Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

No takole, elektrika se kar sosedova na podaljsek :inocent: , upam, da je gospa lastnica zares placala racun in zdaj naj bi bila notri in pocakala, da nekdo pride priklopit, ko bo, ce bo x:o)x . No se bo ze zrihtalo, ko bo cajt za to, vazno, da laptop in hladilnik delata, tudi ce na sosedov strom x:o)x .

Zjutraj sem hotla it na trg. Ob 10h, vse zaprto :2src: :eek: , ta najbolj jutranji Mehicani so odpirali stojnice xDDx , sem se odlocila da grem kar v ono mojo Mega trgovino, imaj fajn izbiro in celo nizje cene kot tule na trgu. Je pa enih 20 minut hoje do tja, ravno prav...

No da me opazijo tule, sem se ze navadila. Sem le pol metra visja od Mehicank s pol manj kil in zelenimi ocmi, svetlo poltjo in svetlimi lasmi. Bolj ali manj ocitno buljijo vame, ampak me ne moti, dokler se me ne dotikajo in moram reci, da se niti en primerek ni poskusal. Skratka grem jaz sadju in zelenjavi naproti, mimo policaja, ki je stal na vogalu ulice in policaj zazvizga za menoj x:Dx . No nasploh se nenavadno obnasajo na dolznosti, nic nenavadnega ni, ce jim cistijo cevlje medtem ko so v sluzbi.

Pred trgovino je bilo pa sigurno enih 200 ljudi v vrsti z enimi papirji. Meni nic jasno, za kaj gre. Mi je Luis pojasnil, da podaljsujejo voznisko in sicer dozivljenjsko, da traja to do ponedeljka in da morajo prinesti predhodno voznisko, placati davek in imajo. No v Sahuayu celo prvo voznisko dobis samo s sliko in placilom, nic ne preverjajo ce sploh znas vozit.

Ko sem prisla iz trgovine, sem pa poklicala za plin. Se oglasi zenska, jasno da ne po slovensko x:o)x . Povem, da potrebujem plin, me vprasa za ime in priimek. Sem ji crkovala, potem je hotela naslov, zatem me je pa nekaj o cisterni sprasevala, pojma nimam kaj, me je enih trikrat vprasala, pa sem jaz njo vprasala, ce kdo okoli nje govori anglesko, nemsko ali italjansko :inocent: , pa ni bilo nikogar. Poslala je fante s plinom, tule so bili v 1 uri in 15 minutah, pa naj se kdo rece, da Mehicani niso hitri, speediji x:Dx x:px . Fanta sta bila jasno prijazna. No hkrati sem pa spoznala enega soseda, ki je hitro nastel, da ima tule v tej stavbi pisarno, stanovanje, zraven pa lokal. Malo manj da ni poevdal koliko ima na racunu. No jaz sem mu rekla, ja potem je pa kar cela stavba vasa :inocent: , je hitro rekel, da ne. Mislim, kaj se ponuja, je vsaj enih 20 let prestar x;)x . Pa rekel mi je, kako fajn govorim spansko xrolleyesx , pa sploh ne, je pa res, da imamo Slovenci boljso izgovorjavo, kot vecina tujcev. Pa kot vecina, ki me jih vprasa od kje prihajam, in recem da iz Slovenije, je "vedel" kje to je, bivsa Sovjetska zveza. Sem namrec tok nevljudna, da tipom, ki se poskusajo prikupit zastavim vprasanje, ce vedo, kje to je x;)x .

Grem mal knjigce odpret.

777 x:Xx :vragec: x;)x

Pa vsem, ki niste v top formi, cimprejsnje okrevanje x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

tako je bilo...

vračam se z ene fajn zabave. končno sem se malo naplesala (se mi zdi, da se skoraj spodobi tako zaključit leto). vsa vesela se vozim domov in se mi na rit nalepi en avto. bleščave luči me skoraj oslepijo, potem se umiri in vozi dovolj daleč, da nisem več imela občutka, da sem se znašla v kakšni diskoteki s slabim lučkarjem. tako lepo dostojno se obnaša celo pot do dela poti, kjer se da pregledno prehitevati. najprej poleg z žmigovcem opozori, da bo prehitel (teče beseda o vozniku avtomobila, katerega spola ne vemo), kar se seveda zgodi 50 metreov preden moram jaz zavit levo (če predpostavimo, da se odpravljam domov), ko me človek prehiti, mi pa še požmiga z vsemi štirimi žmigovci.

če slučajno tole bere, bi mu rada povedala, da me je s tem strašno razveselil in se mu zahvaljujem. vsem, ki bi pa kdaj radi koga razveselili dajem nasvet, naj storijo kaj podobnega.

od zdaj naprej iščem moža na cesti :inocent:

ha.....po zaslugi ene krasne bejbe, sem si dans nardila ogromno radiča s krompirjem in dodala gomasio....božansko dobro.....bom zvečer ponovila vajo.....men ni ratu tako dober....sam je* ga....je že tako....vsak da še neki svojga zraven.....vibracijska raven se čuti....lepo opisano v knjigi....kot voda za čokolado....se mi zdi.......

mejte se max fajn.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dragi moji in drage moje... grem na morje, me ne bo do Novega leta.. tko da kar vnaprej..

vsem skupaj najlepše praznovanje,

čim manjše mucke po praznovanju,

pa vse lepo, lepše, najlepše v letu 2008!

x:Xx x:Xx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana uživej na morju.

MENE NEJ PA EN PRISILI, DA SE GREM UČIT!

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Ufff.....zdaj sem prišla domov.

Sem bila na Jezerskem.Super je bilo.

Sem se šla drsat..... x:px Malo smo padali po riti ampak tudi to mora bit.Rita me tudi malo buba x:Dx

Nikoli nisem bila na Jezerskem.Ko je lepo....priporočam si ga pogledat x:)x

Jutri grem verjetno spet sam sem malo v dvomih,če bi šla na Cerkniško ali na Jezersko.Namreč Jezersko mi je mal daleč ampak mislim da bom šla znova na Jezersko,ker mi je velik lepše :vio:

valča, štekam total...ko bi človek najraje svoje kufre nekje izgubil ja. xwizardx

se mi zdi, da imamo vsi na tem časovnem intervalu en kup neprijetnih filingov, kot da se znajdemo v vakumu in nimamo od kje več črpat in se hranit (no, vsaj pri meni je tako).

hja, včeri imela čist lušno večerjico, pa potem drinkec in potem tistega čudnega frenda, k mi ni jasno kaj hoče od mene.

ok, vsak dan me pokliče. potem se zmenva. in potem tam visim k polna luna. WTF. super za mojo samopodobo yey, prav paše tole mrcvarjenje.

a največja fora: nimam pojma kaj hočem od njega...a sploh kej hočem? je pa sexy...a je to dost?

se mi zdi, da se mi je šele pri 27letih začel svet vrteti okoli moških...nekoliko zakasnela pubrteta? :inocent:

včeri mi je frendica podarila noro dobro spalno haljo :palec:

totalna sexika...lahko rudiju kaj odplešem in ga do onemoglosti zapeljujem...heheh

rudi...zdej je odkril čare moje postelje, včeri zgrizu posteljnino in potem na mojem pouštru ležal k kralj na betajnovi...bemu...srce se mi trga, ko tole pišem, ampak: ta žival je tako neumna, da je isto, k bi mela plišasto igračko na baterije, sprogramirano na grizenje in uničevanje tuje lastnine xrolleyesx

sem še mal bolana, ampak je pa že občutno bolje :palec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Michelle, Aliana in vsi ostali, ki ste sli kam ali greste: nad uzivajte! xcheersx xwizardx

OK, grem pisat plane in cilje za 2008 oz se drkat v glavo naprej... mazo scena tole :2src:

jaz pa rajs ne...

bom rajs sam mal pomeditirala za nazaj: kwa je kej blo, v bondovem letu. x:)x

tile plani so namrec... hm..

niso mi vsec.

tko kot: odlocil sem se, da bom v NL nehal kadit.

OK. pac nehaj, dbest! sam zakaj se ne bi raje odlocil, da bos bolj zdravo zivel?

je boljs pa manj moznosti mas, da si sam zase slabic...

tko pa mas pol ful enih planov, ki, ce jih ne izpolnis, puscajo energetske luknje....

moj plan je sam en: bit cimbolj zdrava in cimbolj srecna in izpolnjena. xyesx

se mi zdi, da imamo vsi na tem časovnem intervalu en kup neprijetnih filingov, kot da se znajdemo v vakumu in nimamo od kje več črpat in se hranit (no, vsaj pri meni je tako).

xyesx :palec:

zdaj je blo na sirsem nivoju podobno obcutenje in dozivljanje... prakticno vsak, s katerim sem bla na zvezi, je vsaj delno mel tole prepucavanje..... pa velik se nas je tako custveno kot telesno cist izcrpalo - kot si napisala......

totalna sexika...lahko rudiju kaj odplešem in ga do onemoglosti zapeljujem...

x:Dx

dbest da si boljs! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Mačona
zdaj je blo na sirsem nivoju podobno obcutenje in dozivljanje... prakticno vsak, s katerim sem bla na zvezi, je vsaj delno mel tole prepucavanje..... pa velik se nas je tako custveno kot telesno cist izcrpalo - kot si napisala......

mene je tudi pošteno zdelalo ... energijsko totalno izčrpalo. pa že gre na bolje. :palec:

jp. retrograden mars v raku! :xx!:

(se do konca januarja :o|o:)

se bo pa clo do dvojcka nazaj zarolal (kar pomen se cela runda raka ponovno pol xrolleyesx)

mislim da morda ravno na silvestrovo, jutri, da v dvojcka pride....

pa mi je dobre aspekte delal (konjunkcija z vertexom in severnim vozlom v 8., trigon s kironom, sextil z venero, sextil z uranom, plutonom, mc,...), pa me je vseen cist dotolkel. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Mačona
aja, Mars v Raku, pa še retro. xrolleyesx :xx!: no ja, še en mesec, pa bo v Levu, takrat pa nas bo ziher filal z energijo. xDDx :palec:

aha s tem sem te *zavedla*.

ja, retro bo do 30. zvecer, 23:30 al kdaj, tko da bo prakticno ves januar retro...

potem pa pac (D) se do 4. marca v dvojckih, potem pa v raku do 9. maja.....

Picasso

Guest Mačona

vsaj v DVO bo vmes malo. ko se premakne iz retro v direktno gibanje, nas tudi zna kaj zdrmat ali kaj? x:Dx

ok, lohk zdej še po "zemelsko" povesta?

:inocent:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest Mačona

hm, če bi jaz to znala bolj po domače povedat, pa bom vse zapletla ... x:Dx

ko se planet giblje retrogradno, pomeni, da po znamenju "gre nazaj" in takrat je njegov vpliv oslabljen. preden pa se tak planet ponovno vrne v normalno gibanje, se na neki točki "obrne" in začne gibati direktno.

Mars v Raku je že itak :xx!: , res ne moremo biti fit in polni energije, če je pa retro, pa itak deluje še dodatno zaviralno.

ok, lohk zdej še po "zemelsko" povesta?

:inocent:

se hecas? :vragec: x:px

si na Luni in jaz sem Marsa. xDDx

in ti hoces zemeljsko interpretacijo. :D ;)

no, lohk probam: cela jeba... xyesx xDDx x;)x

*

me je pa tamal spomnil, ce lohk se 1x vprasam, namrec, ali ima kdo za en dan za posodit moske drsalke cifre okol 43?

rabi pa dvoje drsalk. tam nekje v sredini januarja.

Picasso

žal marsa, jaz ne drsam...pa nikogar ne poznam ki bi drsal:(

afriški pregovor

aja shit, k jaz sem pa glih nate racunala.... x:Ox

:vragec: x:Dx x;)x

(za drsalke cifer 43 x;)x)

Picasso

sej vem, zato pa...heheh

lol

afriški pregovor

kok sm dobre. in vzhicena celo! kok mam super sina. xsrcx

sem mu rekla, da se 'podenj' z veseljem in s ponosom *podpisem*. x^x xDDx

on je mel pa res mega leto! k zna kar mal sesut prehod v gimnazijo... mene je, recimo... x:o)x

najbolj mi je vsec pr njem (in tega mu ne pozabim povedat), da mu lohk zaupam. recem vecX, sej dbest k si v soli tok priden, nad!! - sam se bolj mi pomen, da si kul clowk. x8Dx

In ima razumevanje za moje *zdraviteljstvo* (bliznjih pac). ob vsej zbircnosti in tem, da se nit mal ne pusti silt (to ima po obeh in po sebi x:)x), bo pa, ce gre za zdravje, vse pokonzumiral in zaupal, bo znal vsrkat *pravilno*, dano mu - od mene.

tko da, se dobr da je tok po mitji, tm k je, in se dobr da je tok po men, tm k je (v glih unih 'tadobrih'). xDDx

razen da je po men (bil) se popizdljiv, sam zdej nisva vec (tok) ne on ne jaz. x:Dx xDDx

vcer sem 'dokoncala' (?morda se kaj dodam?) *stensko instalacijo*. xDDx x:px

k nikjer nobenga placa, pol mam pa pac na steni 'okrasje'..

tak nek kolazh hecn. xDDx

vcer bil pa frend, sva jedla prebranac (suh :o|o: - ta pecica me res razpizdi lohk totalno, k ce se pa ze grem, pa hocm da je dobr!) in precej spila...raznih domacih njamskih dobrot sicer....

in sm mal... taka 'oshamuchena'.. ne glih mackasta..

pa mam se tezke plane dons. x:)x

lep predzadnji vecer Bondovega leta! xcheersx

xcivx :palec:

Picasso

no, lohk probam: cela jeba... xyesx xDDx x;)x

Mah ves kaj, mi je nekdo enkrat napisal x:o)x x;)x , da naj ne padam v skupinske filme in da zame tale rakasta Luna ne pomen isto, tko da me zdaj tole ne briga, jaz se bom mela cist fajn tut do 9. maja xDDx x;)x .

žal marsa, jaz ne drsam...pa nikogar ne poznam ki bi drsal:(

Jaz tut tule nobenih drsalk, smucarske ali bob opreme srecala, grem pa danes spet v center in scekiram, ce je kje kaj x;)x .

Jaz si ne bom nobenih planov omisljala, si bom pa spisala zelje in se nastimala, da se izpolnijo, ma da se izpolnijo x:)x :palec: .

Prva je jasno, da bi bila zdrava, druga je, da dam vsak trenutek najboljse od sebe. Ta drugo bom samo malce specificirala z rezultati x:o)x x:o)x .

Mana, ti mas vsaj Rudija, jaz lahko pa seksi plese samo kaksnemu scurku pa hroscku zaplesem. Aja, no tole je ena blazna sprememba, v Sahuyu smo imeli ziv pribor, pa avtocesto tehle bitij po celem flatu, tule samo sem pa tja kaksnega srecam, jih prav pogresam x:o)x .

777 x:Xx :vragec: x;)x

sej dbest k si v soli tok priden, nad!! - sam se bolj mi pomen, da si kul clowk. x8Dx

(to ima po obeh in po sebi x:)x),

Prva misel se mi zdi fuuuuuuuuuuul fajn :2src: :palec: , ta druga pa Pika Stuf style x:o)x xDDx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaz tut tule nobenih drsalk, smucarske ali bob opreme srecala, grem pa danes spet v center in scekiram, ce je kje kaj x;)x .

vazhi. xokx pricakujem v kratkem dostavo iz mexica. x:o)x x:Dx

do 9. maja

:D (v nizkem startu :P)

... jaz lahko pa seksi plese samo kaksnemu ...

se hecas??

ob vseh mexikanosih? xDDx x:px

pejt dons na balkon pa izvajaj sexy cunje show, pa prid povedat, kok je blo scurkov in tega ... x:Dx taksnih in drugacnih... x:px

Picasso

mam pa palico za baseball)

:D

OK. x:o)x

joj kok uzivam! xokx

gledam gospoda schmidta! xokx

cist shizim.

se clo mat sem si drznila tok pozn poklicat in tvegat da se ustras da je kej groznega. da nej nujno gleda. xDDx

v glavnem, na ves glas ropocem tlee.... xDDx x:Dx

xokx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...