Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

Evo mene:))

Imel gospodič včeraj 40. rojstni dan. Ok..ni dobil akvarija - dobil zelo lep Murin plašček in ....presenečenje. Torta bo v nedeljo;)).

No - napišem na brzino v torek čestitko zanj na RAdio City - ob 7.40 pokličejo slavljenca in mu preberejo veleume tiste in za nagrado pošljejo še na enodneven izlet...pa čakam včeraj, če bo slučajno ON slavljenec dneva - ter me seveda skoraj kap od sreče, ko ga -celega zaspanega in hripavega slišim po radiu...skratka..bil v totalnem šoku, čestitka bila totalno odštekana - ker mu voščila triperesna deteljica, najljubši pes Car, da o mačkonarih niti ne govorimo...ter mu zaželela naj ostane vsaj takšen kot je, da pa so izboljšave vedno zelo dobrodošle:)))

In ker priden vse - dobil izlet v Budimpešto. :palec: :palec: :palec:

In potem me včeraj razganjalo pol dneva...

Mater res, kako malo treba, da se me osreči :2src: :2src:

Naty :palec: ... izvirno

Čestitke xokx

včer bla na novoletni službe.zabavi...ne bom šla več :xx!:

Kere nebuloze/laži/zavajanja/trkanja po prsih/vritlezenja sem morala poslušat, predno sem lah jedla xrolleyesx ne, res ni to zame :xx!:

Dans pa peeeetek :onfire:

sm se neky menla z eno frendico, da grema kuhančka poskusit, pa štante prešlatat x:o)x bomo videli, glede na to, kako pogosto odpoveduje dejte, pa sploh ne hodi v službo (ima cajta 25ur/dnevno) xcivx

Cooki, meni pa je na nasih sluzbenih zabavah qul x:px ... itaq vedno sedim zraven sefa ( grebatorka, so rekli x:o)x ) ... jaz se pac fino razumem z njim x^x ..pa malo cvicka, pa hrane... samo pol je bad, ko moram domov na drugi konec sveta :xx!: ...skoraj tri ure voznje, pa se vedno moram prva od tam....

jaz se pa z Bandidosom nacejam ... mi je v trgovini alko zadišal ... :inocent: moje telo se že dolgo ni srečalo z alkotom ... izpit je treba zalit ... pa se nacejam. wuuhuuu. http://www.cosgan.de/images/midi/musik/b010.gif

maconka, ti kar po njem x:px ... jaz mam sicer raje refosk x:px ... se pa kaksno pivce tudi vmes najde, samo navadno, ne Bandidos x:o)x

Marsa xvrtcx

Klari, ze dolgo te nisem slisala ( stalno, ko se spravim, da te poklicem, pride nekaj vmes :ermm: ... sicer pa v mislih s tabo :palec:

pa ostale bejbe, naj vam bo lepo in toplo, s snegecom ali brez..

ja , na koncu se pojamram... jeb*** sem bla prej jezna in vesela hkrati.Sem hotela iti na Eroika koncert , pa klicem mozeka, naj se podviza domov xrolleyesx ... rekel je, da je blizu doma in da bo takoj ... pa ga ni blo od nikoder, pa ga klicem 10x in se mi na koncu oglasi, da je razbil avto, ker ga je o :vragec: dneslo iz ceste ... nisem vedla, ce naj sem jezna na njega, ker je zj* koncert ali naj sem srecna, ker je celi... avtu , mislim, da ni hujsega... bom jutri na svetlem pogledala... pa jezikova juha bo tudi :vragec: :bomb:

Mojca

Audi, tebi pa dolgujem opravicilo :sori: ... bova pa drugic ... upam, da nisi imela sranja zaradi mene :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Tipka in Jeti :palec: hvala.

dremuckala zdaj pred tv, pa prižganim računalom in me zbudi praskanje - sestrin maček prosil, če lahko pride not x:Ix ubogi - čisto leden pritekel potem in zdaj smo itak že zmagali. Toliko mačkersonov pa ne vem, če že bilo pri bajti. Štirje plus pes.

Aja -jaz pa bila zvečer pri frizerju -popoldan pokličem, če imajo čas, pa ga še glih zame imajo - striženje in imam spet kratkega pažeka:))

Me frizerka ni spoznala po glasu -imena pa tudi ni vedela točni kam uvrstit -pa sprašuje:"A barvali bova tudi?" Jaz pa: "ne, bom kar siva hodila naokoli..pa živela ženska potem v prepričanju, da ji starejša gospa pride. Pol pa pridem jaz x:Dx x:Dx x:Dx

ampak bila babnica nekam groba - kar ni čudno, ker že verjetno cepetala in bi rada šla domov..ampak sama si je kriva..lahko bi rekla..ne, jutri pridite..pa bi prišla jutri..

ampak sem kar zadovoljna.

Še.

Tipka -te zlomljene pločevine bo danes kar nekaj..ceste so obupne..vsaj v naših hazolah:) čeglih se uspešno pripeljala do doma - nič spluženo po ravnici naši...

Glavno, da možeku nič ni, koncert pa še bo že..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

evo...upedenana u nulo...a ma danes pa res...bila samo za pol urce na nekem rd-ju, pa me je minilo in sem se privlekla dam.

danes pač ni moj dan...jeba* ga!

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Bom sem postnila, ker to temo menda največ folka bere, pa se bo mogoče našla kaka duša, ki bo poznala odgovor.

V petek imamo novoletni party in sicer na temo 70's disco. A kdo ve za kako štacuno, kjer bi cunje v tem stilu prodajali?

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Upam da je danes kaj boljše vreme po Sloveniji... xflowx

...pri nas sonček prijetno greje... post-9197-1197719135.gif

...pa me je potegnilo da grem hodit... in se kar nisem mogla ustavit... post-9197-1197727047.gif...in sem prehodila 3 kilometre! Rekord! post-9197-1197727153.gifUf, ponosna sem sama nase.

Sem mislila da se bom utrudila, pa je šlo kar samo od sebe... samo spotilo me je pa kot da bi pretekla 5 kilometrov. :switz: Ampak nič hudega... zdaj vem da lahko grem tudi v bližnji gozd, to bo pa 6 km, ampak bom zmogla. Moram trenirat, do spomladi bi se rada znebila še zadnje bergle. Tudi kolesarit bom začela spomladi, že komaj čakam. Bom postala spet prava športnica. xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

nič ne vidimo....

ker gledate v napačno smer:)

odjokala danes svoje, potem sem mal peglala...mal fotke gledala, po kosilu grem pa v BTC pogledat.

beden dan...fuj

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

naredla testo za orehove, marcipanove in vanilijeve kekse..v trgovini kupla 'kič'(beri pisani bonbončki in jedilne barve) zdej pa čakam, da se testo malo spočije, predn ga začnem spet matrat x:Dx

ale ti si taprava fajterka x:Xx

mana sej bo bolš :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

en pofočk na brzaka, dokler kričač še spi x:Dx eh, že ne več, jaz ne vem a čuti to, da se mati neki hoče promuvat pa bluzit x:o)x

šibam...

kolk mi gre na kurac ta veseli december :sick: tu se pa nič ne pozna, da sm mama ratala xrolleyesx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Tole vam moram povedat. Sem vceraj govorila s Tipko po telefonu, da sem spet v Prekmurju, in ona meni , kako krasno, jaz se ravno odpravljam na koncert EROICE v Moravce. Potem je zal nekaj prislo pri njej vmes, jaz pa sem vseeno to izkoristila in dozivela en krasen koncert. To morate slisat. :vio: xcivx

keksi pečeni..vedn pozabim, kolk ene prčkarije je tu zraven :OoO:

zdej pa še sam potico in sadni kruh..ampak to se pa ne mudi

There is

One Mind,

One Truth,

preprosto..dva dni prej namočiš suho sadje na rum.....tisti dan ko boš pekla, dodaš še lešnike orehe, mandelje......zamesiš kvašeno testo(naj bi bilo rženo, ampak js bom ga naredla iz krušne moke)

razmerje med testom in sadjem naj bo 1/2 v prid sadja....testo pstuš ene 2x vshajat..potem dodaš namočeno sadje dobro pregneteš in pustiš še 1x vshajat..oblikuješ, spet pustiš vshajat in spečeš

There is

One Mind,

One Truth,

Guest Jeti
ne....sadje in testo lepo zgneteš skupaj....več kot je sadja, boljše je ;)

ok ... jasno ... zgneteš skupaj :palec: :2src:

pa bodi škrta pri testu ;) js neki tuhtam, da bom letos sprobala varjanto z rženo moko x:px

čeprav dvomim, da bom uspela nardit takega, kot ga moja mama....tam e sam sadje..testo je bol za vezavo in okras x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

Guest Jeti
pa bodi škrta pri testu ;) js neki tuhtam, da bom letos sprobala varjanto z rženo moko x:px

čeprav dvomim, da bom uspela nardit takega, kot ga moja mama....tam e sam sadje..testo je bol za vezavo in okras x:Dx

težko je prekositi naše drage mame x;)x

verjetno je finta v vsem skupaj ... koliko časa zmes vzhajati ...na kakšni temperaturi peči ... ker rženo testo je že samo po sebi "težko " ... koliko kvasa zahteva rženo testo za takšen kruh xcivx

dober vecer. xduhx

.... polna vtisov, vendar bom (zaenkrat) kratka. morda tud ni primerno...?.... v glavnem. bila na pogrebu. bilo je najprej tesno in zalostno, potem pa lepo, v bistvu.

.... nisem vajena pogrebov, ne vem, kdaj sem bila nazadnje... (aja, vem... :o|o:... hmmm, 2000)...

ne maram jih tud... ne sam, ker so pac pogrebi in ze po naravi zalostni in taki, pac pa zarad vseh ob-dejavnikov.

ampak dons je blo mal teh slednjih.

neverjetno ugotovila, kaksna vez obstaja po tolikih letih ne-stikov z bratrancem, pravzaprav pa z vsemi sestricnami in bratranci....

tko no.... je blo lepo.

tezko strnem v besede in tud ne maram, se.... mors mal prebavt najprej kaksne stvari.... :)

aja, hvala vsem za sozalje. x:Xx

tko no, in sem zdaj doma... ne vem kaj s sabo.... aja jesss! morda je dons trumanov show????

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

težko je prekositi naše drage mame x;)x

verjetno je finta v vsem skupaj ... koliko časa zmes vzhajati ...na kakšni temperaturi peči ... ker rženo testo je že samo po sebi "težko " ... koliko kvasa zahteva rženo testo za takšen kruh xcivx

tu bom pa pustila moji intuiciji..ponavadi me nikol ne posti na cedilu x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

dober vecer. xduhx

.... polna vtisov, vendar bom (zaenkrat) kratka. morda tud ni primerno...?.... v glavnem. bila na pogrebu. bilo je najprej tesno in zalostno, potem pa lepo, v bistvu.

super :palec:

vcasih je hecno, kako nekdo umre in potem zivi malo kliknejo...je ze prav tako xsrcx

in sozalje.

in ja, doticni film je bojda v teku x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Oj Tinka, hvala! x:Xx

ja, smrt.....

... se sprozhijo kaksni procesi..... x:)x

vcas tud nelepi...

recimo k vcas ponekod eni sam cakajo da se pol kot mrhovinarji lohk zagrebejo...... nekoc je umrl nek sosed.... pa so ze naslednji dan (ali dan zatem, vsekakor ZELO hitro) ze uleteli neki ljudje - sorodniki pac - pustoshit, ki jih v lajfu ni blo nikol bliz..... to ni malkrat..... da ne pustijo cloveku niti da se ohladi.

al pa celo, da se ko je ziv, da se plani z njim delajo, kot da je ze mrtev.

To se je baje mojmu ocetu zgodil, da so se v njegovi prisotnosti ze kar zgovarjal okol avta.

pa je fotr se baje cist zavedel (k je blo kao vidt, da nc ne steka, zato pa je tud v njegovi prisotnosti laufala taka debata) in rekel: jaz sem SE ZIV! In jih je na 'prvi vlak' za dam poslal in ne hotu met opravka vec nobenga.

...

ma zaspala sem zraven filma. x:o)x

drugac mi je pa super film in jim carey totalen car! :palec:

najprej sm ga 'poznala' iz onih komedij s tem... hm..... pretiranim naturalisticnim in.... vizualnim humorjem..... vse to pachenje in vse to (pa ceprav kazhe na noro mimiko, ne vem ce ima se kdo tok mimik!)...

v glavnem, mi ni bil tolk.

Pol sm pa tega gledala in cist okol padla, potem pa se Eternal sunshine of the spotless mind (ki je pa se boljsi film, noro dobr!!!).

Cist nekaj posebnega je tale Jim Carey. x:)x

~

Kaksen lep zimski dan! :2src:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Mačona
tečna sem. :vragec: sama sebi tečna. ne maram nikogar v svoji bližini. :vragec: prav eno asocialno bitje sem ... včasih ... pravi volk samotar. nisem vedela tega o sebi ... xnckrivx

Guest Mačona
Enako. S tem, da se tole zdaj vleče že en teden. Vsi so mi odveč.

ma mene to na hipe prime ... kakšen dan ... zjutraj mi en stopi preblizu ali kakorkoli "vdre" v moj namišljeni osebni prostor in sem ves dan vznejevoljena. bog ne daj mi karkoli rečti. vse je odveč. ne me niti pogledati. ubijam s pogledom.

ne me niti pogledati. ubijam s pogledom

:eek:

(x:Dx :vragec: x;)x)

jaz sem tud bl zase dons rajs, macona. xDDx x;)x

Mystica, thanx! x:Xx

Tle se tud nekaj oblaci... sem prehitr rekla. x:)x

sam zrak lepo disi, sem bla zunaj zdaj en mini giro in mi je vsec, k lohk diham. xokx x:o)x

~

celo sobo mam skatel pa tega... enga starga stafa. k sem tezila pac k sem hotla najdt par stvari.. no in sem rabla recimo 1 tejp, par dvdjev, cd-jev in tega..... mam pa blazotne skatle z vsem zivim prazgodovinskim stafom... ki je 'v bistvu za v smeti, ampak ipak se mal za pregledat'. :o|o:

namest da praznim starote, mam zdej celga boga tle...

ampak slik pa ne (enih pac). :(

Rozha mi se vedno dela! :eek: xokx (kel obvladatorka! x^x x:px)

Picasso

Marsa, iskreno sožalje...veliko razmišljam o Matijevem očetu, ki je lani ob takem čsu umrl.

Mogoče je prav, da sneg pokrije ljudi,,,tko sem zdej pomislila, kot v kakšni pesmi.

xsrcbumx

Včseri sem bila v mestu zvečer, je snežilo...ful je blo lepo. Potem sem šla na nek žur, ki ni preveč uspel, ampak sem se kar prepustila.

Trenutno imam v lajfu eno osebo, ki sem si občutno všeč...jaz sem pa čist zgubljena :(

Sploh ne vem kaj naj napišem o tem, ker sem si total nejasna, že sama pri sebi.

afriški pregovor

Hvala! :kiss:

Mogoče je prav, da sneg pokrije ljudi,,,tko sem zdej pomislila, kot v kakšni pesmi.

x:)x kok si lepo pomislila.... :vio: :palec:

... se spomnim, ja.... no ti si morda pri *taksnih stvareh* v nekem smislu bolj custvena al kaksna... in vem, da te je zelo prizadelo....

... mene to prizadeva bolj nekako 'v valovih'.

.. sem pa od nekdaj imela en... hm... 'poseben?' odnos do smrti.... je velik mojih (v tistem casu celo zelo dobrih) frendov ze pokojnih....

pa sem vedno bla *taka*. x:o)x

men je smrt tko... nekaj kar najbolj prizadeva bliznje... v bistvu..... in v trenutkih *pred* seveda najbolj onega, ki umira.

vendar v koncni fazi je smrt nekaksna odresitev.... pocitek.... ko si vse opravil...

tako da: skoda, ko nekoga ni vec..... vendar on se ima najverjetneje boljs ali vsaj cist kul ali pa pac vsaj ne trpi vec (ce je trpel). ...

... no in ko sem s *cim taksnim* kdaj uletela, ni blo prevec dobro sprejeto. x:)x

in ker je to pac osebno dozivetje vseh tako ali drugace vpletenih, si tud pridrzujem pravico, da dozivljam tko kot dozivljam, ne maram pa se prevec pregovarjat o tem, ponavad.... tle so vsi bolj obcutljivi pa potem svoje katere take misli in mnenja raje zadrzim zase. x:)x

... ko sem bla pa cist majhna in je umrla prva moja teta (striceva zena), ki sem jo pa imela blazno rada, ker je bila vedno prijazna, topla in mehka... (k sem mela nad rada njene janezheve upognjence, 'vendar brez janezha' xDDx)...

no in sem super prenasala pogreb (morda sem bla stara kakih 5 let).... nc se mi ni zdel takega... pac nekaj, en dogodek, nov, poseben, mal cuden.

No in ko je blo konc, pa sem vprasala mamo: kdaj bo pa teta Milka nazaj prisla? xDDx

... ena moja teta pa je umrla na moj rojstni dan. pred kakimi 20 leti al vec....

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...