Pujsita 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 vazhi. pricakujem v kratkem dostavo iz mexica. Marsa nic ne bo, cel center scekirala, folk tule v kratkih rokavih in kratkih hlacah okol setka, kaksne kopalke bi se loh zrihtala, z zimskimi zadevami pa bolj svoh kaze, ceprav sicer celo nekje bunde prodajajo , mogoce so po TV vidli,da so v Evropi moderne . ja, nam pa filmček poslat Nimam snemalca . Evo prisla s centra, nic zalutala , jaz s to mojo kokosjo orientacijo, ne morem verjet, mi je ze Ljubljana pomenila 5 Mexico Cityjev, sem se zgubila kadar ces. Odsetkala sem do podzemne, pogruntala kam je treba it, sem morala prestopit enkrat in prisla v center, kamor sem hotela. Tam sem zavila na trznico s tradicionalnimi mehiskimi zadevami , mislim, da bom imela vse stene slej ko prej zasedene s temi zadevami, kok majo tega , pa se vse je v takih divjih kricecih barvah, kar je meni tako zelo vsec . No danes sem bila pridna, sem si nabavila samo sonce z luno glineno, rdece rumen, pa nekaj alla dream catcher, lune vseh barv visijo dol. Sem ze pribila na strop nad posteljo, upam, da mi ponoc na glavo pade . Potem pa jasno nisem mogla mimo obroca za lase, napleten v mehiskih barvah - redca, bela, zelena, pa eno ogrlico, zapestnico in uhane sem si kupila iz onih malih binkic napletene... V mestu je . Stojnic miljauzent z vsem. Z "original" filmi, glasbo, programsko opremo , pa nakitom, kristali, oblekami, tradicionalnimi mehiskimi zadevami - obleke, lesene igrace, kipi ; pa hrano - tacosi po 25 centov, pa cips s cilijem, jagode s smetano, narezano sadje - lubenica (s cilijem ), melona, ananas, al pa vse to namesano, pa sladkorni trs ( s cilijem ), pa razne mehiske sladkarije, vsega je polno. Ljudje lepo setkajo tam, si vzamejo cas in nikamor ne norijo, vse na izi... Vsi predstavniki moskega spola govorijo odlicno anglesko po potrebi . Hi how are you, to obvladajo v nulo z vsemi moznimi naglasi od Texaskega, Avstralskega do Britanskega in Velskega . Ce jim pa slucajno njihovo aktivno znanje anglescine od silnega psihicnega pritiska odpove (jih cist razumem, da se prestrasijo, ce srecajo najmanj eno glavo visjo punco), mi pa kar po spansko povedo, da sem guapa in bonita . Ponavad modro zignoriram in grem mimo. Bi pa lahko res namesto scurkom naredila sov ta trgu. Imajo ob nedeljah moznost, da poves kaj, ce ti kaj na srcu lezi in danes je, ko sem prisla mimo ena zenska maltretirala s petjem brez posluha nic hudega slutece ljudi, ki so se prisli tja malo spocit. Nic sibam zdajle se malo gospodinjske zadeve se it. 777 www.mexicocitynews.press Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Pri nas tudi nič ne drsamo, če pa tudi bi bi bila največja številka noge 41 - in to od gospodiča ter ta mlajše. Jaz imam 37 ta starejša pa 38...kar je dobro. Lahko vse šolne ponosim. Včeraj se spomnila , da nismo popisali nepremičnin -in to mi sinulo v glavo v avtu, ko ta velko v en šoping peljala - pokličem domov, gospodiča tudi kap - kak smo te hudiča pozabli na to - pol polna koča obiskov in ob pol dveh zjutraj midva telovadima z metrom po bajti, merima, iščema na internetu obrazec in ugotovitev: da so do 21.12. 2007 sprejemali popise nepremičnin, da od tega datuma dalje pa sicer lahk vložiš, ampak v skladu z Zakonom tem pa tem..ha... No, jaz bom tole zdaj vseeno izpolnila ter odnesla..pol pa bo kar bo.Samo - hudiča - če so vsepovsod lahko folk poslali, bi pa še nekoga v Hazole sicer pa nič novega. Še vedno sem čudna+vse ostalo. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2007 Avtor Prijavi Deli 31. december 2007 Marsa nic ne bo skoda, jaz sem se pa ze cist ufurala. Ful sem se vzivela v tvoje pisanje in cist shizim na tole trznico! vse s chilijem. Jp, tebe je pa res tezko zgresit, se tezko infiltriras neopazno. No naslednjo nedeljo pricakujem posnetek pojoce tebe na onem trgu. Včeraj se spomnila , da nismo popisali nepremičnin (sorry ) (.... strelci ) sej ti bo ratal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 OK. joj kok uzivam! gledam gospoda schmidta! cist shizim.se clo mat sem si drznila tok pozn poklicat in tvegat da se ustras da je kej groznega. da nej nujno gleda. v glavnem, na ves glas ropocem tlee.... Ja jaz sem tudi včeraj gledala, ampak sem konc zamudila...kaj je blo na konc?LOL Sem imela ful čudno noč...do 2 zjutri sem ležala v postelji in bulila v strop (po filmu torej)...pa sem imela pol totalen fleš, da bi ustala in z rdečim alkoholcem na zid napisala: Ana, vzemi že življenje v svoje roke! pol me je pa minil ampak sem se zbudila s takim hecnim filingom, v smislu: odloči se! joj, zdej me je pa strah a morm res?tko čudn pozorna sem danes in umirjena k bi škatlco apaurinou učer požrla, sam da nimam težkega telesa...hmm ja, silvestrovanje...nobenega blaznega veselja ne čutim. se mi zdi, da bo šlo vse skupi mal mimo mene, ampak kaj čmo, tudi tako pride. razmišljam, če bi mi šivilja dons uspela hlače skrajšat, pa če čem it k frizerju, pa če čem pospraut donma, pa če čem še kak dariu kupt...kup neumnosti sem se že veselila, da direktorja danes ne bo...pa se vozi sem...eh, smotano...wc so mi zaklenil...prasci ,,,neprijetno po 2 popitih l čaja...ne bom razlagala mojih muk mal bom poklicala ljudi, ki jih že dolgo nisem. to je to.sončkeeeeeeee ajaaaaaaaa: učer sem dobila teranov liker od starih mojega cimra, ful prijazno, pa sploh jih ne poznam Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Uff, delno rešila stvar.Telefonarila v bistvu in ugotovili, da naše bajte sploh ni na seznamu, ker so zajete bajte do l. 2003 - mi pa imamo novogradnjo..skratka..s tisto referentko imama randi naslednji ponedeljek in bomo tole rešile. Bi pa bilo seveda lažje in sploh bolje, če bi to rešili pred 21.12. Ampak se bo glih zaradi tega dalo rešiti Mana -takšne muke so meni zelo poznane..fino krepiš one mišice tam:)) samo kihat ne smeš Nič -grem v trgovino po kruh..pol pa sarmo kuhat Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Da bi sijali sijali skozi vsak pogled,vsako misel,vsako besedo,vsak dotik, sijali skozi tišino,skozi hrup sijali vedno Ljubezen! vse dobro v letu 2008 http://www.zum.si/forum/images/smiles/lupck.gif http://www.zum.si/forum/images/smiles/dance.gif There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Draga mladina, želim vam uspešno in zdravo preživeto 2008! Ustvarite si d best of! *vas občasno preberem, ampak ne utegnem kaj dosti napisati...ali sem v drugem filmu pa bi bilo čisto mimo scene ali vpadem v sceno kjer se greste dialog jaz sem đek-ti si kakec , pa me spet mine, vpadem na dneve ko skoraj nič ne pišete, pa se potem še meni ne da , preberem pa me ne potegne sploh , preberem pa me potegne pa a)nimam časa, b )nimam volje, c)nimam priložnosti, d) ne želim napisati nič in prihraniti moreče branje, d) ne želim se pohvaliti...who cares ...itd....pa da ne kritiziram preveč še vedno vas rada berem večino dni Še enkrat, imejmo se Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Še od mene... Eno dobro leto naj bo tole pred nami! hvala vsem, ki ste se me spomnili ob Božiču, sem malo zignorirala, ker sem se šla bolezen.Najprej mi je bilo tečno, ker bajta polna ljudi, potem pa sem se vdala in mi je bilo kar prav.Je že moralo biti tako. Najbolj me je bilo strah, da mi nikoli več ne bo do hrane.. ..tolk sem bruhala in zganjala slabost. Zabavajte se kolikor vam bo, jaz bi itak najraje doma ostala, pa nimam šans... Dobro bodite, love you... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Astra in Cosma moji natapriljubljenejši rakici Lepo vaju je videti ino brati.Fajn praznujta tudi vidve Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 o lej jo astro tudi na plan potegnilo, izpade zdele, kot da sva se zmenili, pa se nisva , mogoče v prejšnjem življenju. Drgač sem hotla sam pripomnit, da se je en Virus vame zaljubil in se že cel december druživa, kakšen dan je bolj navezan name kot drugi, pa se negujeva v postelji, kašljava, smrkava, jokava, boliva en druzga ali pa se druživa s školjko občasno... takle imava...skratka ni nama dolgčas. Trenutno si ravno merim da preverim stopnjo nataly tudi ti lepo praznuj s celotno svojo človeško in živalsko družino. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Drdan Nekak ne utegnem kaj dost v teh prazničnih dneh na lnf al pa mi ni itd. ipd. Skratka : lepo silvestrujte in eno tako fajno 2008 vam želim Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 en pofočk od mene, da vam vsem zaželim prijeten silvestrski večer, pa trdnega zdravja in obilo priložnosti, da si naredite najboljše leto doslej! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Tudi od mene enih par želja:)) Da dobro preživite tale večer, nikar prenažiranja, niti predoziranja, pravzaprav nikarte pretiravat v nobeni sceni. Jutri je nov dan, so rekli...pa škoda ga pokvarit z mačkom. Govorim zato, ker bom morala biti trezna, ker gospodičnica si zmisnla,da bom njen taksi, gospodič so v službi, ta mlajša bo zasedla računalo, živali so se poskrile ker folk nori s petardami:)).. V glavnem - vse dobro in se podpišem pod vse kar ste že ostali napisali - pa še boste Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Tudi od mene vsem še enkrat: max lep in prijeten večer, tudi tistim ki se boste greli doma na toplem in tistim ki boste silvestrovo preživeli na delovnem mestu... tu pa nekaj utrinkov iz Avstralije, kjer so že vstopili v novo letoklik http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 tep tut free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 iščema na internetu obrazec in ugotovitev: da so do 21.12. 2007 sprejemali popise nepremičnin, da od tega datuma dalje pa sicer lahk vložiš, ampak v skladu z Zakonom tem pa tem..ha... No, jaz bom tole zdaj vseeno izpolnila ter odnesla..pol pa bo kar bo.Če sn prav ču na pop tv ne bo blema (kazni), če to storiš, po maju 2008 pa bo blem..... Da se neuš na nov let sekirala pa to Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 tep tut Upam da ne bomo takole tam enkrat po polnoči http://shrani.si/f/3d/6s/2ZkHDVP/pingvini-01.gif http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Prej ko zajadramo v veselo silvestrovanje vam vsem skupaj zaželim vse lepo, namesto z alkoholom se oborožite z veliko dobre volje in ga zažurajte novemu letu naproti... mejte se mavrično in srečno leto 2008 "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Še z moje strani vse ta nartabulš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Vaša Behyca pa vam želi veliko zdravja, sreče pa ljubezni hehe Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Če sn prav ču na pop tv ne bo blema (kazni), če to storiš, po maju 2008 pa bo blem..... Da se neuš na nov let sekirala pa to Hja čula ...bom kar prvi ponedeljek letela na geodetsko, ampak kazni so pa pje - 600.000 tolarjev - oz. v evrih pač koliko..niti predstavljati se ne morem kolko krat bi si toti gnar poočitala Sem omenila, da bom morala ostati trezna??Kaj si nor, kako kazen sem dobla Pikička -si bila kar pogrešana, hvala bogi, da si pri lajfi:) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Vse naj v 2008 Tarja Turunen - Happy New Yearhttp://www.youtube.com/watch?v=j5qljRKjJcg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 VELIKO ZDRAVJA SRECE IN LJUBEZNI V 2008, JAZ BOM SE 7 UR STAREGA KONZUMIRALA, HITRO POROCAJTE, CE JE KAJ DRUGACE V 2008 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 ....dost smeha in dobre volje vsem...ostalo se bo tako naštukalo zraven....... ....... ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 VELIKO ZDRAVJA SRECE IN LJUBEZNI V 2008, JAZ BOM SE 7 UR STAREGA KONZUMIRALA, HITRO POROCAJTE, CE JE KAJ DRUGACE V 2008 EJ,Pujsita, zaenkrat še nič drugače - razen bencin se je podražil Srečno tudi tebi - čez par ur Še z moje strani vse ta nartabulš. Zgubljeno dete saj veš, kaj ti želim. http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts