Aliana 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 jutro folk tole moram pa prav napisat, ker drugač čez tri ure, ko se bom še dejansko zbudila, ne sam da okol hodim in gledam, ne bom verjela... da sem bla že ob 6:20 pokonc eh ja, vse za risanke...gremo delat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Neverjetno, ampak že pokonci.Najprej kliče ta velka - da se cucek zapletel pri ovcah(par bajt naprej imajo ovce, da urejajo okolico) in da ne more iz mreže..jaz vsa besna vstanem(samo tega še treba, da cucek se spomni, da kakšno ovco uštima )že trdno pripravljena, kako ga bom natreskala hudiča..se oblečem in evo - pes doma. Ves srečen, pa še batin mi ni bilo treba dati Malo posedim s ta mlajšo, da si je olajšala dušo - sošolkin oče je umrl v tisti hudi prometni nesreči -pa imajo pogreb danes.In se odpravim nazaj v pojstlo - pol pa klic - gospodič - mi zažgoli v telefon, kako lep dan danes in prava škoda ga prebiti v pojstli...crkneš..total me prebudi in ni druge. Skuhala si kavo in zdaj netkam tule gor...pes leži blažen pri nogah, en mačkonar pa na drugi strani. Živalsko carstvo. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 grem pa še pridem nazaj .mejte se, uživajte, naj vam uspe, bodite zdravi, bodite srečni, naj vas imajo radi, imejte vi koga radi, delajte, če je to to, kar si želite ali pa lenarite, kakor vam pač drago, imejte zaveznike in sploh vse dobro vam želim! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Evo, sem že v službi, se poskušam pogret mal... prvič na terenu jahali danes, pa galop noro!!!juj, še za depilacijo sem se zmenla dans, kaj mi spet tega treba sam se neka menimo za savno v petek po jahanju pa... dišim po konjčkih grem pisat račune... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 ahoj.na vsake toliko se mal tule notri oglasim.nič posebnega pri meni. mentorja mi še zdaj nista odpisala, če je koncept ok. samo bom vseeno počasi začela pisat.včeraj prespala cel dopoldan. popoldan šla čajčkat frendici. pol pa spet spat. kaj je to, sam spala bi. očke mi grejo kar same skupaj. pa spala danes več kot 10 ur zdle grem pa skuhat zelenjavno juhico, me je mami prosla, da bi jo jaz skuhala, kaj čem, če pa tak dober kuham nič, prijazen dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 morgen.... x:)x dons pa astrodisco.... x:)x scena chist huda.... bo hec zlomk....tralala777 + 1 na oba shofka.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 No, končno sem se naspala. Pri nas tak lep sonček, toplo kot spomladi, pa je kar pasal sprehod po mestu. V knjižnici sem imela srečo, vse knjige ki sem si jih zamislila so bile proste, tako da zdaj bo manj gledanja tv, saj pa itak ni nič pametnega... raje bom prebrala knjige. Včeraj mi je prvič od prometne (tri leta in pol!) uspelo se spontano obrnit na bok, tako da nisem rabila powštra vmes med nogami, potem pa še na trebuh, pa brez bolečin in brez nobenih težav. Kot da to ne bi bil nikoli problem. Vsaki dan raje imam to moje potrpežljivo in borbeno telo. Pridno. Pa vsaka mu čast da je zdržalo toliko časa samo na hrbtu ležat, bogo moje "teleščke". Še malo pa bom lahko spet prevale delala. Drugače pa nič posebnega še, bo pa že jutri začelo bolj pestro in potem vsaki dan bolj, do naslednjega leta... Lep sončen dan vsem! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2007 Avtor Prijavi Deli 11. december 2007 Vsaki dan raje imam to moje potrpežljivo in borbeno telo. Pridno. res je, mormo ga met radi... *a ves da mam jaz tud pouster med nogam pogosto? k mi pase.... 1x mi je ginekologinja svetovala (k sem bla noseca), pol sme pa odkrila, da mi veckrat pase - tud brez da bi mela kaksne tezave... Druidka, jaz sem se tud dons za juho nekaj odlocala, sam zaenkrat se se ni skuhala. Mogoce se se bo. Nataly, saj je simpaticna takale budnica! O Aliana, cist strelcevsko ekshn! motorji, konji! Pih! (sam uh!!! - js ze nisem/ne bi bla za jahat, pa se mal se 'bojim' konjev, si Jackica ) Lea, uzivaj kjerkoli bos! Aakhut ti tud! Js pa hotla it na trznico, pa se ne spravim, k je taka blazotna guzva po cestah, da znoris!!!!! :xx!:in pol si vsak un k se nanj pizdim, kwa se mora drenjat zdej ves december, o men misli natancno to! kwa se guzvam. sam a nej si pol kile rukole septembra nabavim al kaj! da se nom decembra rabla drenjat. hocme rect.. jaz hocm it sam po mal rukole ali po moznosti 15 dek sardelc.ampak to je cel projetk, naenkrat sem v masi in morda mrzlicno kupujem brezvezna darila! (ne saj ne, to se ni za bat )skratka, shtala! aja dons zjutraj se mi je ura ustavla. se mi je cist odstekan zdel, k ni blo mozno da bi bla tko zgodnja ura. in res ni bla.ob 5:25, kar pomen da sta oba kazalca na 5. in sem pol pojedla 5 lesnikov in 5 oliv..... za stos... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n025.gif izpit sem naredila. še sem v formi. še sem za na faks. tole je zadnje leto bluzenja. nič več ne bom dvomila vase. vem, kaj hočem. dovolj volje in energije imam. carica sem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 ale`74 kul tole s teleshchkom... .... xcrossfingx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2007 Avtor Prijavi Deli 11. december 2007 izpit sem naredila.Bravo, dbest! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n025.gif izpit sem naredila. iiii....machka.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 še dobr ja, glede na to, da na eno vprašanje od treh pojma nisem imela. pa sem kr rekla, da ne znam, da pravzaprav pojma nimam. pa dobila rezervno vprašanje. potem si pa na koncu, ko mi je profesor že rekel, da dobim 7-ko in škoda, da nisem več znala, bi mi dal 8-ko, nisem mogla pomagat ... in sem mu zblebetala, da na tisto vprašanje, na katerega nisem znala odgovoriti, v njegovi knjigi res nisem našla odgovora. in on nazaj, da je takooo lepo pisal o tem ... hepanka. še oceno bi si kje čisto izničila s svojim jezikom. kaj pa govorim takrat in tisto, ko ni treba. če se mi je pa zdelo, da se mu moram izpovedat. jebiga. it's Mačona. zdaj pa par dni fraj. pol pa za januarski izpit učit. pa tako naprej ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 ale`74 kul tole s teleshchkom... .... xcrossfingx zlomk....tralala Thanks vražiček! Marsa - ma sej je fajn filing met powštr med nogami, nekako pomirjujoče name deluje, ampak ne prenesem pa nič kar je prisiljeno, obožujem spontanost. Zato sem pa še toliko bolj vesela. Mačona - čestitam za izpit http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Včeraj mi je prvič od prometne (tri leta in pol!) uspelo se spontano obrnit na bok, tako da nisem rabila powštra vmes med nogami, potem pa še na trebuh, pa brez bolečin in brez nobenih težav. Kot da to ne bi bil nikoli problem. Vsaki dan raje imam to moje potrpežljivo in borbeno telo. Pridno. Pa vsaka mu čast da je zdržalo toliko časa samo na hrbtu ležat, bogo moje "teleščke". Še malo pa bom lahko spet prevale delala. bravo še dobr ja, glede na to, da na eno vprašanje od treh pojma nisem imela. pa sem kr rekla, da ne znam, da pravzaprav pojma nimam. pa dobila rezervno vprašanje. potem si pa na koncu, ko mi je profesor že rekel, da dobim 7-ko in škoda, da nisem več znala, bi mi dal 8-ko, nisem mogla pomagat ... in sem mu zblebetala, da na tisto vprašanje, na katerega nisem znala odgovoriti, v njegovi knjigi res nisem našla odgovora. in on nazaj, da je takooo lepo pisal o tem ... hepanka. še oceno bi si kje čisto izničila s svojim jezikom. kaj pa govorim takrat in tisto, ko ni treba. če se mi je pa zdelo, da se mu moram izpovedat. jebiga. it's Mačona. zdaj pa par dni fraj. pol pa za januarski izpit učit. pa tako naprej ...gofla čestitam There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Drdan Nataly si mi kar mal nostalgije zbudla, k nimam več mojga mačkona ki bi v vseh možnih variantah poležaval na in ob men..... Pogrešam kako živalco. Aliana......motor, konji....pa res, a nis ti strelka mogoč? Ale74..... Mačona čestitam Uspeh uspešno odstranja dvome vase. Lea, kam te pičiš? Oooo, aakhut je že zdrav ....pismo, Marsa, nisn bil pri ginekologinji, sam si tud sam včas ko grem spat stlačim pojštr, še večkrat kar odejo med noge. Uspešno pot do rukole in sardelc, če ne dans pa jutr.... Druidka, bemu, jst tud, več spim bl se mi drema. Hm, k da me kuha spet neki al se mi sam zdi. Verjetn mi je zakuhal, ko sn šel v trgovino na vlki nakup preverjat pozitivne vplive gospodarske rasti na moj žep.... :xx!: Mel lahko kosilo......juho iz brstičnega ohrovta sa kisla smetan in zlatimi kroglcami. No, sam večerja mi ne gine Grem devat zdej, me čakata 2 ful zaguljeni zadevi, pa že tak me oke pečejo, bo pa treba v pc bulit par ur.....No, bo že. Mejte se Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 nisn bil pri ginekologinji, mrbit pa neb blo shvoh de jo obishchesh..... x:Dx bosh vsej vedu pr chem si....oziroma nisi zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Sn si kar mislu, da se boš v to upiču No, tud to kaže, da okrevaš Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Oooo, aakhut je že zdrav sej najprej sm se hotu u tole....Sn si kar mislu, da se boš v to upiču No, tud to kaže, da okrevaš sam bi blo chist prevech cukrast.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Jutrcek , danes sem se navsezgodaj zbudila, se pred budilko , me je zbudil en tecen komar, ki me je malo postempljal. No, saj je v bistvu kar prakticno, da me je zbudil, sem en kup stvari naredila. Tus, odinstalirala Kaspersky, instalirala Avast, kar pocnem ze glih ene 2 meseca , potem sem ene vaje za Conditional pripravila, pa mal po netu pobrskala, kaj bi poceli za Bozicno zabavo 19. ega, pa po tleh pomila in sem zdajle 6 minut preden je treba it ze ready steady go. Ponavadi imam let po ulicah Sahuaya v trenutku, ko bi morala ze stat v razredu, sem se ze cist pomehicanila na tem podrocju. Vidim, da ste v zimskih boleznih, vsem zelim cimprejsnje okrevanje . Ales 74, cestitke 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Se strinjam, aakhut. Morš pa ja mal pazt na image Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Se strinjam, aakhut. Morš pa ja mal pazt na image jst ga vsej mam....za razliko od tebe..... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Ales 74, cestitke ALE ... sorry če kompliciram, samo me je že marsa spraševala, zakaj kao moški nick, pa raje takoj popravim Ampak hvala za pozitivo. In za tvoje zanimivo poročanje from Mexico. Klarus in Mick - hvala x:Xx http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Aliana......motor, konji....pa res, a nis ti strelka mogoč? mogoče sem se kej nalezla od strelčka mojga oziroma pobrala tist, kar je on pozabil čist izmučena dons domov prišla, se sam v postlo vrgla.. strelčk vmes skuhal zelenjavno enolončnico v voku.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Včer sm si prvoščila iz Kokoške svilen OBI pas smaragdno zelene barve, pa všito rdečo rožico ima in mi dbestično paše ja, OBI pas je tak, mal širši trak, k se ga visoko zaveže okoli pasu - podoben je unmu OBI-ju, k ga nosijo tradicionalno oblečene Japonke. Tko da sm zdej čist važna You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts