Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest mačona
...........in ugotovila, da nima smisla namenjati časa, energije in pozornosti tistim, ki jo ne znajo sprejeti na pravi način. x:o)x

Draga Audi, če daješ v pričakovanju na nek določen odziv ali kakršenkoli odziv sploh, ne pa zgolj, ker ti tako veleva srce, ni čudno, da si razočarana in pol začneš "ni se vredno ukvarjat ..." :sori:

Kakšen način pa je pravi? Saj načina sploh ni. Ne more biti način. Samo energija je vse, kar je lahko.

Deli na socialnih omrežjih

včasih vlagaš v prijateljstvo pa vedno daješ energijo sam, iščeš kontakt edino ti, zame ni pravi način v tem prijateljstvu to, da vedno nekaj počnem samo jaz... ne da se mi ne splača vlagat energije, včasih boli in se raje umaknem... če oseba najde nazaj kontakt je dobrodošla če ne pa pač ne...

Audente čestitam za izpit :palec:

Tudi od mene čestitke Audente! Le fajn ga zažuraj zdaj!

Kar se pa linije tiče, opažam kakšen je zdaj spet naval v fitness. Vse hujšajo zdaj. Ker gredo kmalu na morje x:o)x Saj je vsako leto isto...

(sej če bi se jest kej bl potrudla učit, bi se lohk pol tud hvalila xrolleyesgx -ehh, lenčina jest)

A daj ne seri no. Ne vem kam hodiš, ampak pri mojem (navadnem študiju, kjer traja leto eno leto) se je izpitno obdobje šele dobro začelo, zato je še čas, da se brcniš v rit x;)x

Tudi moji dnevi so v znamenju učenja. Jih imam zdaj še 5 x:o)x Enega pojutrišnem. Danes še ponovim malo, zadnji dan se pa itak nikoli ne učim....

Sicer pa samo čakam na morje...ojoj, so much :2src: Prej imam še 2 koncerta, 2 velika piknika in en rafting x;)x

Nam dons nč jamrala več. Sej je vse ok.

Lepo se mejte!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Michelle

:shsh: jest imam danes izpit popoldan, se kao učim :fiju: , pa sem že čist na tekočem :wOOt: na Luninem forumu, pa še kje drugje!!

Že šibam, že šibam (imam tud jest še 2 izpita ta mesec, pa septembra tud)

LP, Kuky

Draga Audi, če daješ v pričakovanju na nek določen odziv ali kakršenkoli odziv sploh, ne pa zgolj, ker ti tako veleva srce, ni čudno, da si razočarana in pol začneš "ni se vredno ukvarjat ..." :sori:

Kakšen način pa je pravi? Saj načina sploh ni. Ne more biti način. Samo energija je vse, kar je lahko.

DRAGA Mačona.

Očitno si razumela drugače kot sem jaz hotela podati zadevo.

NE gre zato, da jaz dajem v pričakovanju zahval, klanjanja...ali wte...vendar:

če se nekdo na moj kontakt ne odziva tako, da je začutiti veselje ob tem ali neko zaželjenost, čeprav si jo jaz želim, nima smisla nadaljevati z odnosom....sploh ko ugotoviš, da so ljudje, ki se v tvoji družbi prijetno počutijo.

Zakaj bi se midve družili, če se ne prenašava :inocent:

Drugače draga moja ...delam vse s srcem........... xsrcbumx

Tudi od mene čestitke Audente! Le fajn ga zažuraj zdaj!

Kar se pa linije tiče, opažam kakšen je zdaj spet naval v fitness. Vse hujšajo zdaj. Ker gredo kmalu na morje x:o)x Saj je vsako leto isto...

x:Dx meni je pa čisto vseeno. Uživam v tem da uživam in živim. Ko se mi da, se že odpovem kaki malenkosti....niti na kraj pameti mi ne pade......da bi šla v fitnes.

Bom šla kar na morje uživat...itak če komu ni kaj všeč naj se obrne stran...........

by by x:Xx

Dons se mi je zgodil ene par stvari, k majo veze s svinjami in bučami.

- nimam več mačkov; niti enga. Jih je tastara (mati mačka) zgleda preselila nekam drugam. Glede na to, da sva bla z Jernejčkom že povohana, sem žalosten k svina u buče.

- Peljal sem se mim hribov, ki majo mena Velika goba, Mala goba in Gobnik. Scal je k svina, mene pa je zanimalo, ali si hribi ta imena zaslužijo, pa sem šel pogledat, če je kaj gob. Razplet:

- Bil sem moker, k svina u buče, tako, da sem se slekel in domov peljal v gatah

- Nabral lisičk k svina u buče.

Jutr ma moj pes rojstn dan. Bo žur k svina u buče.

lalala k svina u buče

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Torej...pridemo na lisičke in na žur x;)x x^x

Aja? A je tebe Pavle tud povabil? Matr, glede na to, da sem zadolžen za nabavo futra in pijače ga moram prou prašat, koga vse je povabu, da nam premal nabavu.

la k svina u buče

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Aja? A je tebe Pavle tud povabil? Matr, glede na to, da sem zadolžen za nabavo futra in pijače ga moram prou prašat, koga vse je povabu, da nam premal nabavu.

la k svina u buče

Ja ,to ga le vprašaj....čestitke tvojemu Pavletu :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

lalala k svina u buče

še ene dvakrat to ponoviš pa mi bo všeč ratal xrolleyesx

OK, še tukaj.. nujno rabim nasvet kako naj iz boleče hripavega grla do četrtka popoldne naredim moj normalen glas.. kriza, sam na slabš je šlo danes kar se prehlada tiče, jaz mam pa v četrtek sinhro, v petek generalko in v soboto predstavo.. za vse to pa moj glas rabim!! :vragec:

izpiti grejo zaenkrat.. nisem zadovoljna s povprečjem, ker mi ni jasno kaj bi naj še, da bi bo boljš.. ampak dobr.. je pa tud to kul, da jih je skor polovica že za mano x^x

ja, eno mini predstavico delamo x:px in to celo španski tekst.. smo ga prevedli in mal predelali.. do zdajle bla na vajah.. paaaššeeeee x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

OK, še tukaj.. nujno rabim nasvet kako naj iz boleče hripavega grla do četrtka popoldne naredim moj normalen glas.. kriza, sam na slabš je šlo danes kar se prehlada tiče, jaz mam pa v četrtek sinhro, v petek generalko in v soboto predstavo.. za vse to pa moj glas rabim!! :vragec:

izpiti grejo zaenkrat.. nisem zadovoljna s povprečjem, ker mi ni jasno kaj bi naj še, da bi bo boljš.. ampak dobr.. je pa tud to kul, da jih je skor polovica že za mano x^x

ja, eno mini predstavico delamo x:px in to celo španski tekst.. smo ga prevedli in mal predelali.. do zdajle bla na vajah.. paaaššeeeee x:px

:vragec:

mam jst eno pripravo za grlo ometat.... x:px x:px x:px

zlomk....tra....k svina u grlo ....lala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

lalala k svina u buče, lalala k svina v buče

Matr, se je luštn igrat Boga; zdele sm naredu, da ti je ena najbolj debilnih fraz severno od južnega tečaja ratala všeč. Tvoji svobodni volji pa prepuščam, a boš zdj v tem uživala, al ti bo začela it sčasoma na jetra.

lalala k svina u buče

- Bil sem moker, k svina u buče, tako, da sem se slekel in domov peljal v gatah

To bi pa rada vidla, ja. x;)x

Jutr ma moj pes rojstn dan. Bo žur k svina u buče.

lalala k svina u buče

IIIIiiii, vse najboljše, Pavle...ma, je to en fejst pes...pa še dvojček...nč čudnga. x^x :palec:

Ej...včer sm bla prot večeru tok zmatrana, pa neki sm se učila brat (don't ask). Pol je bil pa vseen lep večer. x:)x

Dons je že sreda...kumi čakam, da bo vikend, da bo spet 2 dni mir. Nenormalno, kok zmeri čakam, da sm frej. xrolleyesx

Audente...ful si pridna, res. :palec:

Ugotavljam, da sem precej škorpijonska. Pamtim i vratim. Z leti vedno bolj. Je gospodič - preden šel ven izjavil(nespametno po moje) - kakšna ženska te si, da še nisi zaves nabavila???? Zavese imamo - samo stare - iz Ptuja še..in ja..ni se mi zdelo tako pomembno. Kot strelko so se mi druge zadeve zdele pomembnejše. zavese navesila gor, da me folk ravno ne zija not - ker pohodnikom se zdi višek inteligentnosti, da zijajo v bajto..pa tudi panoramskim izletom no..

Skratka. Meljem jaz tole..daje me čista hudobija in privlečem v ponedeljek dva osebka iz velemesta našega na izmero. Zavese po meri. Popolnoma moderen dizajn. Balkonska okna bodo imela lamelne zavese, okna pa na rolo.

Za rolo je gospodič enkrat izjavil, da totih grdih plaht on že ne bo imel na okni...no pa bo glih tote grde plahte dobil. Nema čipke in konec činčkam čančkam..bo tole tudi primerno stalo. Ves njegov zaslužek iz tujine šel v ta namen.

Briga me..bo že videl torej kake vrste ženska torej sem...če v 20 letih ni skužil mu bogami ni pomoči..

Howk :vio:

Grem plačat danes tole.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nataly xg:Dx xg:Dx Prav fajn te je brat. No, sej znamo biti vsi taki. Glavno, da so tebi všeč :palec: :vragec:

Jaz....ustala ob šestih, šla delat neki, potem pa 2 ure telefonov. Vsi neki hočejo. Ravno zdaj. Tako da bo popoldan posvečen opravkom. Zdaj bom pa zagnetila testo, da lepo vzhaja, za kosilo dobim družbo :vio: Še prej grem pa brat smešnice Andrijane Starine, ker me zelo zabava x:o)x zadnje dni nisem utegnila toliko...

Aja pa baje menjam avto...spet....dolga zgodba, se mi ne da...

Lepo sredo, pa pejte kej na sončka! xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

..bo že videl torej kake vrste ženska torej sem...če v 20 letih ni skužil mu bogami ni pomoči..

Howk :vio:

Grem plačat danes tole.

x:Dx x:Dx x:Dx ...... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:eek: pje vam dogaja.....

xcivx sn se nasmejala zdaj....

sladko maščevanje... durh no durh ibunge..če ne zarad puklastih drev, te pa te zarad plaht x:o)x

fajn te spel tole Nataly :palec:

jst se danes ne počutim sploh...toliko front mam gor ofnanih , da komaj sfolgam xrolleyesx

no vsaj te dolgi cajt mi ni :vragec:

češnje jem xsuperx to je nekaj kar je res dobrga pa te slastnega, ostalo bolj teko teko....

te naredte si en kičast dan :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

...toliko front mam gor ofnanih , da komaj sfolgam xrolleyesx

no vsaj te dolgi cajt mi ni :vragec:

češnje jem xsuperx to je nekaj kar je res dobrga pa te slastnega, ostalo bolj teko teko....

jst tut xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:vragec:

morgen..... x:)x x:)x x:)x

hecn dan se obeta... x:o)x

grem zvecher na pjacho skupi z dvema bivshima..... x:px

che nau ena podlegla.....druga zih bo.... x:px x:px x:px

pa she nbenih chustvenih navlak se nau treba it.... x:Dx

sevada bi blo pa najlepsh che obe podlezheta... :vio: x:o)x x:px

istochasno jasno... :vio:

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x;)x jasno seveda :2src:

No, tak. Plačala zavese. Dobila še nek popust zraven, se zmenila za datum montaže - 11.7. glih fajn bo retro merkur fertig. Do tu vse ok..

Gospodiča včeraj obvestila, za nabavo zaves..ni deloval preveč srečno..ampak danes dobila odobrenje še za spalnico..ki pa še ni opremljena, torej brez veze..in sem nakup tega odložila na kasnejše hude cajte. Seveda živi v dobri veri, da bomo imeli klasične zavese :vragec: MIslim, da ga bo kar kap, ko bosta ona dva prišla in pričela z montažo.

Je pa vse drugo narobe. Dala prejšnji teden v popravilo prstan - tak fino lep z tremi andskimi opali. Napaka edino, da bil preozek..in zdaj mi je ta HUDIČEV ZLATAR zjebo opale :vragec: :vragec: :vragec: Žalostna in jezna...

Da bi pač on svoje bele not dal..pa kaj si nor..in potem ga čisto nežno vprašam; pa kaj za boga ste jih sploh ven jemali, če je bilo traba razširiti prstan??? Ja, da se cel prstan pregreje in da opali tega niso prenesli...skratka..kamenje se mi v rokah pričelo drobiti...saj ne morem verjet no..v pravi šok padla. Še vedno sem tam..vedno bolj me razjedajo dvomi glede vsega...bljak..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...