nataly 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 A ne kako čas beži?? Čestitam za valeto in da ste dobro skozi moderiranje spravili Pa čisto drobckena zgledaš poleg Marsa Noge maš pa res fajn ja.. Sama sem s stegni zadovoljna -dolga in lepo oblikovana, samo od kolena dalje pa cccc..ne dobro..preveč vsega vsepovsod. Škoda. Ta mala je po meni noge dobla..bi lahko kaj druga.. Zdaj smo torej spet same babnice doma. Dedc nekje po Italiji lazi, se žalil, ko prilezel do tja..nezadovoljen nekam z razmerami..ccc ja vsepovsod pa ga ne bojo po rokah nosli. In v nedeljo klicala ona gospa od katere kupili toliko jagod, da smo fajn in kot taki naj si pridemo po jagode, ker jih je škoda da crkujejo..pa smo šle. Dobile spet pet kg jagod in pet kg češenj..kaj češ..treba bilo potem vložiti pa v skrinjo dati..pa požreti spet.Pa sosed včeraj dal ta mali polno skledo češenj..in danes bil zajtrk tak fajni - češnje pa mleko. Ziher me bo šraufalo pol. Ugotavljam, da je v službi nekaj narobe z forumom..kak pri hudiči je lahko v neki stisnjeni obliki?? vse drugo ok..forum pa nikak..doma pa čisto ok..ne razumem tega.. in zato ker včeraj delala oz. bila v službi pač..nisem šla na forum, ker takšen kot tam je in zamudila vso to branje...evo. sploh v črni luknji. in sem morala domači cajt za to potrošit:)) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2007 Onix, vse najboljse za rojstni dan, starinca! Macona, cestitke za izpit! Aliana, dbest za kljuce! Nataly, pojma nimam, kaj dogaja, a ocitno je res v tvoji sluzbi sam t(k)o.Pravis, da stegna kul, od kolen navzdol pa ne? saj jaz mam tud debela meca v primerjavi s kolenci pa z glezenjcki. Hvala se 1x vsem za cestitke! ~ Uh... mam strahotno alergijo, bogve na kaj. vso noc bla budna, kihala, smrkala, porabla 4 pakete robcev pa pol role wc papirja.To se mi skor vsako pomlad zgodi: 76x kihnem, pol mi pa dva dni lije iz nosu in mam cist rozevinast nos. pa kar vroce mi je v glavi od tega smrkanja stalnega.sem tok slabe, k mam ful za narest pa okol skakat. pa tak(a)le. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 En hitri pofočk, ker mi danes zmanjkuje časa za karkoli tolk našponan urnik nisem imel že doooolgo Marsa, HVALA vsem ostalim tudi ampak se spodobi da tudi kaj napišem in bom proti večeru, ko bo malo več časa Voščola kar dežujejo se mi zdi da jih nisem toliko dobil vseh skupaj v celem (novem) tisočletju Prvič v tem stoletju mi današnji dan ne para živcev in ga, celo , sprejemam dobre volje in nasmejan sem sicer bil tečen zadnjih nekaj dni, ampak je to malenkost glede na pričakovano in na izkušnje zadnjih let Za dobro voljo (in sprijaznjenje z EMŠO ) bom okrivil kar LNF in , ki me, btw, zadnji teden kar zasipa z darili ne mine dan, da mi ne bi kaj podarila in sem zdaj cel prenovljen, pa tudi kar zažari, ko me zagleda (začuti ali zavoha) v sveži podobi Šibam naprej (oziroma nazaj ) k družinskim obveznostim Naj vam bo dan vsaj pol toliko poln topline, veselja in ljubezni kot meni Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Oddelala že en izpit danes.. še jutri, pol pa konec za ta teden, kar se faksa tiče..Sošolc povabil na kosilo, smo končno mal počvekali.. kok luštkano ga poslušat, ko je sveže zaljubljen Spat grem zdaj za eno urco (sem se zjutraj komaj zbrcala, sem hotla že kar prestavit izpit..) pol pa pripravit se za jutrišnji izpit.. mamo najprej pisno in pol takoj še ustno.. pa delam cel vikend upam, da bo dež WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 morgen.... x:)x O N I X :hapyb: xcheersx no....zdej pa she mal o men... x:Dx kaj zhe???mah....sej ni kej....tork jepa astrodisco dons... zlomk....tralala777 -ou na oba shnofka.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 ahoj.da še tuki mal poškilim spet šla spat sredi noči, ob pol treh zjutraj. in imela namen, da bi spala do kakih devetih. ker imela službo kasneje danes.in kliče ob osmih en kreten, pol ko se pa oglasim, pa na drugi strani kar tiho. pa tak fajn spala... danes povedala, da bom dala enega popravnega, pri zgodovini vikend bil tak kratek. v soboto dopoldan itak bila v šoli, ker se je pisala matura, pol pa šla na piknik s svojim razredom v nedeljo šla na altermed. spet mal zapravljala , srečala klarus na sejmu, pa sstaneta (hvala za sol, stane in na hitro spoznala desire pa nič se mi ne da. katastrofa. čist preveč lena sem. bi morala za faks napisat tri seminarske, ker me pol čaka itak pisanje magistrske. samo, enostavno se mi ne da Marsa, vidla nekje tvojo fotko s Timom. mater fajn zgledaš mačona, veliko motivacije pri učenju Onix, vse naj naj pogrešala bom pa Michelle, brala nekje, da je nekaj časa ne bo grem naprej bluzit ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Zdravo, Druidka, lepo te je spet malo brat po doolgem cajtu. Mej se skrajno fajn, pejdi na sprehod na sonce. Jaz bom šla spet k jezeru. S kolesom. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Aja... a ma kdo kej pojma kaj se s Todiko dogaja je ni nič več videt... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2007 tud jaz sem hotla dons po todiki povprasat, ce kdo kej ve. mas pa pestro, Druidka.jaz tud ponoc harala, skor nc spala.In kako je bil popravc sprejet? Thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 jutro.kak paše mal dlje spat. imam pouk šele čez eno uro in še to samo 1 uro. se mi dejansko sploh ne splača iti v službo pol pooldan pa še konferenca in govorilne. Marsa, popravc bil sprejet čist ok, itak je vedel, da bo imel 1, če pa celo leto ni nič delal mačona, upam, da si se imela včeraj fajn ob jezeru jaz sem si privoščila dve novi majčki, pa šla na en ful dolgi sprehod sicer me pa neki hoče grlo zajebavat nič, grem zajtrk do konca poglodat, pol pa šibam v službo, grem danes z avtom lep dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Hejla, Drudi.Še nisem doma, tko da nisem bla ob jezeru.Upam, da je s tvojim grlom vse OK. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 dr dan....bemu,ne vem ce je glih dober ta dan....tud un vceri me je neki zalostil ..in to kr neki.vse mi gre trenutno cool v lajfu,pol pa mi neki v zraku ne stima,pa postanem tecka mogoch pms al pa kaj vem kaj,no....mogoc bi morala kej vincka spit...bo kuj buljsh to bo to-komi cakam ,da koncam delat-pol pa kr na dva tri bambuse vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 na zdravje! http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 ja...cheers vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 morgen.... x:Dx ukcherishn koncert ROTOR-jev je biu fenomenalen.... x^x sicer nisem lih nek fen umek/music/chikgumou....ampak tole blo pa ok pa falabogu umeka ni blo... no....dons pa na kak perchek na metelkovo... zlomk....tralala777 -ou na oba noska.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Probala plezat po rimskem zidu ... ni šlo ... jutri spet poskusim. Kuhala kosilo in oddala empirični del diplome v branje. Še mickeno ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Še mickeno ... kaka grozna beseda.... :xx!: zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Vlomli so mi Sam čudni neki vlomilci So mi v kabinetu zaščito pred soncem zmontiral, pa nekaj dobrot v hladilnik nastavli ......pa smeti odnesli Kul vlomilci Pa popisovalc je pršu. Faca. Sn mu reku tak naredva, da bo prav pa čimhitrej.......pa je blo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Vlomli so mi Sam čudni neki vlomilci So mi v kabinetu zaščito pred soncem zmontiral, pa nekaj dobrot v hladilnik nastavli ......pa smeti odnesli Kul vlomilci Pa popisovalc je pršu. Faca. Sn mu reku tak naredva, da bo prav pa čimhitrej.......pa je blo. vlomilci al cistilci? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Nea vem, čuj ......niso nč povedli, kar prišli, porihtali in odšli......da bi le še večkrat Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Mater, sem zmatrana. Mešan dan je bil...prva polovica delovno/stresno naravnana, ta druga pa prijateljsko/smejalno/fajn. In sm ful utrujena. Sm bla pa z našo Mysti mal okol, sva jedle dobr kosiw, pa mal v šoping šle. Sm si kupla (1.-ič v lajfu) prstan, pa uhančke, pa 3 gele za tuširat. Kok mene take mejhne stvari razveselijo. Krasno. Zeh. Še 2 dni, pa bo vikend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Kok mene mejhne stvari razveselijo. z mick-enim sta ustvarjena drug za drucga... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 henloua babnce! (same babe namrec dons se fochkate semle, pa se se jaz) Da še jaz pomahcam, da boste vedli, da sem še zmeraj - babnica in kar je še bolj važno, da informiram LNF...da zunaj dežuje, ker vas to sigurno zeloooo zanima Kdo da sem? Hmmm... Ena z vonjem po naftalinu :vio: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2007 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! nekaj delam, avtomaticno sam mal osvezim forum, pa vidm tebe, sem MORALA uletet! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Lajf je (lahko tudi) LEP Čisto nepričakovano (nisem se niti menil, niti iskal na tem področju ) so me poklicali, če bi, slučajno, imel kaj časa in volje do dela, ker nujno potrebujejo šoferja probni del sem opravil kar danes in jutri (danes popoldan) že začnem z rednim delom Ni ravno sanjska služba, a ker sem "počival" že predolgo, bo tudi ta služba čisto OK spet isto delo kot sem ga že delal, sicer druga tvrtka, ampak ..........Zadovoljen sem, ker precej sodelavcev poznam že od prej, firma ne zamuja s plačami, (relativno) fer odnosi, ......Ni ravno "sanjska" služba, je pa še vedno boljša od večine ponujenega, pa še z levo roko oddelam take službe vseeno pa bo nekaj denarja, predvsem pa bom, spet, dobil občutek da sem koristen in uporaben zdaj sem imel kar nekaj težav sam s seboj, ker sem se počutil nekoristnegaIn spremembe v razpoloženju se bodo odrazile tudi na drugih področjih vrača se mi energija in volja do marsičesa EMŠO bom spet ignoriral in starost zopet obračunaval po srcu in ne po koledarju To jemljem kot darilo in nagrado, ker sem preživel RD brez nerviranja in brez žalosti, depre in vsega kar je zadnja leta sodilo k praznikom v mojem lajfu Za to, da sem se tako drastično spremenil, pa krivim svojo in vse vas na LNF, ki mi vedno stojite ob strani in me podpirate tudi, ko imam vsega zadosti, ko sem brez volje do življenja in bi najraje svojo zgodbo zaključil Lahko noč vesolje, lunatke in lunatki in moja Onix ma vas rad Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts