Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jutrcek x:o)x ,

grem gledat mal ven za kaksne novoletne okraske x:px , Bozic je baje ze pred durmi x:o)x , se zanimivo razpletajo zadeve. No jaz vem, da se bom imela itak fajn x:px , kjerkoli, Mehika xsrcx .

Vceraj dopolnila svoje opremljevalne nakupe, povecini sem zdajle zalozena z vsem, manjkajo mi samo se detajli, ala fotke, ki jih moram dat razvit in v okvire. Aja, sem se odlocila, da bo en prostor Slovenski pa 2 po vsej verjetnosti Mehiska, ker nameravam narest velke fotke s prijatelji in ucenci in teh ta Mehiskih imam vec.

Pozdravcke vsem, pa 777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

kok si hecna, vsa navdusena vedno, Pujsoslava! x8Dx :palec:

mater si res jackica no! xokx

cist iz vsega znas kul potegnit (zase)! x^x

Todika, lepo! x:Xx

Ksenija, ne se cist, mal se ovinkov dela, upam da se ne zgubi oz. da dejansko tud stopi skoz vrata.. x:o)x

kaksne trapaste sanje mam te dni! x:o)x

ta Luna lunasta... sam tok je lepo svetila.... x:)x

bla ves popoldan zdoma, na obisku, zdej pa mal poprckam tlele...

po mojem se cela cvetlicarka ratam! se vedno mi dela rozha! xokx

vcer sem scepec (unga ta mal zazhganga) gomasia na zemljo mal popoprala no in dons se mi zdi da je blazno enih novih cvetkov micenih... xDDx lohk da sem se pa sam ufurala pa dons opazm, k bl gledam. :vio:

lep vecer! xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kok si hecna, vsa navdusena vedno, Pujsoslava! x8Dx :palec:

mater si res jackica no! xokx

cist iz vsega znas kul potegnit (zase)! x^x

Se tok dogaja zdajle, da se nimam casa sama sebi smilit, kaj sele drugim x:Dx .

Vceraj sem prezivela popoldan in vecer v druzbi Luisa in njegove hcerke. Sli smo jest, v park, pa v trgovino xrolleyesx , sem jaz se rabila stvari. No potem sta bila se malo pri meni, se poslovita in sem jih pospremila dol. Glih pridem gor, zajklenem oboja vrata (ena so zelezna - mater sem dragocena), ko zaslisim otroski jok. Sibam dol in vidim malo, objokano, je padla po stopnicah in Luis jo je ves nesrecen gledal. Sem jo dvignila v narocje, vprasala kje boli in malo popihala, pa je bilo zrihtano. Ah moski, kaj delajo otroke, ce ne znajo z njimi x:o)x .

Potem se spet poslovim, sibam gor in zakurblam laptop. Pa dobim klic, ce bi sla na eno dolgocasno zadevo, ampak da bo ziher fajn za jest. To so bile magicne besede, ker za hrano res ubijam x:o)x :inocent: . Povabljena sem bila na ne vem kateri dan po babicini smrti. Je navada, da se dobijo in molijo. Kot prvo naj omenim, da so bile vse roze bele. Skrniclji, marjetke in nekaj malega krizantem, pa neke meni neznanse vrste. Potem pa, pismu sem se nalupckala za einh 16 lajfov. Mislim, da nas je bilo med 40 - 50 in je treba vse pozdravit, ko prides, kar pomeni dat roko, objet in poljubit na desno lice. Pa vsakemu posebej sem se predstavila. Sem se pocutila kot v kaki telenoveli. No potem so eno rundo zmolili, takoj za tem pa postregli s hrano, zaradi katere sem prisla (jaz pa hrana...). Jedli smo pa neko meso, pa korenje naribano z necim podobnim kot kitajsko zelje zacinjeno z limeto in soljo, pa potem nekaj podobnega francoski solati s testeninami, grahom in majonezo. Pili smo pa ponco. To je pa kuhano tukajsnje sadje, razlicno, toliko,da se cisto razkuha, sladko tako fajn, pa notri dobis palcko sladkornega trsa, ki jo grizes. Potem so spet molili. Po kaksnih 2,5 ure smo se poslovili po celem krogu poslavljanja spet. Jasno, da sem se pozdravljala z vsakim sproti, ki je prisel. Lupckov k v najbolj kicastem postu tule ..

Pol sem bla jasno cist konc od vsega skupaj, mal po netu se pocebljala in zaspala. Dons sem morala pa spet v trgovino x:o)x . Sem ze cel kup stvari tlele naokol pogruntala, kje je kaj. Ena velka stacuna, ki me je blazno vesela, no tam sem nasla krofe, ki sem jih jedla ze v Sahuayu, taki ameriski, preliti z lesnikovo kremo. Sem sla tja iskat darila, sem tocno vedela, da bom vabljena za Bozic ke v family. No sej bo fajn. Sem sla nalasc po eni ulci pravokotno in vidla eno ogromo cesto. Madonca, k da bi bla v Mexico Cityju, samo je ocitno slabsi predel, ker sem sla skozi en park in tam je blo pa kar nekaj smeti. No saj ne kar nametanih, ampak ocitno jih ni noben odpeljal ponoci... Vem kje je Burger King, pa 7 11, pa DHL :-P, pa trznica, to je najbolj glavno. V glavnem sem sla se po darila tja in ven. Pa na trznico pol. Sem se odlocila, da ne bom kaj prevec komplicirala, sem nabavla en bozicni prt pa eno bozicno zvezdo in to je to. Pa nasla sem trafiko s cajtngi. Sem si nabavla El universal. A la Delo. Je taka ogromna zadeva z miljauzent prilogami. In glede na mojo indijansko Spanscino ga bom po mojem ke do 26. marca brala. V glavnem pridem do trafike, vprasam, kok stane, dam 12 pesosov in primem eno zadevo in recem, da rabim samo enega, pa so mi pojasnili,da je to sam en cajtng :inocent: .

Grem zdaj brat to cudo, da bom vsaj 1 dan "brala" novice, pol bodo itak starice x;)x .

777 x:Xx :vragec: x;)x

Hoj!

Evo, naredila sem kokosove kroglice, sadni kruh, francosko solato, navadno solato, olupila krompir, pripravila za vročo čokolado, zavila še zadnje detajle, zdaj so pa na vrsti ostali x!x Michelle se ne gre več! x^x

Itak pa mesa ne znam lih pripravljati...

Čez ene 2,3 urce bo večerja, potem pa obdarovanje. Jaz sem pa že zdaj zmatrana x:o)x

Tamal je najbolj navdušen, priden je že cel dan!!! x:Dx

No, lepo se imejte danes!

Pujsika, lepo praznuj! Ful je fajn brat tvoje poste!

http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/u050.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridna Mich. x:)x

--------------------------

Nekaj ste pisali o koncertu Tabu. Katera pevka je zdaj - se je mogoče že vrnila Nina?

31.12. bojo pa menda v Novi Gorici. Tako piše na njihovi strani klik

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Nina ne bo več pela, ker ima probleme z glasilkami. Zdaj imajo novo pevko, ki je pa super zamenjava. OK, navajeni smo na Nino, ampak tale tudi obvala. Jaz sem bila na njihovem koncertu nekaj dni nazaj in so bili SUPER!!!

Ja to vem za njeno težavo, mi je bilo hudo ko sem izvedela. Še posebej ker sem jo imela priliko osebno spoznat in je super punca. xsrcx Imam pa še vedno upanje da se bo nekega dne vrnila na odre in spet razturala s svojim glasom in njeno energičnostjo. xcrossfingx

Po vsej verjetnosti bom šla pogledat na koncert, če se ne spremenijo plani zadnji moment.

Ok, kritike glede nove pevke bom pa napisala ko jo bom slišala v živo.

Mysti hvala za info! :palec:

Nova pevka čist fajn zgleda x:px, tko da prijazne kritike, lepo prosim x:Dx

Pa Marso pohvalit za razglednice x:Xx :palec:, sej verjetno obstajajo že lep čas, sam jst zmeraj odkrijem nekaj novega xnckrivx x;)x, so mi pa prav prišle letos x:px

Drugače pa darila so že vsa pripravljena x:px, zdej pa v izi do novega leta x;)x

Pa še eno opozorilo :inocent:, če bo kdo jedel v kakšni kitajski, naj bo previden pri sladici pečeni tanyuan xnckrivx, predstavljene so bile kot neke kroglice, posute s kokosom xcivx, potem pa je bil namesto okusa Rafaela, edini okus po olju :sick:, še dobr da sem dobil malo pohanih jabolk v zameno :palec:, doma pa potem še puding, piškoti, kakšen čokoladni bonbon, da sem si spravil okus na približno normalo x:o)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Novice iz kamene dobe:

Glede na to, da me bo pobral od izčrpanosti, naj se samo pohvalim s tem, da nas je Božiček že obiskal, obdaril in opravil svoje, in oddam signal, da še živim (sier komaj, ampak vendarle), vam vsem skupaj pa zaželim miren, vesel in srečen božič in prav takšno novo leto, polno zdravja, ljubezni, smeha, pač tistega, kar najbolj potrebujete oz. si želite - saj sanje so dovoljene in dobre želje vedno dobrodošle.

Jutr pa kej več o praznovanju božiča v kameni dobi in kaj se je kaj zanimivega dogajalo v tem času, ko sem takorekoč mrknila x:Dx

živi in pusti živeti

Lep praznik vsem.

Midva sva pa na prisilnem postu, namesto da bi se s puranom basala x:o)x

šli na Jezersko se sankat predvčerajšnjim, bilo fajn in celo zeblo ni kaj pretirano, potem na poti nazaj pa seveda Aliana lačna ob pol enih zjutraj.. in smo se ustavili na horsu. napaka :xx!:

Včeraj sva cel dan klicala Rudolfa in preležala dan čist boga in brez energije..

danes gre že malo na bolje, samo tista dva kosa prepečenca za zajtrk sta šla po hitrem postopku xrolleyesx

Tko da - se da tud post met za božič, se ni treba nažirat, da boste vedli x:o)x

grem do konca smrekco okrasit, včer ni bilo nobene volje..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana pobož x:Xx

tud mi danes dokončali jelko, smrekco karkoli.... včeraj delala popoldne in ni bilo volje potem še za tole... danes šli s taščo na kosilo... jo ful razveselili z darilcem... ko smo odhajali jaz ne bi bila jaz če se ne bi zložila pred gostilno... auč... oba kolena v modrici, da ne omenjam dlani in prebite ustnice... glava tud boleča.. fora je v tem da je bilo vse mokro in na pol zmrzjeno in ni šans da se ujameš... ja tud to spada pri meni na ta dan... uač

Dan x:o)x ,

sem pred ene 3 urami odprla polkna in cebljala, mal v Slovenijo pa mal tule v Mehiki :inocent: .

Evo, pa je za menoj bozicni vecer. Prezivela sem ga v premoznejsi mehiski druzini, tako da kaksne lakote nismo trpeli, pa darila niso bila ravno skromna... Samo to meni ni ravno bistvo.

Imajo drevesce, jasno kot mi okraseno, pa jaslice, nad jaslicami nebo s svetlikajocimi se zvezdicami. Za vecerjo smo jedli purana in pujsa :inocent: (jaz pujsa jasno nisem) s spageti. Pili smo zraven Tequilo, ostali so se vino, jaz nisem ravno ljubiteljica vina. Ob polnoci so pa prinesli Jezusa. In sicer so ga deklice pestovale in pele nekaj ob tem in ko so vse tri zapele pesem, ki spada zraven, so ga polozile v jaslice.

Potem smo preziveli obicajen druzinski vecer z veliko smeha, igrami in zabave, tako kot pri nas prakticno. Sprasevali so me vse zivo o nasih obicajih in primerjali smo jasno. Oni Miklavza ne praznujejo, Dedek Mraz jim je bil popolnoma neznano bitje x:o)x , se pa obdarujejo 6. ali 7. januarja, ko so Sveti 3 kralji. Otroci jim pisejo, kaj si zelijo za svete tri kralje, sem videla eno teh pisem.

Sicer pa jasno, da so me sprasevali vse sorte o Sloveniji. So me sokirali, so vedeli, da je Slovenija bivsa Jugoslavija, spomnili so se Tita, kometirali, da je bil velik voditelj drzave in dosti dobrega naredil za svoje ljudstvo. Je res prav zanimivo, ko si takole v tujini in vidis, da je Slovenija popolnoma neznana. Vedo recimo, da je v Belgiji znana cokolada, Italija je sploh znana, Svico poznajo, Nemcijo, Francijo, Spanijo, Anglijo, potem so pa ze tezave. Rusija, bivsa Cehoslovaska, pa bivsa Jugoslavija. Kam zdaj kdo spada, pa zakaj in kako...

Potem so me vprasali, kaj je najboljsi slovenski izdelek, sem jasno rekla, da jaz :inocent: x:Dx . No kaj bi morala tule nastet? Ob 2h zjutraj smo se pa spakirali domov.

Povabljena sem se na novo leto k enemu od clanov druzine, jasno v precej podobni samo se vecji zasedbi. Z velikim veseljem se bom vabilu odzvala, je bilo resnicno lusno. Fajn druzbica, jaz sem si vzela vse kar mi je pasalo. Baje bo tudi ognjemet, ki ga obozujem, pa neke vrste lunapark, manjsi, nima veze, po mojem se bom cel vecer vozila tam x;)x .

Ruby, ne dela, ja, imam pa drugega polno zaposlenega :inocent: .

Ksenia, pazi nase, sam je res zoprno takole pozimi vse spolzko in taksno. No tule imamo 20 in vec, tako da taksnih tezav nimamo.

Ojoj, Aliana, tole pa ni fajn brat, ampak upam, da si ze mucho mejor x;)x

777 x:Xx :vragec: x;)x

Naredite si en svinjsko fajn dan

www.svinsjkemexiconews.press

So me res v zadrego spravili in na Gorenje sem se spomnila - pralni stroji, hladilniki, TV, potem sem se spomnila vina in piva pa z naravo seveda. x;)x

Pujsa, tam Tekile ne pijejo enako kot mi, a ne? Nekoč sem v eni oddaji videla, da jo srkajo in ne gre na eks, tako kot pri nas (no, ne vem, kako naj se izrazim). Samo ne vem točno, če je šlo za Mehiko..

Drugače sem pa tudi jaz zadovoljna že s tem, da tujci vedo, da smo bili v bivši Jugoslaviji in nas ne menjajo s Slovaško. No, ko sem brala tvoj post, sem se najprej spomnila na Lipicance. Sicer pa jaz tujcem Slovenijo predstavljam kot majhno državo, kjer imamo vse; gore, morje, lepo prestolnico... x;)x Pijemo dobra vina in imamo prekmursko gibanico :yumy: Pa naprimer tekme za SP v smučanju, Planica... No, najbrž nas bodo malce bolj spoznali zdaj, ko bomo predsedovali EU...

No, mi smo imeli včeraj tako kot vsako leto. Cel dan sem se matrala, da smo potem v eni uri pojedli večerjo in vso sladico x:o)x Pili smo vino in šampanjec, kot vedno. Obdarovanje je bilo po večerji, bilo je zelo luškano. Ker se me hitro prime, sem po dveh kozarcih šampanjca že čutila tiste smešne mravljince v nogah...

Danes sem cel dan preživela z najmlajšim članom družine. Utrujena.

Skratka, je bilo lušno (vsaj meni x:o)x )..

Prišli so sosedi, ki se že cel dan pokajo odurne petarde :xx!: :xx!: . Moj pes se trese in drhti. Prav revček je. Kolk ne maram tega. Še dobro, da se bo po novem letu to konča in nimamo sosedov, ki imajo novo leto za nami... se mi zdi, da bi se mojemu psu zmešalo, če bi... Sovražim petarde. V bistvu sploh ne vem, kje je smisel, da poči? Jupi, poči? Ustrašiš se? Krasno xrolleyesx

Čakam na CSI, potem pa spat...

Lepo se mejte xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Zanimivi nastopajoči, Mystica :palec:

Jaz sem obiskala danes prijatečjico, ki je zbolela za rakom. Toliko pozitivne nergije je v njej, da sva se eno uro samo smejali in zabavali,

spili kavico, jaz še en teranov liker ona sadni sok. Premlevali sva leto, ki se izteka, ugotovili, da kljub njeni bolezni je bilo super, polno lepega, zabavnega, delovnega, postopaškega. In prepričani sva , da bo leto 2008 prav tako, da premaga raka, bova hodili na bdminton, smučat plesat....vse v dvoje z najinima boljšima polovicama.

Sedaj pa kuham kropmpirjeve svaljke s čebulo... :2src:

Pusjita, jaz obožujem Teqilo :2src:

Bila tule. Domov prišla ob 5 zjutraj. Fajn tud brez alkohola. Ena nova izkušnja več. x:o)x

band PAIN IN THE ASS :wOOt:

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Potem so me vprasali, kaj je najboljsi slovenski izdelek, sem jasno rekla, da jaz :inocent: x:Dx . No kaj bi morala tule nastet?

Po mojem mnenju najboljšega slovenskega izdelka ni, je pa veliko odličnih izdelkov. Nekaj bolj poznanih v svetu:

* Elan

* idrijska čipka

* slovenska vina in Laško pivo

* med, olivno in bučno olje, razni domači siri, kraški pršut, čaji

* naravna kozmetika

* tu imaš pa stran, kjer lahko najdeš kaj vse Slovenija nudi v smislu kulinarike, znamenitosti, zdravilišč in športnih aktivnosti

O Sloveniji

Lepe trenutke še naprej... x:Xx

Mystica - super! xokx

Kozolec je slovenska posebnost ane?

lepo se imejte :palec:

Ja je, samo jih je pa ful različnih vrst, ponekod se že od vasi do vasi razlikujejo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...