Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

Sem se odpovedala dopoldanski vožnji z motorjem in zapravljanju v Avstriji... ni vreme..

blog se spravljam sestavljat nazaj.. saj ne da bi se morala kaj učit :inocent: še prezgodaj...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Dober dan vsem :palec:

:o|o: Včeraj je pri nas (sredi Trsta) tako udarila strela, da nam je štirim sosedom skurilo televizor :vragec:

Cela četrt smo namreč brez strelovoda :eek: :vragec:

V sosednji zgradbi so še danes brez lifta, domofona in luči v stopnišču, v naši zgradbi pa se že cel dan počasi odpravljamo v nakup novega TV :o|o: :vragec:

afrikanjuz.com

:vragec:

morgen.... :xx!:

she zmeri ves bolanchkan.... xrolleyesx

driskulje sicer ni vech....me pa grlo boli de komej pozhiram.... :inocent:

she napiu bi se ga tezhko.... x:Dx

drgach pa spal za en kurc (oz. pol pichke) dobr.... :vio:

se bo treba it na kak party preshvicat....pa znani knajpovski metodi.... x:o)x

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na oba nosa... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Xx

danes me je v službi obiskala Zasavka (prav vesela sem te bila), sori bejbi, gužva je bila celo dopoldne... je prišla sodelavka ;) iz trgovine potem pa je bilo še slabše... jst bi tud bralaaaaa... no sej zdejle mam za likat, se javi kdo?

mami skuhala družinsko koislo, sva bili s tamalo crknjeni... še en teden pa ostanem sama v službi brez nje

na altermedu je blo ful fajn xsuperx

z lenko sma še skupi..prvo nardima en krog..in srečama vojkota :vio: drsire xrosex zunaj pa srečama celo delegacjo lunatikov.: noskota, staneta, korkodila, marin...pade pijačka in sproščen čvek :palec:

potem ogled še drugega dela sejma nakup kristalov x:px postanek pri bernu z obveznim šnofanjem, kak kaj zvezde stojijo :switz: :hepko: povratek h vojkotu..pucanje ene blokade :vio: x:Xx

lenka gre domov, js še ene par krogov po sejmu, srečam nicky :)

tak da je bil tale sejem zelo pester xsuperx xyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Fajn dan :palec:

začela skup sestavljat blog (kdor še ni bral zgodbic iz Španije - welcome :palec: bo po koščkih...)

pol frendica prišla učit se, pol ure za tem bratec prinesel češnje, smo jih glodali po malem in imeli hude pedagoške/psihološke debate zraven, tko da mora iti ponedeljkov izpit kot po maslu :) pol smo še šišo mal potegnili iz omare in zasmradili po jagodah :vio: nadaljevali z debatami... še od frendice fant prišel.. še mal nadaljevali z debato...

glede na to, da hoče na izpitu naše mnenje in razpravljanje, mam dober občutek, da sem se dejansko cel popoldne učila.

vmes pojedla kilo češenj :inocent:

grem še en zapis dodat v blog...

loesje

Spet nazaj -

:2src: :onfire: :onfire: :onfire: kak nor koncert :onfire: xsuperx xmusicx čist prekrat sicer xrolleyesx ampak :2src: :2src: kaj delajo tipi po odru, ne moreš xcivx s kitaro je delal take vragolije ... sm misnla, da jo bo med publiko vrgu :eek: pa to bi se folk pobil :vragec: xcivx norooooooo res xcivx :hepko: grem gledat, kakšni so bli tile tipi pred 20 leti x:o)x pomoje so bli čist x:px x:Ix

sm bla sicer dopoldne ful pridna ... se učila xcivx x^x jutr (oziroma dons) pa nadaljevanje učenja x8Dx energije čez glavo x:Dx v ponedeljek sem pa na kosilo vabljena :2src: x:Ix

fajn prebrat, da ste večinoma fajn xDDx x:Xx

(s)mejte se xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:2src: :onfire: :onfire: :onfire: kak nor koncert :onfire: xsuperx xmusicx čist prekrat sicer xrolleyesx ampak :2src: :2src: kaj delajo tipi po odru, ne moreš xcivx s kitaro je delal take vragolije ... sm misnla, da jo bo med publiko vrgu :eek: pa to bi se folk pobil :vragec: xcivx norooooooo res xcivx :hepko: grem gledat, kakšni so bli tile tipi pred 20 leti x:o)x pomoje so bli čist x:px x:Ix

Mene so sicer enkrat navdušili (20+ let nazaj, Powerslave tour xsuperx ), ampak imam posnetek njihovega koncerta na Rainbow festivalu (1980, še s prvim pevcem), se vedno nasmejem, kaki mulci in kakšen imidž xrolleyesx x:Dx

Potem jih pa nisem več niti poslušal xnckrivx preveč "davljenja kitare" (beri:soliranja x;)x ), mi umazani, diztorzični in hitri rifi bolj sedejo :inocent: kašen black (kaj drugega za enga Oniksa xrolleyesx ) metal, če že mora biti metalurgija :vio:

Bi se pa jutri oz. danes šel malo zabavat in nasmejat xDDx Leningrad Cowboys :palec: v Mediaparku

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Fajn dan :palec:

začela skup sestavljat blog (kdor še ni bral zgodbic iz Španije - welcome :palec: bo po koščkih...)

grem še en zapis dodat v blog...

Ampak dobro puščaš bralca v napetosti :vragec: komaj čakam nadaljevanje x:px pa čeprav se spomnem tvojih, občasnih, objav še s potovanja x;)x vseeno čakam, nestrpno, na potepuhovo vrnitev x:Dx

Malo reklame da povečam branost bloga

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Dobro jutro. x:)x

Madona, sm čudna, čez vikend, k bi lahko spala, spim po 7 ur, čez teden sice največkrat po 6, sam vseen, mi ječist premalo. :U: Eh...

Zdej morm počas pod tuš, ker pol sestra s tamičkeno pride in gremo mal lutat okol. :2src:

Popoldan se bom učila, zvečer grem pa mogoče Pirate gledat.

Nordika, včer vseh 7 delov pogledala...jao, kok sm jst en psiho...ampak tele gospodinje... :vio: :palec:

Zdej morm še Housa dobit 3. sezono od 10. dela naprej. Lost gledam naslednji vikend... :onfire: x:Dx

Psiho sm, ja.

No, lep preostanek vikenda. xsrcx

dobro jutro

včerajšnji obisk sejma je bil zelo poučen x:)x

sejem kot tak je kar zanimiv,

ampak!

prvi obisk Vojkota me je čisto zmedel :switz:

očitno preveč naenkrat za mojo kozorogovsko dušo, x:Ix

klepet z Nosorogom, Stanetom, Krokodilom in Marin,

me je potem sprostil,

in že nadaljujemo proti nakupu kristala, ki me je prevzel :2src:

in kot češnja na vrhu torte še obisk Berna,

ki mi je končno! verodostojno in razumljivo razložil mojo karto,

sem bila kar malce šokirana nad povedanim,

očitno nisem od muh :inocent:

na koncu pa še enkrat Vojko,

brez zmede tokrat x;)x

potem pa gasa domov x:Dx

fajn, poučen in sproščen dan x^x

Ojla! xcivx :palec:

vidm da mate pestro! :palec:

~ Ruby, strela!!!! :sori: upam da ste ze zrihtal oz. boste cimprej in se dobr, ce ze, da sam to, da ni nikomur nic!

~ Mick, a dej, se spomnim babice ja, torej je leto ze spet naokol, carica, cestitke se od mene! xrosex

~ aakhut, upam da je ze boljs! :detelca:

~ Vidim da ste se druzili spet in zhural in vse, dbest in super da je blo tud poucno in ne sam zabavno! x8Dx x^x

~ aliana, jaz tud vcer takrat 1x kot ti jedla cesnje ( xokx :yumy: ), sam se mi ni dal tapkat, sem bla sesuta, k sem v petek mela pestro...

... med drugim Timovo valeto!!! x^x

pa smo ga spravli (odlicnega x^x ) 'cez'. xokx

je bil totalen jack, nekaksen moderator in je bil tok suveren! x^x

in ful dober glas je imel, nc treme pa to, duhovit pa vse, sproscen, gestikuliral.

sem (bla) zlo ponosna. x8Dx

ena fotkica naju (zgledam cist mini, mamy x;)x x:px )

valeta.JPG

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

zdrau k xgoldfishx u vodi.... x^x x^x x^x

MARSA THX

skratka....lohk ga zhuram dalje.... x:o)x

zlomk...tralala

777 x:Xx -oiu na oba nosjka pa itaq

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

~ Mick, a dej, se spomnim babice ja, torej je leto ze spet naokol, carica, cestitke se od mene! xrosex

Thx. Ja, hitr to čas beži, bemu.....Ne da se ona, sicer za ziher vedn še v petk pove, da je mogoče v sobot več ne bo pa ne bo praznovanja pa rezervacja bo šla v maloro pa to x:o)x , sam pa se ne da......prav je tako, če si pr njenih letih tolk vitaln, se še zagotovo splača živet.... :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:sori: :V: :C: ne najdem ključev od motorja :C:

rekla prejle, da se grem vozit, povabla še frenda.. pa grem do garaže, vse tam, ključev pa nikjer, ne v garaži, ne v stanovanju.. me je frend prišel pobrat in sva šla še k men gledat, tud ni blo.. sva šla pač z njegovim pol na izlet, sem mislila, da sem jih pač nek založila pa se mi niti ni dal ukvarjat..

ampak zdele sem pa nazaj prišla pa šenkrat vse pregledala.. :sori: pa jih ne najdem.. fak no.. je še varianta, da jih je lubi kam pospravil, če sem jih pri njemu pustila.. drugač pa res ne vem... kriza...

bom probala pozabt zdej tole, nima smisl.. bom pol reševala, ko pride dragi domov.. lahk pa kdo kaj počara, ne bom mela nič proti :vio:

je bil pa fajn izlet in še bolj fajn debata.. zdaj grem pa še mal ponavljat za jutr..

sam faaaakkkk nooo.. komplet ključi od motorja, kovčka, dveh ključavnic :xx!: :sori:

loesje

Spet nazaj -

shit! :sori: xcrossfingx

morda so kam padli oz. so nekje, kjer jih ne pricakujes in ne isces - kot recimo, parkiras motor, se odpeljes z avtom, pa ti zdrsnejo kljuci pod zic. al kaj tacga.

lahko pa da si tok razburjeno iskala, da jih preprosto nisi zagledala.

upam da je kej tacga in da jih cimprej najdes! xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

shit! :sori: xcrossfingx

morda so kam padli oz. so nekje, kjer jih ne pricakujes in ne isces - kot recimo, parkiras motor, se odpeljes z avtom, pa ti zdrsnejo kljuci pod zic. al kaj tacga.

lahko pa da si tok razburjeno iskala, da jih preprosto nisi zagledala.

upam da je kej tacga in da jih cimprej najdes! xwizardx

Tudi jaz sem najprej na zic pomislila. Sicer ne POD zic ampak v tisto režo med sedalom in naslonjalom. Svašta, kaj vse se tam včasih najde.

Drugače pa meni pomaga, če grem v mislih časovno nazaj, do trenutka, ko sem nazadnje to stvar imela v roki in se od tam naprej poskusim spomnit prizorov. Pomaga tudi, če si v spomin prikličeš zvok, ki ga ključi pustijo, ko jih kam odložiš.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

jp, res je, med zic tud ja. xDDx

jaz tud pogosto tko postopam, da zavrtim film. x:)x

Picasso

sem nekaj že vrtela, grem pisat, mogoč bo lažje...

prišla iz tehničnega, šla v garažo se preoblečt, dež začel padat in toča.. sem not čakala ene 15 minut, da se zliije..aja, točno, vmes sem motor odpeljala pod prizidek, ker je bila garaža zaparkirana.. pol verjetno pustila ključe gor v stanovanju, da bo I. ga pospravil v garažo, ko pride domov.. OK, ja, pol mam verjetno prav, da bo on vedel kje je...

kul, bomo najdli :palec:

sem si delala tale film prejle pa mi je skoz motor zgledal v garaži.. je boljš napisat očitno :) thanx, je pomagalo...

sam zdaj mora se samo še on spomnit kam jih je dal x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Sstane+ Marsa

hvala obema x!x

je namreč mojega, danes blazno bolel zob,

in ne bodi len, se jaz spomnem, na tist lunin koledarček,

ki ga je nekoč Marsa izdajala (morda ga še ne vem)

notri je polno fajn nasvetov,

in vidim, da proti zobobolu deluje tudi izpiranje z morsko soljo,

se spomnem, da imam Sstanetovo sol,

naredim raztopino in si je moral izpirat,

pravi, da ga je že takoj začelo kljuvat,

potem pa izboljšanje,

sedaj je že mnogo bolje,

hvala obema

xsrcx

ena fotkica naju (zgledam cist mini, mamy x;)x x:px )

:2src: Kok je Tim že orn dec. :palec:

prov luštna sta, pa všeč mi je ta tvoj ponosni izraz na obrazu!!! x:)x :palec:

Bla v kinu, gledala pirate...Orlando...kaj bi mu delala. :vragec: :yumy: :inocent: xredx xnckrivx

Aliana good luck xcrossfingx xcrossfingx Aja mimogrede, brala sem tvoj Blog in prav uživala! Super je!

Je fajn, k mate kaj zanimivega za pisat, jaz sem brez domišljija in sem precej dolgočasna x:o)x

Ta vikend je bil totalno čuden. Komaj čakam, da bo dneva konec, da bo nov teden, spet delo in tako dalje...aja pa najbolj dolgočasen izpit. Sej bo.

Zdaj še malo pobluzim, potem grem pa gledat Golobičev Intervju na SLO1. Me prav zanima. Upam, da bo kej direktnosti.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...