Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

Meni pa se Pujsa bolj dopade x:Ix ampak vseeno rada spremljam dogodivščene sa one strane Atlantika. Čestitam za paketek:))

Michelinka - čestitke za službo x:px x:px

No -avtek. Nekaj so hodili okoli njega, ga dvigovali, brcnili celo not, strokovno ugotovili, da amortizer zlezel nekam??? in da bom naredila jutri tehničnega baje...mislim..pa to te ubuje..če ga ne bo galama..(pa da to itak tam ne gledajo :xx!: :xx!: )

Pa preležala do zdaj, ker me kuha. Nakuhalo me očitno zadnjič tisto postavanje tričetrt dneva v službi zunaj na vetru in mrazu.

Meni tudi minilo do dojenčkov. So lepi in dišijo in sploh..pol pa hitro pazim, da jih vrnem nazaj:))) Je pa seveda pravi srček tale Ula :2src:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ja, sej to ni nc tacga, v osnovi, Pujsa... k sem vedla, da se ne obstaja... (k s tem se v bistvu skor najveckrat drkam.... da si nekdo zbere, pol se pa jaz ubadam in petkrat pingpongam nazaj, ta je ze, ta je tud ze... xrolleyesx in tako dalje... k clani rpej ne schekirajo)... pa tud k sem ti na 'tahitro varianto' zrihtala.... en 'hitrejsi' obrazec...

brez raznih ibung, kot so mdr. tud obvestila o spremembah itd.. blablabla.

tle sva bli pa direkt na zvezi pa skor je stos, pa nisem tko resno zastavla.

pa nom rabla se sto os-ev s tabo okol tega izmenjat. x:o)x x;)x x:Dx

je tale chasek, ki je ze bil.. in bo spet, ko/ce bos hotla bit spet Pujsa. In isto bo kot zdej: ck ck, na svidenje, vse zmenjeno! xDDx

sej stekam, Nat... sej jo lohk se zmer skrajsalno klices Pujsa.

ampak tko mal za spremembo...

Kot bi bla marita.. pa bi ji rekla pac mari al pa mara al pa kaj jaz vem. x;)x

sam to si ti taka bikovka tud v enih receh (a mas kej v biku)? xDDx

k za enga k ma kombinacijo strelc skorpijon si v enih zadevah nenavadno hmmmm... ne zelo navdusena nad spremembami katerimi... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Cist ti je podobna! :vragec: x;)x

xzobkox ma kje, če pa je zrezan ati x:Dx

vse je popadalo, jaz pa kašljam tule :sick: prov iz pljuč se mi nekaj lušči....je bil dragi čisto zgrožen in užaljen skor, če to je to, da sem bolana...malo me je po grlu popraskalo, en dan sem bla švoh, zdaj pa kašljam, v treh dneh vse to potekalo x:Dx on se pa po cele tedne paca pa tablete nevemkakšne vse :8): prav da sem tolk zategla pa zaj....da me še virusi ne morjo x:Dx :vragec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest sstane

vse je popadalo, jaz pa kašljam tule :sick: prov iz pljuč se mi nekaj lušči....je bil dragi čisto zgrožen in užaljen skor, če to je to, da sem bolana...malo me je po grlu popraskalo, en dan sem bla švoh, zdaj pa kašljam, v treh dneh vse to potekalo x:Dx on se pa po cele tedne paca pa tablete nevemkakšne vse :8): prav da sem tolk zategla pa zaj....da me še virusi ne morjo x:Dx :vragec:

Toda, da se niste malo podsolili, hitro mi pošlji naslov x;)x :palec:

x:Dx

poznamo to.... (itak! x:px)..

v glavnem, je men kera rekla: o kok je luskan! cist nc ti ni podoben, cist je Mitji! x:Dx x;)x

hm, podobno se je začelo z onim hibridom Pokowc al kwa že.... x:Dx

podobno pa ze ne. xDDx

nisem nc jaz predlagvala kaksnih zunanjih oz. celostnih podob. x:Dx

Tisto v bistvu NI bil joke (kot se je izkazovalo sproti, ceprav naj kao na zacetku bi bil), to pa je. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Mačona
x:)x sam rada pa dobr jem oz. tkole: pravzaprav rajs nc ne jem kot pa junkfood.

bili tud na trznici, nad k koncno 'ujela' 'svojega' olivarja: ma 1000 vrst oliv!

k sem bla tok nesrecna brez! :V:

so ene stvari, k jih moram met v hladilniku. x:o)x

komplikatorka. x8Dx x:Dx Venera v Biku. ah ... v Levu misliš, da ni tok zahtevna za stvari v hladilniku? x:Dx no ja, jaz tud raje nič kot pa krneki s hladilnika .. če ni ničesar zame ... se pač zmrdujem in ostanem lačna, kaj pa bom. x:Dx Devička je kar zbirčna, ja. x:Dx

x;)x

ne saj jaz se nc ne zmrdujem, nisem zbircna.... sam obstaja Hrana in *ne hrana*. xDDx

Od Hrane pa jem prakticno vse, razen vampov, drobovin, zholc, divjacin, 'zrebickov' in tega....

ze kot otrok sploh nisem bla zbircna: sem recimo shizila na kislo zelje! :eek: :8): pa na vse taksno, ze tedaj mela rada tud mocne okuse pa kislote pa slanote ("ne tok solit bos na ledvicah zbolela kot tvoja teta!"), sladkarajev pa ze tedaj ne..... vcas vseen bl oci ble lacne in sem obvezno pol tortice pustila.

drugac pa, jp.... venera v biku.... :8):

kaj cm

taka sm. xsingx x;)x

Picasso

Guest Mačona

ja, štekam, kvaliteta hrane. x;)x

jaz postajam z leti bolj in bolj izbirčna, kar se okusov in tudi kvalitete tiče. zmrdujem se pa pač takrat, ko nekaj skuha točno določena oseba ... ki pač ne zmore ugoditi mojemu okusu. :vragec: kaj čem, taka sem. x:px x;)x

saj stekam... mas tud cimre pa ipak najbrz nisi recimo za cele druzine ze kuharila pa tko...

mi smo pa (recimo rped tamalim) totalne obede prirejali, sem blazno kuhala in kuhala in kuhala, cist not padla.

Vsak dan je bil kak frend pa smo kej kuhali, eksperimentirali.

sam kaksne blazote hrane so se to pojedle! x:Ox

pa se to v primerjavi s kaksnim folkom ni blo nic! x:o)x

pol sem pocas skenslala vse razne kisle smetane pa ono pa tretje pa da je treba pr sveh obrokih ne vem kaj zganjat pa met se sto solat, omak, polivk in vsega zivega. x:o)x

tko da, ce in ko se lotim, rada kuham.... sam fejknem pr tej vsakodnevni organizaciji svega tega. :o|o:

k sem bl impulzivc pa tud, kar mi disi, rabim... pol pa nimam in ne maram ne vem kaksnih zalog... in mi gre prav na jetra, k se je tok treba ubadat skoz s to hrano....

Zjutraj vstanem, popijem limono, telovadim in spijem kavo, caj itd., padem na forum, pa ze ob 8h recimo na vrhu tema: kaj bomo danes jedli!

vse se sam okol hrane vrti al kaj..... xrolleyesx

In da cist vsak dan cist vse.....

In "raznolika hrana", o kateri je zadnje cajte tok govora, pol je pa v vsakem obroku ista vsa pac ta raznolika hrana. x:o)x x:Dx

je*s tako raznovrstnost.

Picasso

Guest Mačona

nak, trenutno kr doma, zato pa bolj švoh hrano jem. in postajam tud fizično švohcena ... zjutraj kava, popoldne čaj, vmes kakšno jabolko, jogurt, nekje opoldne si skuham polento in to je to. ker ni v hladilniku kaj dosti zame, kuhat se mi pa ne da, jebiga, nikoli se mi ni kaj preveč dalo in tud ne maram kaj preveč za druge kuhat. kupovat pa tudi ne maram. ker če kaj sovražim, je to nakupovanje hrane.

razen tega, da je vsak dan prva stvar, ki jo slišim, kaj bomo danes kuhali, se vsak dan nekaj cmari, smrdijo mi lasje in cunje, tako da me postopoma sploh mineva do procesa prehranjevanja. xrolleyesx bom že preživela to obdobje, pol ko bom spet v podnajemu, bom itak mela v hladilniku in elementih moje stvarčice za grickat. xDDx če se mi je pa kaj zagravžalo, je pa to ocvrta hrana. :sick:

uh tega jaz nikol nisem kej prida uzivala, zdej pa sploh ne, packarim pa sama tega itak ne....

mi ni vsec na tak nacin mocna hrana, vse nasiceno pa mascobno pa tako, da me kr dushi pa razganja pa srce razbija. xDDx

mam pa rada peceno hrano.... vse na 'zrezke' pa na mikro olivcu al pa sezamcu ipd. ck ck, melancancek itd.

al pa chorbe pa tak, da se dolg cmar. x:)x

solatke pa za pozim ipak niso dovolj, tko da macona, oprost k ti pamet solim, sam mors jest, ves.....

tko da se kr zbrcaj. xyesx

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x

nch nam prehitr hvalu...ampak....zgleda de res sam she domache arcnije zalezhejo... x^x

tole s shumadijskim chajem je zakon... x^x

mal me she mede ampak se stanje popravlja... x^x

tko de jutr zgleda zhe v sluzhbo zhurat... x^x

pizda....kwa mi je...same zadovoljne smeshke limam.... xrolleyesx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na nositin pujs...ups...pujsitin nos ....pa en x:Xx na zasauskega....... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na nositin pujs...ups...pujsitin nos ....pa en x:Xx na zasauskega....... x:)x

x:Xx

preživela super večer, oz. noč... prišla domov dokaj zgodaj ob 4 ;) moj mal prej, je šel zjutraj delat... mi je pasal odklop v totalno nori družbi.

posebej ker je bil dopoldne eden najtežjih v mojem lajfu. upam, da nisem storila napake...

mejte se

o, a dej, tebe pa redko vidim tko do stropa skakat! xokx

Ja, res ste ga dobr zhgal - ok, jaz pac poznam sam 1 komad - un ki se je tedaj rolal.

Si dobr drajval, v glavnem, stari! xyesx :palec:

Tega pa zal ne vem, tud mene mocno zanima, k mam tud jaz ful enih kaset s svojo muzko. :8):

Hy everybody! xcivx

Picasso

x:Dx xDDx x:px

hecn... js sm pa prejsnji teden v to svojo (in ostalo razno) muzko padla... x:)x

in da 'moram zbrat' vse te muzke, posnetke.....

jp, z raznih kaset pa tega. x:Dx

TZB smo 1x *snemale* pr men doma :D tko, da smo mele na mizi gramofon, na katerega igli je blo sto radirk pa kitajskih masti :P, zraven na mizi pa je stal kasetar in si pritisnil rec/play.... :D in se je 'cez cesto' snemal.... :D s totalno shuma pa clo chvekanja pa hihitanja zraven. :D

*k smo se kam prijavljale pa morale dat posnetek, ker pa smo imele nekaksen "show" in medtem ko smo se na instrumentih zamenjale, smo pac mele razne bedaste komade med tem kratkim cajtkom, recimo u razdeljak te ljubim. x:Dx pa se nekaj tacga je blo: aha ze vem!!! racunajte na nas! (sumnjajo neki, da nosi nas pogreshan tok, jer slusamo ploce i sviramo rok.. al nedge u nama je... hm hm... i tako... blablabla: racunajte na nas. :D

sej res! :D :D

Picasso

Jaz pa se pri štirih letih razjokala na odru in požela največji aplavz: zapela sem:"Jaz sem mala roža, roža mamina......iiiiiii tišina pol pa jok.."

Registracijo opravili x:Ix x:Ix , samo zmanjkalo keša za cestnino, čakamo plačo.

Aja - saturna imam v 6.hiši bika. Zato bremzam in počakam, da se izkaže, da neka stvar res dobra, pol pa navali narod. Kar je po eni strani tudi dobro -nobene piramidne sfere me ne potegnejo x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jaz pa se pri štirih letih razjokala na odru in požela največji aplavz: zapela sem:"Jaz sem mala roža, roža mamina......iiiiiii tišina pol pa jok.."

:2src: Iiiiiiiii kok simpatico, ni cudn da si aplavz pozhela! Boga.... k si hotla vse dat od sebe.....

(jaz pa glih obratno, vendar ne pri 4, pac pa mroda kakih 10 al kaj tacga in sicer v klubu poslancev, kjer sva s sosolko peli 'na oknu glej obrazek bled' in se ne mogli zadrzat smeha, k sva en al pa par teh 'bledih obrazov' vmes vidli in sva med nastopom padli v totalen histericni smeh.... pa so naju tud resil s ploskanjem)

((enkrat smo pa mele tzb pred metalko sred dneva tonsko probo za zvecer in je blo grozno! x:o)x sred centra, vsi so mim hodil, vsi buljil, ogromn pa sem jih tud poznala, ker sem pac zivela v centru... no in ko glih smo na odru pa mamo tonsko, jaz zagledam med mimoidocim obcintsvom svojo teto... x:Ox in sploh nisem mogla vec nc, skoz sem ke pogledvala, me je tok dekoncentrirala.

tko da sem sla pol dol z odra, stopila k njej in ji reklA: teta rezka, a gres lohk prosm dam? :D :D))

(uh jaz mam pa venero v biku v 6. - ti mas torej tud obe v skorpijionu, 1. in 12.)

no kul da ste vsaj registracijo zrihtal, pa je mir za 1 let! xokx

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x

skor zdrau.... x:)x

ucheri ga po pravilih zdravljenja odzhuru tko k se spodob.... x:px

bemu....biu mega DRUMBASS v K4.... x^x x^x x^x

mariborchani ga zhgal k pr norcih.... x:px

se clo na unmu koncu najdejo posamezniki k poslushajo kej dobrga.... x:Dx x:Dx x:Dx

dons pa zhe delatzhurat it.... :inocent:

zej nau odfuk od vikenda ampak od tedna... xrolleyesx

v torek BRUC (BRUH) PARTY na gospodarcu...chetrtek rolam...pol pa zhe trance v K4... :vio: :vio: :vio:

zlomk...tralala

777 + 1 x:Xx na tradicionalna noska.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

mala roža" in cmeravi

:D

medtem ko drugi pa ful udarni! x;)x

Picasso

Hej folk :)

Kupla motor menda x:o)x še čaka tam v hribih nad Novo Gorico, dala 20€ are.. bomo šli prepis nareit in plačat, ko bo mal lepše vreme..

pa tak fajn izlet smo mel, še mal v staro Gorico pogledat, majo en hud novoletni sejem, zgleda ku Gardaland xDDx

danes pa lenariva že cel dan, prejle sva kuhala skupinsko, zdaj se moram pa spravit delat.. ni blo časa čez teden pa mamo danes sinhro..

Ula - Luna ful srček.. o skominah pa ne bi x:Ix x:o)x

aja, Ikea bla tud fajn, nismo pretiraval z zapravljanjem, mava pa vse koščke zdaj za ta novo omaro v spalnici sestavit.. pa par posod za moko in muslije in tak sem še kupila..

nič, moram se iz pižame spravt in šibat... Transformers, here I come!! x:Dx x:o)x x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aliana xokx hudooo! cestitke za nakup in naj ti dobro sluzhi, pa srecno voznjo!! xwizardx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...