Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Pika, Orlando? RES? x:)x Men pa ne potegne.... :vio: Mi bl Depp....pa ne vizualno...

MARSA x!x x!x x!x x!x Nisem prej opazila fotke. Kok dobra! Pa Tim!! Super! Sam ti mas pa noge...aaa :2src: Zakon.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

... med drugim Timovo valeto!!! x^x

pa smo ga spravli (odlicnega x^x ) 'cez'. xokx

je bil totalen jack, nekaksen moderator in je bil tok suveren! x^x

in ful dober glas je imel, nc treme pa to, duhovit pa vse, sproscen, gestikuliral.

sem (bla) zlo ponosna. x8Dx

ena fotkica naju (zgledam cist mini, mamy x;)x x:px )

post-1-1180881732_thumb.jpg

Čestitam Timu za odličen uspeh in staršema, da imata tako pridnega sina...Marsa,ob sinu si res taka "mikro mami" :palec:

Aja, Mich, hvala. Ja, ful uživam, ko obujam spomine.. :) mi je blo vsakič, ko sem komu kaj razlagala škoda, da nimam več tle gor fotk in teksta.. pa obljubljala si eno leto, da bom..

zdaj so pa izpiti pa je čas za to x:o)x

mela eno fajn debato s frendico zdele.. sem rabla, da me mal na zemljo postavi pa da me spomni kako si jaz zamišljam partnerstvo.. očitno svobodna veza s smislu, da imava lahko vsak svoj lajf pa zraven uživava skupaj pa da se ne lastiva in ne pričakujeva en od druzga enih stvari.. ni naravna drža.. me zapelje vsake tolk v bedne fore, ko bi bla tečna, ker se ne posveti meni, ampak se vrže pred TV... sam ja, pol pa z druge strani.. če bi meni tist trenutek pasalo se relaksirat pred tv, mi ne bi blo nič jasno, če bi bil tip pol slabe volje... mah, saj se učimo.. pa mal bomo debatiral danes ponoč :)

grem pod tuš pa še zapiske v red spravt...

lahko noč x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sstane+ Marsa

hvala obema x!x

je namreč mojega, danes blazno bolel zob,

in ne bodi len, se jaz spomnem....

...

sedaj je že mnogo bolje,

...

dbest da je pomagalo! xokx

res, sol je za vse.... xyesx jaz vse z njo cajtam: udarce, zvine, revme, akne, sinuse..... mam za v limonado, elektroliti pa to, k/ce telovadim.... ni da ni, v glavnem. :palec:

prov luštna sta, pa všeč mi je ta tvoj ponosni izraz na obrazu!!! x:)x :palec:

ja, pa mal bebav, sama lica so me. x:o)x :o|o:

ampak OK, takle mamo. xDDx

ja, tim je ze cist ultra... ne morem vec blefirat kej dost okol let, k zgleda ful starejsi, kar me avtomaticno postara, sam po 2. strani se mi pa fajn zdi, ce naju kdo 2x pogleda. xDDx x;)x

a tko, pirate si gledala, a so kul? eni pravjo, da je 3. del najboljsi - jaz nisem gledala nobenga (me ne pritegne tok ta scena).

Ta vikend je bil totalno čuden.

men tud.

Nisem prej opazila fotke. Kok dobra! Pa Tim!! Super! Sam ti mas pa noge...aaa

no ja, noge so pa res se kar, da noumo lazno skromni, ceprav - mal krive pa na X. xDDx

sam ne moti velikega duha. x:px

E, sedaj bi bil pa že čas, da se vsem predstaviš na tv, naslednji ponedeljek :palec:

hehe, ne morem. x:o)x (mam vedno kej prikladnega, izgovorcek)... ce bo vse po srec, bom na morji. xokx

drugic stane. x;)x xDDx

Čestitam Timu za odličen uspeh in staršema, da imata tako pridnega sina...Marsa,ob sinu si res taka "mikro mami" :palec:

Thanx!! x^x res je priden ko shus. sam mu vecX recem, da sem zlo ponosna, k je tok super v soli in vse, da ce sem pa cist iskrena, mi je pa se bolj vsec pri njem to, da mu lohk zaupam - to mi je najpomembnejse. pa da je dobr clowk. ful se zavzame za sosolce pa za vse, zlo je moder (sem rekla uciteljicam, k so ga hvalile nekatere, da to ma vse po mitji, k srec, da se dobr da tle okol pridnosti pa tega ni po men x;)x xDDx).

Ja a ne, kok mikro? pa sem pravzaprav vecja kot manjsa, tle zgledam pa miniaturna. xDDx

~

Tim je sel ze spat, jaz pa moram sam dokoncat napoved, ne smem kakih divjih stavkov pa prevec zavzeto not past, se tok slis....

aliana, ste nasli kljuce? :irs:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, čestitke Timu, si čisto upravičeno ponosna nanj :palec:

hehe, ne morem. x:o)x (mam vedno kej prikladnega, izgovorcek)... ce bo vse po srec, bom na morji. xokx

drugic stane. x;)x xDDx

x8Dx a res, kul x;)x

... med drugim Timovo valeto!!! x^x

pa smo ga spravli (odlicnega x^x ) 'cez'. xokx

je bil totalen jack, nekaksen moderator in je bil tok suveren! x^x

in ful dober glas je imel, nc treme pa to, duhovit pa vse, sproscen, gestikuliral.

sem (bla) zlo ponosna. x8Dx

ena fotkica naju (zgledam cist mini, mamy x;)x x:px )

post-1-1180881732_thumb.jpg

Čestitke za odličnjaka :palec:

sam, kok pa mami Marsa dobr zgleda x:px x:px pa noge :O: so (sej ne morem verjet, pa pr NJENIH letih) ful sexy!!!

Diana, če ne bo ta stanvanje, bo pa ker drug, boljši! x:)x

Ja, men se spet neverjtne stvari dogajajo x:Ix včer na večernem bicekleranju najdla polomljeno starinsko zlato broško z snežno belim kamnom (zgleda kt zglajen prodnik, pojma nimam kaj je :ermm: mam pa filing, da je bolj lunin, kt sončev) provzaprov, kaj se pa je v sob oz včer dogajal tazga na nebu, so ble kake enkratno neponovljive konstelacije :inocent: kak žark mrbit :inocent:

zgleda pomenljiv sign :ochko:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Vsako mišičko čutim dons x:px Že zjutraj, ko sem se probala iz pojstle pobrat se mi je zdel, da je neki čudno :inocent: x:Dx

Včeraj smo plezali cel dan xcivx Kwa sem švicala :switz: (k švicar) xrolleyesx Ma, je blo dobr, da ni za popvedat x^x

Popoldne smo pa še skočil pogledat na Lijak, če se da letet, ker je povsod pihalo kot pri norcih - no, ko smo prišli tja nas je pričakal tak vetrček, da bi ga kušnil x:Xx , tako smo za konec dneva še leteli po toplem primorskem vetrčku. aaaahhhhhhhh xinnox

xsingx ....... just a perfect day

Support bacteria, they're the only culture some people have!

pa čist odrasel in veeelik :fiju: :palec:

a ne? blazota!!

Thanx k si uletela za tko pomembno stvar! x;)x :kiss:

kok je fajn vidit tako fotko ...

... Lunin koledarcek...

mamy x;)x x:Xx

sej to bo ck minil, bos vidla. x8Dx

Ja, LK je izhajal 13 let (x;)x), od 92'. Sam - LN je itak skupek luninih koledarckov: kar je bilo v kateremkoli od LKjev (kjer sva bla pac omejena s placem), je zdaj na luninem netu - v bistvu je lunin net lunin koledarcek na netu z ddodatnimi podportali, kar se pa tice koledarskega dela, misli in zdravja, je pa to to.

ja, jaz ga tud pogresam. :V:

sam fizicno ne znese izvest se tega, ne sam cashovno, plus, je tak projekt, skor mal *umetniski*, ga nocva shtepat tko k te ostale solate, pol pa pac ne prnese dost = se pod razno ne splaca - kot tole, se eno pac garanje, se ful vec fizicnega pa se ful casha.

skratka, no go. :C:

jaz mam danes ob 15.30 za stanovanje, upam da bo, . x!x

drzim pesti! xcrossfingx

najdla polomljeno starinsko zlato broško z snežno belim kamnom (zgleda kt zglajen prodnik, pojma nimam kaj je :ermm: mam pa filing, da je bolj lunin, kt sončev) provzaprov

Hudo, res dober sajn... lohk bi bil tud mlecni kremen.... ampak zlo fajn...

ma kar kaj je na nebu, lohk najdes kar cs.... xyesx

tako smo za konec dneva še leteli po toplem primorskem vetrčku.

Hudo! xsuperx

Marsa in Tim :palec: :2src:

še veliko življenskih uspehov obema!

Hvala! x:Xx

Bomo uposteval! x;)x xcivx

~

ma nc, ta teden mam cist divjo sceno... pa se na morej grem kmal, to pa, saj veste, je zame kot bi sla za 2 mesca na kitajsk x:o)x

hec. vcas sploh nisem bla taka. sem se odlocla dons... pa sem sla jutr v berlin.

al pa ob 17h v mestu, da nc, dolgcajt, in da grem kar v pulo mal stopat. x:px

zdej pa cel stres za 100 km. x:o)x x:Dx

bedast.

in kaj da se vse rab! x:Dx x;)x

lep teden vsem! :flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... med drugim Timovo valeto!!! icon_smile_approve.gif

pa smo ga spravli (odlicnega icon_smile_approve.gif ) 'cez'. OK-thumb.gif

je bil totalen jack, nekaksen moderator in je bil tok suveren! icon_smile_approve.gif

sem (bla) zlo ponosna. icon_smile_cool.gif

ena fotkica naju (zgledam cist mini, mamy icon_smile_wink.gif icon_smile_tongue.gif )

So mejniki v življenju in tale je eden od ta večjih. Čestitke Timu in ponosni mami Marsi :2src: :palec: :flower:

Vsem drugim, pa lep mavrični pozdarav xrainbowx

M xyiyax

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Guest mačona

IZPIT SEM NAREDILA! YES YES YES! :onfire: Pisni del je opravljen, jutri imam ustni zagovor. Prva sem na vrsti, OMG, ne vem, kako to, da je profesor dal mene na prvo mesto, saj nisem niti prva po abecedi, niti nisem oddala testa prva ali zadnja ..... UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

UUUUUUU, ko bi mi vsaj ratalo nardit še ustnega! :2src: Da se bom z veseljem učila še za ostale izpite!

IZPIT SEM NAREDILA! YES YES YES! :onfire: Pisni del je opravljen, jutri imam ustni zagovor. Prva sem na vrsti, OMG, ne vem, kako to, da je profesor dal mene na prvo mesto, saj nisem niti prva po abecedi, niti nisem oddala testa prva ali zadnja ..... UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

UUUUUUU, ko bi mi vsaj ratalo nardit še ustnega! :2src: Da se bom z veseljem učila še za ostale izpite!

:onfire: pa še ena čarobna palčka xwizardx za naprej ...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Guest mačona

Hvala punce, res rabim čarobno palčko! Pa veliko vztrajnosti, potrpljenja, koncentracije .... xDDx

že dolgo dolgo nisem imela občutka uspešnosti. Sem že mislila, da sem za na smeti.

Marsa, dobr ste tega pamža gor spravli :palec: kok je fajn vidit tako fotko :2src: ponosna mami x^x :palec: ganjena x;)x

A lunin kolendarček je bil taka oprijemljiva zadevca, al virualna... padam na take finte... bi ga mela xyesx

Bodite milostni v tem strahotnem času (obupno se prebere tole, sam resno mislim) xrolleyesx ... dogaja se svašta :sori:

evo...enako...in se strinjam.....da ne bom dolgovezila..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Marsa & Tim xokx

Mačona xcrossfingx

Aliana xwizardx za ključe (kaj pa dvojnike naredit?Jaz sem ponavadi imel kar na avtu nekje skrit rezervni ključ x:Ix pritrjen pod blatnikom ali pa v luči skrit x;)x križni izvijač imam itak vedno v žepu :inocent: ) potem pa en komplet ključev pri sebi, enega pa pri xsrcx

Drugače pa: ................

:xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

Sploh nisem mogel zaspat xrolleyesx in ko sem, končno enkrat zjutraj, zaspal, me je ob 8:30 zbudil opomnik na telefonu :o|o: se niti ne spomnem kdaj sem mu to "naročil", še manj pa da sem nastavil take "alien" zvoke :eek: kot bi mi vesoljska ladja na vrtu pristajala xrolleyesx na TV pa oddaja o vesoljcih v New Mexicu :o|o:

Itak imam neko obdobje, ko mi gre na živce vse kar leti xnckrivx prvo naši kosi zjutraj, ki jih ponavadi :inlove: so že celo življenje pri nas in so nadživeli vse mačke in psa, ampak danes zjutraj bi jih pa kar izselil xredx komaj sem zadremal onadva pa v neko hudo (in zelo glasno) debato xrolleyesx

Že vidim da bo dan obupen :xx!: bo pa večer lepši, ko pride xsrcx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest mačona

ej, Onix, če najdeš un opis mušnice, daj objavi plis. x:Dx pa kšn recept, kako pognati avto kot raketo ali kaj. Ej, kaj če bi kar temo odprl za tiste vragolije z une knjige? x:Dx

pa ne pozabi na lepotca z lepimi frizurami dat v dobre tipe. x:Dx

kok sem se pa včer narežala, pa že dolgo ne. :palec:

pa xsrcx ,da se ne muli več, če se mogoče je.

Čakam da me xsrcx pokliče x;)x

Bi moral kar novo temo odpret :huh: z originalnimi starimi recepti za čarovniške maže xwizardx ampak, ker zadeve res delujejo in so sestavine zelo dostopne, hkrati pa polne raznih alkaloidov, ki so lahko precej psihoaktivni tudi, če se absorbirajo skozi kožo, pa forum bere tudi mladina x;)x bi moral kakšen del recepta slučajno "pozabiti" pri pisanju, da ne bi imel koga na vesti

Grem pa v "Dobre tipe" nalepit dobro razvite (v vseh pogledih) fante, da si boš lahko spočila okice :P

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest mačona

Ja, OK, maš prav, niso tile recepti glih za javnost ...

Ampak tisti seksi opis mušnice pa le napiši, ker ni nič škodljiv. :2src: x:Dx

Veš de, komaj čakam, da si okice spočijem, kako le ne, na takih dveh ljepotanih kot sta onadva brata. x:Dx x:o)x

:o|o: mačka in Onix, a lahk prosim ne o zadevah, ki so zaklenjene, ker sam sline cedita x;)x x:o)x

Jp, našli ključe.. no, ne še čist fizično, sam vemo kje so x:Dx je lubi ob 4h ponoč prišel domov pa je blo to prvo vprašanje.. jih niti slučajno ne bi mogla najdt, tak odštekan mest si lahko samo on spomni x:o)x v glavnem, sam da so..

Ja, Onix, mam komplet rezervo doma pri starših, sam.. a veš pol vsakič ko se pelješ kam razmišljaš kdobo prišel pa ključ not vtaknil in se odpeljal xnckrivx

Dan je fajn xDDx en izpit sem že imela, zdaj moram začet za jutrišnjega ponavljat...

pa spet smo se nekaj naučili o partnerstvu xyesx x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen..... x:)x x:)x x:)x

chist zdrou.... x:o)x

sm se konchn spet naspanchku.... :vio:

sicer biu zvecher na metelki....biu tak krasn jazznedeljski vecher... :vio:

no....sej dons bo pa pondeljkoujazz vecher.... x:Dx x:Dx x:Dx

jutr pa spet mal K4....pa bo zhe skor teden ukrej... x:o)x :vio: :vio:

zlomk....tralala

777 unih na oba noska... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...