Aliana 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Marsa, tud od mene sožalje.. men so tudi pogrebi stvari, ki se jih izogibam, kolikor se da... ne zato, ker bi se bala smrti, bolj zato ker nekako ne vem kako naj ravnam z živimi tam.. .....(mah cele romane tle pišem, pa sproti brišem, ker ne vem kako naj se izrazim.. bom kar obdržala) .. včeraj imeli v NG predstavitev knjige, bla mal mrzla dvorana, ampak ful obiska in blo kar fajn.. pol pa še na moto žur čist na hitro pogledat, hotla spoznat pa ljudi, ki so potovali po J Ameriki, da kake info dobim.. pa čist luštno blo videt par ljudi... dans pa lenarimo mal.. prvič uspela Transformerse gledat. in poslušat.. ma ni tko slabo, glede na stil dela.. kar zadovoljna. Pa I. se uči nekaj.. jaz bom se pa spravla pripravit in uredit papirje za izpite, za učenj ni zdaj moj čas.. bom rajši tamle k mačkonu na kavč se stisnila in eno knjigo prebrala.. pol pa I. spodim v klet na telovadbo (sem mu un ta velik steper za r.d. kupila, zdaj nima več izgovorov ), da v miru posesam in pomijem stanovanne.. čist uživam, sam ne sme bit nikogar zraven WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2007 Avtor Prijavi Deli 16. december 2007 .. čist uživam, sam ne sme bit nikogar zraven jaz isto.. Thanx! Kok si res ekhsn v tem odbobju! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Joj, Marsa, sozalje tudi od mene! Tako površno berem dnevnik in sem čisto spregledala Prej sem bila malo na snegcu. Premalo ga je! Sem že mislila, da si bom obula moonbootke in skakala s psom po snegu Drugače pa še dober teden, pa Božič.Kolk gre hitro. Potem pa še malo in grem v pravo službo Ne morem verjet, da me je kr mal strah... No, lepo nedeljo! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Marsa, iskreno sožalje...veliko razmišljam o Matijevem očetu, ki je lani ob takem čsu umrl.Mogoče je prav, da sneg pokrije ljudi,,,tko sem zdej pomislila, kot v kakšni pesmi. Krizemsvet gredo stopinje,krizemsvet gazi po snegu.Bogve, kdo je sel pred mano,bogve, kdo za mano gre. Vse poti so vecno stare,vse gredo nasproti smrti.Vsem je na zacetku rojstvo,vsak korak je vecno nov. Krizemsvet gredo stopinje,krizemsvet gazi po snegu.Ena izmed njih je moja,nanjo pada, pada sneg. (Kajetan Kovic:Bela Pravljica) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2007 Avtor Prijavi Deli 16. december 2007 kul, candle.... pravsnji dan za to... aja tinka! pa se mi je se nekak zdel nekam *znano* v teh nekih smislih. no jaz sem 4x al kolkrat ze bla v kleti, dol one skatle odvlekla (po predhodnem vpogledu, kaj kej mamo oz. kaj je tocno not ).... pa neke embalazhe posortirala, ene pomila, ene pa za stran pa nekaj ze tud odnesla, nekaj pa nastimala (steklene embalazhe od recimo medu pa par embalazh za jajca pa tak), da odnesem na trg oni 'moji' (eni od).... itd.nastimala si in ven iz hladilnika dala razne sestavine, pa morda krem-o(-i/-e?) nardim...morda tud kaksno maskico...spet se lotla gomasia, k ga zandjic premal nardila... pa mal je bil precej... hm, lohk bi ga manj casa pajcala. kaj si skuham... kaj izi mi pase... morda melancancek, pa z mocarelco al pa kej.... ... potem pa morda 'usposobim' kasetar (privlekla iz kleti) in poslusam, kaj kej mam na broju. ~ aja da ne pozabim!a ima kdo za posodit za enkratno uporabo -1 dan, cez cca 3 tedne- dvoje moskih drsalk - cifre pribl. 43?? - po moznosti iz LJ. (tim ima neko drsanje in da mu ne kupujem za sam 1x - ocitno pa sta se s kakim sosolcem odlocla za drsanje in noben od njiju nima drsalk.... in ocitno tam, kamor grejo oz. kjer jih rabi, jih ne posojajo).... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 morgen.... x:Dx grem nazaj v postlo.... pochasi... marsa sozhalje zlomk.....tralala777 + 1 tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Jutrcek , zbudila sem se tam nekje okoli 11h, se sploh ne spomnim, kako sem prisla v sobo , praznovali rojstni dan nasega prfokska Spanscine , pa v dezeli Tequile smo... Kul skratka, mislim, da bo do srede v tem smislu bolj ali manj, zabava za zabavo, poslovilke, ipd...Pa spokat bo treba, ampak to imam itak tik tak narejeno. Vceraj smo bile cel dan v Guadalajari na trznici, kulturni sejem kao, sami metalci ipd okoli mene, pa se kupovanje , ki ga ne maram. No smo se vseeno imele lusno. Na koncu pristale v Kitajski restavraciji, sestradane vse tri, jaz sem si sla 3x iskat hrano. Ampak nekaj je moralo biti narobe z njo, ker sva obe z Lauren bruhali . Ne vem se, kaj bom danes pocela, pospravila, sla ven, v trgovino, pa kaj pa vem kaj se. Marsa, sozalje tudi z moje strani 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 ne verjamem, dokler ne vidim Sem si premislila, samo pol metra bo šlo preč tle pa nč rabm vezalke, zelene... kje jih prodajajo?žvim bogu za hrbtom, ni vezalk, ni snega, ... ma jaz zivim bogu v narocju, pa vseen ne pridem do zelenih, rdecih... in vvcas sploh bilokaterih vezalk!!!! res... je treba ne vem kam! ze po 'navadne'!! Babnce Vezalke se kupuje v Vrvarni Je izbira najboljša; to sm pogruntala, k sm enkat rabla 1,5m dolge vezalke, pa nikjer, jasno, jih ni bilo za dobit. Pa sem lepo v Vrvarno (na Trubarjevi v LJ, mal naprej od TrueBara, vsekakor pred Horsburgerjem) zavila in si tam izbrala (iskala sem rumene vezalke 1,5metrske); na koncu špage mal posmodiš, pa je Rekord! Uf, ponosna sem sama nase. Sem mislila da se bom utrudila, pa je šlo kar samo od sebe... samo spotilo me je pa kot da bi pretekla 5 kilometrov. Ampak nič hudega... zdaj vem da lahko grem tudi v bližnji gozd, to bo pa 6 km, ampak bom zmogla. Moram trenirat, do spomladi bi se rada znebila še zadnje bergle. Tudi kolesarit bom začela spomladi, že komaj čakam. Bom postala spet prava športnica. Čestitke Tud od mene, Marsa. Sožalje.Jst ne vem prov dobro, kako je s temi sožalji, mislm, men osebno ne pomenijo nevemkaj, v bistvu nič. Ampak ker se družbeno to pričakuje: Marsa, moje sožalje. Čeprav, jst mam en tak, specifičen odnos do smrti, dost blizu mehiškemu (rajanje in to - nekrofilno? ma pomoje ne. Smrt zna bit odrešitev: za umrlega in njegovo okolico - v nekaterih primerih, seveda) Kolk gre hitro. Potem pa še malo in grem v pravo službo Ne morem verjet, da me je kr mal strah...Sej te ima bit za kej Tp, sam 20 dni prostih dni (dopust) za celo leto No, pa še vse sobote, nedelje, prazniki, morda kaka bolniška ************No, s tisto frendico sva se pol dobile v Mečkatorju (ker ona ima sam dve uri cajta in za tko mal časa pa že ne gre v center se drenjat ) Pa je blo vseeno luštno; sva se načvekali, pa še taprav čas sem bila doma, sem šla kar spat.Sobota je bila dan za fatiranje, zvečer sem z vseen na hitro preletela štante, šla na kuhančka (bil odličen) sicer v družbi njegove mame nj. sestra je v kotu s prjatlcami sedela, no pa nazaj grede čez center vseeno ubodla hudo dobro torb(ic)o temno rdeče barve (bordojska) Pol pa sred odličnega filma (Mehiška juha) zaspala Pizdula, tele POPtvjevci so si umislili sred filma poročila not vtikat, no, mene to ne zanima in sem zaspala Cel film so mi zjebal, hudiči Včerajšnji dan je minil v počasnem slow motionu, no vseen sem šla mal šetkat, ampak res mal, k je blo mraz ko svina , Pesjanka je drgteala, kt bi jo na štrom priključila. Aja, spekla še kruh, zvečer sva šla pa na en rd, kejr smo si pogledal še miljon slik© s smučanja, ja, pa pri plesanju TP so me tut posnel, bemu, morm drugič bolj na roke (svoje, jasno) pazit ampak sem kr dobro šejkala Jah, dans je torej frizer me je že mal minilo, sam res bom morala kar precej dat od sebe, mam konice že ocufane :xx!: You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 UF .. še sem živa. Hud žur s sobote na nedeljo, frend mel 30 let... ...spet sem plesala in spet sem spila hektolitre pive. Včeraj pa juhca in zdravljenje. Še danes sem taka asocialna, najbolj mi paše bit sama, možgani mi kar nočejo še funkcionirat.Pa se bom morala zbrcat, moram pomagat prijatelci neki za šolo. No, lep dan vsem! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2007 Avtor Prijavi Deli 17. december 2007 .... Na koncu pristale v Kitajski restavraciji, sestradane vse tri, jaz sem si sla 3x iskat hrano. Ampak nekaj je moralo biti narobe z njo, ker sva obe z Lauren bruhali . .... (jaz sem zandjic 1x tud bruhala po kitajski, pa nikol ne bruham...... a res cist vse not fliknejo al kaj? :xx!: k men je drugac ful vsec kitajska kuhna, nacin, priprava.....sam pol pa tole dobim (ce sama pac ne cmarim kaj).... si zadnjic napisala, da si nekak vecja od vecine mehicank. se mi zdi, ja... a dobis kaksne hlace? pa napisala si nekje 'marsina rdeca', pa mi sploh ni blo jasno: a mam kksno svojo rdeco spesl, pa nc vedla?? pol sem postekala, da mislis splosno, pac k jaz jo ze skoz furam, ti si se je pa vcas ful branila.... Vezalke se kupuje v Vrvarni Je izbira najboljša; to sm pogruntala, k sm enkat rabla 1,5m dolge vezalke, pa nikjer, jasno, jih ni bilo za dobit. Pa sem lepo v Vrvarno (na Trubarjevi v LJ, mal naprej od TrueBara, vsekakor pred Horsburgerjem) zavila in si tam izbrala (iskala sem rumene vezalke 1,5metrske); na koncu špage mal posmodiš, pa je saj res! thanx!(sam tole da jih morm sama osmodit na konc - me zanima ta projekt ) Dobr se postriz dons! Thanx tudi za sozalje - vsem. (sem tud jaz podobna, Cookie, in ze zandjic zacela pisat, da mam mal cudn obcutek, kot da 'ne zalsuzim' vseh teh sozalij pa tega, vendar pol nisem postnila -pa zdaj ....je pa lepo in vsako sozhalje kar prec v mislih forwardiram najblizjim. ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 :saj res! thanx!(sam tole da jih morm sama osmodit na konc - me zanima ta projekt )Mal z vžigalnikom posmodiš konec, tok, da se plastika lepo stopi (in ne črno zapeče!) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Sem si premislila, samo pol metra bo šlo preč in na koncu bo sam 10 cm tak kot pravim, verjamem ko vidim There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 in na koncu bo sam 10 cm tak kot pravim, verjamem ko vidim Žal bo kar več hočem imet polet lepe lase Proso bo spet aktualno.. You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 marsa sožalje.... meni tud tele zadeve okoli pogrebov niso ravno...kaj vem...se mi zdi da je čisto tumač vsega...ko bi mogel met mir v oni žalosti in bolečini ob izgubi bližnjega, se morš pa z enmu folku tam ukvarjat, po možnosti čist kaki levi ljudi, k so se sam hinavšit pršli pa vice si pravit tam ob krsti :xx!: eh... mal fatiram dons, totalno bedno vreme je, pa ta sneg ga ignororam zdajle bom malo ven vlekla, verjetno me bojo čudn gledli, samo morma it na eno šetnjo, je manj tečka, če je na luftu...in ker noče nehat sipat dol, boma pač se med snežinkami šetkele itak sem rekla da ignoriram res, ne marim zime, snega in dreka po cestah, nobene idile ne vidim v tem, ampak ok, nam traumirala zdaj, k to pa res ni razlog ob vsej bedi k je okol, da bi jaz zarad zime traume mogla prestajat...to pa ne včeraj sem za probo za froštik 1,5 deci mleka spila, ma, tamala je spet celi dan kozlala in se zvijala in tečnarla božca...sem pa probala, sem mislila da bo mogoče že kaj boljše....tko da še naprej na brezmlečni dieti je mal dosadno, k maram sire in takšno...pa skuto in mlek....in sploh ne vem kaj naj jem... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2007 Avtor Prijavi Deli 17. december 2007 jaz pa ne shizim prevec na proso. :|aja ti si mislila najbrz zarad las, Cookie?? marsa sožalje.... meni tud tele zadeve okoli pogrebov niso ravno...kaj vem...se mi zdi da je čisto tumač vsega...ko bi mogel met mir v oni žalosti in bolečini ob izgubi bližnjega, se morš pa z enmu folku tam ukvarjat, po možnosti čist kaki levi ljudi, k so se sam hinavšit pršli pa vice si pravit tam ob krsti :xx!: eh...thanx! mah ne, tle pa na sreco sploh ni blo tko, cist delc od tega.... to teto s(m)o mel vsi radi (recimo tud blazno enih otrok je cuvala pa to, so bli tamali cist nori nanjo vedno vsi pa tko) ... no in so sami taki v bistvu tud prsli - v kul duhu... nc ni blo odvecnega in slabega... vsaj jaz nisem nc zaznala... cist pristno je blo vse, toplo, v bistvu... posteno. tko k je treba: poslovit se lepo od pokojnega. ... a tko mas....saj najverjetneje se to vse pol lepo uredi.jaz sem tud mela vsega boga (sem ga morala 7 mescev IZKLJUCNO dojit in tud jaz nad pazit kaj jem, bla 3x v bolnici z njim, alergicen na vse zivo... ), vendar potem se je kmalu vse uredilo. sem ziher, da bo tud pri tebi tako! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 jaz pa ne shizim prevec na proso. :|aja ti si mislila najbrz zarad las, Cookie??Ja You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 marsa itak da se bo saj še u bistvu niti ne vem, nimamo potrjene alergije na kravje mleko, ker se mi ne zdi smiselo za zdaj otroka po bolnicah vlačit, navadno tako izzveni po 1. letu....samo do vrtca nekje bomo to porihtali, ker za tja pa rabiš papir, da ne sme tega jest...zato sem pa probala, če bo še reakcija, ker je toliko večja in prebavni sistem bolj razvit, pa zgleda še ni...ampak ni panike, saj vem da bo kul, samo tečno je, k res nimam nekih idej kaj jest k povsod je mlek, pa povsod mora bit sir in takšno KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 todika, ful si lepa na tej ikonci Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2007 Avtor Prijavi Deli 17. december 2007 ker se mi ne zdi smiselo za zdaj otroka po bolnicah vlačitmen se tud ni zdel smiselno... je bil po bolnicah zarad druzga (zlatenca recimo strasna v tedne trajajoca namest 3 dni) - in drugih raznih posledic *nepravega* faktorja (mojga al pa pac njegovega - sam moj je bolj netaprav ), vkljucno s prvo (posledico): prezgodnjim porodom. zarad alergije pa je bil -prvic- cepljen pod kontrolo. v bolnici.ker sem tud jaz (bla?) *alergik*.in dejansko je na nekatere faktorje se leta bil alergicen strahotno. recimo na komarjev pik. ampak blazotno. uho za 20x povecano pa tak...ampak prebavno pa ne vec.. po prvem letu, ja.... so me poslusal dost ( ). sm rekla: pluton v 6. hisi (sicer kul aspektiran).... 'zacetne tezave'. in da se bo vse spedenal. kot se je...so mi ze skor podturili dodajanje enga encima, ki bi, podobno kot pri recimo sladkorni ali mukoviscidozi, bil tamal ves lajf odvisen od tega!!!!! - zunanjega vnosa... no in sem bla kar tigrica. sem rekla: dajte mi 14 dni! ce po tem roku nou mel tega encima, ga bomo pa sele dodajal (k sem bla prepricana, da se bo samo vzpostavilo, da je pac prebava se bla nedejavna zarad skor mesca prezgodaj).to sem rekla v bistvu v obupu. nc prcakovala da me bodo poslusal (brez da podpisujem kaj tecnega, zarad cesar bi mi lohk blo kasneje zal!). In so me. Poslusal in tud uposteval. taglavna zdravnica (dr. Marjana Kuhar ).... je ujela ton v mojem... govoru, da so me vzeli resno in mi pustili to eno zadnjo mojo sanso...predn mojga otroka 'obsodjo' na dozivotno resno bolezen, v bistvu, ali vsaj precejsen hendikep. tko da - ogromn tega se zrihta! ze s samo ljubeznijo in predvsem voljo! Takoj ko so mi povedal ime te bolezni (schwarzmanov sindrom), sem bila prepricana, da mi te bolezni nimamo oz. da bo in je kot v igrici: kdo se boji crnega moza?no jaz ze ne! (je pa to skupek simptomov in vec jih je kazal na to.. nekaj v zvezi s trebusno slinavko, ki ne proizvaja dovolj enga encima, tripsina, ki se sicer ne sme izlocat v blatu, vendar pa se mora, ampak sam v sledeh...so 'vsi' rekl: nehi se ufuravat (al pa clo: kar je, pac je)... jaz pa sem hotla spoznat 'sovraznika' - se poglobit, vidt, kaj mamo, s cim se borimo in s cim operirAmo. tko da: prepricano in prepricljivo mamo bodo, ce bodo le mal mel filinga, kar poslusal....to je kar v tolazbo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 jp, se strinjam ampak to so druge zadeve...inmen se najbol fržmaga, ko gledam mamice ko z nekim posebni, blaženim skor izrazom povejo, da njihov je pa alergičen...na to in ono....in cele dneve vlačjo otroka okol zdravnikov, pa homeopatov, pa ona in tista testiranja in ne sme divjat, ker bo zadihan in poledično astma pa še prah vzdiguje in s tem pršice ne sme pobožat kužka ali muce, samo sanja lahko o papaguju, pač njihov otrok ne sme nič, ko pa je na vse takoooo alergičen....a veš kolk je takih :xx!: in grem stavit, da če grem zdaj jaz na testiranje za alergene, mi bojo najdli en kup stvari ziher...pa čeprov nisem alergična na nič, oz. nikoli nismo preverjali če sem na kaj...če pa bi, pa se ziher kaj našlo...otrokom uničujejo otroštvo....k če je alergija in kaj, se tko pokaže, če je stma otrok ne more dihat, če je alergija, se pokaže reakcija....zato se tudi strinjam s tem počasnim uvajanjem ostale hrane, ker ipak, kravje mleko je za teličke in konc...in takle nov in neodporen organizem pač upravičeno reagira na recimo mlečne beljakovine....ali kaj drugega...mi je logično...ni mi pa logično, kako to, da kljub vsem priporočilom, še vedno v vrtcih večinoma ne pripravljajo hrane posebej za jasli...mislim pride otroček v jasli in ga bombardiraju z pasuljom in joto in ješprenom, suhim mesom in takšnim.... me je kap skor zadnjič, ko sem gledla jedilnik iz vrtca....in zdaj mormo v pol leta osvojit vso to hrano - od joške do pasulja s tem da ne smeš gluten pred 9.mescem, med po drugem letu, kravje mleko po drugem letu ker pač ima reakcijo...itd. ampak sem optimist KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2007 Avtor Prijavi Deli 17. december 2007 ampak to so druge zadeve...inmen se najbol fržmaga, ko gledam mamice ko z nekim posebni, blaženim skor izrazom povejo, da njihov je pa alergičen...na to in ono....in cele dneve vlačjo otroka okol zdravnikov, pa homeopatov, pa ona in tista testiranja in ne sme divjat, ker bo zadihan in poledično astma pa še prah vzdiguje in s tem pršice ne sme pobožat kužka ali muce, samo sanja lahko o papaguju, pač njihov otrok ne sme nič, ko pa je na vse takoooo alergičen....a veš kolk je takih :xx!: in grem stavit, da če grem zdaj jaz na testiranje za alergene, mi bojo najdli en kup stvari ziher...res je... (mislim zelo podobno)(tebe 'se ni blo' , k smo ze mel precej gobcno debato o kaksnih alergijah ) res, tile jedilniki so pa vcas tud svojga dnarja vredni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 no, mogoč še dobr da me ni blo bi lahko kdo kako dodatno alergijo fasu KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2007 Avtor Prijavi Deli 17. december 2007 ja, alergija na todiko - ob vseh ze sicersnjih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Jutrcek , danes sen nekam zgodnja , verjetno zato, ker imamo s ta jutranjo skupino zurko . Berem, kaksne vije vaje so lahko s temi malimi otrocki. No saj jaz sem bila tudi prvo leto zivljenja bolj po bolnicah, kot doma, s tem, da niso bile alergije, ampak ostale zadeve ala vrocinski krci, bronhitisi, vnetja uses, gnojne angine ipd. Marsa, ono o bruhanju je bil hec, bruhali sva po Tequilah . Smo praznovali rojstni dan nasega ucitelja Spanscine in to v Mehiki . V sredo imamo pa poslovilno zabavo, tako da se zna zadeva ponovit, zacinjena z oceani solz . Marsina rdeca, ja, je ona rdeca rdeca, ki je nikoli v lajfu nisem prenesla. Ce sem sla v trgovino z oblekami, ni bilo govora, da bi kaj rdece rdecega nabavila, vinsko rdeca se mi itak zdi brezvezna, torej rdece sploh nisem nosila. Modra pa vijolicasta sta mi bili vsec. No zdaj pa Marsina rdeca, oranzna in divja rumena, ampak rdeca je dalec najljubsa barva. Hlac se nisem poskusila najt tule, bom sla v Mexico Cityju scekirat. Hlace, ki jih imam za ucit, so namrec Zarine, Zara je pa tudi tule, tako da bi bilo mozno, da bi po nesreci imeli kaksne hlace za divjo Evropejko. 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2007 Avtor Prijavi Deli 17. december 2007 aha povrsnica. jaz (tequila je bla kriva pol pravs... a si slemerje tolkla? ) aha no sem rpav postekala v zvezi z rdeco. rumena??? Kul! to je pa barva, ki mi ne pase. niti malo. kot bela. al pa kot drekaste. pa pastelne. mi je pa vsec. v okolju, na stenah, slikah, na drugih...ampak teb pa pase, sem ziher... si te kr predstavljam. (enkrat sem navratila do tvoje sluzbe po neka darilca pa sva se pogovarjali o rdeci barvi, ki se je tedaj tebi zdela *predivja*, jaz pa sem trdila, da ti pase in da skoda k je ne furas... se spomnis?) Berem, kaksne vije vaje so lahko s temi malimi otrockima ne, so lahko, kot pravis - ponavadi pa niso.no, zmeraj so, itak - sam ne tko... hm, problematicno al pa clo usodno.... ponavad....v bistvu sem glih obratno hotla 'dosect'... k sem pisala o tem.-.- saj sem ze parkrat, sicer pa ponavad nisem spet tok zlo podrobna. no tle pa sem hotla ravno to izpostavt, da je treba kar pac verjet vase, v svoja prepricanja in vedenja, ob tem, da si tud priznas, ce kdaj nimas prav.... da ni sam ego oz. trma al pa pretirano zascitnistvo - brez pa vpogleda in potem sprijaznjenja, kaj je dejansko najboljse. ... in kok mas lohk *jajc* kdaj tkole - in tud kok jih ne smes imet. in vse to...ker vcas pa ni druge, kot zaupat stroki oz. itak ponavad je tko.....sam ce pa v nekaj zelo mocno verjames in se ti potrjuje, je pa nenazadnje tvoja dolznost, da pac..... se boris... sicer je pa zlo smooth.a ma macka kaksne tezave pr kotitvi?a 'nima mleka' morda? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts