Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ma veš kej, glih vsi ste isti ritolizniki, dok se vam ploska

joj dej mi najd en post kjer mi ploskas! x:o)x x:Dx

saj nisi prvic bil tak zhaljiv, sam ponavad sem to ignorirala: prvic k se mi ni dal, drugic pa k nisi bil TOK sovrazen in tretjic, ker sem TO plat tvojga znacaja namenoma spregledala, ker sem te rajsi vidla tacga (drugacnega, v sebi dobro osebo), kakrsen tud si.

Nataly: ja, ponavad se vsak *krega* s komer se hoce na lastno odgovornost - ponavad se hocem izognit vsesplosnemu obracunavanju (kakrsnega tud ze poznamo) in upam, da se provocirani ne bo pretirano odzival.

Zase pa ze vem, kok prenesem in kaj in do kok bom sla oz. bom ze zrihtala.

In tud men -nous verjela- vcas pase tako siknit nazaj, kot tud dobit mal 'podpore' - kot vsakmu - zakaj pa bi jaz bla manj cloveska?

sicer pa nisem pretirane pobune zasledila (ko si napisala, da te zanima, ce bi prav tako 'vsi' skocili) - dalec od kaksnih "vseh", skratka.

Kaj pozres, cesa pa ne. Tako je s tem. xyesx

(sicer pa je tko: ce koga moti kaj, prijavi - MENI. verjetn pa nom sla jaz sama seb prijavljat... x:o)x no in ce nekdo odpre temo Marsa je neumna, jo pustim, ce bi pa odprl temo Nataly je neumna, pa bi jo najverjetneje -in to brez tvoje prijave- zbrisala)...

Mystiica, pih!! :palec: x8Dx

zdej bos pa cist razturala! x;)x xDDx

a sam 19.000, aakhut? :eek:

a jih nisi mel tok ze dve leti nazaj? x:px

si nekam tihcen ratal. x;)x x:Dx

~

Vcer sem dobila ful dober domac med in olivc (xokx) in rozo Bozicna zvezda (vsaj mislim da je).

A kdo ve, kako se jo pedena? :8):

(ker - jaz pa roze..... x:Ix)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

mal zalivaš, dokler ne popadajo listi stran x:o)x

evo, smo se odločili, da motor kar v LJ pripeljemo (je blo najprej mišljeno, da bo nekje v NG počakal do pomladi) tko da greva z očitom pol ga iskat s kombijem.. nekak na milimetre smo zračunali, da naj bi se ga dalo noter v kombi stlačit (šele zdaj dojela kako zverino sem kupila, moj prejšnji šel not brez problemov), tko da upam, da smo prav zračunali...

ful luštkane kulije naročila zdajle za firmo :2src:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

mal zalivaš, dokler ne popadajo listi stran x:o)x

thanx! se dobr da nisem poldrugi martin (k je vse cist dobesedno vzel). xDDx

k bi pol kar stala zraven rozhe, pa jo zalivala in zalivala in zalivala, pac dokler ne bi odpadli listi. x:Dx x:px

tok je lepa, skoda k najbrz nou vec dolg. :sori: x:Ix :8):

a dej! ma ja, pejte ga cimprej iskat, da ga mas pri sebi! xyesx

ma vse se stlac pol ponavad, je pa tecno, ce ne upostevas poleg dejanske dolzhine se raznih teh 'ven strlecih' zadev pa tega. xDDx

upam da boste srecno in brez tezav pr(e)peljali! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:inocent: ....smrc smrc.... :unsure: ........akhm.......hmmmm.......mal boljš mi je, kul :palec: x:o)x

No k je že bobek pisal vsem nam ritoliznikom x:o)x ......o stopanju na živce......tvoja silna želja po stopanju na živce te vodi, da pišeš nebuloze al pa bez veze žališ.....in da si pol (zase) car....si domišljaš, da stopaš na živce. Pa še ponosn si nase xcivx x:Dx Glede ritolizništva pa te razumem.....če ne pizdiš pa žališ se ti počutiš....ritoliznik x;)x Bogi.

Kako vreme je zuni? Ni videt bog ve kaj......sn mislu mal na sprehod it, da se mal razmigam in nadiham svežga zraka. Ni priporočljivo dok si apcihasmrk, ne? x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tole sem nabavla :) meni so kul.

čestitke! ej, tolk sexi škornjev si pa jaz ne bi upala kupit, še manj nosit, seveda. na drugih mi je ok, na meni se mi pa zdi, da zgleda totalno kurbiš. sem malo bolj infantilne sorte, jebiga x:px

... (šele zdaj dojela kako zverino sem kupila....

:palec:

pa srečno pot! mi je hecno, ampak všečno, si tebe, drobceno ženskico predstavljat na takšni mrcini. super x;)x

sicer pa je, če še ne veste, totalno out bit prijazen, topel in srčen človek. danes si in, če si prasec in svinja, totalen egoist in človek v stalni preži, da koga nategneš in izkoristiš. jabat ga, mora ta močnejši preživet, a ne, ta šibki revčki bedni luzerji pa morajo crknit, da ne delajo zgage v tem svetu zmagovalcev, čistokrvnežev,...

pa tišina! :vragec:

delam, delam,delam.

:madpro:

jem in spim bolj malo. :o|o:

pa sem se kar med zivimi, alive and kicking! :mezik:

komaj cakam praznike. ko bom lepo doma. :hepko:

v soboto v trgovino, kar me rahko frustrira, ko vem,kake guzve so, jaz pa 100 /h tempirana. :eek:

rada bi en dan samo spala.resnicno.

aja, sam danes, danes sem pa lepo ze nehala delat.kaj me briga.ne gre vec,blackout.totally.

se mal, pa domov.pa na kuhano vino v center! xcheersx :yumy:

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

mickeni bolš, da si sam okn ofneš..neki se vreme kisa..pa pripravlja, da bo deževal :sniky:

Ja, tko bom naredu. Pa vikend bo baje tud tak......Mah, mal mi je dosadl že, ležkat, brat, tv bulit, sn mal boljš, pa bi že migau mal. No, da si izpolnim želje, grem kopalnico spucat ta čas kaj luftam x:o)x ......apciiihaaaa :eek: ....fak. :xx!: x:o)x

K. Čapek

jaz sem tud hotla napisat jebachke, pa s emi je grdo slisal, sam zdej pa pac povem, k je glih to v obravnavi. xDDx

Jaz bi pa mela take, sam z manj mal pete (pa brez kakih ornamentov ali drugih dodatkov, cimbolj minimal, sam da je dbest model, dizajn). pa crne bi mela rajs. al pa zelene, rdece... xDDx

drugac mi je pa koncno letos vec cevljev pa skornjev vsec, k je lepsa moda kar se tega tice.

Vcas je tok nikakva moda cevljev, da sploh nobenih ne dobim, k bi mi bli vsec.

Jaz tud rabim ene 'sexy' skornje - da lohk se kdaj kako minico oblecem.

Picasso

sicer pa je, če še ne veste, totalno out bit prijazen, topel in srčen človek. danes si in, če si prasec in svinja, totalen egoist in človek v stalni preži, da koga nategneš in izkoristiš. jabat ga, mora ta močnejši preživet, a ne, ta šibki revčki bedni luzerji pa morajo crknit, da ne delajo zgage v tem svetu zmagovalcev, čistokrvnežev,...

pa tišina! :vragec:

:inocent: ....sam mal bi muksno...... x:o)x

Kar se izraža tudi v porastu nasilja......povsod po svetu, tudi pri nas. Če je to kak resn pokazatelj in trajnejši trend, se nam slabo piše...... :o|o:

Včasih sn sovražu pomivanje posode, zaj pa sovražm pucanje kopalnice :xx!:

K. Čapek

seveda: nestrpnost --> sovraznost --> nasilje --> <-- nasilje

Picasso

Sploh niso tolk ... :)

ne, ne, sploh ne... x:Dx x:px

Jaz bi pa mela take.....

ja, enake bi imela, ampak brez pete pa druge barve pa brez okraskov pa... ampak enake škornje, v bistvu x:Dx x:Dx

Če je to kak resn pokazatelj in trajnejši trend, se nam slabo piše......

ja, se nam xyesx :sori:

Ja, tko bom naredu. Pa vikend bo baje tud tak......Mah, mal mi je dosadl že, ležkat, brat, tv bulit, sn mal boljš, pa bi že migau mal. No, da si izpolnim želje, grem kopalnico spucat ta čas kaj luftam x:o)x ......apciiihaaaa :eek: ....fak. :xx!: x:o)x

bogi :sori: enga x:Xx za zdravje..še bol bi bil pa šnops x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Novice iz kamene dobe:

evo spet mene... (sej sem še kr pridna ratala in mi uspe na 2/3 dni mal sm gor pokukat). No da boste vedl, neprostovoljna dieta se je končala in... in uspel se mi je stlačt u tiste hlače nesrečne (sicer pokajo po vseh šivih, ampak dam jih gor, pa zapela sem jih tut lahko - poudarek je na sem jih, ker jih zdej verjetno ne več, ker koj ko sem lahko, sem se nažrla do onemoglosti... oj, kok je blo fino... :D )

Včer sem se šla spet izumitelja in sem odkrivala toplo vodo in na veliko eksperimentirala kako spečt dobr kruh (ja, dragi je bil v službi in je pozabu kuhno zaklent hehe x:Dx ). Rezultat: 6 kil kruha - in to od koruznega, belga, graham, ajdovga in sploh, ni da ni. Am, am, ja no, sej je pol čist pop...du, k je domov pršu, ampak takrat je blo že prepozn... :inocent: Sicer pa smo ga pravično potalali - mal ga je dobla tašča, mal mi, mal naša familija in so mi bli tok hvaležn, da jim ne bo cel tedn treba kruha kupovat in sploh, da me na koncu niti zmerjal niso več preveč...

Pa skor so mi roke odpadle od mesenja - do poletja bom mela mišice ko Schwarzenegger xDDx ne da bi mi blo treba ekstra telovadt in hodt zapravljat dnar u fitnes (kdo ve, zakaj me dones roke nočjo ubogat in sem jih že šestkart mogla ustavt, da niso začele mesit še tipkovnice...). Sm pa pol zvečer ugotovila, zakaj dragi ni bil tako navdušen nad tem, da ma za pojest 2 kili kruha: čist sam je namreč požrl celo ta veliko poli in zdej seveda nima kej na kruh gor dat... Sem mu lepo povedala, da je v kleti še 13 kozarcev marmelade, ki nestrpno čakajo, da jo kdo poje (ne, pr marmeladi pa nimam jest nč zravn x:Dx ), pa me je poslal na dolgo pot, za katero se ne spodobi, da bi vam jo opisovala... :inocent: (Sej me je mel, da bi mu mal jezikala, ampak je koj dodal, da se mi ne splača niti ust odpirat...).

Drugač pa sem odkrila novo slabost velikega poglavarja (poleg tega da nima nikol dost ... hrane ... in ostalih stvari). Če bi bla poročena, bi vam ga lahko predstavla nekako takole: "Živjo, moj mož, gospod Skopušnik." Hmmm, mogoče pa ne bi bilo slabo, če bi kdaj vseen poskusla s takšno predstavitvijo, za šporhet me tko al tko ne sme priklenit, če noče spet jest - jest imam namreč to čud(n)o(vito) lastnost, da ko sem depresivna, pač kuham in pečem in pražim in skuham za cel bataljno hrane. In ker je hrano potem greh stran vržt (ker vse to košta), jo je treba pojest. No, in ker jest ne morem velik jest in nisem požrešna (moj dragi pa je), jo poje pač veliki poglavar, ki je iz dneva v dan bolj velik in večji in še večji, jest pa vse bolj suha, tanka in še tanjša, ne bo nobenega dvoma več o resničnosti mojih besed. No, ampak zakaj to pišem? Zato, ker se tudi velikemu poglavarju kdaj zgodi, da se nategne, tko kot sem se jaz zadnjič s tistimi hlačami.

Evo, prejšnji teden je dragi dobil službo. In v tej službi ne prenesejo kavbojk (najbrž kakšna alergična reakcija vodstva ali kaj), zato je mogu it u šoping. (Ja, sabo je vzel mamico, da mu bo povedala, a je njen mali fanktek luškan v črtastem puloverčku... - mimogrede: črte grejo počez, tko da zgleda še dvakrat bolj obilen, kot je sicer xrolleyesx Jao, kakšn okus ma moja tašča xrolleyesx ). Kreten blesavi je, hajdi, šel v Rašico in odštel pravo malo premoženje samo za pulije (no, to da jih ni pomeru mi ni treba razlagat - poleg tega zdej veste, od koga sem se naučila še jest tko nakupvat...). Doma se je koj pohvalu: "A, a so lepi, a?" in jih hitel zlagat iz vrečke. "Lepi...," rečem jaz, ko zagledam črtaste pulovrje: "O, a je šla mamica s tabo?" "Kako pa veš?" je vprašal. "Jao,..." vzdihnem in pokažem na črte. "Ja, men je pa všeč," zatrmari on in slovesno doda: "Tega bom ful velik in ful rad nosu." Na hitro sem poškilila na etiketo: surovinska sestava: 50%volna, 50%akril. "Me pa res zanima," rečem in se začnem smejat. Naj povem, da je veliki poglavar alergičen na volno, ker ga takoj začne vse bost in pikat in sploh, tut če gre za mešanco volne in še česa... "Ja pa bom, boš že vidla, bom bom bom." "Prav, boš. Me pa kljub temu res znaima," uspem še reč in se mu smejem. Budala je šel takoj dokazvat in se začel slačit in plesat striptiz pred mano. Mi je vrgu svoj zguljeni bombažni puli v ksiht in nonšalantno rekel: "Pa še ti uživej, da boš mela kej od dneva." Men pa še bl na smeh in sem si misnla, da bo ta dan prava komedija, sam če bo že enkrat obleku tist ta volnen puli. In končno ga je. Najprej je široko pogledal, potem je izbuljil oči in potem je stisnil usta. Potem je začel vleči rokave. "Kaj pa je? A ni v redu?" sem ga vprašala z najbolj nedolžnim izrazom, kar jih premorem (in premorem jih zares veliko). "Ne, ne, vse je v redu. Všeč mi je," odgovori in in se začne praskati po vratu. "Res? No, sej ti še kr paše," igram naprej. On pa se je začel že prestopat in glasno spoihat: "A mislš?" "Seveda, lubi. Te kr mal pomlajša, pa bl suh zgledaš." "Ja pol bom pa nosu, no," je reku in žalostno pogledal svoj star puli, ki je počival v mojem naročju. "Potem lahko dam to prat, mam glih pisano," rečem in odnesem bombažni puli v stroj, on pa še kr nč. Sej pravm, trmast ko mula. Po eni uri, ko je bil že ves popraskan po vratu in rokah, pa je le klonil. "Tega jest ne morem nosit," je priznal in rekel, da jih bo šel zamenjat. Sam tisti bombažni puliji v Rašici mu niso bli všeč (najbrž niso mel črt hehe) in tko so volneni puliji ostali doma v vrečki, ki je od samga dolgčasa začela nabirat prah. Pa reče njegova mama, ja pa nej gre tvoja zamenjat in si nej kej vzame." Ej, kva hujšga! Ma raj bi vidu, da bi jih pes požrl, sam da jih ne bi dal men. Pol sem pa vseen šla in zamenjala tiste pulije za bombažne puloverje in ker je reku, da bi mel samo enga, sem si vzela še en puli zase. Pa pridem domov in reče: "Tko, zapomni si zdej to. To maš zdej za miklavža, božička in dedka mraza za vse skupi. Da me nauš pol gnjavla. Aja pa tut za obletnico." No, pa rečte, če to ni škrtost - in to rečem jest, k sm Gorenjka in sem navajena na vse oblike škrtosti... x;)x No, ampak zgodba ma še epilog: zvečer pride veliki poglavar h men in se začne smukat okol mene pa dobrikat pa le zine:"A se bova mela dones kej rada, lubica, k sm ti puli kupu, ha?" Jest pa nedolžno uprem učke u njega in rečem:" A ni blo to za miklavža, božička, dedka mraza in za obletnico?" On pa še kr: "Dej no, dej, k sm ti že kupu." "A tko je to?" vprašam jest in nadaljujem: "no sej od mene si pa ti svoje tud že dobu." On:"Kdaj?" Jest:"Zadnjič. In zdej si kr zapomn, to je blo za miklavža, božička in dedka mraza, za vse skupi. Pa za obletnco tud." Še nikol nism vidla, da bi človek lahko tako na široko zinu, kokr je on. Jest pa sem se mu lepo zahvalila za darilo in mu voščila lahko noč. Mislm, da ga je celo noč mučila mora in zjutrej ko je vstal, si je lepo brez komentarja in godrnjanja namazal marmelado na kruh in brez besed odšel v službo.

A vidte, kok se nam lahko hitr vrne? Vse se vrača, vse se plača x:Dx

Lep dan še naprej xsrcx

živi in pusti živeti

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

kok sm pa fletn elektro ucheri v jalla-jalla suku.... x:)x

prou fajn zhurchich je ratu....tak uvod za danashen TRANCE v K4.... x:px x:px x:px

a sam 19.000, aakhut? :eek:

a jih nisi mel tok ze dve leti nazaj? x:px

si nekam tihcen ratal. x;)x x:Dx

hehe...sm jih meu zhe 32.000 pol se vam je pa server zgodu.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na tradicionalna noska.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

madona, 100 let kar sem kaj v dnevnik napisala...

imam nek total svojevrsten life zdej...ne vem, če mi je všeč...pa v tem trenutku ne gre drugače.

sem preseljena v mini sobo, rudija imam hvala bogu pri sebi. dons zjutri je čist sam skoču na mojo postlo in sem od veselja kar skakaka po fletu :)

fax počiva, preveč delam...itak da mam slabo vest

še kar delam preko študenta in verjetno še nekaj časa bom.

ne vem kako sm...nekako si ližem rane in furam dalje. hvala bogu za veseli december, se ga lahko vsaj z razlogom ubijam in obvezno preživljam večere zunaj. še kar singuliram in se počasi na to navajam, čeprav so mi večeri ubitačni.

na tak ful hecem način se mi zdi, da odraščam in I DON'T LIKE IT! :eek:

se mi zdi, da sem se dost vase potegnila, kar mi je popolnoma novo, ampak ni neprijetno.

mal sm se pogojila ampak nimam nobene motivacije, da bi uvedla kakršnekoli shujševalne ukrepe...pač ni t prav tajming za to.

posadila sem peško od kakija in res je pognal...yesssss...zdej sem čist navdušena nad mojim kakijem :palec:

sončkeeeeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest Mačona

hello

preživela izpit ... šla pogledat Conti v službo (ti držim pesti x;)x ) ... bluzim ... zvečer pa na drink ...

Mana, lepo te je videt ... itak da ti bo uspelo odrast in zacelit rane ... xsrcx

jaz škornje mam, rabim pa šal. xDDx

ajde, lepo se mejte, ljubčki moji. x:Xx x:Dx

Kopalnica spucana. Sn pa kar vročino dobu spet :xx!:

Sn pa morau it neki kupit, pa sn Mačona tvojga mb-frenda srečau..... x;)x

K. Čapek

od kdaj si pa ti merodajn x:o)x

pravi božji dar xcivx

Jah, najmanj od takrat kot si ti za ritolizništvo. x;)x Sam tvoj dar neb glih "božji" poimenoval.... x:Dx

K. Čapek

Kopalnica spucana. Sn pa kar vročino dobu spet :xx!:

Sn pa morau it neki kupit, pa sn Mačona tvojga mb-frenda srečau..... x;)x

mislim, bolan pa grš pucat xrolleyesx :vragec:

skuhi si čaj, notr vlji mal ruma al pa rajš tak, da si v šalco vliješ rum in dodaš malo čaja x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...