Mick 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 nenazadnje me pa tud moti, da obiskujes crnogorski lokal in mas tok face, da tam srdito govoris prav crnogorcem, naj se spokajo 'dam'.Hehe, virtualno že, v lajf pa to neb dolg trajal, če se prav spomnm črnogorcev o Mick, sva očitno na istem....jaz sem tudi čist v :switz: in prav uživam doma Ma jst bi užival, če se neb tolk slab počutu, pa če neb rabu delat. Mogoč pa bo jutr že boljš, k to že par dni traja, sam dans pa nisn več zmogu. Pozdrav se Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Na 'cefurje' in podobne zadeve sem vedno bla in vedno bom obcutljiva. zase in za druge. nenazadnje me pa tud moti, da obiskujes crnogorski lokal in mas tok face, da tam srdito govoris prav crnogorcem, naj se spokajo 'dam'.To je ne sam neotesano, pac pa je tudi butasto. Jaz nisem občutjiva. Ne na te in ne na one. Jih toleriram, dokler ne posegajo strogo v moj prostor . In dokler smo na enaki valovni in ko vse klapa.Me je pa zmotilo oni dan, ko mi kolega reče: ej je v meni še tolk balkanske krvi, da te bom odpikal, da še sama ne boš vedla kdaj ker sem izrazla svoje mnenje in stališče, se gre on izgovarjat na svoje korenine, ki jih jaz ne aznikam ampak...ma dej, samo takrat neki priznavat in pokazat, ko ti paše ali pa je v kontekstu z reakcijo. Bedast. Ja ja, ta da hodiš provocirat tja , kjer te ne srbi, to je bedast na kvadrat. Ma jst bi užival, če se neb tolk slab počutu, pa če neb rabu delat. Mogoč pa bo jutr že boljš, k to že par dni traja, sam dans pa nisn več zmogu. Pozdrav se no jaz sem včeri dobila antibiotik in se takoj pozna učinek. saj jaz tudi ne uživam, samo je boljš doma biti kot v službi še ostale okužit..... POZDRAV se tudi ti ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 samo je boljš doma biti kot v službi še ostale okužit.....POZDRAV se tudi ti Itak. Thx. Lubčka pa ti ne dam, k lohk še mojo bolezn fašeš K smo že pri čefurjih sn se na Magnifica spomnu.....kdo je čefur pa to.....a je kdo dobu njegov cd? Kak je? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Itak. Thx. Lubčka pa ti ne dam, k lohk še mojo bolezn fašeš K smo že pri čefurjih sn se na Magnifica spomnu.....kdo je čefur pa to.....a je kdo dobu njegov cd? Kak je? oki pol ti jih pa jaz pošiljam x:Xx saj virtualno se ne da okužit Magnifico? Njegov ta nov CD je da dol padeš....magnifikovski... ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Jih je bil mickeni vesel A s si se zagrebla, pa ga dobila ......Dobr torej......Pismo, če je tolk hiter pošel........Nč, pa si ga bomo spekl, ko pridš kaj v mb ga mej s seboj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2007 Avtor Prijavi Deli 5. december 2007 Hehe, virtualno že, v lajf pa to neb dolg trajal, če se prav spomnm črnogorcev sej sme pomislila, da kok prikladno, k je vse zaobjeto. Jaz nisem občutjiva. Ne na te in ne na one. Jih toleriram, dokler ne posegajo strogo v moj prostor . In dokler smo na enaki valovni in ko vse klapa.jaz tud vsacga, mi je pestro, ce je pestro. si pa itak 'izbiram' svojo 'druzbo' bolj glede na srce pa na duha, kot pa na izvor. ~ Hecno k je mensezdi magnificov cd izsel ravno na njegov rojstni dan. ja, strelec z luno v ribah raztura, to je nad dbest kombinacija (poleg magnifica se steven spielberg, monika seles, alberto tomba, gianni versace in se kup njih, pa se jih zdajle ne spomnim) Ma magnifico je razred zase! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 jaz bi tud Magnificov CD sem poazbla se it grebst v trgovino, a ga niso v bistvu samo naročniki Dela dobil? uspela shecat kopirca, da mi je dvostransko skopiral.. z velik moje pomoči sicer cela znanost, 5 papirjv sem podolgem in počez poprintala, preden sem pogruntala kako je treba papirje obrnit, da bo še na drugi strani prav obrnjena kopija.. pol stvari že naredila, dans bo pa hitro minil delovni dan no, vsaj tale del, pol mam pa itak direkt varstvo naprej do večera, pol pa jogo... ta teden kar ubijalski.. ajd, šibam, da se ne nalezem kej.. Micki, fajn te videt pa pozdrav se pa ostali tud WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 si pa itak 'izbiram' svojo 'druzbo' bolj glede na srce pa na duha, kot pa na izvor.Ma magnifico je razred zase! Jaz tud. Sn kr velik pravih gnuskov spoznal med čefurji (to men zdej zezancija izraz, ne žaljiv) kot med slovenceljni (za ta izraz velja enako ). Ja, strelc, ne Sam kjerkol sn vprašal so rekl, da so takoj zmanjkal cd-ji, pa tud enga novga štikla še nisn na radiu slišal. No, ga tud mal poslušam, pa vseen.... ja ga niso v bistvu samo naročniki Dela dobil? Micki, fajn te videt pa pozdrav se Kolk jz vem je bil priložen Delu v prodaji, ne sam naročnikom K pol ne vem kaj so mi to trafikantje itd. odgovarjal, če ni tko. Thx Bo treba na kak kofi po dolgem cajtu skočt. Matr me kuha :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Jih je bil mickeni vesel A s si se zagrebla, pa ga dobila ......Dobr torej......Pismo, če je tolk hiter pošel........Nč, pa si ga bomo spekl, ko pridš kaj v mb ga mej s seboj moja hči je grebator ne jz. .... ju3 sem v MB...pa naslednji teden...a ti bi že kr prepečenga , al kaj? Jaz tud. Sn kr velik pravih gnuskov spoznal med čefurji (to men zdej zezancija izraz, ne žaljiv) kot med slovenceljni (za ta izraz velja enako ). Ja, strelc, ne Sam kjerkol sn vprašal so rekl, da so takoj zmanjkal cd-ji, pa tud enga novga štikla še nisn na radiu slišal. No, ga tud mal poslušam, pa vseen....Kolk jz vem je bil priložen Delu v prodaji, ne sam naročnikom K pol ne vem kaj so mi to trafikantje itd. odgovarjal, če ni tko. Thx Bo treba na kak kofi po dolgem cajtu skočt. Matr me kuha :xx!: kofi z viskijem, it is your turn ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2007 Avtor Prijavi Deli 5. december 2007 seveda Mick - folk pac. taki in drugacni.no tega nikol nism mogla razumet, kako lohk DEJANSKO kdo tko razmislja in na podlagi TEGA presoja oz. si ustvarja mnenja o samem cloveku. Jaz tud se nc slisala novega od magnifica, je pa frenda nabavla Delo, tko da ziher pridem do tega, najbrz kmal.sej je dobr skor zihr, k ma magnifico ta zhmoht, predvsem pa seveda shazi. a ti si tud bolan, mick....drz se pa pocajtaj se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Audente, ja, lohk tud original, pa ti ga spečem pol Heh, če mi je cd ljub si še ovitke skopiram Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Audente, ja, lohk tud original, pa ti ga spečem pol Heh, če mi je cd ljub si še ovitke skopiram xsmx xsmx se slišmo...grem še mal počivat... ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 kofi z viskijem, it is your turn Dober no. Če prideš tu kam čist men bliz.......velja. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Dober no. Če prideš tu kam čist men bliz.......velja. PRIDEM, naslednji torek in četrtek deal. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 a ti si tud bolan, mick....drz se pa pocajtaj se! Ja Sicer bom to (razn neizogibnega slabga počutja) poskusu seb v prid obrnit......Imam en kup dela pa velik za prebrat, privat in službenga, pa neke nove cilje in želje si bom postavu, pa bom zdej mel končn mal časa za to postorit in mal premislit vse skup. Je pa res, da mi je trenutn še cajtnge težk brat......No, bom že. V glavnem treba probat iz slabga si v končnem dobro nardit. PRIDEM, naslednji torek in četrtek deal.Ok. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 vidim, da se bo nekje treba zagrebst za ta cd..... pocajtita se audente in mick....pa vsi ki vas hecajo virusi in drugi mikrobi......! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 meni pa ni najbolj vsec tale njegov CD...mi je totalno izpet in vsi komadi so isti.kot, da je odkril turbofolk nanovo, pa malo nadgradil in...juhej!ni mi nic posebnega, pac. je imel ze 300x boljse komade...in ga imam drugace zelo v cislih...kot cefurja in pedra in vse predvsem pa kot strelca z ribo, kamor tudi jaz spadam, sicer malo v drugi variaciji, pa nic ne de,ce mi kdo pase, se hitro poistovetim, tako kot trenutno razmisljam, da bi se svoji luni vodnarskiodpovedala zacasno bodite zdravi! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 jao tinka....sem se nasmejala zadnjemu delu.... .....cd-ja pa ne morem komentirat, ker ga nisem še slišala...mi je pa drgač magnifico všeč...glasbeno dodelana muzika z odlično ritem sekcijo in dobrimi zajebantskimi besedili....pa na koncertih nardi fajn filing in žur...... kar se pa lune tiče...js moje tud ne omenjam prav pogosto in jo držim bolj v ilegali..... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2007 Avtor Prijavi Deli 5. december 2007 Ja Sicer bom to (razn neizogibnega slabga počutja) poskusu seb v prid obrnit......no upam da ti rata! (men v bistvu ni, k si ves bogi, se ti se cajtat ne da ) ...in ga imam drugace zelo v cislih...kot cefurja in pedra in vse ja sej. (ja mas pac mars v ribah: miles davis... - dober drive za muzko ) jaja, me res zanima če bi ble ve, "svete krave" tak samozavestne v črni gori in tam tako srdito zastopali slovenijo in vse njene lastnosti vključno z mentaliteto folka. tega ne vem (za CG in kako bi bilo, ce bi..), sem se pa srdito kregala ( ) s hrvati okol vojn pa tega (kar je se bl bedast k s crgnogorci se kregat, ker majo slednji, po mojih osebnih izkusnjah pac, mal vec smisla za humor na svoj racun kot pa hrvati), in to tok, da so se ze razni sosedje vmesaval... hocm rect, je bla kr sdita debata.pa sm si cist upala, k si vedno upam gobcat, ce ze za bedarije, k se me ne ticejo, tolk bl pac za stvari, ki so pain in the ass meni in vsemu svetu!in zakaj se pa glih s tabo ne smelo polemizirat?aha, polemiziranje je blo to.Ja, polemizira se lohk z mano, kot vidis, nenazadnje je dokaz to, da smo se.in tud ti si she tle. en klik me loci?ja, vem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Ja There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 živijo crnogorci jaja, me res zanima če bi ble ve, "svete krave" tak samozavestne v črni gori in tam tako srdito zastopali slovenijo in vse njene lastnosti vključno z mentaliteto folka. ja halo?absolutno!!!kaj ti ni jasno? jaz vedno srdito zastopam, kar mislim, da je prav...sam ne dajem drugih v nic zaradi tega. ker ne mislim tko, pac...in mi niti na kraj pameti ne pade, da bi komu srala po glaviiz geografsko kulturnih razlogov... se ne rabijo skrivat za poreklom, ljudje, kar se mene tice...to je nepomembno. haha, no, za to pa bi se peljal dol pa da vidim predstavo jaz grem v soboto v beograd. bom tam en teden. pridi gledat. vljudno vabljen! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 uf...a bo kmal sco luna...al je že...?...se prime tud vodnarjev očitno....kdo se je pa kdaj s kom kregal, zakaj, kako in kako je izražal svoje mnenje je pa čist irelevantno..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2007 Avtor Prijavi Deli 5. december 2007 kaj ti ni jasno? jaz vedno srdito zastopam, kar mislim, da je prav...sam ne dajem drugih v nic ... no moja mat se gotovo NI srdito kregala. ampak ko je rekla babica, zgrozheno, k je fotr rekel, da je zejen, zakaj mat isti hip ne skoc pokonc pa mu ne nosi za pit, je mama mrtvo hladno samo rekla, da je dost star, da si gre lohk sam iskat za pit. in se par podobnih stvari, nc pravzaprav tacga. a so bli vsi cist shokirani.....vedno je bla ponosna pa taka pa si je sve upala, tako da je dedek (popoln patriarh), rekel: Slovenke! KER se JE zase postavla - a seveda damsko, tko kot je stil moje mat - brez srditosti pa tega. desetletja, tud ko smo bli ze loceni pa vse, so mel o moji mat na cg strani nad super mnenje. Pametna, postena in srcna slovenka. tko da, un k mara srce, mara srce. Po mojem bi me po rokah nosil v CG - tko kot tud so me (pac tedaj k sem bla tam, 9 sosedovih otrok). Tko kot so me/nas tud v BG - Tinka, lepo se mej, dober zhur zelim! (pa kaksen kozarc se zame ob tla vrzh ) ....kdo se je pa kdaj s kom kregal, zakaj, kako in kako je izražal svoje mnenje je pa čist irelevantno..... jaz sem recimo celo rekla v enem teh *pogovorov* (hrvatom!! ), da nam hrvati unga 1 centimetra morja ne privoscijo, da ce bi slo pa za srbe, da bi pa rekl: ma nate slovenci, 5 centimetrov morja! (5 karti pa to!) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 jaz sem recimo celo rekla v enem teh *pogovorov* (hrvatom!! ), da nam hrvati unga 1 centimetra morja ne privoscijo, da ce bi slo pa za srbe, da bi pa rekl: ma nate slovenci, 5 centimetrov morja! (5 karti pa to!) x:Dx ja saj to je kar res ... prej bi dali vec kot manj, samo, da ne izpadejo skrti in malomisleci Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 nov plašč imam za 30€ no, v bistvu je star, nekih 30 let al kaj, našla v kleti.. dala zožat, skrajšat, podaljšat rokave.. ful fajn zgleda.. pa tak je, ne čist eleganten, da ga lahk brez problema na kavbojke in vse nosim..AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa to ni fer A zdej bojo pa vsi drugi prej nove/stara plašče dobli kot jaz mal se hecam Lepo, Aliana, da ti paše novi/stari plašček. Od MAJHNEGA sem cutla razlikovanje zarad -ic. Vse zivo morala prenasat.se mi pa ne zdi nc narobe, ce se zavedas korenin. Kot Slovenka na -ič sm mogla tut skos "dokazovat"/prepričevat folk, da SEM Slovenka, da nisem z juga ipd. ..Pol sm pa nehala; zato, k jst vem, kdo sm, drugim mi pa tega ni treba razlagat, še manj dokazovat, opravičevat... uf...a bo kmal sco luna...al je že...?...se prime tud vodnarjev očitno....kdo se je pa kdaj s kom kregal, zakaj, kako in kako je izražal svoje mnenje je pa čist irelevantno.....A to je to pr nas v službi se kregajo zdej že tisti, k so običajno skos tiho. Še mal, pa se bomo začel pretepat **********Jutr grem pa smučat, smučat, smučat, smučat Sam...je bl mal snega tak da bom najverjetenej bolj zvončke nabirala mah, nas gre cel bataljon, 3 ful polno apartmaji...biće žur aja, na obletnico pa ne grem. Sm že zdej crka (EMŠO NEEeeeeeeee ) sam res, ful sm nenaspana, pa že triljon opravkov mam za narest dans, pa Pesjanko pelat v varstvo, pa hrana, pa pakunga, no vsaj čili kon karne mam skuhan Ja....pa zadnje cajte sm neobičajno dobre volje, pa same pizdarije se godijo okol mene, k tastara Cookie (=zlovoljen depresivc) bi vse pobila okol sebe že davno, tamlada se pa sam reži, tak da ...za to so zihr zaslužne alge (k jih glodam že par tednov zdej ). ja, gužvo mam tuky v službi, ampka sej bo You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts