Marsa 14. december 2007 Avtor Prijavi Deli 14. december 2007 Uffff.....glih zdele sem gledala oddajo kjer mora ena oseba samo po videzu ugotovit kateri poklic opravlja in 3 jolly imaš.uh to bi blo neky zame, se morm prjavt na kero tako. marsa, moje sožalje Vem da se te je dotaknilo, čeprav na drugačen način. Se spomnim kako šokirana sem bila nad svojim odzivom v preteklosti tudi sama, zdej sem se že navadila, da imam prav poseben pogled. Življenje se mi odvija prehitro, ni mi všeč da si ne morem vzet nekaj trenutkov zase... res mi to ni všeč.Thanx! res je..... sem vcas tle mal cudnA.... po 1 strani je to normalno - ce nimas stikov......jaz se za fotra nisem tocno vedla, kaj cutm, ko sem dobila Novico po telefonu.Seveda pa ne mores da se te ne bi dotaknilo... skor nehote razmisljas..... ja, cist je nasponano, jaz tud nc casa!!!! se jaz!! kaj sele folk k mora 8 ur (ali seveda vec) bit v sluzbi! sej ti nc casa ne ostane!!!Jaz vsak dan do 2h haram, pa se mi za 1/2 stvari zmanjka casa! Imel gospodič včeraj 40. rojstni dan. Ok..ni dobil akvarija - dobil zelo lep Murin plašček in ....presenečenje. Torta bo v nedeljo;)).No - napišem na brzino v torek čestitko zanj na RAdio City - ob 7.40 pokličejo slavljenca in mu preberejo veleume tiste in za nagrado pošljejo še na enodneven izlet...pa čakam včeraj, če bo slučajno ON slavljenec dneva - ter me seveda skoraj kap od sreče, ko ga -celega zaspanega in hripavega slišim po radiu...skratka..bil v totalnem šoku, čestitka bila totalno odštekana - ker mu voščila triperesna deteljica, najljubši pes Car, da o mačkonarih niti ne govorimo...ter mu zaželela naj ostane vsaj takšen kot je, da pa so izboljšave vedno zelo dobrodošle:)))In ker priden vse - dobil izlet v Budimpešto. ....Dbest! Cestitke! xrosex ~ .... vcer dobila cel kup stvari (svojih) iz stvida, ful sem nasla enih stvari, k sem pozabla da obstajajo, nisem pa nasla kar vecih svojih slik (se vedno) sem pa nasla ful svojih muzk pa ene intervjuje (upam da je tud ta s hribarjem nekje), vendar na kasetah! tko da morm zdej usposobit kasetar, sploh ne vem, kje tocno je (najbrz v kleti) in ce sploh dela.Da mal prechekiram, kaj je sploh (uporabnega)..... in razne svoje zapiske, solate podatkov, vse na roke.... ob 23h al kdaj sem pa pacala gomasio in celga boga tu po kuhni zganjala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 spet me vse srbi in peče okol ustnic.. zdaj mi je pa že zmanjkalo idej, železo, c vitamin, cedevito... svež zrak.. tko zdravo živim, ko še nikol mah, sej bo minilo.. zdaj sem si bepanten gor namazala, mam občutek, da je še najboj nevtralno.. včeraj bila v Drami.. prve pol ure se resno ukvarjala z idejo, da bi kar domov šla.. pol sta pa Čušinova in Furst prišla na oder... pa se je energija za 100% dvignila.. in ostala do konca, čist sesul me je pol nesrečen konec.. par solzic spustila.. Furst ful presenetil, mi je vedno en tak frajerček deloval pa mal trd.. mal me na Keanuja spominja v bistvu..jaham danes zvečer, pol pa v savno se pogret... si morava še privoščit s frendico, do januarja, potem mi uide v Egipt... jao, dve naj frendici, ena na Madagaskarju, ena v Egiptu.. kje sem si jaz družbo iskala še dobro, da je tretja bikica in zapečkar grem mal delat.. pa ni ful, tko da se bom mogoče spravla v zgornje nadstropje mojo sobo mal v red spravit.. ugotovila, da ne pogrešam tistih cunj, ki sem jih sem prinesla, ko sem se selila (kao jih bom pol enkrat prinesla tja), tko da grem še enkrat čez vse, pol bom pa zapakirala v vrečke in na Humano nesla... a slučajno rabi kdo kake cunjice cifra okol 36/38? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 ...In ker priden vse - dobil izlet v Budimpešto. In potem me včeraj razganjalo pol dneva...Čestitke ************včer bla na novoletni službe.zabavi...ne bom šla več :xx!: Kere nebuloze/laži/zavajanja/trkanja po prsih/vritlezenja sem morala poslušat, predno sem lah jedla ne, res ni to zame :xx!: Dans pa peeeetek sm se neky menla z eno frendico, da grema kuhančka poskusit, pa štante prešlatat bomo videli, glede na to, kako pogosto odpoveduje dejte, pa sploh ne hodi v službo (ima cajta 25ur/dnevno) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Pa ni taka luna, da bi red delala(vodnarska pa sonce v strelcu )kvečjemu še boš zgubila kaj(vsaj jaz)Ampak, hvala In sožalje ob smrti tete - tudi razumem napisano - ko izgubiš stike in tak. Ooo Cookie - hvala tudi tebi Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 jaz se pa z Bandidosom nacejam ... mi je v trgovini alko zadišal ... moje telo se že dolgo ni srečalo z alkotom ... izpit je treba zalit ... pa se nacejam. wuuhuuu. http://www.cosgan.de/images/midi/musik/b010.gif basmati mam. končno. grem pretihotapit še drug Bandidos iz hladilnika. škoda, ker mam samo dva. prav ulila bi se ga. škoda, ker nisem sama doma, bi si lahko še kakšnega zapalila zraven. moram it pa ven na tale svinjski veter , ki me bo odnesel in snegec nam naletava. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2007 Avtor Prijavi Deli 14. december 2007 na zdravje macona! ne pretiravaj, je mal zgodaj, pa mocen je bandidos.men je bil tud vcas vsec, zdej mi je pa cist presladek, me kar v bezgavkah zashopa. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 no, saj mam sam dva ... gre drugi že proti koncu ... v bistvu še nikoli v življenju nisem zalila kakšne petke, opravljenega letnika, izpita, mature ... mislim. skrajni čas. sem se pa prav spomnila na svoj job v enem lokalčku v Vižmarjih ... ko sem se skora vsak večer nalila z dvema ali tremi Bandidosi, pol sem pa postala ful hitra, spretna in okretna za šankom. nikoli nič razbila, raztresla, polila ... kot recimo v treznem stanju ... tak ti je Neptun v 1. bajti. brez skrbi, jih dobro nosim. mam mero glede alkota. nikol v lajfu bruhala al mela kak hud glavobol al hudega mačka. napijem se toliko, da sem v rožcah in to je to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2007 Avtor Prijavi Deli 14. december 2007 kul! Sej si je fajn mal privoscit, sploh ce poznas svojo mejo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2007 Avtor Prijavi Deli 14. december 2007 Ker bom samo kosti lomila. 'nasa metalka' (*jaz sem bla pa 'nasa pankica' pr frendici, k me je vedno, k sem prisla k njej, cela familija prisla sprejet na hodnik pa so me gledal kot deseto cudo, sam me mel radi vseen in rekl: 'nasa pankica' ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Katero vražje znamenje je zdaj v luni,ker je čist neki bed.... :xx!: Sicer ja sem kul sam včeri me kolega kliče in sm mislna,da je živčnega fasu.Zdele par dni nazaj mu je prišu bratranec iz Indije vs zdrogiran.Njegov bratranec,ki živi nekaj m stran od mojega kolega sliši z njegove bajte jok,ropotanje in on gre k njemu in vidi kako pretepa teto.Tipu se je čisto zmešalo.Moj kolega ga je hotu odstranit in tip ga napade in mu zlomi ramo Jaz pravim,da v takšnem primeru je najboljše poklicat policijo.Zdaj se ta njegou bratranec zdravi na oddelku,kjer so norci,da ugotovijo kaj za vraga je vzel...katero drogo??...Pol na lastne oči je vidu eno res svinjsko prometno nesrečo in vse je naredu,da bi rešu tega fanta in 3 dni nazaj je umrl.Poleg tega mu stric umira zaradi raka in so mu dali življenja še max 2 meseca.....fack and shit.... :xx!: Groza... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Od petka sem kratkolasa ,,,pa nism čist zihr, da mi je ušeč...itak preveč dela zjutri v kopalnici Marsa, jaz sem si ravno včeri nove škorne kupla in če niso vsaj malo špičasti, jih ne dam nase, pa če je konc sveta Zmačkana sem, da še sede komi ravnotežje lovim in mi je 100/h žal, da se nisem orenk zbruhala k sem domov prišla (bl po štirih, kot po dveh).Tale veseli december bo mene še pokopu...al bom pa alkoholik postala..s.am k je skos neki, pa tele štanti so vražje maslo, ker se kar ne morem upret!Lačna sem, pa me strah karkoli pojest A ni to grozn, k se zjutri zbudiš in si čist mal mn pijan kot si bil, ko si šel spat???...sam glava te mal bl boli WTF Drgač sem kar slabo in komaj čakam, da bo konc tega posranga leta. Ma da je bolš z novim letom! Drgač bom enga prebunkala al pa postala okolju resnično neprijazna! Nič, še mal bom delala, potem se bom pa kar domov opravila, ker sem zvečer spet zmenjena in bi vsaj 2 ure oddrnjohala popoldne. Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 marsa *** mana fotko itak je z kratkimi zjutraj veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik dela *** pri nas pa že dal božično darilo..60€ petek je There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Od petka sem kratkolasa ,,,pa nism čist zihr, da mi je ušeč...itak preveč dela zjutri v kopalnici :OO!: ojoj, mene tut neky škarjastega daje, sm se za pondelk zmenla (in napovedala da bo sprememba drastična) pr frizerju; mam že boge las(k)e, pa grem skrajšat za kak meter You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2007 Avtor Prijavi Deli 14. december 2007 ma js tud cist kratke!!!!sej, tko kot 1000x ze, sam tokrat nisem mela namena toolk totalno.pa je rekel, sej je sam en centimeter. ko je tam po tleh blo.... sem rekla, ja kolkrat pa, po 1 cm?! sicer mam rajs kratke. sam zdej so pa cist cist...ja, skarjastega, cookie! .. jaz sem splooh 'skarjast' tip. vcas je mat prsla dam pa rekla: kaj si spet odrezala? (k sem od nekdaj sovrazla razne patente, da je tesno kej okol vratu al pa kej! ) pol pa ni blo krojev ze (tko k zdej, k pades v trgovino pa mas vse, v milimetre)... sm pa pac seck seck - z najvecjim uzitkom, priznam. in so se razni trakovi valjal in tko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 sežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :2src: :2src: :2src: :2src: :OO!: ojoj, mene tut neky škarjastega daje, sm se za pondelk zmenla (in napovedala da bo sprememba drastična) pr frizerju; mam že boge las(k)e, pa grem skrajšat za kak meter ne verjamem, dokler ne vidim There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2007 Avtor Prijavi Deli 14. december 2007 poslusam na 'svojem' radiu girl from ipanema (getz/gilberto)... ()... in se spomnim... nekih (mensezdi cetrtkovih) vecerov v KUD-u, kjer smo z Lolito mel nekaj zaporednih vecerov...so me povabl, kot nekaksen stos, da pojem pac te neke priredbe (kot kriceca divja pankerica, pac kao nek kontrast odstekan).No in sem se dejansko nekajkrat prav blazno skregala, da jaz pa tega ze nom pela!!!!ne bom nekih priredb! dejmo nekaj svojga rajs pa tko...in ok, girl from panema, ok, night in tuinisa, ok, sam ne pa ne pa ne pa ne!!! tea for two! prav ne! in pol smo pac vseen ga.in sem cist uzivala.in zdej to poslusam in sem se to spomnila.... saj je dnevnik. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 tle pa nč rabm vezalke, zelene... kje jih prodajajo?žvim bogu za hrbtom, ni vezalk, ni snega, ... če si pa južna veš kak lepo je snežinke so take velke..pa ful mede prava zimska pravljica zelene nimam pojma, kak mas al pa kaj podobnega There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2007 Avtor Prijavi Deli 14. december 2007 rabm vezalke, zelene... kje jih prodajajo?žvim bogu za hrbtom, ni vezalk, ni snega, ... to tud mene zanima! ma jaz zivim bogu v narocju, pa vseen ne pridem do zelenih, rdecih... in vvcas sploh bilokaterih vezalk!!!! res... je treba ne vem kam! ze po 'navadne'!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 mucica če jih najdem, jih kupim There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Jutrcek , Nataly si kar predstavljam tvojo cestitko, sem prepricana, da si radijcem polepsala dan, so po mojem crkavali od smeha . Vidim, da vas skarje lovijo. Jaz pa tule zadnji teden, pestro, da je kaj,polno dogajanja, samega lusnega . Vceraj zvecer smo 2 uri gledali utrinke. Smo bili pisana druzba : Mehican, Kanadcanka, American in JST . Pogovarjali smo se spansko ali anglesko, po potrebi, ne vem zakaj Slovenscina nikoli ne pride na vrsto . No saj vceraj je in so me vprasali, kaksne so besede za dolocene zadeve, me vprasajo, kako se rece zvezdni utrinek, jaz pa zvezdi Uuuuuuuuuuuuuuuutrinek, ker sem ravno enega videla . Moram priznat, da ima tale Mehican odlicno izgovorjavo . Sicer pa videla ogromno utrinkov, 37 , si moram se vse zelje zmislit. 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 srečkovič sej vem, da so zdej neke frke s tem, kako nej bi se primorska imenovala, sam, da so tmin na jug preselil, pa nism vedla ej če najdem kaj itak da vzamem..ti še sam dolžino in odtenek povej There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Jutrcek , Nataly si kar predstavljam tvojo cestitko, sem prepricana, da si radijcem polepsala dan, so po mojem crkavali od smeha . Vidim, da vas skarje lovijo. Jaz pa tule zadnji teden, pestro, da je kaj,polno dogajanja, samega lusnega . Vceraj zvecer smo 2 uri gledali utrinke. Smo bili pisana druzba : Mehican, Kanadcanka, American in JST . Pogovarjali smo se spansko ali anglesko, po potrebi, ne vem zakaj Slovenscina nikoli ne pride na vrsto . No saj vceraj je in so me vprasali, kaksne so besede za dolocene zadeve, me vprasajo, kako se rece zvezdni utrinek, jaz pa zvezdi Uuuuuuuuuuuuuuuutrinek, ker sem ravno enega videla . Moram priznat, da ima tale Mehican odlicno izgovorjavo . Sicer pa videla ogromno utrinkov, 37 , si moram se vse zelje zmislit. 777 Pa so res. Moderator se dvakrat vmes ustavil, da se narežal kot nor pa saj je res bilo odštekano čisto. Ampak, da me kdo vpraša kaj natančno sem napisala - ne več vedela. In finta, da v službi imajo po zvočnikih ravno Radio City - radi Reporterja Milana očitno - in seveda slišali..in ratal atrakcija dneva. Grem stavit, da so zeleni od zavisti Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 mah čist me zamoril zadnjih par ur... mal smo zamenjal ene vloge.. zakaj moram jaz bit odrasla... saj sem vedla, da to pride enkrat, sam nisemv edla da tko kmal.. mah, mal bi tulila najrajš.. grem popokat mačkona pa se v sobco skrit.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 morgen... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....tralala777 + 1 tja pa tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 pri nas sneži. je že vse belo. se prideš kepat? ali pa vsaj sprehajat v ta prijetni hlad? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts