Aliana 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 men je banana pomagala toliko, da me je nehalo svinjsko pečt. KAr je v bistvu že dost, če si 500km od doma v soboto popoldne, ko so lekarne in trgovine zaprte.. sam pol, ko sem se še doma naprej poskušala natur zdravit, se je pa totalno zakompliciralo, vnelo, blo zelo čudne barve.. zdravnica mal pridige mi nardila kako lahko iz takih velkih opeklin dost zoprni zapleti nastanejo (ene 4 cm premera, prilimala se na auspuh), zrihtala pol v 3 dneh z lekarniško kremo..pa glede na to, da se mi skor vse opekline od prej poznajo, tud manjše, tale pa skoraj nič.. je zame to to. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 aja.. men so dal Dermazin. sam je na recept. sem pa v tujini dobila nekaj brez recepta, kar je tud delovalo (spet auspuh, prev namazala in niti mehurja ni bilo).. sm pozabla ime.. si vzela bolniško včer in prespala cel dan. se me neki lotil. dons že boljš. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 ne morem pisat dnevnika , ker se mi zadnje čase vse omembe vredne stvari zgodijo, ko je že noč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 morgen.... x:)x neki ne gre spat.... kwa pochet dons pa tut neb vedu.... no....kej pametnga zih ne... bo treba kej ushpichit... al pa kero.....NAshpichit.... x:px zlomk....tralala777 + 1 na oba tradicionalna nosa... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 dobr dan! trudim se danes pozabiti na vcerajsnji dan ....v meni pozitiva ,vendar mi ne gre in ne gre iz glave zgodba prijateljice.vceraj sva sli na pijaco in povedala mi je kaj se ji je zgodilo .groza.ne morem verjeti ,da ji je nekdo to naredil.ta dejanja ostro obsojam.nasilje :xx!: wtf je s tem folkom?!svoji ljubezni vzet svobodo,maltretirat,unicevat ,zlorabljat,terorizirat...fuck!sicer tipicen primer "zenske ,ki prevec ljubi....vendar me je pretreslo kot ze dolgo ne kaksna stvar.kr ne gre mi iz glave ....kaj vse se skriva zdaj v njeni dusi...gnev,strah,zalost ,jeza in sovrastvo -to je prislo iz velike ljubezni.fuck.trpljenje ,ki ga ona skriva v sebi,ne upa si nikomur povedati ,priznati kaznivega dejanja ,ki je bilo storjeni ji.fuck! in pretvarjenje pred otrokom,da je srecna ,da je vse v redu,ceprav tamali cuti napetost....pretvarjanje pred starsi,prijatelji ne vem kaj naj recem.....nihce si ne bi smel dovoliti cesa takega.in jaz ?jaz se pocutim kot bi to bilo storjeno meni,tezko se oddaljim od tega ....trenutno je edino kar lahko storim to ,da ji stojim ob strani ,ko to potrebuje in ne rinem vanjo .hudo .njega bi pa najraje na gobec :!!: pa se kej.jebemti pa tako "ljubezen" kot se je gre on......pa se zgovarjat na tezko otrostvo in bla bla bla ......ma fuck of idiot.toleranca mi pada. nasilje :xx!: :xx!: :xx!: vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 men so ponavad skalarke delale umor.. vseh ostalih rib v akvariju.Cigančica, sej tle ni kej tolerirat... Mal mi počas gre delovni dan danes.. nič kaj pametnega za počet, v bistvu bi se lahk spravla mal pospravljat al kaj.. popoldne peljem brata na kliniko, ima še zadnji pregled pred operacijo učkov.. upam, da bo vse ok en mail me je zjutraj ful lepo presenetil.. menda dobim nekaj pa frendici na madagaskar moram en dolg mail poslat.. morava mal začet planirat najino potovanje.. mah najboljš, da se zbrcam pa na hitro naredim kar je še za naredit tle v pisarni.. pol pa vse ostalo... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Mene pa tako svinjsko zebe. Tjutraj sem ogrevala avto na dvorišču, mislim da 5 minut, preden sem potem šla noter sedev, pa z rokavicami ... Vsak dan vozim mimo tistih svečk ob cesti. Mislm ... hudo. Včeraj imela mami rojstni dan, sem ji kupila eno tako lepo orhidejo , da bi jo kar sama sedaj vzela v svojo sobo, da bi jo lahko gledala. Dve skalarki v akvariju sta naredili samomor. Tukaj imam pred sabo knjigo Očarljivi skupinski samomor. Študiram, če je kakšna povezava. cigancica ... hudo tole s prijateljico. Upam, da bo ok.Meni je tale knjiga bila zelo všeč. Odštekana. Pa orhideje so mi tudi všečPri nas tudi zebe. Se še odpravljam kurit. Bila v knjižnjici. Vzela par knjigic, da bo lažje minilo tole.In mi pravi včeraj en: če ne boš prišla po papirje boš bita do kri Ta velka pa si ureja danes novo osebno in vozniški izpit. Pa bom brez avteka zgleda vsake toliko. Hja - nasilje..v družinah je križ..najbolje je res, da stojiš ob strani..ker dokler ne bo sama razpucala v glavi, da tega se pa ona ne gre, tako dolgo ne moreš nič..preveč ljubiti - zelo poznan pojem...(jaz ga imam tak rada, on me pa tepe.... ) V bistvu gruntam, da bi kupila akvarij v bajto..no gospodiču za rd...si ga ful želi, jaz pa ubijem dve muhi na en mah...edino se bojim, da bo na koncu tole moj hobi ratal Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Ne, na Ptuju je ena trgovina, ni Tukano..ne vem kak se že reče...ampak akvariji so pa bogami dragi 250 eurov taki, kot sem ga jaz gledala??Moram preverit še drugje. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2007 Avtor Prijavi Deli 14. november 2007 ... poslusam se enkrat, hrvaska muska . Prisiba ven prodajalec in vprasa, kaj zelim, jaz pa gledam od zvocnika prek kablov, od kje prihaja ta zvok . Povem mu, kaj me je presenetilo in on je povedal, da je to radijska postaja z mednarodno glasbo. Sklenila novo prijateljstvo, pravjo, ce bom tule kaj rabila, naj se kar oglasim. kul. ...In - si prisla naslednji dan s seznamom? k vsi race/gosi z mlinci in rdečim zeljem nažigajo, pa morm jst neky posebnega, zato sm šla h Čadu. K tm nimajo ne rac, ne gosi, ne rdečega zelja, ne mlincev no, vsaj na meniju jih ni blo aja, seveda! zdaj stekam. lalalafak tebe se ne da citirat, k tok cudn citiras (*namest da das v color, dej preprosto quote, pa bo boljsi ucink )V glavnem, krompir, thanx, vem sicer da pomaga tud, ja, sam je blo banano lazje olupit. men je banana pomagala toliko, da me je nehalo svinjsko pečt. KAr je v bistvu že dost, če si 500km od doma v soboto popoldne, ko so lekarne in trgovine zaprte.. sam pol, ko sem se še doma naprej poskušala natur zdravit, se je pa totalno zakompliciralo, vnelo, blo zelo čudne barve.. zdravnica mal pridige mi nardila kako lahko iz takih velkih opeklin dost zoprni zapleti nastanejo (ene 4 cm premera, prilimala se na auspuh), zrihtala pol v 3 dneh z lekarniško kremo..pa glede na to, da se mi skor vse opekline od prej poznajo, tud manjše, tale pa skoraj nič.. je zame to to.ja una je ful delala, avril, thanx se 1x, sam je nimam vec.res so shtalske opekline, men se od auspuha se zdaj (!!! - vec kot 20 let) pozna.so mi sam oskrbel pa z necim napackal pa rekl naj si v lekarni kupim jecoderm (v Puli, kjer se je to zgodil), pa naj se 1 sezono ne soncim! je blo kar ornk... ne morem pisat dnevnika , ker se mi zadnje čase vse omembe vredne stvari zgodijo, ko je že noč.pish nocnik - sej mamo ene par takih tem, kamor bi lohk prsla mal nocnik civkat. kwa pochet dons pa tut neb vedu....muzko deli. dobr dan!ahoj! (skoda pa za take novice, vso sreco prjatlci ) ...edino se bojim, da bo na koncu tole moj hobi ratal haha, brez avta pa naenkrat s kupom rib - poleg misi in ostalih zivali! ~ Jaz boljs, ne se cist dobr.mehur se cist pocas nazaj poteguje. ampak ni vec tok ves vnet pa zabuhel, sm mazala z eno ayurvedsko kremo, k mi jo je frenda dala, pa ma svasta not pa se cink, pa sm si rekla, no pa dejmo se s tem probat (k sicer ne maram prevec packart, je lohk sam slabs).. Vcer bla ves dan zdoma, na 100 koncih, je bil fajn dan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Viš - tole vse dobro vedeti. Ja, saj če bi bilo po moje, bi eno bučko, pa malo ribico, pa roka. Zdaj pa, ker to tak ni - bo moral biti večji akvarij - dobro, da si povedala, da manj kot 100 l ne sme biti(in dobro, da si pravi razlog navedla poleg - vzdrževanje..)Nekje sem ujela, da ni pametno, ga preveč na svetlobi imet..no ne vem..madonca bo to drago darilo..ne vem, če si ga sploh kdo zasluži..upam, da bo božičnica.Hvala za info(lahko pa še kaj poveš, ker pade na plodna tla tole ) mater mam odštekane danes. Vidim, Marsa, da mi privoščiš ja..miši imajo prepoved zdaj, ker mačkonari ful radi lovijo, ampak ziher se bo katera pa zmotila in v kakšno mojo bundo skočila - par dni nazaj sem ta velki spet obujala spomine, kako mi predlani pozimi iz bunde, ki sem jo v kleti imela obešeno - za doma bila - pa ful rada jo nosila..ker dobra bunda bila no...in potem jo hočem oblečt, pa miš vame skoči. Ne vem, katera se bolj ustrašila. Miš ali jaz..Tak, da okoli rib ni panike - bo zanimiva reakcija mačkonarov, ko bo to čudo k bajti prišlo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Ne, ni panike. Mogoče še komu takšna ideja po glavi roji. Hvala Mysti, bom te zgrabila za besedo, ko bo tak daleč. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2007 Avtor Prijavi Deli 14. november 2007 sej mogoc pa se lohk tema odpre - zihr se koga zanima.ne da se kej svinja (sej je zanimiv), sam skoda da se zgubi pol tu nekje, k bo kdo dejansko rabil pa iskal.sej morda je pa ze - taka tema... ? a misi majo prepoved, nat? kul pol. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2007 Avtor Prijavi Deli 14. november 2007 najbrz v Cvekarije.....zaenkrat (ce bomo mel pa nenadoma ful enih 'zivalskih' pa takih tem, pa mroda kak nov forum odpremo, k se mu koncno mal posvetim spet) a si tud pod 'ribe' gledala (ne sam pod akvarij)?zato k se mi tok znano zdi.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Ravno prišla domov. Tole moram "povedat": :onfire: :onfire: Več drugič. YES!Končno spet nekaj pozitivnega! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Superca, Mich You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 hihi, michelle Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Bom v roku parih dni, ko bo črno na belem Počakat! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2007 Avtor Prijavi Deli 14. november 2007 () Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 morgen..... x:)x sm se prejle tko z veseljem zbudu....sm sanju de sneg pada.... x:)x pa letim na okn gledat...zuni pa neka nedolochena uscanost... :xx!: nazaj spat se mi pa ne gre.... no ja... hehe....marsa....si mi snela z jezika tiastle ucheri.... naredu osnutek za nou komad... x^x zlomk....tralala777 -ou na noska ke u zibelko psihadelije in en gromozanski v zibelko rdechih..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Čiv Michelle, karkol je, super (sem bila lih taka jst prejšnji teden ... od ponedeljka ta teden imam spet šiht ) Marsa, tele tvoje opekline Cigančica ... znano tole še predobr bodi ji v oporo, ostalo mora sama naredit ... je pa težko take stvari drugim povedat, lažje dat vtis, da je vse ok za v dnevnik pa drugač nič skoz neki skačem okol ... je pa vse bolj šiht pa faks, nč ekstra pol sem pa mal zmatrana pa tečka uživajte vsi po vrsti (al pa zmešano, če bolj paše ) How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Meni je tale knjiga bila zelo všeč. Odštekana. Pa orhideje so mi tudi všečPri nas tudi zebe. Se še odpravljam kurit. Meni tudi bila vsec knjiga, po mojem pride na seznam knjig, za katere bom prosila, da se mi jih poslje, ko se preselim . Saj nocem nadlegovat, ampak povsod po Mehiki po knjigarnah iscem knjige, pa nic Slovenskega, so res cudni . Joj, Nataly, pri 30 ih stopinjah gres kurit? Pa ti si se bolj zmrznjena, kot jaz . In - si prisla naslednji dan s seznamom? Ga se sestavljam . Neverjetno, kako tule govorijo anglesko, pa pravijo, da slabo govorijo jezike. Vsi znajo pozdravit, vprasat kako sem, povedat da imam tako lepe zelene oci, pa ce kaj rabim, da naj jim povem. Po mojem bi se kitajsk govoril, ce bi blo treba. Jah, to so pa efekti, ce si pol metra visji, pol lazji pa bolj svetel kot domacinke . sej morda je pa ze - taka tema... ? Je, ja, v cvekarijah ribi , ce mislite pa vec kot 2 kupit, pa novo temo odprite . uživajte vsi po vrsti (al pa zmešano, če bolj paše ) Bom kar zmesano, bolj pase k meni . Divji dan pred menoj. Najprej 1 ura, potem Spanscina, potem sestanek z ravnateljico, ker se bomo mal reorganizirali, ker gre moj ta nartaljubsi prfoks domov zaradi smrti v druzini in se ne vraca vec. Potem upam, da bo cas za kupit avtobusno karto za prestolnico, pa za kupit darilo temu prfoksu, potem pa 5 ur poucevanja in verjetno zvecer kaksno slovo. . Tibetanckala sem ze dons, sportnim poskodbam iz napovedi sem se ob tem izognila. 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Sneži Super, da sem par dni doma pa da nabavila polno knjig. in to kakšnih Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Sneži Super, da sem par dni doma pa da nabavila polno knjig. in to kakšnih kok se eni hvalijo ********nimam nič pretresljivega za napisat v dnevnik, z izjemo:- da sm tečna ko sam hudič;- da smo morilsko razpoložena (razlog je v tem, da sem, po navodilu nadrejenega, namesto enga lenuha, opravila njegovo delo-vzpostavitev baze podatkov, ful tabelaričnih drobnjarij, za nagrado pa je šef meni zmanjšal stimulacijo, njemu pa povišal; in pol si upa ta krivinohvatać še h men hodit, če mu lah zrihtam to, ono...mamicu mu spalim, sam batine mu lah še zrihtam jebela cesta, dobrota je dejansko sirota; :xx!: - mrbit sm tečna sam zato, k bo luna čez dva dni, mene pa zmer začne metat 2-3 dni pred luno....sam pomoje ni to eh, qrc pa vse skp You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2007 Avtor Prijavi Deli 15. november 2007 hehe....marsa....si mi snela z jezika tiastle ucheri.... naredu osnutek za nou komad... dbest! (*se morva 1x zment za tist k sva se takrt menila) Marsa, tele tvoje opeklinea ne... hvala za socustvovanje! potem Spanscinahehe, sm se spomnila vcer zvecer necesa...zadnjic se s sestro dobim, pol se ji je pa ful mudilo, med drugim ker je sla "gledat eno mehisko al spansko nadaljevanko". Pa pravim: a dej!? In rece: ja a ves, k SI ZAPISUJEM (x!x )Nisme mogla verjet da to slisim! se je pa izkazal, da si azpisuje, k se uci spansk (k gre vcas k Ursi, k je ze leta na tenerifih). Snežia dej! men se je pa dons sanjal, da je ful snezil. - mrbit sm tečna sam zato, k bo luna čez dva dni, mene pa zmer začne metat 2-3 dni pred luno....sam pomoje ni tonajbrz ni to, je dost druzga ze. ~ Moje opekotine grejo na boljs, mehur se je ze skor cist not potegnil.da vas seznanim s stanjem, k sem ze tak zganjala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts