Marsa 4. december 2007 Avtor Prijavi Deli 4. december 2007 amis! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. december 2007 Avtor Prijavi Deli 4. december 2007 20:30??????a sploh delajo tko dolgo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Evo, jamskemu človeku je včer grozilo izumrtje... res sm misnla, da je po men, ker sm bla ko razkuhan šaget :xx!: Dodobra sem si ogledala vse vijuge in kote v našem stranišču - in to z vseh zornih kotov, dokler nam ni zmanjkalo skret papirja... In pol sm mogla čakat velikega poglavarja, da je prišel s šihta in blagovolil prinest novo zalogo... Jao, ljudje moji, če se da ne jejte zdej rib, morskih sadežev in majoneze :xx!: Jest vsekakor naslednjih nekaj dni ne bom jedla ničesar... (čeprav sm lačna kot volk , ampak kaj, ko mi želodček vsakič ko zagledam hrano reče odločno NE ). Čist žensko razmišljanje bi blo zdejle približno takole: ok, v vsaki slabi stvari je neki dobrga, če nič drugega, bom vsaj shujšala... No, ja, sej ne da bi mi blo treba shujšat, samo zdej šele počas razumem tiste "obsedenke", ki se besno vržejo v kaj vem kakšne diete, sam zato ker majo 5 dek preveč... Počas začenjam razumet, kaj se prav bit napsihiran do te mere, da se odločiš za hujšanje (no, da ne bo pomote, moja bolezen nima (ni imela) nobene zveze s hujšanjem, vsaj dokler sem se počutla tko slabo, da nisem mogla niti stat... Dones, k sm že mal bolš, mi pa že grejo traparije po glav Sicer pa, očitno se bom tut jest zdej začela ukvarjat s hujšanjem - začelo pa se je takole: dokler sem bila mlada, nisem nikol imela časa razmišljat o tem, kolk sem (pre)debela, kakšen je moj ITM in kolk kalorij ima kaj, ker karkoli sem pojedla in nej je blo tega v ne vem kakšnih količinah, se je vse prpopalo ljudem okol mene, ki so hrano samo povohali in se samo zaradi tega zredili za kakšno kilo na dan... Potem pa sem ratala stara, rodila sem dete in se, normalno, zredila. Ja no, sej sem pol shujšala za tistih par kil (na žalost mojega dragega predvsem v zanj pomembne predele) in življenje je bilo spet lepo, dokler mi veliki poglavar ni nekega dne podal strokovne ocene mojega videza: "Si se pa mal odgojila draga moja," in me nežno potrpljal po ta zadnji. Pa dobr, takrat je bla to samo ena majcena pripombica, na katero se nisem ozirala kej dost, dokler nisva šla enkrat skupi v šoping: evo, jest zagledam ene kul hlače, pogledam velikost in hajdi na blagajno. Pa reče mrcina: "a jih ne boš pomerla?" "Ah, sej jih ne rabm, sam tkole jih dam mal nase, pa vidm da ustrezajo, poleg tega je to tko al tko moja številka oz. še za 1 večja kot ponavadi, tko da morjo bit prav." In prideva domov, jest pa hitr hlače pomert: sm jih spravla gor, ja, sam zapet jih pa ne morem, pa če si dam pol riti stran odrezat. In on se mi reži, ko pečen maček in mrmra zraven: "vidš, vidš, če bi jih pomerla..." Na to mu ponavad siknem, nej bo tih, da bom itak tok shujšala, da mi bodo prov... On pa se kar reži. In pol začne: "Lubica, lej k maš podbradek!" se veselo nasmeje, učki se mu zasvetijo in z roko švigne proti mestu, kjer naj bi se po njegovem bohotil moj podbradek. Aja, nej omenim, da je moje mrcine vsaj dvakrat več od mene in da tut sam ne sodi ravno v kategorijo podhranjenih, prej nasprotno... V glavnem, men tiste hlače niso dale miru, pa sem začela brskat za dietam in najdem čudežno zeljno juho :xx!: , jo skuham in v hujšanje prisilim še dragega . Rezultat: nobene kile dol, sam zelja pa ne morva oba niti vidt več :xx!: Potem je bilo na vrsti športanje: mislm, da mamo zdej vse naprave iz top shopa za oblikovanje telesa (kar se jih ni pokvarilo, in jih nismo vrnili nazaj, se jih praši na podstršju), teku sem se odpovedala, ker me je sosed skor zbil, ko sem sopihala po cesti, da bi trenirala za maraton, za plavanje je zdej premraz, smučke pa že 10 let čakajo, da bom nanje pritrdila vezi (pa bodo verjetno čakale kr še neki časa), kolebnico mi je tamala zavozlala tako, da jo lahko samo še razrežemo in evo, enkrat je pa tut men prekipel in sem čez športanje naredila križ. Seveda kile niso šle dol. In potem se je oglasila tista osamljena celica, ki je edina še ostala prisebna v mojih možganih in pokličem v štacuno (kjer sem kupila tiste nesrečne hlače) in jih povprašam, kakšne so pravzaprav tiste njihove številke - ker če je njihova 38 res 38, pol sem jest papež na kolesu. No, izkazalo se je, da je njihova 38 pravzaprav naša 34 (jest sm pa misnla, da je 36 najmanjša številka!!) in da je 34 pravzaprav otroška številka za velikost od 12 do 14 let (al neki tacga)!!! Mislm, da bi jih najraj kr nekam... No, in klele pride na vrsto psihologija: evo, bojda, da majo vse manekenke, filmske zvezde in tko naprej zdej po ta novem konfekcijske številke 34 oz 32 in so tako preklaste, da bi jih lahko uporabili za fižolovke na vrtu in ker je to "in", mormo bit tut vsi ostali lepo sploščeni in ozki in sploh... In če ne gre drugače, si bomo pomagali pač s salmonelami ali čem podobnim, da bomo izčrpani na školjkah opazovali, kako nam odtekajo kilogramčki... No, jest mam tega čist čez glavo dost. Tut če nikol ne shujšam, sam, da mi ni treba več na skret letat, pa bom čist hepi in to podbradku navkljub Tkolele, zdej veste, da se ne splača sekirat zarad kil ali konfekcijskih številk, ker nas vsi po vrsti nategujejo kolkr smo dolgi in široki in kolikor se pustimo, seveda Mati narava že sama poskrbi, da si prečistimo telo, pa četudi to meni ure sedenja na školjki... tko zdej mi pa prosim oprostite... mati narava spet kliče... Pa lep pozdrav! živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Včeraj sem potolkla rekord čakanja pri osebni zdravnici za pregled in eno faking napotnico.grrr!!! :!!:a si vsaj izkoristila čas za kaj pametnega? a je vsaj kakšen zanimiv čakal s oz. za tabo ? Evo, jamskemu človeku je včer grozilo izumrtje... hvala za tole! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 ... pa šelefonkwa? sori, ker ne sledim več najnovejšemu najstniškemu slengu. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 kwa? sori, ker ne sledim več najnovejšemu najstniškemu slengu. hehejst to zadevo prekrstila za tulifon enivej, lačna sm, grem jest If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Včeraj sem potolkla rekord čakanja pri osebni zdravnici za pregled in eno faking napotnico.hej, jst tut bla včer pr dohtarju...zobnemu, pa bl mal čakala, zato pa so vsi ostali (bla na tretmaju uroinpol) Mam zdej najnovejši Amalgam smile ..Tkolele, zdej veste, da se ne splača sekirat zarad kil ali konfekcijskih številk, ker nas vsi po vrsti nategujejo kolkr smo dolgi in široki in kolikor se pustimo, seveda ..V Španiji so se odločili, da poenotijo konf.cifre, baje so podpisal vsi domači proizvajalci in trgovci, da bojo ble zdej enotne konf.cifre, najmanjša se začne od 36 navzgor! You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 EnglBengl - tudi z moje strani, hvala za tole. bom kuj boljše volje ratala. Jaz tudi nekje tako...no..samo, da sem jaz zdaj prišla do faze, ko svoje lene možgane prepričujem, da je sportanje zdravo za telo. Nisem jih še uspela prepričat in dalj kot na hitro lulanje s psom nekak dnevno ne pridem. Dieta mi fino pomagala sneti nekaj kilogramov - toliko, da s silnim zadovoljstvom uspela obleči hlače s konfekcijsko št. 40 - in zdaj na svojo pretresljivo grozo ugotavljam, da mi se ponovno nabira nekaj nad pasom in pod joški. Ok, da so joški večji ni problem, samo tisto pod njimi pa skoraj ne bi rabilo prit zraven.Zdaj pametno črtam večerje, mogoče šalca čaja ali kakšna jabolka pred tv. In pozabljam rahlo dejstvo, da se bližam štiridesetim in da še to preveč. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Eh, od nečesa morš crknit You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Engl, hvala za tale tvoj post , si me nasmejala . Jaz pa vsak dan sproti iscem atomcke energije tule po sobi med scurki in ostalimi stiri in vecnoznimi prijateljcki, da se uspem pobrat iz postelje, zbrcam delat Tibetancke in potem s pedagoskim nasmehom polnim energije stopim v razred. Spet sem v nekem prehodnem obdobju, ko bi najraje ze bla v novem, al pa v starem . Bo treba tudi skozi tole . 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Boby - tud v angliji se nism bla, pa mam vseen mnenje o kakem angleskem filmu, o angleskem humorju, o zapetosti anglezev itd. Tud v CG sem bla sam 2x. tko da, ce te se tok mot, pa ce mas se tok pripomb NAME, bom vseen do nadaljnjega ostala v sloveniji in mela KOLKR BOM HOTLA PRIPOMB cez karkol bom hotla. ker tle zivim in je moja stvar, ce me kej mot, tko k je tvoja, ce te jst, k te motmo cefurji. vseen si ti tle, na placu, k ga pedena cefur.pa ti spizdi na bl slovenske sajte, ce te mot moj nacin pa vse. jao marsa kok sm se narežala... pa englbengl oni venc za na vrata sm nardila dans, prov tak špica je sem sama doma, no otrok je tud, ampak spi...mal sem pospravla in tak, zdaj pa je čisti mir... sam en pir pa čik pa sem totalna carica pir mi ne paše zdaj, čika ne smem, sam carica pa ostane sem prej šla na sprehod in tam mimo goše, k je tak breg,sem s kotičkom očesa ujela veverico...pa mi je blo čudn, ker je kar stala tam...pokonci, pa s tačkami na eno vejo naslonjena in proti cesti je gledla...pa grem bližje in ugotovim da je mrtva in mi je ful čudno, taka poza pa to...a je možno da veverica tak pogine, al kaj...jo je nastavil kdo tam....mogoč pa je zmrznila, no, pač poginila, pa padla iz dreva in glih tko pristala kr ni mi jasno,no... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 :xx!: pi*da! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 kako sem pa težko vstala danes, noro..menda Miklavž danes, čist ušlo iz glave.. ne, a ni v bistvu iz danes na jutri, se pravi jutri zjutraj? pol še lahko kaj malega sčaram...nov plašč imam za 30€ no, v bistvu je star, nekih 30 let al kaj, našla v kleti.. dala zožat, skrajšat, podaljšat rokave.. ful fajn zgleda.. pa tak je, ne čist eleganten, da ga lahk brez problema na kavbojke in vse nosim..grem delat, so me zasuli s papirji... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2007 Avtor Prijavi Deli 5. december 2007 hehe, ti si začela pametovatjaz sn ti samo špegl nastavo, kaj pizdiš ja, čefurji me motijo k se tolk pametne delate kok je v vaših krajih lepo in boljše kot tu. pa VI tja spizdite koji kurac mene šolaš no, pa naredi še pol ta forum v cirilici pa bo.kaksno zhaljivo neotesano teslo si, Bobnar. MI cefurji nej spizdimo 'v nase kraje' pa v cirilici pisemo?! Ves, rodila sem se pred 43 leti v ljubljanski porodnisnici slovenski mami.in kljub temu da se mam za slovenko in mam rada slovenijo, mi ta drzava ni pomagala NC.Morda zato, k majo razni beboti na polozajih taksna stalisca kot ti.moj fotr je bil crnogorc. v crni gori sm bla 2x v lajfu.Od MAJHNEGA sem cutla razlikovanje zarad -ic. Vse zivo morala prenasat.se mi pa ne zdi nc narobe, ce se zavedas korenin.v cirilici pa ne znam brat (se manj pisat), razen l in teh. ce bi pa seveda HOTLA (ampak ocitno NISEM) bi pa v arabscini lohk mela SVOJ sajt. me je pa tale tvoj fashisticni nacin zelo prizadel in razpizdil. ~ Pa dober dan vsem! xrosex Me veslei k se zabavas Todika. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 hehe, ti si začela pametovatjaz sn ti samo špegl nastavo, kaj pizdiš ja, čefurji me motijo k se tolk pametne delate kok je v vaših krajih lepo in boljše kot tu. pa VI tja spizdite koji kurac mene šolaš no, pa naredi še pol ta forum v cirilici pa bo. tole je pa res smesno...!ce sem prav prebrala, je Marsa rekla, da smo slovenci navezani na hise itd...kar je totalno res. niti ni rekla, da kdo drugi ni.pa ce smo ze pri tem: bosanci res NISO, na primer, sploh od zadnje vojne za srbe in to vem, da so malo bolj.sploh so pa cefurji v osnovi bosanci, ce ze, ta izraz je za bosance, in mene moti,da ljudje niti prav ne zmerjajo, ce ze zmerjajo! mimo tega je totalno smesno ene ljudi posiljat "nazaj" in "domov", ko so iz tu od tu VEDNO. ne glede na Marso, za prave zdomce in izseljence:obstaja cloveski faktor domotozja, npr., ki je cisto naraven.a ce je ima pa en iz Finske domotozje pa ni cefur in ga ne posljes domov?Svasta. ko da se folk seli okrog po svetu zato, ker nima boljsega dela, kot puristicne domorodce zajebavatin zivljenja prezivljat v tujini iz cistega inata in provokacije :xx!: Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 ja....izobrazba in položaj še ne nardijo Človeka...... .......kako je v tem primeri z inteligenco, čustveno inteligenco in socialno inteligenco ne vem....in tud ni pomembno.....nekateri imajo pač kronično pomanjkanje čist običnega človeškega faktorja.......in da ne bo pomote....tole leti na bobnarja in njegovo izjavo...... ......pa naj še kdo reče, da so vodnarji odprtega duha in brez predsodkov.....astrologija se bo morala mal modernizirat....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Jao jao. zakaj pa ne gres tacajt ven kej druzga delat, al pa na sprehod, ipd? Ko sem bil nekoc pri zdravniku, smo enostavno dobili stevilke. Glede na stevilek in cakajoce v cakalnici lahko sklepamo ali vsaj priblizno vemo, ce bomo na vrsti ali cez pol ure, uro ali vec. Glede na to, ap si pac vzames cajt, gres na kufe, stacuno, telefonirat, sprehod, meditirat, whatever... tvoj cajt zate, ki ga lahko izkoristis za zdravje. Tm u cakalnici se men pac ne zdi neko 'zdravo' okolje glih.No ja, sam predlog no. ***Včeraj sem potolkla rekord čakanja pri osebni zdravnici za pregled in eno faking napotnico. Od 17ih do 20.30 !"#$%&/()=?$%&/()=?Jebemo! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 ......pa naj še kdo reče, da so vodnarji odprtega duha in brez predsodkov.....astrologija se bo morala mal modernizirat....... Bravo Amis. Te tvoje besede samo še podkrepijo moje izkušnje in razmišljanje o vodnarjih, predvsem tistih, ki stalno ponavljajo, da jim za astrologijo nič mar, v drugem stavku pa že tulijo...jaz tipičen Vodnar Kar se tiče Bobnarjevega posta, se mi zdi, da tipu kronično primanjkuje samozavesti in še česa....že samo njegov podpis...direktor ( saj ne vem če je še, enkrat sem ga pa zasledila...pove svoje ...) PS: Dober dan vsem. Že drugič v enem mesecu na bolniški. Tokrat z visoko vročino. Glava me boli, zamašeni sinusi...razbijanje...neki me sesuva. PS: Miklavž prihaja nocoj. Za ta pridne. In zato imam jaz pripravljena darilca za vse moje: ta pridne. Spet bo veselje v hiši. In prav je tako. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2007 Avtor Prijavi Deli 5. december 2007 ko da se folk seli okrog po svetu zato, ker nima boljsega dela, kot puristicne domorodce zajebavatin zivljenja prezivljat v tujini iz cistega inata in provokacije :xx!: se mi pa zdi, da so cefurji = cifuti, prvotno bli pravzaprav sploh Zidi, potem morda italijani, skratka, to NI naziv za en konkreten narod, pac pa je slabsalni in zaljivi naziv zdaj uporabljan pac povsod, se pravi za katerikoli narod. ......pa naj še kdo reče, da so vodnarji odprtega duha in brez predsodkov.....astrologija se bo morala mal modernizirat.......... pravzaprav ne vem, ce poznam kaj dost vodnarjev, ki bi pol res bli vodnarji. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 ja....izobrazba in položaj še ne nardijo Človeka...... .......kako je v tem primeri z inteligenco, čustveno inteligenco in socialno inteligenco ne vem....in tud ni pomembno.....nekateri imajo pač kronično pomanjkanje čist običnega človeškega faktorja.......in da ne bo pomote....tole leti na bobnarja in njegovo izjavo............pa naj še kdo reče, da so vodnarji odprtega duha in brez predsodkov.....astrologija se bo morala mal modernizirat.......me zanima, kaj porečejo gospod direktor na tole. Amis. sicer pa se mi zdi, da ljudje, ki gradijo take zidove okoli sebe, se delajo močne in nad ter njihov lasten občutek vrednosti bazira na položaju, uspehu ... v sebi trpijo, čeprav tega ne bodo priznali za nobeno ceno. žalostno prazaprav ... da človek že sam po sebi ni zadosti vreden ... da je položaj tisti, ki ga opredeljuje, identificira, mu daje pravo vrednost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Jutrček Apciiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaa Bemu. Večmesečn presing se mora nekje izrazit, ne. Smrk smrk.....kh kh kh .....apciiihaaaaaaaa........No, bom pa delal v bl prijetnem okolju.....doma. Zanimiv tole gor.......deja vu.....Ti ti ti mali zakompleksani nevzgojeni neotesani fašistek...... Najprej na koruzo v kot klečat, pol pa 1 leto dobra dela čefurjem delat, pa strojanovim parcelo odstopit pa bajto gor zgradit! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2007 Avtor Prijavi Deli 5. december 2007 stalno ponavljajo, da jim za astrologijo nič mar, v drugem stavku pa že tulijo...jaz tipičen Vodnar (ampak taki niso sam vodnarji) Bobnar zna bit cist OK, a se je pac odlocil, da bo mel zhaljivi nacin - sej ga ma ze skoz. Pac je tak in se tko kazhe. Misli da to pomeni da si vse upa in da ne fejka, kao.... Kao: on je sam iskren pa vse v faco zmece.OK, jaz navadno to jemljem podobno kot ce bi v moji prisotnosti kdo rigal in prdel al kaj jaz vem kaj, pa bi mi morda pac bilo nelagodno in nerodno zanj, ampak pac - tak je in bi to nekako ignorirala. No zdaj, na tej tocki, pa mi je to presedlo.Na 'cefurje' in podobne zadeve sem vedno bla in vedno bom obcutljiva. zase in za druge.Kot je rekla Tinka - enga k tu zivi pol stotletja, k je kej tud naredil za to drzavo etc., posiljat IZ te drzave!kot tu, tudi drugje nicesar nimam - saj skratka doma tako ali tako nimam, najbrz pac najmanj v bosni. nenazadnje me pa tud moti, da obiskujes crnogorski lokal in mas tok face, da tam srdito govoris prav crnogorcem, naj se spokajo 'dam'.To je ne sam neotesano, pac pa je tudi butasto. me zanima, kaj porečejo gospod direktor na tole.ah, najbrz pac kaj ze. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 OK, jaz navadno to jemljem podobno kot ce bi v moji prisotnosti kdo rigal in prdel al kaj jaz vem kaj, pa bi mi morda pac bilo nelagodno in nerodno zanj, ampak pac - tak je in bi to nekako ignorirala.haha, dobra prispodoba Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Jutrček Apciiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaa Bemu. Večmesečn presing se mora nekje izrazit, ne. Smrk smrk.....kh kh kh .....apciiihaaaaaaaa........No, bom pa delal v bl prijetnem okolju.....doma. o Mick, sva očitno na istem....jaz sem tudi čist v :switz: in prav uživam doma ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts