Michelle 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 Nekaj ja...Kar pa ni za v javnost, pa niti malo ni lepo... Ampak med vikendom in prazniki bomo na to pozabili... Tudi tebi naj bo lepo! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 hvala in karkoli se ti dogaja naj bo samo izkušnja več Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 Je bil kar en luškan 500na uro natempiran teden, delo in zabava, zabava in delo. Zdaj bo vikend za razvajanje z mojimi domačimi. Bomo kuhali, jedli, pekli, pili in se zabavali. Naslednji teden še dva delovna dneva potem v Prekmurje na malo krajše počitnice. ODLIČNO je kakorkoli že je. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 Niste sami (kdor se otepa s podobnimi težavami...)! Tu sem tudi jaz! Juhuuuuuuu.. ima koga?lepo, da nas prideš tu in tam kaj pogledat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 No, pa nujn bo treba na drink s par prijatelji, če ne bodo pozabl, da obstajam.Rečeno storjeno, juhej Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 o ti šment, iz dveh ur bowlinga so nastale 4 ure... če me je kdo slučajno videl to nisem bila jaz klinc sam enkrat si star 35 haha... očarala pa vse mulce in nemulce ja drugih pa že ni bilo poleg...aja, poleg nas imele stezo ene pomembne gospe (inšpektorice ), itak da poleg nas ne moreš ostat resen, so žurale skor tko kot me;)zdej pa na šiht.. moja glava auč 4 ure bowlinga 4 frendice pa ene 7 šampanjcev mogoče pa celo kakšno slikico objavim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 o ti šment, iz dveh ur bowlinga so nastale 4 ure... če me je kdo slučajno videl to nisem bila jaz klinc sam enkrat si star 35 haha... očarala pa vse mulce in nemulce ja drugih pa že ni bilo poleg...aja, poleg nas imele stezo ene pomembne gospe (inšpektorice ), itak da poleg nas ne moreš ostat resen, so žurale skor tko kot me;)zdej pa na šiht.. moja glava auč 4 ure bowlinga 4 frendice pa ene 7 šampanjcev mogoče pa celo kakšno slikico objavim NO VIDIŠ kSENIA, TUDI DRUŽBA PAŠE :palec: :palec: ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 4 ure bowlinga 4 frendice pa ene 7 šampanjcev mogoče pa celo kakšno slikico objavim GO GIRL GOOOO ..hehe slikice ja. Nič, jaz sem fullllllllll vesela, da je vikend. Zbudila sem se na meji slabega počutja, sem spet sanjala 100/h...bljak No, danes bom pa jaz malo bl praznično razpoložena. Najprej bom doma pospravla, potem bim šla pa v btc po okraske za jelko...samo jelka manjka, ker je ne morem domov zvleči, ker sem pač brez avta Bom že angažirala nekoga, da bo šel z mano po jelko!Pop bom šla pa na grob, je včeraj minilo leto kar je Mjev oče umrl. Nimam pojma kaj me čaka zvečer. Se mi baje obeta nek žur, samo ne vem če bom šla sama, sem mogoče mal preveč ranljiva zdejle za take stvari. Nič gremo pospravljat. Sončkeeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 Čiw:)) Ful dogajalo te dneve:)Kupili lepo obleko za maturantski ples. Hvala bogi za znižanje in to, da ima punca takšno postavo . Mati prišla iz bolnice, malo nezadovoljna, fotra grabi tretja ali katera pač že puberteta - ki je CESARICA vseh pubertet..mater - zdaj vem, kaj je začaran krog..res...In kupila sta krasno darilo gospodiču - mikrovalovko - glih tako, kot sem jo sama gledala in ker se on vedno spomni in mami odnese rdeče rože ob dnevih, ki ji pripadajo - osmi marec, materinski dan...mogoče celo valentinovo prej - je spešeli zanj kupila res lepo, lepo orhidejo.. Dedc bil orhideje najbolj vesel. Budimpešta pride na vrsto - 12.1. svoj delež sem doplačala. In sanje.... bom morala prenehati sanjati...ker se vedno znova in znova uresničijo - nedolgo nazaj sem tudi v temi sanje pisarila o tem, kako sosed ubijal psa...drugič enkrat bil na vrsti maček....in pred dvema dnevoma izvem, da v resnici na točno tak način probal pobiti mačka...zato, ker pač polomil nekaj ozimnice in ker "kanglica" (žena njegova) tak rekla...grozno, grozno..in potem sem jokala, kot dež. Bila preveč zgrožena, da bi sploh kaj mu rekla...verjetno pa je moj obraz povedal vse. Sicer pa danes preteče kazen naši ta mlajši - lahko bo šla na msn, celo kakšna mehiška več bo lahko v teh počitniških dnevih padla..itak Rebelde gleda kot nora...in imamo Rebelde na sto in en način:)) Sestra tudi šla k frizerju - in jo postrigli preveč - tak, da je neka hecna luna bila v prejšnjem tednu res.. Pujsa - vse dobro v prestolnici Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 Oj!Še en lep sončen dan danes... prav lepo je odzunaj se sprehajat. Sem nakupla darili za prijateljici, sicer nisem našla točno tistega kar bi rada, ampak tudi to je lepo kar sem dobila. Včeraj sem prespala cel dan, smo ga žurali do 8h zjutro. Uf ja, schengen! Celo mesto je bilo odzunaj. Potem pa bolela glava včeraj. Nič čudnega! Ampak vidla sem pa folk s katerimi se nismo srečali že 4-5 let in kar ni blo konca debat. In ura je tekla kot da je dobila pospešek... kar takoj je bilo jutro. Danes pa še en rojstni dan, upam da ne bo tako hudo. Samo ko se babe dobimo skupaj... --------------Pujsita - srečno v novem stanovanju in prijetno raziskovanje po mestu! ----------------Mystica - lepo se imej na žuru ----------------Ksenia - super samo da si uživala, leta niso pomembna, ampak počutje -----------------Michelle - lep vikend ti želim! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 se morem kr pohvalit kak lep sadni kruh mi je prišel zdej se more še sam ohladit, pa da ga zvrnem ven in vidim kak je There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 se morem kr pohvalit kak lep sadni kruh mi je prišel zdej se more še sam ohladit, pa da ga zvrnem ven in vidim kak je Potem ga pa še pofotkaj in slikico prilepi da se bojo še drugim sline cedile. Lep vikend! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 cel 'zaklan' dober je pa tudi There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 dober je pa tudi verjamem da je dober Dober tek! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 Jutrcek , madonca, se moram pohvalit, vceraj stekala zunaj sama in se nisem izgubila , mi je uspelo v Sahuayu to, tule sem se pa uspesno vrnila domov . Sem za spremembo sla v eno smer in se po isti vrnila, vedno. Sploh je pa fajn, da imam nasproti trgovski center s kinom, tam so C & A, pa Zara ipd. Ena lusna knjigarnica, Starbucks caffe, pa se je full tega, no saj glih kak potrosnik ne nameravam bit, je pa fajn za orientacijo. Vceraj dopoldan sem nasla trznico v blizini s sadjem in zelenjavo , oz. mi je Luis povedal zanjo. Popoldan sva sla pa skupaj najprej na tacose, sem bila sestradana k svina . Drugi dan nisem nic kaj pametnega jedla, on je prisel tudi ves sestradan, ker sem mu dan prej rekla, da ga povabim jest. Prisel je z enourno zamudo in se blazno sekiral, ker je sicer nenormalno tocen, ampak promet tule je nor, tako da mi je bilo jasno, kje je razlog. Skoraj ga je kap, ko sem pojedla 9 tacosov , ponavadi jem po 3, ampak sem bila resnicno sestradana. Za 20 tacosov in 2 soka sva placala 8 € in to v Mexico Cityju, ki je drazje mesto. Potem sem sla pa v ropanje trgovine. Madonca, ogromno zadev sem rabila. Kupila sem TV Samsung, mizico za TV, hladilnik Whirpool, loncek za kavo, rumen ker rdecega ni bilo , pribor, osnovne zadeve od hrane, nekaj za hladilnik, nekaj ostalega, mikser, toaster, likalnik, likalno desko, stojalo za susenje perila, prasek ipd, zeblje, neke podaljske..... Pa eno zadevo za cevlje pospravit . No ta cela zadeva me je stala 375 €. Moram danes dopolnit zadevo in iskat se nekaj maleknosti alla anteno za TV, ki sva jo recmo pozabila, ampak generalno sem opravila zadeve . Potem mi je vse te zadeve usposobil , TV celo dolocene kanale ze lovi, bom vsaj porocila lahko gledala, upam, da jih bom kaj stekala , pa na radiu mi je postajo, ki mi je vsec nasel. No najboljs od vsega je pa bilo, da sem se zjutraj hotela stusirat, pa tople vode od nikoder , ni izi bit sam v Mehiki. Jah, morala bi nekak plinski bojler nastimat, da bi se segrela in da bi se lahko stusirala. Tako da sem vceraj komaj se dostojna bluzila naokoli . Je pa Mexico City popolnoma isto kot v Sahuayu, zvizgajo in komentirajo z guapa, linda in bonita, kar je priblizno isto, v stilu lepa. Neverjetno, koliko jih govori anglesko po potrebi . Hi how are you obvladajo vsi . Se, se vceraj z Luisom pogovarjala o tem. Me je razzalostilo dejstvo, ki je meni sicer v prid. Pravi, da so rasisti, da je simbol lepote vitko svetlolaso in svetlopolto dekle z zelenimi ocmi. Da Mehicani s temnejso poltjo nimajo enakih moznosti v zivljenju. Ze pri sluzbi se zasteka. Meni so pa ravno taki vsec, za pohrustat. Taksni otrocki so res lusni. Aja, pa prek neta smo se nekak spoznali s Slovenci, ki zivijo tule v Mehiki, tako da vem za 3, ki stanujejo v Mexico Cityju in se nekaj menimo, da bi se srecali drug teden , 2 zivita relativno blizu, v Puebli in 1 v Michoacanu. No za toliko vemo zaenkrat, verjetno se nas bo scasoma nabralo vec. Je prav lusno imet stike, si lahko pomagamo glede vsakodnevnih zadev. Nataly, tvoje sanje so res preroske, lepo te prosim, ne me sanjat, al pa sanjaj kaj lepega. Lepo, da bo mala spet smela gledat, kaj se dogaja v Mehiki . Jaz sem pa na tem, sem se odlocila, da si najdem oddajo, ki jo bom gledala in porocila, da se malo vpeljem v Spanscino. Nisem ravno ljubiteljica TVja in mi je muka, ampak tudi to je del ucenja jezika. Trenutno tule kaksnih prijateljev nimam razen Luisa, z njim pa govorim Anglesko, se potem dostikrat s trgovci ali gostinci po nesreci tudi on anglesko pogovarja . Ksenia , da si si privoscila malo druzbe. Jaz tudi bolj uzivam v druzbi, kot sem kdajkoli prej. Saj sem, samo samo z dolocenimi, zdaj uzivam v sirsem krogu, prej sem se pa imela res lusno samo z izbranimi osebami. Klarus, bi se dalo en majhen koscek dobit v Mehiko , tule takih zadev ni, niti pecice nimam Mana, ves kaj, tudi meni ne sede tale praznicni december, jaz pa lost in the city, ampak ni panike, se da mio in eno stvar pocet in imet fajn . Se mi zdi da vedno ne vem kaj pricakujemo od praznikov pa od rojstnih dni, potem smo pa razocarani. Jaz si bom stanovanje okrasila, jasno, naredila si bom lusne trenutke, kolikor si jih lahko. Mogoce pride Lauren, prfoksa iz Sahuaya za bozic, ce ne nic hudega. Imam laptop, lahko te trenutke delim celo z meni dragimi v Sloveniji, ce ne bo zih kaj dobrega po TVju, pa kaksna glasba. Ena ucenka od Lauren mi je dala naslov njene druzine, da grem lahko tja , jih sploh poznam ne in oni ne mene. Mehika, je res .Skratka, ne daj se motit . Ale, poskusi s tequilo, nic ne boli glava, tudi ce jih 11 spijes. Tule jih pijejo z neko limonado z mehurcki, redkejsi s Coca colo in so na moc preseneceni, da jaz pa kar cisto, ampak meni ni do onih mehurckov. 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 bo bol težka, še z expresno pošti bi dobla plesnivega drugače maš pa aj tam dol sadja na izbiro.....nabaviš si pečico..čez leto si nasušiš sadje..za rum ne bo problem kvašeno testo pa tud ne There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 Ale, poskusi s tequilo, nic ne boli glava, tudi ce jih 11 spijes. Tule jih pijejo z neko limonado z mehurcki, redkejsi s Coca colo in so na moc preseneceni, da jaz pa kar cisto, ampak meni ni do onih mehurckov. Hja, sej bi, samo kaj ko pa imam tako rada tole naše Laško pivo. Mogoče bom pa res upoštevala tvoj nasvet kakšen dan. Samo ne danes."Tekila bum" mi pa ne diši, sem že bruhala po njej, imam raje tisto varianto z limono in soljo. V bistvu me boli glava bolj zaradi cigaretov ki jih pokadim, ker ko kaj spijem mi potegne za kadit in potem kadim in kadim in ni konca. Fajn da se znajdeš, imam občutek da se boš kar hitro udomačila v novem mestu. Še posebej če rada raziskuješ. Lep pozdravček! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 včeraj me tašča obdarila, me je prav presenetila... sem ugotovila da je Božič tik pred vrati, o ti šment... jaz pa brez vsake zadevice pa še jutri imam popoldne službo... poslušam glasbo in lenarim... mi paše tkole bit mal sama.sej če dobro premislim, sem veliko sama haha... kr neki mi stvari pritekajo v zadnjem času v lajfu Grem se delat da delam včeri sem pol mela mal moralnega mačka, Aurora mi ga je pa z veseljem še povečevala... sploh nisem hotela bit v središču, pa se kr znajdem tam aja pa nore sanje sem imela danes... sigurno so planetki tko postavljen sej res jst se tud neki z založbo pogovarjam Marsa, a pol je Lunin koledarček pred vrati?????? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Pa še malo, pa bom stara. x:o)xboga starka There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 xsmx Hja, kosti me že bolijo, pa jamram, da mam revmo, ane tist ni jamranje za to maš vso pravico, da pojamrašza starost pa ne There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Pa še malo, pa bom stara. x:o)x ha ha ha , zdaj si me pa nasmejala Mene danes vleče v Bovec ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 čau folk, kako ste WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Vsi bi nekaj pohajali... ma meni se pa prou ne da danes... bolj me vleče v posteljo. Bili do 6h zjutro, pa nimam mucka ker tokrat nisem pretiravala. Samo vreme je bolj tako pusto, nič sončka, pa še polna luna bo jutri, in se že čuti drugačno vzdušje. Lepo nedeljo vsem! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 kir maček...lol Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 kir maček...lol alkoholni in cigaretni http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts