Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

Tinka, :D

Aloha Samson, se dolg nisi focknil v dnevnik (al pa jaz nisem opazlA)! :palec:

~

Taka megla je vsenaokrog, kot da nikjer ne bi obstajala ziva dusa.

Uh kaksne odstekane sanje sem mela dons!

V bistvu sem 'letela', sam ni blo letenje, pac pa me je kar ena sila dvignila, brez moje volje... prav telesno sem cutla to silo... sem bla kot lahek predmet, ki ga dvigne in nosi kak tajfun.... cist odstekano...

Mick, moj aftek je tud 93', pravzaprav bo cez 1 teden 5 let, odkar ga mam ze jaz - v glavnem, kljub temu da sem ze skor 10 let starga kupila, ze men tok cajta tok dobr dela! xokx (tok tok tok xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

O hej, kok lepo od tebe! xsrcx Tud jaz teb! xrainbowx

sej je ZE lep(si) dan. x8Dx

Po dolgem cajtu mam spet mal energije in sem ok, ze ful stvari uredila in tko! x^x

sm se namrec ze ustrasla, da sploh nom nikol vec mela energije x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Jeti
O hej, kok lepo od tebe! xsrcx Tud jaz teb! xrainbowx

sej je ZE lep(si) dan. x8Dx

Po dolgem cajtu mam spet mal energije in sem ok, ze ful stvari uredila in tko! x^x

sm se namrec ze ustrasla, da sploh nom nikol vec mela energije x:o)x

:palec:

jaz pa vstala polna energije x:px ... pa mi ni za v akcijo x:o)x ... ne bo nič ušlo x;)x ... mogoče mi pa luna nagaja x;)x

ne nc nou uslo. x:o)x

No men dons Luna NE nagaja. xokx

sele zdej porajtala tvoj podpis! :D

Picasso

apikompleks ruls! :palec:

med pa propolis pa limone je optimala! xokx

ce bos pa mel prilko, pa si ubodi apikomplex! super zadeva! xyesx :palec:

Za cevlje pa zobe pravjo, da ni skoda dnarja.

kako, zakaj, da zginla, kas delala ?? :inocent:

...

A kupim škornje? x:px x:Dx

No, še to. Tle itak več al manj ljudi ve, da mam probleme z zdravjem. danes sem dobila še ene imunološke teste. MARSA, REVMA FAKTOR MI JE IZGINIL!!!!!!!!!!!!!!!! medicinsko nemogoče.

...

a ne? xDDx

sej res! ti si ga mensezdi tud mal fural vmes, sploh ti je med zelo koristil, kot se spomnim! xokx

Potem imaš še srečo, da si samo prehlajen! x;)x x:Xx

x:Dx

(*zdle sem sele opazla tole)

Picasso

:vragec:

morgen.... :xx!:

kakshen teden...pa shele zacheu se je december.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

tole bo velkajeba... :o|o: :o|o: :o|o:

shestga smo...jst pa zhe glede na ure devet delovnih dni.... x:Dx x:Dx x:Dx

pr 12 urnemn delovniku... xrolleyesx

pa she kashlam spet....pa neki sumljiv shvicam zdele kle za kompom... :inocent:

sam de se me spet ne lot kak prehlad... xcivx

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na oba noska... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:inocent: x:o)x

Drdan. Spal končn k ubit. :palec: Šou položnice plačat, apikomplex pa pozabu :xx!: Mah, bom pa jutr, mam še neki coldrexa pa vse že omenjeno......

Ma ja, jz nekak nisn obremenjen z avtki. Če bi mal nazaj pogledal po lnf že ziher ene 3 leta kupujem novga, pol pa si vedno premislim. Ugotovim v bistvu, da novga ne rabim, dokler mi ta tk ok služ (tok tok tok x:o)x ) :palec: Pa ne daj bože, da bi se morau čemu zarad avtka odpovedat......Se pa dostx drugi čudijo kak to, da si ne nabavm boljšga avtka.........njihov blem.......spljoh k imajo sami dobre avtke na kredo al lising, pol pa cel čas jamrajo kak so brez dnarja.... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pa ene par prigod sem imela danes, pa ne vem če je za povedat, ker me je blo mal sram. Ma ajd ... klinc, sej sem ženska, boste pa rekli: baba za volanom.

Tko grdo so me zaparkirali danes na parkirišču za šolo, da nisem mogla ven. pa zanašalč parkiram vzvratno, da bom ja speljala ..., ma ni šlo. Čist obupana, po moje tud rdeča ko paradajz, preklinjajoča vse p***** in k**** in blabla ... se pojavijo na parkirišču študenti. Valda fantje, strojniki. Zemlja dpri se! In jst valda, ne bodi mona enemu zakličem, da če bi bil tolk kavalir, pa da mi avto spelje ven. x:Ix Ja, kaj pa naj bi?

In je reku, da ni šans ... da mi ga razbije. LOL

Trije so potem tistega Cliota, ki me je lepo zaparkiral dvignili in prestavili. haha ... in to sam zame. Evo. x:Xx

No, kaj čmo, včasih je pa fajn bit ženska. :)

Jutri mi bo sicer mal nerodno pridet v referat, ma ajd. :)

x:Dx :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest Jeti
Trije so potem tistega Cliota, ki me je lepo zaparkiral dvignili in prestavili. haha ... in to sam zame. Evo. x:Xx

No, kaj čmo, včasih je pa fajn bit ženska. :)

Jutri mi bo sicer mal nerodno pridet v referat, ma ajd. :)

:palec: carica :2src: ... na tisto spodaj pa pozabi x:px

Samo, da zlo hudobno navržem - Bobnar je žaljiv vsake toliko. Do vsakega. In ponavadi folk samo zatupi v tisto branje, kateremu pač namenjeno in hvali boga, da njega pustil na miru..kaj..tak je...ko siknil vame sta se Alef in Nosorog oglasila x:Ix (pridna...vesela) mi godilo zelo in bla oring vesela.

Lepo, da vas je zdaj toliko dalo podporo. Paše sigurno. Me pa zanima, če bi skočili vsi zdaj, če bi se komu drugemu očitalo, da je čefur?? Saj se recimo že je, pa marsikdo ni trenil z vekami.

Jaz pa sem svoje poreklo tule gor že milijonkrat izstavila in ne - nimam priimka na ič, imam parusko jime in madžarski deci ali dva krvi v celi poplavi slovenske. In zgledam kot dva milijona Bosank baje:))

No - doslednost je tista pač, ki mi padla u učko..nič drugega. Ak je rat, je rat za sve -nekak v tem stilu.

in moj aftek je letnik 1991 - dobri letnik očitno x:Dx

No..Miklavževanje opravili. Se do solz narežala, ko ta mala umrla skoraj od strahu, ko v kleti pes kost poganjal, ona pa mislila, da parklji ružijo:)))

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

In zgledam kot dva milijona Bosank baje:))

js sem pa na ič...pa mam čisto arijski izgled x:o)x :inocent:

ni važna koža, veroizpoved, korenine, priimek...

važn je kaj je v srcu......

mam dobrega prijatelja, ki je cigan ...in tud vem, da ko bi mela sranje, da sploh nebi pomišljal in mi pomagal....isto bi tud je reagirala za njega

kaj ti pomaga slovensko poreklo in čista kri..če si pa v duši gnoj xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Hehe, nataly, moj pa je bl nov x:px x:Dx

Jst sn že vajen bit brez podpore v takih ipd. primerih, verjetn tud zato k pač tud sam vsekam nazaj. Zaj se mi več nea da tolk, tud k ne morm resn jemat brezveznih in bednih komentov, ne sam "čefurskih", jih ma enih par na zalogi kakršnihkoli češ, jebi ga, majo dost strahov in blemov, očitn.....vseen pa se lohk še zezam mal..... :vragec: x:px x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Še vedno lahko tvoj aftek po šoping pošljem:)))

Saj jaz tudi svoje bitke najraje bijem sama.

Sicer pa če komu ni kaj prav - me komot lahko da na ignor, pa ne bere več mojih tumarij.

Klarus :palec: - a veš, da hotla Hitlerja kar kap, ko videl koliko Poljakov bolj blond od njegovih arijcev..cccc le kaj si je Bog mislil res, da še druge tam blond naredil..njega glih pa črnega in celega bogega:))

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Živijo,

doma...

Nič takega se ni zgodilo ta teden. Vse po urniku.

Včeraj sem šla v center, sem ujela Miklavža. Škoda, da nisem prišla malo kasneje. Potem pa pač stojnice, končno videla, kako lepa je zdaj Wolfova, šla na kuhančka in to je to.

Obupno je, kako dnevi hitro minevajo...

Upam, da ste okej.

Še en delovni dan, pa vikendek...

Adieu

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

---

ej lublančani, lepo vas Zoki lupa s parkirninami, adijooo, 3 ure pa 7,5 EUR, pa to te buje, hahaha

pravilno, pravilno

srb sred lublane vzgaja crnogorce :vio:

no....morsh pa priznat, de plachujejp predvsem oni k se iz maribora sem vozjo v sluzhbo

tko de jst bi tele parkirnine she mal dvignu.... :vio: :vio: :vio:

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

tisti 1% pa jaz

mah...ne bo sam 1%....k chez dan je kr nastlan z onimi rdechimi grbi kle pom centru

she dobr, de vechinoma dopoldan ke do 3eh spim....de mi ni treba tega gledat

zlomk....tralala

Meni včasih pač ne preostane drugega, kot da parkiram v garažni hiši. Če se mi mudi oz. gre vse bolj na knap naprimer. Iskanje placa v centru sredi dneva me spravlja ob živce. Je pa grozno drago ja (bivši ljubljančanki s slovenskimi koreninami x:o)x x:o)x x:o)x ). Ampak že 5 let nazaj so bile drage (Kapitelj 300 SIT ena ura... tam sem jaz pač največkrat parkirala)...

Zvečer pa že najdem kakšen zastonj prostorček, če se malce potrudim.

Poleti pa kolo, imam do centra 3 min x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...