Mick 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 Mickeni, meni je pa fajn, pricakovat pozitivno, drek se vedno lahko pokasiras in se kasneje sekiras . Jaz sem tudi pozitivna do nezavesti, pa mi ni zal.Saj to že, itak. Pač ne pričakujem, če sn do nekoga korektn in mu celo pomagam, da mi ob prvi priliki zabije nož v hrbt. No, nbena šola na konc ne škodi, se učimo, cel lajf..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 Brzinski pofock ...pri nas vsi otrocki bolni, zdaj izgleda gredo ze drugi krog .... najbolj ubog je malcek, ki prav ubogo vozi skozi nos ob dojenju ... hvala kosmosu za Babyvac, s katerim smo mu izvlekli ze eno tono smrklov ... bi bil drugace se bolj ubog... jaz sem bila malo manj produktivna kaksen dan ali dva, saj si vec niti ne morem privosciti .. ni casa... vceraj smo dali uspavat psico ... po dolgih mukah ( bolj mojih, kot njenih verjetno ) sva se z mozem odlocila, da je reva preuboga... ze dva dni ni mogla vec hodit ... skratka, vsi zalostni maximalno ... sem rekla, da vec ne bomo imeli psa, ker smo bili cisto iz sebe, ko je umrla ... pa je tamali ze pogruntal nova imena, ko bomo nabavili drugega ... tako, toliko novega v Krajinskem parku Goricko ( verjetno se kaj vec, pa sem izolirana v hisi , pa nimam pojma ) aja, Naty, vse naj , naj ... sem vidla, da so te zlahtno okupirali ... vsem ostalim pa naj sije soncek , v srcu, ce ne v naravi Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 saj ni pomemben izgled ... samo, da je bila narejena od srca in dobra Točno tako sem jima rekla, ko mi v paniki rekli naj hitro piham svečke, drugače bo vse narobe.Seveda je bila dobra, sočna in sploh...Moja prva torta -ki jo ta starejši pred res leti že delala, niti ni preživela odhoda iz hladilnika do mize . Hvala Tipka, samo, da se vam zdravstveno stanje popravi, tam v krajinskem parku Goričko.Pa žal mi za psico Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 vceraj smo dali uspavat psico ... )...pa je tamali ze pogruntal nova imena, ko bomo nabavili drugega Grozno, poznam to.Mi smo bili tudi prepričani, da ne bomo imeli več psa, ker smo bili tako navezani na prejšnega.Na začetku smo bili vsi pretreseni in o novem kužku nismo razmišljali. Prejšnega smo preveč pogrešali. Potem je pa minilo kar nekaj časa in je bilo vedno huje. Ma, kar nekaj manjka, če si bil navajen, da ti prej 15 let nekdo skače okoli in vse prijetne stvari, ki pridejo zraven. Hiša je delovala čisto prazno. Tako da...navsezadnje smo se odločili, da kupimo drugega in mi ni niti malo žal Srček moj ***Počasi grem v Lj. Se kar bojim tega dneva Mejte fajn teden! Se beremo mogoče kaj vmes...čeprav mal dvomim.. Caucau Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2007 Avtor Prijavi Deli 26. november 2007 Ciao folk! Pa pozdravcke vsem k vas dolg nisem vidla (EnglBengl, Freya, Tipka...) Nisem nc civkala, k nism mela nc za povedat, sem bla prakticno ves teden nekak bolna. cist boga bla v bistvu, se mi pa ni dal jamrat... zdej povem, k sem ze skor ok.tko da ce me je kdo pogresal (al pa kej z moje strani ), je to razlog. Pujsita () - ja, preselt se mors v stepija, sele pol lohk pises kva dogaja, pol bo tvoj lajf sele lajf - tak da bos lohk v dnevnike civkala! vceraj smo dali uspavat psico ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Klinc, če me pred 10 leti ni šmirglal, zakaj pa zdaj ja? Svašta, res. Al naj grem na kuhano vino? Priznam pa da vseeno premišljujem o tem. JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jst sm si pa privoščila kozarček črnega vinčka (domače ) danes pri kosilu, in moram rečt da mi je kar povišalo krvni pritisk . Nič več nisem zaspana. jst sem se tud mal rdečega napila.. hmm, mi je kr lepo!jst tut, jst tut včer en glaž rdečega na zob dala vceraj smo dali uspavat psico ... po dolgih mukah ( bolj mojih, kot njenih verjetno ) sva se z mozem odlocila, da je reva preuboga... ze dva dni ni mogla vec hodit ... skratka, vsi zalostni maximalno ... sem rekla, da vec ne bomo imeli psa, ker smo bili cisto iz sebe, ko je umrla ... pa je tamali ze pogruntal nova imena, ko bomo nabavili drugega ... ojoj, moje sožalje vem, kako je dat "družinskega člana" spat večno spanje Grozno, poznam to.Mi smo bili tudi prepričani, da ne bomo imeli več psa, ker smo bili tako navezani na prejšnega.Na začetku smo bili vsi pretreseni in o novem kužku nismo razmišljali. Prejšnega smo preveč pogrešali. Potem je pa minilo kar nekaj časa in je bilo vedno huje. Ma, kar nekaj manjka, če si bil navajen, da ti prej 15 let nekdo skače okoli in vse prijetne stvari, ki pridejo zraven. Hiša je delovala čisto prazno. Tako da...navsezadnje smo se odločili, da kupimo drugega in mi ni niti malo žal Srček mojan, zato se pesjanarji vedno znova odločamo za novega družin.člana Nisem nc civkala, k nism mela nc za povedat, sem bla prakticno ves teden nekak bolna. cist boga bla v bistvu, se mi pa ni dal jamrat... zdej povem, k sem ze skor ok.tko da ce me je kdo pogresal (al pa kej z moje strani ), je to razlog. ojoj, no pa sam, da si boljše Zgleda res kar razsaja neky okrog (Tipka, Marsa ipd.) Nat, vse najboljše pa domače torte so itak najboljše ********sm se že skor odločila, da plašča pač ne ubodem neky se mi obeta podaljšan smučar.vikend, pa vsega človk pač ne more imet pa še ni čist zdravo za gotovo, tko da ne bom nič divje zapravljala vikend je minil ko šus; velik sm spala, no, pa neky sm tut fatirala You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Bla s prijateljco na sončku in kavi (itak smo sedeli zunaj ), pa srečala nekdanjega soseda, ki je tudi alternativc, pa smo se imeli prav fajn. Še včeraj tako zanič vreme, danes pa toplo sončke brez oblačka. Bom šla kar še na en sprehod. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2007 Avtor Prijavi Deli 26. november 2007 sm se že skor odločila, da plašča pač ne ubodemse vedno si ga nisi (od zadnjic)?? no ja, je ze prav, 1x pa enga zagledas pa bos sam: thanx! ja, sem boljse, sam nism ok...ne spomnim se, kdaj sem bla nazadnje tok boga, brez energije cist.sam me frendi tok crkljajo. vse mi k rit nosjo. tko da mi ni cist nc hudga.sam tecn je bit bogi. bil prej frend, pol se frenda.....zdej bom sla pa gledat karavlo najbrz. name je mocen vtis naredil film (sej sm ga priporocila v filmih).blazno kolnejo. ampak blazno. sam je lep film, vseeno, vse je not, tud ljubezen. Ja, Ale', ful lep dan je bil.Pa po zimi je zrak dons disal. Lep vecercek! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Zgleda res kar razsaja neky okrog (Tipka, Marsa ipd.) ja. rdeč kuhan vin sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 danes sem imela en opravek in sem bila v mestu. po dolgem času sem se sprehodila okrog in ugotovila, da se ves čas nekaj spreminja. pa to me niti ni preveč šokiralo, ker ni bilo nekih hudih negativnih presenečenj. najprej me je na rit vrglo, ko sem šla v roku desetih minut mimo dveh deklet, ki sta imeli noge tako tanke, kot ima povprečen človek gležnje. sploh ne vem kako sta lahko hodili. groza... da se tako ne maraš, da se izstradaš do kosti. česa takega v bistvu še nikoli nisem videla v živo. naslednji prizor je bil pa muc, ki je sedel pred eno trgovino, ki so jo uspeli zapret v času od kar se tam nisem sprehajala. tako na veliko me je gledal, da sem morala k njemu. večinoma je bil bel pa sive lise je imel po hrbtu. komaj sem se zadržala, da ga nisem v žep dala. sem pa šla do enega kioska, kjer prodajajo nekaj za jest in naprosila prodajalko, če mu da malo mleka (v okolici namreč kot zanalašč ni bila nobena trgovina več odprta). joj, pa tak mraz je. upam, da ne bo zmrznil. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 neki prjaznga me je prjel, pa bom zdele en lep sms nekomu poslou. sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Marsa za nazaj, pa za naprej. Jaz imam tudi totalno spraznjene baterije, ne pomnim, kdaj nazadnje takole. Razlog, vsega po malem. Se bodo ze sfilale, se bom zdajle cez noc na polnilec priklopila, pa ma, da je. Bom, ko se preselim, prosila, ce se mi posljejo dolocene zadeve iz Slovenije in moram rect, da pogresam knjige. Itak zdajle nic kaj ne berem, zaradi vsega dyumbusa okoli, imam pa V vrtincu s seboj , z original slikicami iz filma , pa 3 Lojzke in to je to. In mislim,da bom prosila za nakup dolocenih knjig in takrat se bom malo posvetovala. Za one obesene lisice bi zdajle recimo ubijala, pa ce je Desa res tok zabavna. Mejte se, bo treba pocas vstat v vasih krajih, jaz se bom pa pocas odpakirala spat. 666 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Napisala kilometrski post. Pa padel strežnik med tem časom očitno.Tak, da zdaj samo obnova.Vse dobro Marsi.Pujsi vse dobro, ko boš za obešenimi lisicam ubijala(po moje brez potrebe, je bil Skupinski samomor boljši - ampak hvala bogi za pestrost okusov) In da smo včeraj imeli debato okoli maturantskega plesa, kdo, kje, od kod in zakaj - v glavnem 5 nas bo sedelo za mizo. (zet seveda mora biti poleg..s kom bo pa ja plesala) In iskali v Mb maturantsko obleko - pa se za eno črno zagrela (ni glih prav obarvana za črno se mi zdi..zelenooka in medeni lasje) skratka..nič nismo kupli..je pa obleka kar v redu no..če ne ta, pa kakšna druga.Pol smo eno uro zijali v zoo trgovini(preklinjala tistega,ki tak drage akvarije prodaja - in ne bom kupila akvarija..se rahlo odločila. naj zlato pade..akvarij pa ob abrahamu:))))no zijali eno uro vsaj v papige - amazonke, se menili z njimi, carljali in sploh vse, da bili v središču pozornosti...ohhh bi imela papigo tako veliko doma..samo kaj, če bi ziher ratale za desert našim mačkonom../pol pa vidiš deložirane mačke/ Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 se vedno si ga nisi (od zadnjic)?? no ja, je ze prav, 1x pa enga zagledas pa bos sam: Nope Pa dobro, sej mam še starega, tko da,...zeblo me ne bo ja. rdeč kuhan vin a je že You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 ojla folk. mater sem spala danes 10 ur. pa celo noč sanjala.bila pridna včeraj, danes bom še bolj. učim se. mora mi ratat tale izpit. Cookie, 8 let maš že en in isti plašč, pa si se ga "že" naveličala? jaz se ga po enem letu. naveličam se vseh zimskih cot, čim jih mam parkrat na sebi, mi postanejo nagravžne. sovražim bunde, plašče, pulovre, vse bi nekam zabrisala. samo omare polnijo in navzemajo se vseh možnih vonjav. :xx!: . res sem hecna, vem, sam pismo, jaz bi zelo težko našla en plašč, ki bi mi bil blazno všeč, od barve, do kroja, materiala, stila ... ni ga. nisem še vidla plašča, ki bi se mi zdel vreden svojega denarja. mislim, da bi morala met kar ene 3 različne, ki bi bli različnih stilov, da bi bla zadovoljna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Jaz tudi imam enih osem, devet let plašč. Lepo rjavo klasiko. Samo zdaj ga po malem vrag jemlje se mi zdi. Tudi na bunde se navežem. Ko niso več za v javnost, so za doma(dokler se not ne naselijo miši recimo)Zato tudi znam celo plačo dati za bundo ali plašč - ker kupim stvar, ki mi je všeč, ki jo bom nosila ali pa sploh ne kupim..čeglih nosim zdaj eno bundo, ki ji perje leze po šivih ven..v omari me čaka nova bunda, ki niti približno ni tak mehka. Sicer pa pridno mečem cunje vstran, da naredim plac za novo. če nečesa več kot pol leta ne oblečem..potem je za stran. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 uuf, auf, ahh.. ohhh... kok me pa vse boli.. pa zmrznjena sem.. ampak se ne dam, sem ugotovila da je bilo danes po moje prvič v življenju, da nisem opazila, da je zunaj mraz, da so mi sicer prsti zmrznili pa se sploh nisem sekirala, da pol po pol ure nisem niti govorit mogla več, ker mi ustnice zmrznile.. ampak je super tole jahanje.. zdaj naju je pa sploh spodbudil, ker obljubil, da gremo čez par urc ven na teren noro, samo še olivca za kožo uporabljam.. sem vsa svetleča sicer pol, ampak karkol drugega čist mal umetnega dam gor, me vse srbi in peče okol ustnic.. sem začela železo in vse možne vitamine jest.. ampak je pač zima, nič novega vse skupaj.. mmm, jaz tud stran metat.. zdaj sva naredila plac za moje knjige v stanovanju, tko da bom počasi začela selit vse tiste škatle iz moje sobe pri starših.. pa ugotovila, da vseh oblek, ki sem jih sem nanesla (ker tam ni bilo placa za vse) nisem niti malo pogrešala.. tko da bom najbrž kar spakirala vse skup v vrečke in v humanin kontejner nesla.. če do zdaj nisem rabila, tud čez pol leta ne bom.. joj, jaz pa dobim nov plašč v bistvu ene 30 let vsaj star.. ene 10€ bo predelava v mojo velikost, ker je 40 številka.. sva pospravljala klet zadnjič in ga je I. našel.. niti ne veva a je od njegove mame al od koga drugega.. ni bil pa nič uničen in lepo v polivinilu spravljen.. sem se kar zaljubla vanj.. siv, pa pleten ovratnik ima.. bom dala fotko, ko bo narejen.. Grem par telefonov zavrtet pol pa v nabavo.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Cookie, 8 let maš že en in isti plašč, pa si se ga "že" naveličala? jaz se ga po enem letu. naveličam se vseh zimskih cot, čim jih mam parkrat na sebi, mi postanejo nagravžne. sovražim bunde, plašče, pulovre, vse bi nekam zabrisala. samo omare polnijo in navzemajo se vseh možnih vonjav. :xx!: . res sem hecna, vem, sam pismo, jaz bi zelo težko našla en plašč, ki bi mi bil blazno všeč, od barve, do kroja, materiala, stila ... ni ga. nisem še vidla plašča, ki bi se mi zdel vreden svojega denarja. mislim, da bi morala met kar ene 3 različne, ki bi bli različnih stilov, da bi bla zadovoljna. Jaz tudi imam enih osem, devet let plašč. Lepo rjavo klasiko. Samo zdaj ga po malem vrag jemlje se mi zdi. Tudi na bunde se navežem. Ko niso več za v javnost, so za doma(dokler se not ne naselijo miši recimo)Zato tudi znam celo plačo dati za bundo ali plašč - ker kupim stvar, ki mi je všeč, ki jo bom nosila ali pa sploh ne kupim..čeglih nosim zdaj eno bundo, ki ji perje leze po šivih ven..v omari me čaka nova bunda, ki niti približno ni tak mehka. Sicer pa pridno mečem cunje vstran, da naredim plac za novo. če nečesa več kot pol leta ne oblečem..potem je za stran. Men pri takih (potrošnih stvareh) gorenjski geni ven sekajo; pa si mislim, več kot en plašč naenkrat ne morem nosit, zakaj bi mela pol dva, ali celo bognedaj več? Ok, stari je kokrtok večna črna klasika (k je pa zdej že očitno passe, pr teh stilih), sam je še vseeno za nosit, res pa je, da sem se ga že malo naveličala (če sm iskrena, sem ga naveličana že dve leti). Pa še drag je bil-za takratne razmere. Poleg tega upoštevam še okoljski vidik; kam z vsemi temi cunami, k se preč mečejo (al Karitas, al Humana...enkat morjo nekje končat). Tko da se probam zadržat (zmer mi pač ne znese). Pa na določene stare cote sem sentimentalno navezana, oz, se mi za doma zdijo še čist dobre, čeprav sem pol kot klošar, za fatirat je še dobro. In ja, mam par ponesrečenih šopingov-te podarim, ali pa nesem v Humanin zabojnik. You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 bohdej.... :xx!: me pa zhe kr neki cajta ni blo sem.... upam de ste me fejst pogreshal..... x:Dx ker....jst vas sem..... pa nism meu tut tok trohice fizichne mochi, deb se iz postle do compa spravu... :o|o: vrochina, pa kashel, pa dushenje, pa shvic, pa driska, pa vse hudo tega sveta.... :xx!: :xx!: :xx!: zdele me sicer spet kuha....ampak mam postle tko pouhn kurac de bom she mal sedu... xrolleyesx de vidm, kaj ste chvekal v tem cajtu.... :vio: zlomk....ajajaj777 + 1 X vsi zaostali -ki na oba noska.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2007 Avtor Prijavi Deli 27. november 2007 upam de ste me fejst pogreshal..... x:Dx pravzaprav smo te res mal. glih dons sem posmilila, kje za fraga je aakhut... pa nism meu tut tok trohice fizichne mochi, deb se iz postle do compa spravu... Nisi (bil) edini. ~ dons bla prvic po vec dneh zunaj... pa spet na 100 koncih...zdej sem dam prisla in pijem teranovo bevando. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 evo....in zdej je prshlo do kontra efektane morm se v postlo spokat.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Ojla Zlomci, WB v sedecem polozaju . Ves kok casa se bo zdej vseh tistih miljauznt nate nacmokalo, k jih nisi sprot konzumiral. Jaz pa sibam pod tus, pol pa ucit, da sem ena mujer de Eslovenia, que trabaja como maestra de Ingles en Sahuayo .Eno stran se je treba naucit, imamo jutri prezentacijo na soli, kaj vse pocnemo. Mislim, da bo kar lusno, razen tale moj spanski insert, po mojem bodo vse mal usesa bolela . 777 svezih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 Se, po dolgem času, malo pofočkam Vmes sem bil brez interneta (menjava providerja), pa v službi sem preživel absolutno preveč časa (251 ur ta mesec, en vikend sem bil frej pa sem ga prespal , od nedelje se pa kratkočasim z bronhitisom, kašljanjem, kihanjem in švicanjem :xx!: ), še za mojo mi zmanjkuje časa Nekaj moram nujno narediti s seboj in svojim življenjem, ker tako kot je zdaj dolgo ne bom zdržal, pa tudi smisla ne vidim več.Garam cele dneve za mizerno plačilo (rad bi da se bolj posveti študiju in manj dela), ampak potem mi zmanjka časa in moči za najin odnos, ki zaradi nemogočega ritma trpi.Upam da se po novem letu zadeve spremenijo če ne, jih bom pa sam spremenil sicer še ne vem kako in v katero smer, ampak .......... Upam da se vam godi bolje, nisem bral za nazaj, ker ni (bilo) časa bom pa zdaj, čeprav sem v zaostanku tudi z domačimi opravili. Lep dan vsem Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 morgen (al kwa zhe to je zdej).... :o|o: spal na obroke....15 min spanja pol ure kashlanja.... potplenja dokonchno zmanjkal... :xx!: dons zachnem z domachimi metodami praganjanja tegale stanja (lezhanja).... jety, marsa....pujsa...THC....hehe....THX ONIX drzh se....nch ni za vechno .... edin vechnost sama zlomk.....tralala777 + 1 na oba noska.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 Baje, da ne znam(o) brat. kuko pa kej SESTRA? zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts