Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

90..... xrolleyesx ...to je rahla sapica....glih tolk da opaziš, da zrak ne stoji pri miru........kolk se vsi frajerje delajo....pol k pa gre na 140 in čez, ni pa nikjer nobenga.....no, 220 in še malo, pa celo pr nas nardi škodo....kljub kamenju na strehah.......govorim o kilometrih na uro seveda.........

zmrzljivost ja....očitno ostala s kakšne druge inkarnacije.......tle sem tako kot so egipčani in tunizijci in tisti konec......ko pade pod 25 začnejo hodit v bundah naokrog......sam js sem se zgleda vseen že mal aklimatizirala..... x^x .......

do kakih 45 km/h sem vajena, a mi oblubiš da bo hitrejš? x:Dx :P

aha....da ne bo pomote....tole se na primorskem sploh ne šteje kot burja....in če smo čisto iskreni, temu noben primorc ne bo reku niti veter...... :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

mah burja.

ce bi mel pa kej druzga, bi se pa zarad cesa druzga prtozval. x:o)x

npr. jaz se v onem kletnem flatu nisem okol vetra prtozvala (tko k se tle x:px), pac pa zarad vlage.

je bl zoprna. sem staknila ogabno revmo, ki sem se je komaj zlosala.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mah burja.

ce bi mel pa kej druzga, bi se pa zarad cesa druzga prtozval. x:o)x

npr. jaz se v onem kletnem flatu nisem okol vetra prtozvala (tko k se tle x:px), pac pa zarad vlage.

je bl zoprna. sem staknila ogabno revmo, ki sem se je komaj zlosala.

vlaga ja :xx!: mene tudi kletno stanovanje zhe ubija...niti ne vec zarad revme...ampak tistega ogabnega smrada,zidovi gnili,obleke mors prat ...tud ce so ciste v omari pa take....ubija

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

ma ne amis, tko splosno govorim... xDDx

ja, Cigichka, men so SPLESNILI: usnjen plasc, skornji, vsi pasovi - se prides za drug flat menit, pa po plesni smrdis. :sick:

Komaj te cakajo v svojem flatu. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

90..... xrolleyesx ...to je rahla sapica....glih tolk da opaziš, da zrak ne stoji pri miru........kolk se vsi frajerje delajo....pol k pa gre na 140 in čez, ni pa nikjer nobenga.....no, 220 in še malo, pa celo pr nas nardi škodo....kljub kamenju na strehah.......govorim o kilometrih na uro seveda.........

zmrzljivost ja....očitno ostala s kakšne druge inkarnacije.......tle sem tako kot so egipčani in tunizijci in tisti konec......ko pade pod 25 začnejo hodit v bundah naokrog......sam js sem se zgleda vseen že mal aklimatizirala..... x^x .......

aha....da ne bo pomote....tole se na primorskem sploh ne šteje kot burja....in če smo čisto iskreni, temu noben primorc ne bo reku niti veter...... :vragec:

pol ga pa zrihtite, ko pridem.....še vedn kadar sem h vam prišla o vetru ni blo ne duha ne sluha x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

xDDx :palec:

to malo diha, pravijo pri nas x;)x

meni se dopade veter...skoraj vedno...

(grem v kratkem v beograd, bom malo tisto slavno

kosavo preiskusila sproti,

da vidim, ce je res prava stvar, me prav zanima :vio: )

vlaga je pa grozota, z izjemo turske savne in vseh naravnih pojavov izven cloveskih domovanj.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x

neki me hoche glava bolet.... :o|o:

bohvet od chesa..... :inocent:

pa she drumbasali bomo dons..... x:o)x x:o)x x:o)x

jutr pa ves dan vaje.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

ajajaj

zlomk....tralala

777 gromozanskih cmokou v dezhelo psihadelije + 1 x:Xx na nos iz revirjev.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest Mačona

čer.

na vsake toliko se oglasim v dnevnik.

črke mi plešejo pred očmi, preveč sem brala in se učila danes ... grem naprej ...

sneži, pi... mater. xrolleyesx kok ne maram zime, jaoooooo.

ajd.

A ne, po stotih letih se enkrat spet znajdem tuki, pa sm že tanajbl pametna in "glasna". x;)x Ne ni tko, sam dones mam spet priložnost, da si mal olajšam dušo (ne ne bom jamrala, težila ali preklinjala življenja, oseb, dogodkov itd., ker prvič nimam ne dost cajta ne energije - jo je škoda za kej tacga). Se sploh sama seb čudm, da še znam sploh internet uporabljat, ko zdej že tolk časa žvim v kameni dobi... x:Dx (Če prov pomislm, bi blo res mogoč boljš, da se kdaj pa kdaj zavlečem v kšno jamo in tm počakam, da mine huda ura). Ima pa življenje v pračasih tut svoje prednosti, seveda. Npr.: ti ni treba gledat (in poslušat) kr naprej analiz preteklih volitev za predsednika (k da Slovenci sam še analiziramo vse in vsakogar) :o|o:, ja al pa pedesetkrat na dan poslušat jamranje predsednika vlade, da bo odstopu in da ma prste lepljive, če bere Pahorjevo pošto - eno in isto sranje na nacionalki, POP TV, po vseh radijskih postajah, poročilih, na vseh (po možnosti tudi povsem na novo izmišljenih) oddajah eno in isto... xrolleyesx

No, namesto zgoraj opisane evorije, pr ns doma vlada najzgodnejša umetnost, tako rekoč gremo skoz faze razvoja pisave in likovne umetnosti - če samo omenim našo steno na hodniku, ki je doživela svoj ognjeni krst pred parimi meseci najprej samo s štempiljami, prejšnji teden pa so se ji pridružile voščenke, alkoholni flumaster (še zdej ne vem, ker idiot pušča alkoholni flumaster na otrokovem dosegu), navadni flumastri, barvice in tisto zeleno je bla pomojem špinačka, lahko se pa motim (ne sej v resnici sploh nočem vedet, kaj je :xx!: ). Krivca za to ni treba iskat, bolj očitno ne bi moglo bit - evo mene (ne nism jest oskrunla naših sten, ampak moje dete milo zlato, ki je medtem zraslo v pravo pravcato gospodično, ki pobarva vse, kar je vsaj mal belo). Kako sem slaba in nesposobna mati (no, dete se sicer s to izjavo ne strinja, jo pa rad velikokrat pove moj dragi, ki je edini najpametnejši in najbolj sposoben človek na svetu), ki ne more otroku preprečiti, da bi svojo umetniško žilico izražal na A4 formatu... :sori:

Sicer pa, če tko pogledam nazaj, v preteklost, tut v naši hiši ni bilo kej drugače. Ko sva bila z bratom hčerinih let (uuu, tole mi je pa všeč, ker se sliši čist po mamično x:Dx ), sva se ravno tako lotila umetniškega okraševanja naših sten, saj smo freske iz najinega najzgodnejšega obdobja našli (sicer so v zelo slabem stanju, pa vendarle), ko smo renovirali najino bivšo (za kratek čas skupno) sobo. No ker tut moj fort ni bil navdušen nad likovno umetnostjo, se men ta talent ni kej bistveno razvil, in se mi čačke moje deklice (pa tudi moje čačke) na prvi pogled zdijo celo boljše od nekaterih del naših likovnih sodobnikov, ampak sej pravm, ker nisem ekspert, ne morem bit verodostojen sodnik na tem področju.

Zdej sem sam v dilemi, al čem talent moje punčke spodbujat, kar pomeni, da bo verjetno treba žrtvovat še dve ali tri stene, al nej ga že v kali zatrem po zgledu mojga dragega (nej povem, da je ob hčerinem umetniškem ustvarjanju kar naenkrat postal pravi likovno-umetnostni navdušenec celo moj oče, ki je bil prej tako zelo proti temu, da bi mu jaz mal polepšala steno. Hm, ja mogoče, je pa naša Evica res tolk večji talent...) x:Dx x:Dx x:Dx

Kakorkoli, vidim, da gre razvoj počasi naprej nazaj na prvotno stanje: mladi rastejo, starim gre spet na otročje, moški se vračajo v dobo primitivcev, in ženske (ne ne bom o babah, ker sm kr mal huda na nekatere in pol bi se mi lahko zgodilo grdo posploševanje), no ženske pač mormo potrpet...

Lepo pozdravljam celotno rajo, posebej še tiste, ki se me spomnijo/spomnite. Želim vam vsem prelep večer. Tko, jest grem pa zdej vn, ker po novem zakonu morem zmrzovat na mrzlem - kaj čmo stara razvada...

Mimogrede, a kdo ve, kako nej se odvadim kajenja? Pa ne mi rečt, da nej enostavno neham, ker to ne pali. Poleg tega ne vem, če je še kje na svetu človek, ki bi tako uspešno prnašal okrog samga sebe, kot to delam jest... Aja, pa čigumiji tud niso pomagal... mi je blo najprej sam mal slabo, pa mal se mi je vrtel, ampak cigaret je pa še zmer sedu...

Grrr, grem, ne morem več.

Lepo se smejte, pa radi se mejte. x:Dx x:Dx xsrcx xsrcx x:Dx x:Dx

čer.

na vsake toliko se oglasim v dnevnik.

črke mi plešejo pred očmi, preveč sem brala in se učila danes ... grem naprej ...

sneži, pi... mater. xrolleyesx kok ne maram zime, jaoooooo.

ajd.

Sneg? :eek: Kje je sneg??? I xsrcx sneg (res je da sam, do konc januarja, ampak vseen). Grem pogledat, če pr ns tut kej sneži... x;)x

živi in pusti živeti

Guest Mačona

ti mi samo pove naslov, ti bom poslalal v paketu, ko se mi bo dalo skidat. x:o)x x:Dx

grem do konca pohrustat knjigo, še 30 strani mam, potem pa spat. :sleeping:

ti mi samo pove naslov, ti bom poslalal v paketu, ko se mi bo dalo skidat. x:o)x x:Dx

grem do konca pohrustat knjigo, še 30 strani mam, potem pa spat. :sleeping:

Se bo stopil preden bo prišel do nas... :xx!: Gorenjska je očitno postala pravi tropski raj... :o|o: No ja, raj brez vročine to že, ampak snega pa ni in ni... :C:

Prijetno branje in lahko noč ti želim x;)x

živi in pusti živeti

Tečno vreme.. xrolleyesx ..zoprn že občutek, da je zima res tukaj.

Sicer pa moram nekaj povedat o Martinovanju, morda komu prav pride za naslednje leto.

Naveličala sem se mariborske gasilske veselice in sem letos organizirala izlet v Goriška brda. Noro, res noro dobro.V Šmartnem so odprli tudi hiše, ki drugače niso naseljene in postavili degustacije.Na vhodu kupiš steklen x!x kozarec in kupone, potem pa sprehod po mestecu. Kupone vnovčiš, kjer ti paše, ljudi dovolj, ne pa preveč, tako da je prav prijetno. Izbiraš lahko med 120 vini, tako da se res najde za vsak okus, tudi kakšni prigrizki so na voljo.Na vsakem koraku se nekaj dogaja, majhni koncerti in poslušaš, kar ti pač paše. Ful je bilo dobro, takole se sprehajat v čudovitem vremenu naokoli, hiše so stare in noro dobre.Gospod je rekel, da smo se ga tokrat za spremembo "kulturno" napili.. xDDx

Zvečer pa je martinovanje v gradu Vipolže, ki ga odprejo za take priložnosti.Fajn muzika, dobro vino, ful folka, sploh nisem imela časa za druženje z mojo družbo, sem tolk čvekala z drugimi okoli. :inocent:

V nedeljo pa smo obiskali frende preko meje, v Števerjanu.Še vedno se noro počutim, ko hodim po italijanski strani, pa povsod govorijo slovensko.Sedeli smo na soncu pred gostilno, ljudje so prihajali od maše, in malce trapasto sem gledala :eek: , ko je vsak drugi prišel do gospoda in nekaj mežikal v stilu...takrat smo ga pa dobro žingali... x;)x ..takrat pomeni enkrat, ko mene ni bilo zraven, pa vidim, da jim je močno ostal v spominu....vsak drugi v vasi ga pozna... :o|o: x:px

Torej, res dobro, močno priporočam ...veselo, prijazno, pa ni pretirane gužve.

Zdaj pa dalje župo kuhat... x:)x

Astra

Per aspera ad astra

snegec xinnox

Ja :wOOt:

Ma, jaz ga imam rada! Tukaj kar fejst pada.

Glava me boli, slabo mi je, zmatrana sem in pojedla bi vse, kar imamo v hiši. Torej, vse kar pride z mačkom. x:Ix

Zanimiva žurka x:px . No, zdaj imam za nekaj časa dovolj tega. Vsaj do novoletnih praznikov, čeprav pričakujem, da bom kakšen kuhan vinček, ko bodo stojnice v Lj x:Ix

Zdaj pa gledat Grey's anatomy. Nedelja, no work today. x:o)x

Aja, pa Severna obzorja so pol! :wOOt:

Zakon! Včeraj je bil Adam. Se mi je prav nasmehnilo, ko sem ga videla. Sem pozabila, da je tam!

Uživajte! Pa glejte na snegec iz pozitivne strani! xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

se obračam in obračam pa z nobene strani ne zgleda pozitivno x:o)x ma ne no, sej tle od not je čist ok.

Hej, Englbengl, tebe je tko luštno brat... se bi lahko kaj večkrat javila ;)

sem že opravla vse, kar sem mela danes za počet zunaj, šla posnet par risank pol pa še v citypark, ko že glih blizu.. by the way zavila v H&M in so skor vame skočile ene majčke, ki jih že ful dolgo iščem.. z naramnicami tenkimi pa ful dolge.. sem enkrat kupila dve in ugotovila, da so dbest spodnje majice, pokrijejo celo rit pa še fajn zgledajo.. in sem jih kar 6 komadov nabavla.. zaloga za par let.

pa čajčke šla iskat, spet neki smrkamo..

zdaj pa lenart, tv, mal kuhat, brat.. na izi, na toplem..

hehe, mačk je skoču včer ven za 5 minut in že stal pri vratih nazaj.. not spal prvič po par mesecih.. hmmm, le zakaj x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

bohdej.... :o|o: :o|o: :o|o:

drumbass mimo.... x^x

after tut.... x^x

zdele kavica.... x^x

ob pol 5ih pa vaja.... xrolleyesx

za vecherni show... xrolleyesx

pizda me glava boli.... :xx!:

ampak....zuni pada sneg.... x:)x x:)x x:)x

zima je tuki... x:)x x:)x x:)x

che bi she mushnce pozimi rastle....bi bil to najlepshi letni chas... x:)x x:)x x:)x

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx povsod tja kamor ponavad.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

se obračam in obračam pa z nobene strani ne zgleda pozitivno x:o)x ma ne no, sej tle od not je čist ok.

Hej, Englbengl, tebe je tko luštno brat... se bi lahko kaj večkrat javila ;)

sem že opravla vse, kar sem mela danes za počet zunaj, šla posnet par risank pol pa še v citypark, ko že glih blizu.. by the way zavila v H&M in so skor vame skočile ene majčke, ki jih že ful dolgo iščem.. z naramnicami tenkimi pa ful dolge.. sem enkrat kupila dve in ugotovila, da so dbest spodnje majice, pokrijejo celo rit pa še fajn zgledajo.. in sem jih kar 6 komadov nabavla.. zaloga za par let.

pa čajčke šla iskat, spet neki smrkamo..

zdaj pa lenart, tv, mal kuhat, brat.. na izi, na toplem..

hehe, mačk je skoču včer ven za 5 minut in že stal pri vratih nazaj.. not spal prvič po par mesecih.. hmmm, le zakaj x:o)x

Oj, Aliana :palec: , lepo, da se ti je lubl brat mojo dolgo izpoved x:Dx

Je pa tko, da življenje v kameni dobi pač še ni doraslo sodobni komunikaciji oz. informatiki x:Dx

Nč ne oblubm, da se bom redno javljala, bom pa od časa do časa spustila kšn "biserček" iz kamene dobe, če bo že tko nanesl, da bom mela priložnost tacat po tipkovnici in internetu, seveda x;)x

Sej veš, izpiti pa otroc pa tečn dec pa "zlobna" tašča itd. vzame človeku kr precej energije x:)x

Pa vsi ki smrkate se čimprej pozdravte (kle sm eno vejco falila, pa se mi ne da popravljat hehe x:Dx )

živi in pusti živeti

engelbengel...lepo te je spet brat...... xDDx :palec:

sicer pa mejte se fajn....js sam pripičim mimo mal pogledat....tud astro je lepo spet mal prebrat.....

x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...