astra 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 a je kdo gledal včeraj Tarčo na SLO1? pa tale Debeljak je res pravi debeljak, tip nima pojma.vidte, taki nas nategujejo s cenami in maržami in ne vem s čim vse... na koncu je pa vlada kriva, hah, za kozlat... pa to ne morš verjet... Čeprav me spomin včasih že zapušča, sam vseen... se prav spomnim, katera vlada ga je nastavila???temu se reče objektivna odgovornost... _-------- Drugače pa..na vzhodu nič novega Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 dvojna okna dve tretjini alkoholnega kisa in tretjino vode zmešaš, najbolje da v tako embalažo, ki ima mehanizen za špricat . pošpricaš po oknih in brišeš s časopisnim papirjem dokler se ne sveti. to je malo bolj matraško delo, je pa kar eko.druga varianta je pa aiax, samo v tem primeru priporočam krpo za okna brisat, da ne porabiš sto rolic papirja.pravzaprav je pa najbolj fajn čiščenje s tisto zadevščino, ki jo uporabljajo za čiščenje izložb in za katero pojma nimam kako se ji reče, sem pa uspela najt fotografijo http://www4.slikomat.com/07/1116/7a-istiwc.aspx.jpg.kaj pa tehtnica pravi? hvala malinca in piskotek, to sem ze pocela, pa nekako ni slo. ceprav zdaj, ko je slo sonce proc iz mojih sip niti ne zgleda tako slabo.... (ne TISTA dvojna okna ampak cisto navadna moderna neopazno dvojna okna: ) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 pa nisem nič mislila, samo, ko si se tako prijazno ponudila...bi mela okna za sčistit (imam vse za prva dva načina čiščenja in najbrž bi tudi tatretje čudo kje v avtu našla), pa malo sem lačana, bi eno župco... ti po mojem dobro kuhaš... najbolj mi gre od rok (in kuhalnice) zadnja večerja...s poudarkom na levem ujemalnem prilastku You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 hvala malinca in piskotek, to sem ze pocela, pa nekako ni slo. ceprav zdaj, ko je slo sonce proc iz mojih sip niti ne zgleda tako slabo.... (ne TISTA dvojna okna ampak cisto navadna moderna neopazno dvojna okna: )če si že vse to počela, ti pa preostane kupit samo še nova okna. taka s pravim dvojnim zapiranjem. če si že vse to počela, ti pa preostane kupit samo še nova okna. taka s pravim dvojnim zapiranjem.ujemalni prilastki mi niso pa nikol bli všeč. imajo preveč koščic. malo sem se pa tud ustrašla in sem si kar sama skuhala. na bučke, por in šampinjone dodala mali curryja in med tem početjem se mi je prikazal nosorogov skremženi obraz... bom še jasnovidna postala. aja, zraven pa riž Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 niso moja, zato jih bom pustila pri miru. ukvarjam se z njimi samo do tocke, ko so se na tecajih.jaz imam rada curry. zelo. (samo kot alternativa kuharskim vizijam)dober tek! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2007 Avtor Prijavi Deli 16. november 2007 Drugače pa..na vzhodu nič novega o glej jo, stara! sem mislila, da sam se v politicne civkas! vcer smo rekle da bi morale stranko ustanovit - tozibabe! dons ful klela. jaoooj sem bla besna! ze vcer zvecer! pa se kao skulirala, sla (pre)spat pa dons z novo energijo da se lotim..ma ne no! isto je blo, se slabs! za zblaznet!ene popravke delam pa nekaj in je cela shtala! test potrpezljivosti in pozornosti pac. eni so glih obratni.. k vse lepo laufa, izi, ziherashk, so cist super. cim kaka frka, prec panika.js pa ne, ce je schtraufenpacht, je difolt, ce je izi, je panika. oh ja... jaz, uboga reva. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 sem kar malo s strahom prišla pogledat, če si nas prišla poslat... v druge teme.eni so glih obratni.. k vse lepo laufa, izi, ziherashk, so cist super. cim kaka frka, prec panika.js pa ne, ce je schtraufenpacht, je difolt, ce je izi, je panika. jaz sem tud točno taka. smo pa po mojem v manšini, s čimer ni nič narobe, se pa včasih počutim nerazumljeno.da še jaz malo pojamram. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 schtraufenpacht ful pogresala tole besedo.... astra zivijo Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2007 Avtor Prijavi Deli 16. november 2007 sem kar malo s strahom prišla pogledat, če si nas prišla poslat... v druge teme. strah in trepet... schtraufenpacht ful pogresala tole besedo.... ja sej ce tko pogledas (: ) je res hecna v bistvu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 jaz se zdaj nimam pojma, kaj pomeni, ampak tocno VEM, kaj pomeni! (plus: ti si to!) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 strah in trepet... itak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2007 Avtor Prijavi Deli 16. november 2007 jaz se zdaj nimam pojma, kaj pomeni, ampak tocno VEM, kaj pomeni!ja sej glih v tem je stos! K NC ne pomen. ampak je tok dobra zaradi svoje zhmohtnosti, da je vse jasno. aja.. k si rekla, da sm js to (ok mal ze, k pac pac schtr.. ), sicer pa jaz nisem to, da si nom avtorskih... to ni na mojem zeljniku zraslo (uh mi je zelje zadisalo, k sem pomislila, kok bedasta fraza )to si je jan zmislil (timov dbest frend). sam smo pac si privzel.no predvsem jaz... k se mi se boljs slis k kksn kazhin al pa kej, pa vsec mi je, k lohk vse pomen: shtalo celo, urnebesni party, nad dobro stvar.. skratka, vse kar je nad ultra, torej dovolj schtraufenpachtsko, da lohk uporabmo to besedo. itak le pazi! () Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 ...pa ne zdaj z zeljem prosim zacenjat, ker sem se vedno nezadovoljena glede polpetov se od zadnjic, ko si se ti zazgala, meni so se pa sline cedile se 2 dni.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2007 Avtor Prijavi Deli 16. november 2007 sem se vedno nezadovoljena glede polpetov se od zadnjic jaz tud. sam sem ze skor zadovoljna. polpetov pa vseen ne bi. bi pa zelje. x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2007 Avtor Prijavi Deli 16. november 2007 .... carske ...a ne! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 hvala malinca in piskotek, to sem ze pocela, pa nekako ni slo. ceprav zdaj, ko je slo sonce proc iz mojih sip niti ne zgleda tako slabo....(ne TISTA dvojna okna ampak cisto navadna moderna neopazno dvojna okna: ) Valjda. Hitr se učiš - spremenit moramo svoj pogled, pa je vse ql. Sam sem se ful naučil iz tegale dialoga, ki se je zgodil pr men doma: Izhodišče: Trave se mi ne ljubi kaj dost kositi (raje jo kadim) in enkrat kasiram na obisk dva frenda. Stojimo zunaj nad travnikom in eden reče: "Zdaj boš pa počasi moral travo pokositi,drugač jo boš drugo leto težko." Drugi pa reče: "Ah, še drugo leto je ne pokosiš, pa je stvar rešena." niso moja, zato jih bom pustila pri miru. ukvarjam se z njimi samo do tocke, ko so se na tecajih.jaz imam rada curry. zelo. (samo kot alternativa kuharskim vizijam)dober tek! Glede na to, da se mi zdiš ql, sem pravkar tud sebe prepoznal kot ljubitelja ljubiteljev curryja.lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Valjda. Hitr se učiš - spremenit moramo svoj pogled, pa je vse ql. Sam sem se ful naučil iz tegale dialoga, ki se je zgodil pr men doma: Izhodišče: Trave se mi ne ljubi kaj dost kositi (raje jo kadim) in enkrat kasiram na obisk dva frenda. Stojimo zunaj nad travnikom in eden reče: "Zdaj boš pa počasi moral travo pokositi,drugač jo boš drugo leto težko." Drugi pa reče: "Ah, še drugo leto je ne pokosiš, pa je stvar rešena." Glede na to, da se mi zdiš ql, sem pravkar tud sebe prepoznal kot ljubitelja ljubiteljev curryja.lalala no....neki je.(ne morem pomagat, imam pac rada vse (razen kompota)).ampak Nosorog, saj ni nic narobe, ce ne maras curry-ja....sploh danes, ko si poln komplimentov levo in desno osebno pa rajsi kosim, kot kadim. verjetno tipicno za tiste, ki nimajo cesa kosit (medtem izvedela, da se NIKDAR ne pomiva oken, ko je soncno.... ) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Tale teden je bil pa najbolj nor odkar sem tule. V parih dneh je najboljsi prfoks spakiral domov, izgubil je dedka in se ne vraca; macka je usla ven iz stanovanja in so jo sosedje zaklenili in ne spustili ven, ena druga prfoksa je zbolela za neznano cem, nasemu ucitelju Spanscine je mama padla v hudo depresijo in teta resno zbolela nekaj na zelodcu, prijatelju se je cist nasral nekaj v zvezi s stanovanjem. Razrede imamo kar nekak zdruzene skup ne glede na raven znanja, sicer pa b.p. Imamo pa zdajle 4 dni proste, ki jih vsi potrebujemo, smo en bolj izzet kot drug, pa nazaj imam spet svojo sobo, mater je luksuz to , vcasih bi pa vse naredila, sam da ne bi bla sama . Nic, spakirala, sibam na busek pa v prestolnico. Marsa kej manj adrenalinskega se prosim spomni za drug teden. 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 mrzlo sobotno jutro,brrr.....bi se se kr v posteljci mal crtala bo treba prej oddelat svoje se danes...pol bomo pa spet mal fraj sam ,da je moja ljubezen v blizhini,pa mi je zhe bolj toplo,pa cetudi zunaj divja mrzla burja.... vsem lep vikend zelim vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 kaki zmrzljivci ste vi primorci(to tud leti na amis) js pa komi čakam te temperature novemberski mraz mi je najboljši There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 mraz je zhe kul...sam je burja vcas mal prevec zajebana....jst drgac sneg obozhujem,pa dezh....tud veter ...sam ne tanajhujso burjo vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 se morem enkrat spokat pozimi na primorje, da doživim to burjo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 pridi pridi te peljem na kavo ob morje ,ko bo se tramontana,cist nezhen vetrić vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 do kakih 45 km/h sem vajena, a mi oblubiš da bo hitrejš? There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 vcer je blo sam 90...a bo dost za zacetek? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts