Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

xokx dbest! xsuperx kul res glih prav, ze predolg iziras v tej smeri. xDDx

*ne morem spat, k sem svasta delala tle in se cist zaktivirala, zdej se pa ne morem umirit. joj koj je naglas tole skljocanje. :sori:

jem araside. x:o)x x:px

**dons bla cist pod stresom, tok ene logistike v bistvu brezvezne, sam si cist razstelan pa ves dan ti pozre pa vso energy.

alergija je pa ze skor cist dobr, sam nos mam se zmer rozevinast.

zdej sem pa zejna, bi kej socnega...sam mi je mal mim cesnje zdle. x:o)x bom sam eno. x:Dx x:px

joj kok je pa to dobr! cist shizim! najboljse sadje! najboljsi okus (in barva)! xokx

:yumy: ne morem se upret.... 7 sem si jih umila. upam da mi nou slabo. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

a res? to pa ni lepo, da ti tkole uletavajo! :angry:

a ti tud se pokonc? xDDx

nc, jaz tud se 1x umit zobe - k 1. ni pomagal. x:o)x (k si jih nalasc umijem, da ja nom jedla pol vec).

lepckane sanje! xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Onix, ful lepo. xsrcx Privoščim. :palec:

Marsa, teb nej se tud čimprej pocajta. x:)x Pa dober tek za nazaj. x;)x

Sm pa prej, k sm brala Onixa, pomisnla, da mam jst tud podobno zadevo...zmer se ful veselim mojga rd, k pa pride, sem pa VEDNO v bedu...nej bo letos drgač. x:Ix

Dons bo tud fajn dan....ok, službo odmislimo, pol gremo pa s parimi sošolci iz srednje šole pogledat bivšo sošolko, k ma mejhnga otročka. x:)x

Lep dan vsem. :palec:

Pikica xwizardx xcrossfingx

Neverjetno kolk znamo sami sebe trpinčit in se v slabo voljo spravljat xrolleyesx pa da niti ne opazimo da to sami sebi delamo :o|o:

Če pa kdo drug proba samo delček tega napletati proti nam, takoj ven pademo in aktiviramo vso možno obrambo (tudi priprave na vojno, da bi zaščitili mir :vragec: )

Za začetek je dobro pretresti (in po potrebi spremeniti, razbiti, uničiti, ...) lastne miselne vzorce zaradi katerih se vrtimo v začaranem krogu odrekanja in samokaznovanja (slednje je sicer bolj moj vzorec kot tvoj :inocent: ampak preveriti in prevetriti pa vseeno ne bo škodilo x;)x )

Sploh se mi ne spi xnckrivx pa bi moral, ker zvečer delam, pa jutri in čez vikend imam "udarniški" začetek :OoO: tri dni po cel dan, mal ure nabijat dokler sem spočit x^x

Kolk sem jaz pameten kadar drugim svetujem xrolleyesx sam sem pa stalno v extremih, prvo pol leta nič ne delam, zdaj bom pa en čas samo garal :o|o: ampak, ker se xsrcx mora učiti in še dela zraven :palec: je, po moje, to še najboljši način za porabo časa (pa še plačan bom za to da porabim ta čas)

Lep dan in naj se vam zgodijo prijetna presenečenja xwizardx

x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Še zmeraj urejam neke stvari za faks... in kličem eno tajnico za drugo... vmes se učim in malo delam... v bistvu bi pa najrajš se enkrat orenk naspala... Tole vreme je pa ful čudno, mene skoz neki glava boli, pa me drugač nikol ne boli glava sploh... po drugi strani je pa fajn, me vsaj ne vleče ven na svež zrak x:)x

sem si uštimala tak lušten kotiček, kjer imam zdej samo računalnik... prej so bili kabli čez celo sobo! pa še snela sem ena od vrat in je zdaj res 100x boljši prostor nastal, bolj odprt... v mislih imam še ena vrata, ki bodo tudi slej ko prej letela dol hehe x;)x

Onix ful fajn za službo :palec:

grem si zdej en močen indijski čajček skuhat, da se malo k sebi spravim, potem pa veselo na delo xDDx

lep dan!!!

Live and let live! Life is beautiful!!!!

sem pa VEDNO v bedu...

x:o)x dbest afirmacija. xrolleyesx

in pravis naj bi blo drugac letos.. letos kdaj? zdej cez x dni al kolk? x:Dx modelsko. v casu je namrec to ZE. ZDAJ torej, ne da sele enkrat BO (tam nekje, bogve kdaj, drugac je pa VEDNO nad bad). x:px

eh ja... ribe. x;)x

thanx za 'tek, nc mi ni blo slabo, spala kot angelcek. x^x

razen da angelcka ne zbudijo macji kremplji na boku. x:Dx

Sploh se mi ne spi

men se tud ni spal, cist se mi je utrgal, neke sezname pa nacrte sem delala do kakih pol stirih. ze knjige sem nekaj prekladala pa ze zlo glasna ratvala, pol sem se pa na silo umirila in se zbrcala spat. s pticki, da so mi civkal uspavanko. xcivx xDDx

dobr zacetek delovni zelim! xupx xwizardx

joj, Marsa, ...skoraj 65 kil mam.

katastrofa! x:o)x x;)x

sem si uštimala tak lušten kotiček

xokx

jupi jupi... kok sem hepi... prav rabim to... da začinim svoj život

dbest Valkira, ves kok ti privoscim! xokx te ze dolg nism vidla - pa se tkole poskakujoce! dbest se mej in uzivajjj!!! xcheersx

~

Jaz pa sibam do frende pa do mame pa okol, k bom jutr brez avta...

vcer bla ultra pridna in gore premikala, prehitr in prevec bukvalno shvatila 'ozdravitev', sem pa dons spet mal bolj boga. sam se ne dam! pih! pha! :vtz: x;)x x:Dx

joooj mensezdi da mam rajzefibr. :8):

sploh si ne upam kopalk probat! x:o)x (:OO!:)

joj kok enih problemov! x:px x:o)x

mejte se! xcivx

Picasso

Onix -tudi jaz vesela zate :palec: itak. Sanjska služba pa še itak pride :vio:

Včeraj me malo držalo - tak zapravljiv dan bil ziher..foter imel rojstni dan -pa tašča tudi, samo ona še ni prišla na vrsto - torej 62 let moj foter, mu kupim denarnico - tako fajn lepo pa eno majico, ki bila na koncu premala :vragec: :vragec: dobro, da sem račun še shranila, da zamenjam za kaj drugega.

Potem zamenjat nesla baterijo od daljinca pri vratih, pa prstan z opali povečat..gospodič že lani kupili prstan z andskimi opali..pa tako majhnega, kot da jaz mala dojenčica ali kaj. Je pa tako visok tale prstan, da kar dvomim, da ga bom sploh kaj nosila. Maram take enostavne, čisto mickene, ozke in drobne. Tale je preveč..preveč vsega je ...in za ziher potem še v ribarnico. Ob ribiču, ki ga imam doma, zdaj ribe kupujem..pa morske sadeže.

Nazaj grede tiščala nos kamor ne bi bilo treba in fasnla glavobol. Tako me glava bolela, da kar stuširala in s kurami v pojstlo. V žitni krog smo se podale namreč.

In murvo jedla, pa imam vse plave prste in plavo za nohti.. :vragec:

In Sanjalica je še med živimi :2src: :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:o)x dbest afirmacija. xrolleyesx

in pravis naj bi blo drugac letos.. letos kdaj? zdej cez x dni al kolk? x:Dx modelsko. v casu je namrec to ZE. ZDAJ torej, ne da sele enkrat BO (tam nekje, bogve kdaj, drugac je pa VEDNO nad bad). x:px

eh ja... ribe. x;)x

:lol:

A veš, da sm tud sama to opazila v trenutku, ko sem napisala...pa sm si rekla, a čem spremenit, da je vedno blo.... x:px

Ok, evo, spremenim: Na letošnji rojstni dan me čakajo same prekrasne reči ter lepa in pozitivna presenečenja. :palec:

Ti pa ne bluzi s temi kopalkami. Mater, suhice smotane. xrolleyesx x:px

:vragec:

morgen..... x:)x x:)x x:)x

zgleda, de jst za pol foruma spim klele.... x:Dx x:Dx x:Dx

pa she bgi...sam moram it neki narest na metelko

pa itaq najprej treba pol litra kave dol dat

de se spljoh prblizhno sestavim

pol pa na vecherjico/zajtrk s tamalo

se dons vrenila iz londona.... x:px x:)x

pismo...prau kok tam vse drago... xrolleyesx

pa sami zamorci pa barabci....hehe

no....tkole bomo pochas dal she en dan ujkrej.....jutr se pa itaq vikend zachne... x:px x:o)x :vio:

ONIX...hehe....a spet?.... x:Dx ....fino.... :palec: xcrossfingx

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou tja na oba... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

oj x8Dx

da se mičkeno pofočkam, k vem da vas blazno skrbi x:px x;)x sem še v enmu kosu, ampak finiširamo mi tole x^x tak da tazadnje stvari še pedenam, cotke pa takšno, da nas kej ne prehiti, dohterca prav, da kolkr je vidt je lohk kadarkoli zdej, bi pa blo fajn če bi bebice zdržala še mičkeno notri, ker je izredno mejčkena in lahka ( 1860 g nekje) xsrcx drugače je vse vredu, niti ji kaj ne manjka, pač bo tak mičken krempl x:Dx in da na mojo velikost in konstitucijo tud bojda dobr da je tko, ker velkega otroka po normalni poti neb ven spravla x:o)x tak....zdej pa veste x:Dx

počutim se vredu drgač, lepo skrbijo zame in mi pedenajo :2src:

grem še mal pošnofirit kaj vam kej dogaja, pol pa tko morm šibat :vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

O Todika! x:Xx

ja, nas je ze mal skrbel. x:)x

no fajn da je vse OK, naj bo tako se naprej! xwizardx

~

Spravljam se avto peljat k mehaniku, da mi ga na tehnicnega pelje. in je cela frka, k dezuje, je pa ful delc do busa pa se prestopat je treba... :o|o: jaz pa vsa taka smrkava pa taka se mal, svoh.... tko da mi tok narobe hod! xrolleyesx

Drugac pa, bla nad pridna ta teden, celo napisala obe napovedi ze x^x (k ce bi si za konc sparala, ju ne bi, k cajt kar spona, madonca).

Nu tak...

Lep petek, vikend! xrosex

*xokx jesss! Mitja me bo prisel iskat k mehaniku in me dam nazaj zategnil! x8Dx

Picasso

Šment Diana..upam, da boš res izvedela pravi čas kako in kaj. Tako živet je kriza.

Zmatrana. Ful.

Grema s starejšo v mesto. Mi hotla pretajiti kam gre v kino. Oslarija..itak sem skužila, da nekaj ima za bregom pa da ni glih tak, kot ona tu meni glumi nekaj. Klinc,saj lahko gre, nihče ne brani. Samo rečt je treba..kakorkoli..gre s tipom v MB. Moj predlog, da bi šla raje z busom, je kategorično dobila. Nema.

Pa da raje kliče vsakih pet minut..

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

tokle v dvoje spat men ne gre... xrolleyesx

skos eno premikanje pa obrachanje....bemu chlouk ne more poshteno zaspat.... :inocent:

pa to spljoh she ni najhuj!!!

najdem v kopalnici zobno shchetko k definitivno ni moja... :eek:

bemu....a je kdo kej reku pa vprashu o kakem priseljevanju... xrolleyesx

fak no....a zdej je to tko de dash 2 X /zaporedoma pichko dol pa je zhe vseljena pr teb... :xx!: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

se bo treba vsest pa mal pogovort....al pa chevl... :vio:

zlomk.....tralala

777 x:Xx -ou na oba nosa... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona
Pri nas je prej tako treskalo, da sem mislila, da bo v našo hišo tresnilo, tako blizu je bilo. :eek: Pa mi pride foter povedat, da pri sosedovih gori. In to pri tistih sosedih, ki jim je že pred desetimi leti zgorel hlev in vse:V: , pa smo vsi pomagali, da so si zgradili nazaj. Zdaj pa spet, narava se je poigrala ali kaj je to ... Vedno tresne najrevnejše. :V:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

tokle v dvoje spat men ne gre... xrolleyesx

skos eno premikanje pa obrachanje....bemu chlouk ne more poshteno zaspat.... :inocent:

pa to spljoh she ni najhuj!!!

najdem v kopalnici zobno shchetko k definitivno ni moja... :eek:

bemu....a je kdo kej reku pa vprashu o kakem priseljevanju... xrolleyesx

fak no....a zdej je to tko de dash 2 X /zaporedoma pichko dol pa je zhe vseljena pr teb... :xx!: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

se bo treba vsest pa mal pogovort....al pa chevl... :vio:

zlomk.....tralala

777 x:Xx -ou na oba nosa... x:)x

sori ker sem pustila zobno ščetko :vragec: x:Dx

evo da napišem tule, da me ne mine ;) bila na fintesu, v ponedeljek ob 20 začneva s tamalo ;)

bog stoj mi ob strani :inocent: x:Dx

Drdan x:)x Nocoj pa spal kot ubit.....No, zdaj pa sn že na delu :o|o: Bemu, se pogost vprašam al se mi to splača, pol pa ugotovim, da mi kar paše včas akcija, adrenalin.......no, po drugi strani bi pa blo lepše se izležavat nekje, na plaži haha, vsekako bi pripomoglo k daljšem lajfu k to. .....Kakorkol......al morm whatever rečt? :inocent: x:o)x .....ni tolk dauč do dopusta, da se neb moglo zdržat. x^x Mejte se :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

morgen.... x:)x x:)x x:)x

ni kej pisat.....dan je lep....mick trpi....kaj lepshga.... x:)x x:)x x:)x

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na oba noska.... x:)x

Zaspana že cel dan. Zvečer pozno šla spat - najprej me sestra zvleče k sebi, ker slavila rd. nič ji nisem kupla(ona meni tudi ni, sco pamti..pa ni važno. ne kupujem več nič nikomur. Razen fotru, materi, pa deci. ok. tašči, če se bo lepo obnašala). Zato ji spekla tole mojo orehovo rulado s kislo smetano in dala liter rdečega makedonca. neka se napije ženska:))

Ratalo pa hitro brezveze, ker uprizorili tekmovanje. Kdo se zna huje dreti alias..kdo lepše poje. In na srečo prišla pome mlajša, da odpeljala njene frendice domov in potem se zasidrala pred Jamesom Bondom. Mater ta Connory. Kot staro vino. Bolj ga staraš boljši je. Potem me ponoči jezijo komarji in iščem tistega vraga, da jih prežene in pošljem ta veliki sporočilo: a ti pa nadaljevanke gledaš? in potem mi hitro odpiše nazaj..pridi pome čez 15 minut..pa smo ob dveh lahko spet kolovratili po svetu.In danes me čaka enako - mi napovedala, da glede na to, da bo zgleda brez popravnih sfurala, da si pač zasluži iti ven, ker v Eu dogaja..tak.

Danes se matram v službi, gnjavim frocovje pa mamo in tak..skratka. Nič novega.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...