Ale' 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Marsa - fajn to tvoje darilce! Samo zdej boš morala malček pazit na prstke. Jaz sem pa šla malček po nakupih za nove čevlje, pa nič pametnega našla. Bom morala očitno še tekat jutri in v soboto po trgovinah, da mi mogoče padejo v oči... Saj izbire pa modelov malo morje, ampak nič takega primernega zame. Dopoldan sem pa malček ustvarjala, sem izdelovala iz das mase ene take lepe pravljične hiške... :2src: ...so ure kar minevale, da sem pozabila na cel svet okrog sebe Zvečer pa na pizzo s prijateljem... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 babe z nozhi,deci s skeram,otroc s pishtolam...kam gremo..... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2007 Avtor Prijavi Deli 29. november 2007 Samo zdej boš morala malček pazit na prstke. ja sej, si bom komaj upala pridt napisat! Thanx! cevlji.... - a cm povedat, a noute fous? namrec....zadnc dobim PO POSTI (spet) paket s cevlji. a ni mega!nekak sem bla z eno lunatko na zvezi zarad necesa druzga... pa me zraven vprasa, kok mam cifro.... in je bla *prava* in so mi prav! Novi, 2x noseni! dons sem jih mela drugic. taki... hm, mal na pistacijo zeleni, sam ne tok... smetanasti pa taki... v glavnem taki, da mi pasejo.pa se cist prav so mi!(glih dbest, k sem bla brez cevljev) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 marsa evo, glih zato si ti men tok fajn, k se znaš prov tko, po otroško skor, razveselit stvari...raznoraznih, pa kr tko a ni dbest no....k nekomu se pa sploh omembe vredno ne zdi nekaj, pa samoumevno in tko....men se zdi to ena taka lastnost nadlastnost kruh sem spekla KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Marsa, si zgodaj začela z Božičkom (sej ti privoščim no, da nauš rekla kej sploh po tistem presenečenju mojem po pošti zadnjič s CDji, ko ful štekam kok pomeni.. presenečenje, igračka pa brez čokolade ) sem pa tamle prebrala, da si nož že krstila pa prec vidla sliko kako si si že uspela pol prsta odrezat jooj.. da povem.. šla do enga frenda gledat kako zgleda moj kao bodoči motor.. se vsedla gor.. celo s prtki dosegla do tal.. in me je tipo skor zbrcal na cesto, da naj grem mal probat.. faca, sploh glede na to kolk sem najbrž neprepričljivo zgledala, da obvladam.. ampak pol.. se vsedem gor in se zapeljem.. noro, kok je pa dober občutek.. v glavnem, me je kar prepričal. sam znižat bo treba sedež, da bom mela normalno noge dol, ker drugač se ne počutim.. mi je tok smešno, ker sem še pol leta nazaj pljuvala po enduro motorjih, da kok je pa to grdo.. no sej.. lep mi še zdaj ni.. pa zgleda ogromna krava.. sam pelje se pa peljem v soboto dva fanta s sabo na ogled, upam da bo šlo vse po sreči.. jutr gremo pa v Ikeo po pohištvo za spalnico.. tale stanovanje počas postaja prav fajn.. a sem že omenla, da sem si svojo sobico izborila čist mini, ampak mam not računalnik, police z mojimi knjigami, kavček... pa moje fotke bodo na steni.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Hej, tebi pa sploh ni treba več po trgovinah skakat, pride vse Ma sej meni tudi kdaj kaj tko na izi uleti kar domov, samo za čevlje mi še ni ratalo sčarat Fajn! Aliana, ko se boš navadla, ne boš več hotela dol zlest! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Aliana, ko se boš navadla, ne boš več hotela dol zlest! klele je sicer mozhnih vech interpretacij....ampak....skos pa tut ne morm bit zloben... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 ...z motorja. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 smotkoti.. saj sem rekla, ja, da obstaja grozljiva možnost, da mi ta motor še všeč postane in da po J ameriki sploh ne bom hotela zamenjat sam vsaj kakega plišastega mačkona al pa kaj takega, 'mojega', moram gor dat pol.. pa nalepke z rožicami pa srčki x:o)x še denar si moram sposodit, ker bom šele spomladi mojega prodajala... dost mam tega ekrana... grem mal pod tuš.. pa pogledat, če je kaj na tv.. sam še mačkona moram prepričat, da mi dol iz kolen zleze.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 smotkoti.. sam še mačkona moram prepričat, da mi dol iz kolen zleze.. ja....jak se enkat navadish....je tezhko dol zlest..... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 ja....jak se enkat navadish....je tezhko dol zlest..... x:Dx zlomk....tralala ane? (ga še nisem, je prest začel..) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 He he, puhn fint ta tvoj mačkon http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 ane? (ga še nisem, je prest začel..) she mal pa bom zacheu renchat....iz zavisti.... x:px zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2007 Avtor Prijavi Deli 29. november 2007 marsa evo, glih zato si ti men tok fajn, k se znaš prov tko, po otroško skor, razveselit stvari...raznoraznih, pa kr tko a ni dbest no....k nekomu se pa sploh omembe vredno ne zdi nekaj, pa samoumevno in tko....men se zdi to ena taka lastnost nadlastnost ...moji mat je slo pa to tok na jetra ze od majhnega (mene )...kao: kot da nimamo. k sem js mela tak en turkizen plascek ("krznen"=plastika ) in sestricna (starejsa in pac vecja) pa oranznega,in sem si tok oranznega zelela! (itak!)no in je bla kr jezna moja mama... k je teta rekla, da kok se pa alenkica nad totalno ultra super razveseli! (5 karti pa to ) prec vidla sliko kako si si že uspela pol prsta odrezat (*frend okol padu, ampak je menil isto kot ti in prej je rekel cist ze skor zivcno: dej tole mi spraV izpred face (pa sploh ni blo okol face - njgeove... mogoce pa moje ) Ma sej meni tudi kdaj kaj tko na izi uleti kar domov, samo za čevlje mi še ni ratalo sčarat no, ce si drznem mal posplosit ti bo ze se ratal! sam namera mora bit! .. pa pogledat, če je kaj na tv..bil je en film... sam sem ga zamudila... Stragne days (napisala v Filmih) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 daaaannnnnnn.....čestitke vsem za vse dosežke......in vsa velika in majhna veselja v lajfu..... ajd, mejte se..... ....dans je petek..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 že dolgo nisem glih pisknila tule noter... Marsa pa motorji pa kape, pa vse kar je še nanizan tule noter, naj vam uspe...danes naporen dan, naj bo po planih.... zvečer pa na eno luštno zadevico s prijatelji, kar nekaj frendov nas gre na dalmatinsko kuhinjo tule pri nas... sem si ful luštno srajčko ubodla, pa kavbojke pa bo... neki se spreminjam, boga mi... hahasam še dobre novice glede tamale zdejle dopoldne pa sem na konju...aja Aliana, jst bi tud to športala kot ti, otroška želja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2007 Avtor Prijavi Deli 30. november 2007 Haha! :Dkok sem frendo na finto zdle vrgla.... sva zmenjeni da grem z njo ene kuhne pa poloscice gledat, da bova barve zbrali, v glavnem me je klicala vcer, da kdaj ze lohk, da nou prezgodY.In me zdle klice in se namenoma s cist bogim glasom oglasm, ampak TOK bogim, da sem mislila da ji bo jasn da se hecam...Pa prav: ojoj boooooggaaaaa... s totalno slabo vestjo kao.Nakar padem v totalen smeh in pol se ona in pravi, nesramnica! tko da bova zdle sibali. aliana dobr oprav v ikei! lep petek vsem! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Pa imam avteka v okvari Komaj se pripeljala domov(spet se avtek popolnoma izkazal in me ni pustil na cesti - predvidevam, ne ziher sem, da so šli zadnji amortizeri)A 1.12. imam tehničnega Sicer bo avtek skoraj polnoleten, ampak mene to ne moti -vidim zdaj kako male potrebe imam..res skromno bitje, kar za vženit. Nič - potelefonarila prejle, gospodiča aktivirala, da reši problem Dobro šopingirajte, kateri pač morate Pa lep hladen dan še naprej Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Pa lep hladen dan še naprej hvala za lep dan....če pa ne bo hladen, bo pa še lepši..... za avto, da ti ga čimprej zrihtajo .... ......polnoletne avte sem dolgo vozila...nekateri so bli po letih tud že oldtajmerji......tud sedanji ni nov, sam odlično dela.....pa prvi avtek z muzko...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Hvala amiska:)) Moj pa muziko ima - so me zafrkavali enkrat, da avtoradio več vreden od avteka(prej so bile gume, ker bile goodyearove), ampak ni panike. Kam sem hotela, sem vedno prispela, pa ful malo potrošnjo ima..pa še pes, pa maček, pa vso ozimnico, celo drva sem že not vozila..tak, da jaz itak nisem za nobelske avte. Da o frocovju niti ne govorim.Pa navežem se na stvari in se težko ločim od tistega, kar imam rada..Sem pa ipak danes med potjo imela grešne misli(kako priti do novega avta - res novega..da imam mir par let s popravili...zaenkrat druge variante kot lizing ni..v to pa ne bi šla..) Tak da ja - ne rabi bit hladen glih dan..lep pa je lahko:)) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Dannnnnnnnnnnn Marsa, debest tole ... nožek pa čevlji men tud ful dobr to, k se tolk razveseliš enih malenkosti uf, mi tud neki razmišljamo o drugem avtu ... bi blo fajn, če bi bil mal večji ... pa bo še en čas pomojem pri razmišljanju ostalo lep dan vsem ... gremo še mal delat How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 drmam že od 7ih, vsa divja in taka tamala se je ob 5ih odločla da nema više spavanja in to je blo to...no, zdaj spi, jaz pa sem že svašta popedenala po stanovanju kaj češ, otrok ve, da spanje zguba cajta zdaj čakam da se zbudi pa da sonce posije kaj v to našo luknjo, pa da šibama ven malo, na luft....morm do trgovine in tko, k nimam že skor nč več doma od teh kao nujnih oz. osnovnih surovin kruh sem pa nad spekla včer tak da ga še bom kdaj, pa čist simpl, sem si vedno predstavljalo kolk je to eno mukotrpno delo ( ona mesi sine, mesi varianta) in da morš met najmanj 90 kil da lahko to uspešno zgneteš, me je kr bolel ko sem pomislila pa sploh ni tko x!x sam mal s kuhlo sem premešala, pa da je kipnilo in to je to in čist tak mehek in rahel in res ono vau od kruha ( se navdušujem zdaj, pa k sploh ne maram kruha glih...) otroček raste in je pravi cuker pridna je res no...čeprov ma takele izpade, ampak se mi zdi da čisto preveč se komplicira tukaj otrok velja za pridnega če samo spi in je, samo za mene je s takmu otroku nekaj narobe fajn se mi zdi ko je tak živc, k skoz neki, muva pa čveka in kar neki bi....nč pr mer....ni tak morgel, jamrovc od raka, pač pa je ŽIVA http://www4.slikomat.com/07/1130/nx9-100-15.jpg KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 morgen.... :o|o: she zmeri bolan k svina (pujsa sory za termin)... shla zadeva tolk delch, de sm se odpovedu danashnjemu deluzhuru.... fak....tole chist prvich.... pa ucheri zvecher zhe chist dobr kazal....dons se pa zbudu v bazenu lastnga shvica... :switz: ma MACHONA prou....lenobo sm prgnal do skrajnega roba...tko delch, de zhe shvicam zram.... x:Dx pa tkoooo bi kadil...pa mi she zmeri smrdi....smrc...smrc....smrc zlomk....tralala777 -ou u dezhelo psihadelije pa en gromozanski v revirje.... IIIIiiiiiiii....todiiiii..... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 ....samo za mene je s takmu otroku nekaj narobe fajn se mi zdi ko je tak živc, k skoz neki, muva pa čveka in kar neki bi....nč pr mer....ni tak morgel, jamrovc od raka, pač pa je ŽIVA http://www4.slikomat.com/07/1130/nx9-100-15.jpg iiiii kakšni lepi firnki pa nadultra lep in cortik otroček . skomine mi delaš pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 zlomk lea skomine a KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts