Todika 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 a ma macka kaksne tezave pr kotitvi?a 'nima mleka' morda? joj tole pa me čudn gledajo k rečem to, pa tko malo vzvišeno, da se pa kar naj na živalski nivo spuščam če čem, ker da one so pa nad (in nimajo mleka zato al kaj....) in ženske v afriki recimo, pa posod kjer ni lekarn in babycentrov na dohvat, pa kar majo mlek. in dojijo. ja kaj, a oni organizem ve, da nima kaj pa pač proizvaja, moj pa ne, zato k itak lohk v lekarno skočim pa flašo namešam samo tko je. in tigrica in mačka in psica, miš in medvedka, nobena se ne sprašuje a bo dojila al nau oz. bo če bo mela mlek, če ne bo pač mladič od neve ktere x živali ga pil kar se pa poroda tiče in tega, ma tolk se komplicira, sploh si v življenju nebi mislila, da je možno, če nebi vidla ampak dejstvo je, da rodit morš, ko si enkrat na tem. in če to tko sprejmeš, ti je dost lažje. tko se pa babe kar smilijo same seb in odvračajo pozornot od ene čisto primarne zadeve in delajo iz teka neko poduhovljeno, ezoterično in nevem na kterem nivoju zadevo....pa še zmeri morjo rodit iz tega pridejo razni porodi v vodi itd....pa kje maš filing v oni vodi polni krvi in raznih izločkov se namakat mi ni blo....pač rodila sem...je blo svinjsko in boleče in me je kr konc skor na momente. pa kaj. takoj grem še enkrat, bp, če je treba. in kot pravi dr.Pušenjak - od desetih žensk, k bi šle v gozd rodit, bi se jih 9 vrnlo zdravih, z zdravimi otročki... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Ha ha ha, se spomnim, ja, ko sva bili na pijaci , da si mi nekak rdeco hotla prisodit, jaz se pa svinjsko upirala. Sem imela obdobje manj opaznih barv, ce sem bila divje razpolozena, sem kaksno kriceco bez oblekla . Niso bili slemerji, kar obicajna Tequila, jih je bilo pa 11 v uri in pol, tako da jih niti jaz z odlicnimi geni (alkoholizem v druzini) nisem prenesla . Mah ja, bolj kompliciras glede otrok, bolj je sranje. Nimam osebnih izkusenj se, ampak kot pravis Todi, rodit je treba, porod je del lajfa, kot smrt in jasno da manj kompliciras, boljs je. Letim, sem pozna kot vedno Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Ha ha ha, se spomnim, ja, ko sva bili na pijaci , da si mi nekak rdeco hotla prisodit, jaz se pa svinjsko upirala. Ne vem, na kakšen drugačen način bi se ena Pujsita lohka upirala Niso bili slemerji, kar obicajna Tequila, jih je bilo pa 11 v uri in pol, tako da jih niti jaz z odlicnimi geni (alkoholizem v druzini) nisem prenesla . http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 morgen..... x:Dx uspeshno prespal she en dan.... x^x zdele bom ene dve urci klele tezhiu...pol pa nadaljevanje.....spanje.... x:Dx morm nadoknadit za na zaj...pa za naprej.... tezhki chasi se blizhajo.... x:px zlomk....tralala777 + 1 na oba noska..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 what a day... morala it službeno tja okol btcja, skor se mi scufal.. tolk mi je blo tečno danes, ves tist naspidiran in živčen in hlastajoč folk, sem samo pograbla, kar sem rabila in šibala.. pol pa še skoraj pozabla it po otroke v šolo.. je na srečo 'šefica' imela čuden filing in me poklicala.. sva malo zabluzili z dnevi..no, sem pol srečno pristala doma, končno, vsa izmozgana.. zeblo me in se spravla posesat in pomit flat, ker I. izginil nekam zdaj me pa lulat in ne morem it, ker sem pomivala stran od WCja in ga mam na drugem koncu mokrega stanovanja.. bo treba počakat, da se posuši..hotla it gledat Northern lights (so to pametno prevedli kot Zlati kompas ) pa me bratec skensal... no, greva enkrat ta teden.. moram it lase oprat.. jao, pa posnela sem si mobi verzijo Age of empires na mobitel.. in v dveh dneh prišla do konca ok, ne smem si novega računalnika kupovat.. na tem simsi in wormsi in settlers ne delajo, tam pa bodo in potem.... bo groza WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 Še vedno ste pri vezalkah Sem si kupila v soboto nove hlače -povsem nepredvideno tole padlo in torbico - za tole sem pa že nekaj časa težila naokoli, šla na zaključek - skoraj dve uri se vozili do tja in se ne spomnim, da bi kdaj tako hitro tudi domov šli..v nedeljo kuharila za 12 ljudi -so vsi preživeli, nabavila torto - dobro in lepo:))Včeraj lenarila - ker toliko skuhala, da smo kar ostanke jedli.Bila v knjižnjici, ker na svoje veliko razočaranje nisem mogla glih Puščavse rože podaljšat - a jaz bog ve zakaj vse drugo prej brala..tak. To je vse. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 morgen... x:)x no....dons sm pa bl zgoden.... mam pol frizerja....blajhat pa shtrihat.... :vio: pa superge si grem kupit.....upam, de majo kako odfukano farbo.... zvecher pa spet shiht... zlomk....tralala777 + 1 tja k ponavad..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 Hello Tudi jaz sem si privoščila en Božični šoping.Škornje, črne hlače, črna svilena bluza, zdaj iščem srebrn brezrokavnik Od ju3 naprej pa ame žurek, do 31. Težka bo , ampak se da zdržat. Danes pisala mentorici za diplomo. Zdaj me zanima, kako dolgo bo treba čakat na odgovor? In kolk bo težila? Ampak, če sem do sem pripeljala zadevo, jo bom še do tja. Pogrešam malo več snega . In cuka me iti smučat na Krvavec Sonček je, jaz nisem skuštrana, ker sem bila pri frizerki..... ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 MARSI NE DELA INTERNET Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 MARSI NE DELA INTERNET vemo....zhe kako uro... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2007 Avtor Prijavi Deli 18. december 2007 *kok dobr da pride kej tacga tkole...nasla VSE ZIVO!!!!! posnetke z egijem, intervjuje (poslusala celga s sasom hribarjem ze! - zabavno poslusanje, po cca 10 letih ).tko da hudo!!!! kok dobr, da kdej ni kej tko kot *mora bit* (jutranje 'vstajanje s kavico, netom in tem....')... v glavnem, mi ze dela vse. hvala Mani in Aakhutu za posredovanje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 ms dobila pa je vse pojasnjeno.. zakaj grem sama seb na zivce, zakaj sem kr neki jokcala vcer zvecer, zakaj je vse tko cudn.. funny, nehala tabletke jemat pa so očitno ful bolj opzane spremembe al kaj pa premražena vsa že cel dan, od jahanja zjutraj.. se kar ne morem pogret, čeprav pojedla 2 krožnika vroče juhe in čaj pila.. sam je blo pa fajn, smo po Rožniku galopirali še pol urce delam, pol pa šibam domov nekaj pojest in v postlo na toplo za pol ure.. pol pa risanke, pol pa še neko reklamo snemam.. zvečer se sošolci bivši menda v mestu dobijo.. mogoče bom na hitr skočila jih pogledat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 .... In cuka me iti smučat na Krvavec Odkar sem smučala v Dolomitih, me totalno NE vleče na slo.smučišča - k so BTW precenjena glede na to, kar dobiš (da ne omenjam, da so v kameni dobi). ... od jahanja zjutraj.. .. sam je blo pa fajn, smo po Rožniku galopirali Totalno fovš ********tečna sm, k sm kot ena ocufana kokoš (glede na dolžino svakojako in barvo las). Folk sicer pravi, da sem zdej muuuuučitos boljše, sam prej (polPehta) sm si bla bolj všeč. Frizerajka mi je ostrigla pol prewč, kokr sm ji rekla. Baba blesava :xx!: In ne, nič ne bo s fotkami, niti slučajno se ne milsim nkol več spominjat kako obupno frizuro mam. V pi.z.du mater trajal bo vsaj dve leti, da se škoda omili, proso gor al dol. Jebela cesta, kje je una kapa še dobr da sm jo kupla, se mi je kr zdel, da mi bo še prov pršla; sam klinc, tle v službi je ne morm nosit.Ah, grem si škrnicelj na glavo poveznit You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 boga kolk cm las pa je ostal There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Vsaj 15cm jih je šlo preč, zdej si lah en mini čop(ek) nardim, tko kt ga majo kure na vrhu glave, roža imenovan :xx!: Prav mi je, kaj pa tok koruze požrem You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 mah sej bo bolš sploh pa se ne splača tolk jezit zarad las škoda energije..raje to energijo pšl v lasne mešičke, da bojo podvojeno delal.... teh 15 cm bo pa že še zrastl There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 aja pa še tolej 10 cm lasov gor al pa dol..to še ne spremeni tvojga srčka ta je pa veilk bol pomemben There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 morgen..... x:)x biu ucheri pr frizerju.... x:)x spet ORANZHEN.... pa mi je nove monitorje prnesu... zlomk....tralala777 -ou v mehiko pa en gromozanski v revirje.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Hola ! Jokalni dnevi na sporedu tule. Sezono zacela vceraj, ko sem odprla kovcke, da spakiram, spet svoj lajf u kufre zabrisat, se spet nekam v neznano selt, menjat sluzbo, zamenjat prakticno vse spet, razen drzave... En majckeno me je strah, samo ne spet tok zlo velik, sem vecja od vecine Mehicanov . Me pa stiska slovo od ucencev. Vceraj sem tem ta majckenim naredila zabavo. Najprej so sli v razred, sem rekla, naj pocakajo tam, jaz sem odbrzela postavit darila pod smrekico. Ko so prisli ven, so nasli barvanko, voscenke in svincnik, na vsakem paketku je bilo napisano ime. So bili tako veseli , kot da bi jim ne vem kaj dala. darilo za vsakega je pa vredno 2 €, tok za obcutek. Potem smo imeli tortico, 3 vrste mleka se imenuje , oni so ap barvali vmes in risali zame. Potem je ena od njih prinesla uhane zame in me objela, so me oblile solze.. Potem sem se ravno malo pomirila, mi je pa vecerna skupina 4 teenagerjev in 3 odraslih naredila Surprise party. Kupili so torto, chips in pijaco , pa me sprasevali, ce se res ne vrnem in me spravili v jok. Danes zjutraj so mi pa iz jutranje skupine prinesli nakit za darilo in smo se poslavljali, sem bila spet vsa v solzah . Popoldan se, zabava, mislim, da bom vecinoma jokala . Potem pa vecerja, Goodbye, pa zabava doma, jutri zjutraj pa avtobus in New life ... 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 Po dolgem času se ga je učeri Nosorog orenk napil. Temu primerno se danes počuti. Tudi spomni se bolj malo - eden zadnjih prizorov, ki so ostali v spominu je, da je v gostilni pel opero Nabuko Kva vse lohk rata iz čist nedolžnega sestanka na temo čebelarstva ... http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 ..to še ne spremeni tvojga srčka Ma ja Hvala, bejba Pujsita, madonca maš ti jajca kr tkole po svetu vandrat Pa kok fajn te je brat, z vsemi tvojimi dogodivščinami Nosorg, vsake tolko paše odklop sploh pa se ga mora človek od časa do časa kdaj napit, da lahko zdrži v tem svetu norcev You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 Pujsita ful sem se vživela v tole tvoje pisanje...držim pesti zate Nosko, hvala za knjigo...in avtogram...brez zamere, ampak moja prva reakcija je bila: "ja zakwa hudiča mi je pa počečkano knjigo poslal!"he he...baba zmešana!So me pa na zadnji strani zbodli reklamni oglasi, ker če se ne motim si 1x čez nekoga prav pošteno žgal tukaj...no mogoče se stveri spreminjajo in obračajo. Jaz sem se včeri po 100letih smejala...danes me čaka še en naporen dan. Se bom okol 14 pobrala iz službe, doma pospravila in mal odmeditirala in se pripravila na pošteno osebno delo. To je to..Če ne bo, pa ne bo. Skrajni čas, da popucam neke stvari. Če me je strah? Itak, že od kar sem se zbudila me zvija...in mi je slabo...in sem popolnoma v sebi in brskam po sebi. Grozno mi je, ko se poskušam spomniti nekih filingov iz preteklosti, pa se mi takoj glava vklopi in ne pridem nikamor, ker si potem v sebi govorim: ZBERI SE ZBERI SE in itak, da pol nisem več zbrana. Je pa res, da učeri nisem jokala Sanjala sem...eh, spet...ampak tudi zjutraj nisem jokala...upam, da bo šlo tole samo še na vzgor. Ker to je to!Če bom uspela kaj narediti ok, drugače pa imam vse polhen kufer. Mrzlo je zunaj, bom še kadit nehala...ja sevedaaaaaaaaa...hehe Sončkeeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2007 Avtor Prijavi Deli 20. december 2007 Sezono zacela vceraj, ko sem odprla kovcke, da spakiram, spet svoj lajf u kufre zabrisat, se spet nekam v neznano selt, menjat sluzbo, zamenjat prakticno vse spet, razen drzave... ............... jutri zjutraj pa avtobus in New life ...Pih! Srecno! da je v gostilni pel opero Nabuko Pujsita, madonca maš ti jajca Je pa res, da učeri nisem jokala Cookie, moje sozalje! kwa jih je pa to picl, da kar sisajo tok blazotn!k jaz sem se tud hotla cist mal, mam pa krajse kot pred morjem. pa tokrat se nisem sama odlocla za tok kratke......sam men tud rajf nou nc pomagal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 Cookie, moje sozalje! kwa jih je pa to picl, da kar sisajo tok blazotn!k jaz sem se tud hotla cist mal, mam pa krajse kot pred morjem. pa tokrat se nisem sama odlocla za tok kratke......sam men tud rajf nou nc pomagal. Hvala.Sam zgleda, da je zadeva epidemična, ker so tut tuky v službi eno sodelavko (sicer dolgolaso) pokosil čist do kratkega; pa je sam skrajšat hotla (sam ne toooook); tko da po moje mora bit kej tazga v luftu (k mamo "vsi" krajše lase kot smo hotel met) ******Tečna sm :xx!: Najrajš bi bla želva, da se zarijem nekam v blato, potegnem tace in glavo pod oklep in da me noben ne "dira", dokler sama ne prilezem ven.Vse mi gre na živce, še sama seb sm tečna You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2007 Avtor Prijavi Deli 20. december 2007 jp, mojo frendo so tud cist nad prevec - sicer ne cist na kratk, ampak total vec kot je hotla - je sicer tud dolgolasa........no sej, po 2. strani pa se dbest, saj se namrec vedno pritozujem, k mi tok hitr rastejo! ~ sm ful tezka, vse me boli, ne vem od cesa... res da sem nekaj po0spravljala pa v klet nosila pa tak, sam.. od tega ne bi smela bit tok zgazhena...vcer bla blazn pridna, naredila kreme pa se en gomasio, ki pa sem ga zazgala... - sam za kako nozno kopel al kaj tacga bo cist ok. zadnjic sem si ga pa na lase dala, v olivca pa v med..... pol sem pa komaj ven sprala ona semenca....da ne bi kdo mislil da mam kake bolhe! Vcer dobila nad hudo jasminovo olje! Zadnjic sem v Caje al v vonje pisala da od cvetnih skor edin na jasmin shizim.... no in ga dobim dostavljenega na dom (), najbolj super ultra naravnega.Disi pa k shus, sem ga po 1 kapljico v vsako kremo dala. ful dobre, k se obstajajo posnetki z vaj.. to sva snemala v placu z mikrofonckom prek walkmana (cca 10 let nazaj)! in ko bobnava, je res tko, kot bi nas blo ful..... al sva pa nek 'metronom' posnela oz. nastimala, pa je on sax, jaz pa bas igrala...... potem spet sem nastimala ritm na syntu, on je tamtamcke zraven, jaz pa se melodije sprot na syntu...In sploh ni slabo! se mi zdi noro, da mi grejo moji komadi po glav! Tud tamalmu je blo vsec, k sem mu dala za poslusat.Zdej morm sam se v tele oblike spravt. zdle pa sesat.. odlasam ze ne vem kok cajta, k sem najbrz posesala 1x opalov uhancek.....in morm to vrecko 1x raztrancirat, sam je rajs ne bi tle. Pol mam se 1 opravk, pol pa eno prijetno druzenjce. Mejte se! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts