aakhut 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 morgen..... ma jaaa....sej vem.... x:Dx parkat na let pa res lohk mal prej.... blo ucheri nadmega na astrodiscu.... x:)x bom pol kako fotko nalimu...sam aparat nafilam.... zlomk....tralala777 gromozanskih -ou u mehiko pa 1 nadgromozanski v revirje..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 čau. končno normalno spala enkrat..danes imam fajn službo, na 50 flaš moram čestitke napisat z zlato konturo..no, pa še kaj vmes... pa mal se moram pripravit za popoldne, imamo predstavitev knjige, ki smo jo prevajali.. vsaj prebrat še enkrat tisto, kar naj bi jaz predstavila.. tko no, če kdo rad bere Fuentesa, je nekaj novega izšlo Aakhut, je brat komentiral nekaj, da si zadnjič pa ful dobre volje zgledal na partiju (vikend mensezdi), ker ponavad tko mrko gledaš dol izza pulta, ko da bi koga zgrizu rad I. ma rojstni dan danes.. sem hotla turško restavracijo rezervirat pa imajo že vse zasedeno, indijci se ne oglasijo.. zdaj mi je pa zmanjkal idej itak je pa cela njegova family najbolj navdušena, če en konkreten zrezek na mizo dobijo.. tle pa jaz res ne bi vedla kam in kako... ene hude sanje sem mela... perfect love... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 . zdaj mi je pa zmanjkal idej itak je pa cela njegova family najbolj navdušena, če en konkreten zrezek na mizo dobijo.. tle pa jaz res ne bi vedla kam in kako... una argentinska nasprot Emporiuma (LJ). You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Aakhut, je brat komentiral nekaj, da si zadnjič pa ful dobre volje zgledal na partiju (vikend mensezdi), ker ponavad tko mrko gledaš dol izza pulta, ko da bi koga zgrizu rad hehedej mu mojo cifro pa nej mi sms poshle za gesto...de nau plachvau brezveze zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 evo...tole je pa CHABI (platozher) iz vcherajshnjega astrodisco-ta tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 una argentinska nasprot Emporiuma (LJ).bli za mamin r.d., razočarani, kr neki.. sploh jaz sem zaj** ker naročila nekaj piščančjega, blo totalno brez vsakega okusa, krompir zraven nesoljen, fantje, ki so pa govedino naročil, so dobil pa dost mini porcije.. (ok, nismo šli na un zrezek za 25€, tist bi mogoče blo.. hehedej mu mojo cifro pa nej mi sms poshle za gesto...de nau plachvau brezveze zlomk....tralalabom, sam dvomim, da bo hotel.. je reku, da se ti bo najprej enkrat na čiku pridružil, če boš približn dobre volje zgledal WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Jutrcek , tule pa danes velik praznik , Guadalupe praznuje. Vceraj zvecer po pouku smo sli na ferio - zabaviscni park postavljen v ta namen zadnjih 14 dni. Sli smo na eno gromozansko zadevo, za enih 20 mojih visin gre gor in te obraca v vse smeri in kar en cas traja. Ker smo bili po mehisko pozni, smo sli samo enkrat na to zadevo. Jen bi morala doplacat, ker je imela dodatne storitve, danes ji je bilo namrec slabo in je bruhala. Zjutraj ob 6h smo se pa odpravili na Mañanite. Tudi praznovanje v cast Guaalupe, kar pomeni ogromno folka zunaj, glasba, igra banda in Mariachiji, caj s Tequilo in Whiskeyem se pije. Sva s Christioanom poslusala Maraichije, so vedno peli "meni", je prav zabavno, ker nekak izstopam od Mehicank . Sta bili 2 skupini in sva prosila, ce se lahko slikam z eno. Jasno so dovolili, potem me je pa en gospod po celem placu iskal, da mi ej dal telefonsko enega Mariachija in razlagal, kako lep in fajn da je . Zdajle pa par solskih zadev zrihtam, potem pa popoldan akcija s prijateljico. . Aliana, kaj pa Mehiska restavracija? 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2007 Avtor Prijavi Deli 12. december 2007 "..., ..., ..., ..., .." (, , , ,...)itd.(v glavnem, vse sem preskenirala, sam se mi ne da vsake chrke poseby citirat. )...v glavnem, ful sem dobre volje, koncno posedujem mal energijijice in to KLJUB TEMU, da sem oskubljeno pile. skor se bl k 'na fantka'.barva je pa dbest - zlati baker. tko k mora bit (zame). hecn... za nosit mam pa rajs rdeco (kot oranzno). sla po 100 letih kupit maskaro spet ( se ce dam zanjo blazoto, npr. diorjevo nad drago!! - se packa! :xx!No in zdaj mam eno... neko maX factor al kaj.. nc pretirano drago.probala en parfum (komplicirala mal) in zdej nc jasn, ker je ta, k na men dons tok lepo disi. sem pa se spomnila na oni listek za tester da se mi napise.ampak tega k mam na seb, pa ne vem, kater je. skoda. k mi pase. probala razne *jebachke* skornje! za stos! (k jaz dinozaver v njih, ponavad ).in une ta najbl spicaste in take!!!!!! so mi najbl pasale!!!!!! ne mors verjet... k mors cist drugo hojo ubost. najprej si se clo do spegla nism upala stopit. da se bom vsa polomila... nakar sem postekala, da je treba tko pa tko z ritjo migat in nadalje, da aja!!!! zato se z ritjo miga (tud!).In taksno.sam je shit. al so (ce res nekak ulite) nad predrage, al pa so nekak preohlapne pa take. trapast, k mam tok tenkcan glezenjcek pa nogce, kljub nekaksni robustnosti.tko da, totalna krivica in shit!koncno mi je vsec moda cevljev, skornjev (da so lepi fazoni, elegantno, estetsko itd.), pa mi skor noben ni prav.se ta najbl tenkcane suhcane... pa se mi tam nabira nekaj okol....,. skoda, k sem se skor ze ufurala in ze zadnji cash skor na mizo ze metala. se dobr, v bistvu, da mi nekak nobene niso ble rpav....sam ne morm verjet, da so uni tanajbl spicasti pa taki ne sam mi ful pasal, pac pa tud bli najbolj glih prav! k bi clowk mislil, da pac je tezje, da ti dobro stoji tko nekako ze 'ulit' model.ce bi mela cash, bi si dala jih delat. ene hude! ha! neverjetno, kaj dela edvrtajzing, v bistvu. *se jaz* se napalim na energijo hotenja raznih nepotrebnih potreb.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 marsa, kaj sma se zmenle, da grema h frizerju js sem mela namen se sam ustržt...pa se začnema menit, kak me meče da bi se pofarbala na rdečo al neki....pa začne kazat, kak bi on men naredu sam en pramen las, takih oranžnih...js vprašam, mama čas..on ja in sma šla se farbat....tak da sem zdej blont oranžna...pa še to mam oranžne sam une, ki so na čelu... There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 probala razne *jebachke* skornje! za stos! (k jaz dinozaver v njih, ponavad ). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Kaj se to o frizerjih mente Mene tut matra, da bi se mal (v bistvu kr orenk) ostrigla; mam že bl slabe/švohcane/sfuzlane lase, al se pa sam men zdi pa pofarbala + prameni bi se tut, sam to spet škodi, tko da...bo sam barva. Enkat. Maskara...ja, jst sem blazno zadovoljna z MaxFactor 2000 Calorie; sam packajo se itak vse (dokler so nove). Z novo maskaro se namažem, potem pa višek poberem s tastaro maskaro, pa je ql. Jeba.ki škornji...se ti mučos splača dat mal več keša za take, v katerih se počutiš stabilno, sexi in se lahko normalno premikaš (ne, ko da si na hoduljah, ali da hodiš po jajcih). In ja, res morš z rito migat, sej dobr zgleda In jih pol nosiš z veseljem še ohoho let; no vsaj jaz Glede na te želje lepotilne, mora bit zihr kej v luftu, da nas vse naenkta približno isto meče Mysti za igle in to, sam ej, si vidla pa belo svetlobo to pa tut neky šteje Si danes kaj boljše ***********pr men nič nouga, no danes mamo službeno novolet.pojedino, sam me prej čaka 2-urno pranje mozga, tak da...mi bojo pregriznuli uni šnicel ampak bom pa mela opasan nov obi pas riževe ostanek pa zdele glodam You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2007 Avtor Prijavi Deli 13. december 2007 Oj! ja, nekaj v zraku - koncno se sprostil mal tezhe.Verjetn je to tud razlog, da je vcer zvecer moja teta (ena od maminih sester) umrla, po dolgoletnih -zdaj v zadnjih mescih pa vse hujsih- zdravstvenih tezavah.Zdle mi je mama telefonirala.Saj jaz nisem bila zelo navezana (tako ali tako nimam velik stikov s sorodstvom), je pa bila sestra (ki jo je v zadnjih 14 dneh vsak dan obiskovala v bolnici) in jo je zihr zelo prizadelo. In seveda mojo mamo.Sem jo pa imela rada, k je bla taka dobra, ful skrbela za vse, pa nekajkrat sem bila tam na pocitnicah, se posebej pa sem se razumela s starejsim bratrancem, ki se mu je dal z mano 'ukvarjat', pa ceprav sem bla mukyca, tamala.Naj (koncno) pociva, v miru. (*se tko kruto slis in hladno, ko to reces, sam v bistvu je pa za vse boljs, ker so se vsi matral in vse od sebe dajal - si ne morjo nicesar ocitat)........... mam opravke in sibam okol, za skornje sem si pa mal premislila, zato k je brez veze, da si kupim en pis, ki ga mam pol v omari. si pa vseen zelim ene fajn, sam bi rada take, ki so *izven nekih striktnih modnih okvirjev*, da so vedno 'in' - kot usnje al jeans.Oni zelo zelo zelo spicasti pa taki so pa lohk hitr demode' in off.ce bi mela ogromn casha, pa bi si jih kupla, k je pa fajn met tud ene take. ja, neverjetno dobr sem se v bistvu pocutla! ( x!x)sam ne pa prevec stabilno.... (cist spicaste visoke pete!!!) .... dons mam se krajse lase. skor nekak v piramido. sam ne bosansko. nc si nisem svec. .... je pa lepo zunaj, lep dan vsem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 pa to ni res. protestiram. prepovedujem ocvrto hrano!!! FFFFFUUUUUUUUUJJJJJJJ.in potem se foter čudi nad kroničnim venskim popuščanjem. mat pa tudi, pojma o kuhanju nima. :xx!: dost mam, začela bom kuhati ekstra zase, pa magar bom vsak dan jedla basmati. jaz ocvrtega jedla ne bom! ne doma, ne zunaj. dost je. če smrdi, smrdi, ni za v usta. :xx!: tako silno me je razkurilo. pa jemebti, spet mi cunje in lasje smrdijo, počutim se kot klošar. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2007 Avtor Prijavi Deli 13. december 2007 če smrdi, smrdi, ni za v usta. :xx!:hm.... morda, sicer pa - kakor za koga. za cesen pa cebulo vsi vemo.vendar - a si kdaj (po)vohala banano?(beli) sladkor? (ves kok smrdi!)da ne govorim o sirih raznih.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 smrdi tud gnila banana, pa star cuker, sam ocvrto je pa gravž totalen. in ne morš vsak dan zasmrdet kuhinje no. pa vsak dan olje uporabljat.mah OK, siri smrdijo, pa jih jem, ampak tko, saj človek po vonju zna presodit, po čem bo bruhal, vsaj jaz ... sem za par stvari vedla pač po vonju, da mi tud okus ne bo in sem se pol za finto prisilila tist gravž dat v usta in sem dejansko pljuvala, ker je bil okus totalno nekompatibilen z mojimi brbončicami.jebiga, kompliciram. zajebana sem. sem mala razvajenka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2007 Avtor Prijavi Deli 13. december 2007 saj vem. pr men po cvrtju zagotovo NE smrdi. sam pac, sem se spomnila, da je vonj hecen dejavnik, vcas. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Marsa, si me spomnila na moje komplikacije s škornji.. cel dan me je I. vlačil gor pa dol po štacunah tam v Arizoni, ker sem rekla, preden smo šli, da pa hočem met kul škornje, brez pete, ampak lepe in da grejo na kiklo.. že po 2 urah iskanja obupala, ker vse totalno preširoko, tista 2, ki sta mi bla v gležnju prav, sta gor bla za 3 prste preširoka, obup čisti.. Tip pa kar še vztrajal in sva drugi dan, čist na koncu, naletela na ene, ki so nama bli obame všeč in začuda - mi bli čist prav.. nočna mora, kupovanje čevljev, škornji so pa še hujš... včeraj imeli predstavitev knjige, čist fajn izpadlo.. pa polovica profesoric iz oddelka prišla nas pogledat danes v lekarni jemala nekaj na firmo, mal zakomplicirala ženska z računom, skor pozabla mi štempiljko dat.. pol pa reče 'naslednji', jaz rečem hvala in grem.. in nekak šele doma ugotovim, da sva nekaj pozabili.. plačat! in sem šibala nazaj, sploh še niso nič dojeli, se mi je pa ful zahvaljevala, da kok lepo od mene, da sem prišla plačat.. ja kaj pa naj.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2007 Avtor Prijavi Deli 13. december 2007 vse totalno preširokoNo pr teb to ni nc cudnega... danes v lekarni jemala nekaj na firmo, mal zakomplicirala ženska z računom, skor pozabla mi štempiljko dat.. pol pa reče 'naslednji', jaz rečem hvala in grem.. in nekak šele doma ugotovim, da sva nekaj pozabili.. plačat! in sem šibala nazaj, sploh še niso nič dojeli, se mi je pa ful zahvaljevala, da kok lepo od mene, da sem prišla plačat.. ja kaj pa naj.. x:Dx ja sej - kaj pa naj... (se je men ze tud kej tacga zgodil, da sem tok komplicirala in se je pol izkazal kot da bi ga hotla nategnit unga, v bistvu..... ) * sem vozila dons ful po litijski, mislila o teti (je iz litije) pa o smrti pa tem..... kot ze nekaj casa, morda nekak *vohala* smrt, se zandjic se je ura ustavla... pa tko....in se spomnim, da se dobr da ni 13., k je ena moja teta na moj rojstni dan umrla (pa je tud mama rekla po telefonu, da je nekak 'cutla' in da je mislia da bo 13., dons....)...In se spomnim, da sem pred 5 al kolk leti na danasnji dan bla blazno slabe, k kupvala avto in se ni dal izvest - bil je petek 13.Tako da sem ga pol kupla 'jutr', v soboto 14.In ob tem, k to razmisljam, pogledam na armaturo in na stevc in je blo glih 1333. ... mene se te stvari ne dotaknejo takoj, recimo ko izvem... in potem mislim, kok sem hladna.... potem pa razmisljam, se pocas usede vame.... pa tko..... pol pa ne mros da ne bi bil mal zalostn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Hej, no, danes me je skoraj nekdo povozil. Par cm je manjkalo. Sem šla čez prehod za pešce (imela zeleno luč), pa me je hotel izsiliti in so zaškripale bremze Je priletel iz druge strani in niti nisem pričakovala, da bo... Potem je mi je mali prepotentnež odločil se pokazati sredinec. Jaz sploh reagirala nisem, je pa en gospod za mano zavpil za njim in ga poslal k hudiču Šele čez ene par minut sem se začela trest... No ja. Še zmeri sem tle. Danes grem z največjo težavo v City Park. Že vidim, da bo milijardo ljudi, tiste luči mi gredo na živce.... potem pa upam, da v center na enega kuhančka oz čajček Drugače pa nič... Slabi 2 uri imam še za zabluzit Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 morgen.... x:)x dons pa privatkazhur.... x:px konchno ga bom lohk zhuru brez de delam zram.... x:Dx zlomk....tralala777 na un kaktus pa 1 tja v revirje.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2007 Avtor Prijavi Deli 13. december 2007 keltski tip Ja, dns sm boljše drugač. Sam boli me mesto vboda, še par dni bo ... tko mi je tud rekel. Ampak itak - se ne predamo.Prej sem jedla pomfrijaz pa vcer FRANCOSCO SOLATO!!!!! in cokolado!!!!!! in to 2 dni po tem, k ful zdravo jem oz. zivim. nadnujno se prav morala z necim mal tkole zabasat pa to.... sej zdej se tud basem, sam zdej jem jabuk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 No sam tolk, da me ne boste skoz meli za eno jamravko tle gor. I'm a fighter. Prej sem jedla pomfri. valda si fajterka. za pomfri pa - skregana. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Uffff.....glih zdele sem gledala oddajo kjer mora ena oseba samo po videzu ugotovit kateri poklic opravlja in 3 jolly imaš.Bejba je samo 1x zgrešila in zato je zgubila več,ko 300.000€ Če zgrešiš pri eni osebi začneš znova z nule.Na koncu je dobila 125.000€........................ Je imela pa ta bejba,ki je ugibala zelo,zelo lušnega moža Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 marsa, moje sožalje Vem da se te je dotaknilo, čeprav na drugačen način. Se spomnim kako šokirana sem bila nad svojim odzivom v preteklosti tudi sama, zdej sem se že navadila, da imam prav poseben pogled. Življenje se mi odvija prehitro, ni mi všeč da si ne morem vzet nekaj trenutkov zase... res mi to ni všeč. Mystica itak da si borka!!nič tolk od mene, mejte seAkutek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Evo mene:))Imel gospodič včeraj 40. rojstni dan. Ok..ni dobil akvarija - dobil zelo lep Murin plašček in ....presenečenje. Torta bo v nedeljo;)).No - napišem na brzino v torek čestitko zanj na RAdio City - ob 7.40 pokličejo slavljenca in mu preberejo veleume tiste in za nagrado pošljejo še na enodneven izlet...pa čakam včeraj, če bo slučajno ON slavljenec dneva - ter me seveda skoraj kap od sreče, ko ga -celega zaspanega in hripavega slišim po radiu...skratka..bil v totalnem šoku, čestitka bila totalno odštekana - ker mu voščila triperesna deteljica, najljubši pes Car, da o mačkonarih niti ne govorimo...ter mu zaželela naj ostane vsaj takšen kot je, da pa so izboljšave vedno zelo dobrodošle:)))In ker priden vse - dobil izlet v Budimpešto. In potem me včeraj razganjalo pol dneva...Mater res, kako malo treba, da se me osreči Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts