn.

Ne morm si rok umit brez da bi mocila in pipala se to.

ampak vsa ostala opeklina (ki se je vila skoraj do palca) pa je usahnila oz. se pravzaprav nikjer nic ne vidi, tko da je nad pomagala banana (olupek), se dobr da sem jo mela in da sem se zbrcala si jo dat (k v glavnem nc kej dost ne cajtam tega).

Nc grem napoved do konca napisat.

Kul teden vsem! xcivx :palec:

Picasso

ej hvala za popih! :kiss:

to je edini smesko ki piha!

x:Dx vmes pa se mal z unim dregne (direkt v opeklino! x:o)x)

ja, bananin olupek.

ful dobr.

mela sem recimo za cca 7 cm opekline - tko cel lok in par mehurckov - kot krokodil ali zhaba. x:px

pod palcem je bil vecji mehur in ga prakticno ni vec.

tule k je pa na zhilah (preseciscu zil) pa je cisto majhen mehurcek, tak da bo najbrz pocil. in pol je sranje, k drgnes pa mocis pa vse. :o|o:

se glave si ne morem umit, ne sam da mocim, se pece, cim s toplo vodo kaj prckam... pravzaprav me vse zapestje boli...

tud tezko tipkam, z misko pa sam tko z dvignjeno roko, da me pol se bl boli.

ma bedast. in se zazgala sem one polpete in se apetit zgubila, torej za djabe sem se spekla. blesav. :o|o: x:o)x

Picasso

zato k ne gres nikol na LN/Zdravje, kjer je zbranih ogromn mojih takihle *receptkov*.

sej ves da sem jaz za preproste zadeve. k tud najbolj delajo.

tko k za paradajz za oso sploh nikjer noben nikol se ni vedel, kar je NEVERJETNO! :eek:

namrec tud tam, bl na jugu in tko... k bi mislil, pa sej tam bojo pa ja vedl. tud branjevke pa tko.

men je pa kr enkrat v glavo prislo... x:o)x

pa sem pol brskala po sveh svojih *medicinskih* buklah, da bi nasla, kje sem to (pac ocitno) vidla. no nisem nikjer nasla, morda sem si kar zmislila, sam poglavitno je, da dela! najmanj 20x, vsem mogocim, ne sam men, in to hude pike... xyesx

z banano pa je blo zlo podobno...

enkrat je frenda klicala, help, njen tip da se je strahotno spekel in sem jaz v eskundi to provajdala. x:o)x

in je nad pomagal.

no in jaz navadno seb nc tacga ne dajem, kar puscam da se stvari same cajtajo, sam tole je blo pa ornk in glih sem mela banane pa sem se seb ubodla - in dbest da sem si! xokx

Picasso

xDDx

ja sej polpeti.... jaz sem tud shizila.

pa na spinaco, sam je mat vedno rekla, da je tok za pucat, ce sm se pa js kej ponudla, je pa rekla, da ne znam oz. nom znala. x:o)x

in 'zmer vse zazhgem' x:Dx - zato k sem pr 13-ih zazgala nekaj (je pa res, da ko jaz kaj zazgem, je ultra, mdr ze sobo zazgala, omarco v kuhni itd. x:px)

v glavnem da 'ko jaz kuham, vse zazhgem'.

no sej vcer sem jih pa res mal, zato k nisem mogla nad oljem bit, pac pa sem pod vodo drzala roko, vmes so se pa mal prevec popekl, sej ni blo sile.

sam so se mi zamerl. dol so mi padl. x:o)x

nej se grejo solit. x:Dx

Picasso

Hej Marsa!

Za bananin olupek pa res nisem vedela! xokx Thanks! Mogoče bom kdaj rabila... x:)x

Vem pa da pomaga Aloe Gel, ko sem bila majhna sem pa pogruntala, da pomaga ZOBNA PASTA, da si namažeš na mehurje.

Uf, danes pa tako kuri sonček da sem kar v kratkih rokavih. x8Dx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Oj thanx! x:)x :kiss:

mah, ful moram pazit, ne bi si pa rada tlacla flajstrov pa tega.

ja, alojo mam tud jaz, jo uporabljam ful, za vse zivo, sam sem rabla nekaj bolj urgentnega in manj... 'sushechega'...

uh ne bi si dala zobne paste! se mi zdi preagresivna za opeklino.

ma sej mam tud sentjanzevko ful dobro pa vse zivo, mdr. uno kremo just k je za vsega boga....

tko da mam za cajtat dost, sam bl je tecn, k mam na teh mestih trapastih...

kaj cm zdej zarad ene opeklince da se mi vse ustav? x:o)x

k vecino ipak z desno roko pocnem.

no ja, bo ze.

to mam po mat, ona se je milijardkrat spekla (mars konj. uran [s tem da ma se v ovnu to], jaz pa opp, pa se pluton zraven), ampak rezhem se pa bolj jaz.

sej vcer sem se tud. x:o)x

z eno embalazo. sam ni nc, cist kratek urezek. xokx

nisem pa recimo mela kakih angin pa nekih, kaj jaz vem, 'navadnih bolezni' (splosnih, kakrsne ma recimo folk). x:o)x

zmer kej cist cudnega. x:o)x

ce pa navadne, otroske recimo, pa udri, po 2 naenkrat! x:Dx

enkrat sem mela neko trebusno slinavko al nekaj in hkrati skrlatinko... al nekaj od tega, skratka, ornk scena pol, ce ze.

aja pa blazotne vrocine sem mela, tko da so si hodil k sosedom termometre sposojat :D ces da je nas pokvarjen.

Picasso

x:Dx vmes pa se mal z unim dregne (direkt v opeklino! x:o)x)

Me je skor pobral od smeha, navsezgodaj zjutraj xDDx . Un k zvizga, loh tut piha :fiju: .

Vceraj, ko sem se sprehajala tule naokoli, sem pred eno trgovino obstala kot vkopana. Poslusam, ce slisim prav, al mam prisluhe, poslusam se enkrat, hrvaska muska :eek: . Prisiba ven prodajalec in vprasa, kaj zelim, jaz pa gledam od zvocnika prek kablov, od kje prihaja ta zvok x:o)x . Povem mu, kaj me je presenetilo in on je povedal, da je to radijska postaja z mednarodno glasbo. Sklenila novo prijateljstvo, pravjo, ce bom tule kaj rabila, naj se kar oglasim. Kul :palec:

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

morgen..... x:)x x:)x x:)x

konec norega vikenda.... x:)x

zdej pa mal na izico.....tja do srede... x:)x

pol pa spet s polnim gasom zhuratdelat.... x:px x:px x:px

hehe

zlomk....tralala

777 gromozanskih x:Xx -ou na nosek v mehiko in en nadnajvechji x:Xx v revirje..... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

xDDx Cookie, nisem stekala zakaj iz protesta.... :8):

k vsi race/gosi z mlinci in rdečim zeljem nažigajo, pa morm jst neky posebnega, zato sm šla h Čadu. K tm nimajo ne rac, ne gosi, ne rdečega zelja, ne mlincev :vio:

no, vsaj na meniju jih ni blo x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Hej Marsa!

Za bananin olupek pa res nisem vedela! xokx Thanks! Mogoče bom kdaj rabila... x:)x

Jst tud ne. Sm mislu, da so vlakna iz notranjosti banane dobra sam za kadit - to mulci kadijo, kadar jim trave zmanjka xrolleyesx

Vem pa da pomaga Aloe Gel, ko sem bila majhna sem pa pogruntala, da pomaga ZOBNA PASTA, da si namažeš na mehurje.

Za na opekline je akon krompir - prerežeš ga in ga daš na opeklino. Krompirjeve obloge pomagajo tudi pri glavobolu (na čelo, sence in vrat)

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...