Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

xrolleyesx :inocent: :eek: Daj Nataly ne ga no...zaradi prstana sedaj žalost, ko pa imaš pod strehco že skorajda zavese in moža s povešeno faco... :2src: :palec: x:o)x

Noben prstan ne more prinesti takega zadovoljstva kot majne hudičkaste sladkosti zakonskega življenja :vio:

Prav ponesla si me s tem svojim pisanjem Nataly v čas, ko si kupovala keramiko in si si jo v trgovini zložila lepo na tla... (se še spomniš, kje so tisti časi? xrolleyesx ).

Ti pa...prstan z opali... (mogoče bo pa mož tako srečen zaradi novih zaves, da te bo še za piko na i razveselil z novim prstanom... xcivx :) - čudeži se namreč dogajajo)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

xrolleyesx :inocent: :eek: Daj Nataly ne ga no...zaradi prstana sedaj žalost, ko pa imaš pod strehco že skorajda zavese in moža s povešeno faco... :2src: :palec: x:o)x

Noben prstan ne more prinesti takega zadovoljstva kot majne hudičkaste sladkosti zakonskega življenja :vio:

Prav ponesla si me s tem svojim pisanjem Nataly v čas, ko si kupovala keramiko in si si jo v trgovini zložila lepo na tla... (se še spomniš, kje so tisti časi? xrolleyesx ).

Ti pa...prstan z opali... (mogoče bo pa mož tako srečen zaradi novih zaves, da te bo še za piko na i razveselil z novim prstanom... xcivx :) - čudeži se namreč dogajajo)

Joj Sanjalica :2src: štiri leta je že tega, kar sem zlagala ploščice sredi trgovine xDDx . Kar se dolgoročno izkazalo za edino pravilno. Bil dober nakup tisto :palec: :palec:

Mater, kaka sreča da se lunin net l 2002 formuliral..ker če bi 2001 bi morali brati vse moje pripetije z mešalcem, pa betonskim ciglom - ki sem ga na koncu kar na joških nosila xrolleyesx

Kak fajn, da se oglasiš tu in tam :2src:

Eh ja..saj ni za prstan taka žalost..pač pa opali :eek: prstan itak premasiven se mi zdel..pa mi hudir uniči glih tisto kar mi edino lepo gor blo..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

srčeki moji, jaz vas nisem nič brala, ker se še sedaj bolj plazim kot hodim in mi ne znese, že dihanje mi predstavlja peklenske muke xrolleyesx

ma, da ne bom samo jamrala...počasi gre xupx ...sicer polžje počasi, ampak vseeno se premikam, se plazim, počasi poskušam dvigniti vsaj hrbet...eh, je bilo že huje...samo, da takrat nisem vedela, da ni zadnjič tako :xx!:

torej, hitr updait, tiste, ki vas zanima: 22.6. PIČIM NA KRF

O seveda, reševanje svoje stiske se bom lotila z neizogibno in meni najljubšo tehniko: UMIK

rabim malo zraka, malo svobode, malo abstrahiranja...da se prevetri, da naredim prepih...

če koga zanima moje popotovanje od Lj do Krfa me lahko spremlja v blogu (samo, da ni to spet samo pobožna želja...veliko dima, nič ognja)

z M sva trenutno kar ok in NE, nisva ponovno skupaj, vendar obstaja velika verjetnost, da začneva znova in to v smislu: Znova in NE PoštepajStaro

vseeno sem ful mislila na vas...in tistih par, ki ste mi v tem času stali ob strani ali pa mi pošiljali pozitivno energijo, bom vedno nosila v srčku

rada vas imam :kiss:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

V računalnik mi je udarila strela in mi skurila omrežno kartico oz. nekaj takega... :vio: in že par uric po tem imam nadomestnega po zaslugi ene dobre dušice... xsrcx je ravno tisto obdobje, ko rač. najbolj rabim. no ta novi je apple mac in je mal drugač, tako da se še navajam...

en izpit že mimo, največ dela me pa še čaka... in na splošno si moram narest kar seznam stvari, ki jih moram še narest pred koncem junija... med drugim kupit tudi nekaj opreme za mačkona - ga dobim čez nekako 3 tedne ali že prej... to bo pestro...

lahko noč x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Ugotavljam, da sem precej škorpijonska.

Briga me..bo že videl torej kake vrste ženska torej sem...če v 20 letih ni skužil mu bogami ni pomoči..

Howk :vio:

x:o)x no sem počakala, da je konec 13 tega, zdaj pa lahko napišem....

jst tui ugotavljam da sm precej škorpijonska xcivx ali negi ne lih v tem stili, de bi pamtila i vratila....samo zbog skleroze, nadrsajo oni, ki niso nič krivi x:o)x škorpijonska bolj v stilu perverzij in pohote....nu , če si človek prizna, pol vsaj lahko zdravi anomalije ne xcivx :vragec: xrolleyesx

me je obšlo, ko je aakhi se tam hvalu, da gre z dvema bivšima, da kaka ta tretja bodoča ne bi bla nič v napoto xcivx

danes neki čudni opravki z nekimi mesarji od kirurgov, pa mi tipo zarine pet inekcij, pa nič ne prime, pa gre ven na čik in med vrati reče, zdaj bomo malo počakali če bo prijelo, če pa ne bo, pa nič bat,mam še patronov na zalogi :vragec: xrolleyesx se mi je kr megla nardila :eek:

torej tako rekoč trpiš ko žval, pol sm pa se probala na kaj lepga spomnit, pa ni šlo...pa se vrne pa pa me pošlata tak čist narahlo vmes ko je delal, nu pol pa tak prijeten praspomin priplava vun iz zaprašenega skladišča spominov, takih ta najbolj vroče erotičnih....heh podrobnosti glih ne bi ...no

sam morš bit pa res trčen, da te takle obide ...no v glavnem , ko je nehal mesart, pa vun stopim...te so pa zagrable une jebene inekcije....kaki filing bedast...pol sn se pa sam pelala...majke mi...pojma nimam, kak sn se znašla na Tromostovju...ko sem hodila sem se sam smehljala...pr moj krščen duš, sam dva tipa sta se mi nazaj nasmehnila, ves ostali folk čmurn in zatežen in hiteč...zroč daleč nekam v onostranstva

pa da ne omenjam vseh Japoncev pa Angležev :eek: to ne moreš da verjameš, koliko jih je blo, ko da bi jih kdo naklel xcivx

nea pa zastopim zakaj se nea da na vrh ljubljanskega nebotičnika pridet, da majo dol zaprto...pa toliko turistov...bemu mi pa res ne znamo dnarja turistom iz žepa potegnit :vio:

v glavnem ob Ljubljanici prekrasno sploh ne morm verjet kak se je vse spremenilo...tak ležerno in mirno,,,nu in pol je še ena mala črnooka pupa tam iz varnega naročja podarila krasen nasmeh in mahala s tisto rokco...hja pa sva ji spet sam jst pa un sladoledar pomahala nazaj...

eh, čudn je folk res...ne da si zmišlavam, sam res ...verjetno je to zarad toplogrednega učinka...so se nam mal skisali možgani....pol pa enim na pohoto vseka , drugim pa kam drugam, verjetno od tega odvisno, kje maš šibko točko :vio:

no v glavnem ni da ni ...lepo spite xhypnox

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ja, lia, vem, kaj govoriš...pizda, včas greš tko naivno mim ljudi, pa sami neki mrki obrazi, nobenga časa za nasmeh, pomežik...pa včas sm jst tud taka, po mojem...če mam slab dan al pa kej. Drgač ful opazujem ljudi in če me kdo pogleda, se mu kr nasmejem...sej pol spizidm. :inocent:

Ej, ne morm verjet, da je že četrtek...res. Kumi je bil pondelk in cel teden pred nami, zdej ga bo pa vsak cajt konc in bo spet vikend. :onfire:

Bog ve, kake stranske učinke so mele tiste injekcije xDDx , da take misli naprej hodile :vio: Glavno, da si tam pri mesarju od kirurga dobro rešila:))

:vragec:

morgen..... x:)x x:)x x:)x

dzhizskrajst....tele bivshe..... x:px x:px x:px

ena huj k druga... x:px

pa kr tekmovale sta.... x:px x:px x:px

bemu...de si bom zacheu domishlat de sm res tok fejst.... x:Dx

sam .... spomine na telesne aktivnosti sva pa sam z eno pol pr men obujala... x:)x x:px

ne morm pa verjet kake ste babe....se je je na tko lep nachin znebila... x:Dx x:Dx x:Dx

prasice!!!!!

drgach pa LIA....vse s kerimi she nism so bodoche

tko de ti kr....rech keri svoji frendici za mojo cifro, poklich, se dobiva, spijeva....pol pa.... x;)x x:)x x:px

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na oba noska.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Eh, sem vedela, da bi bilo prelepo, da bi trajalo ...

Fakkin' šit.

Po dveh dobrih novicah v zadnjih dveh dneh, je morala priti ena slaba, očitno meni ne sfolga drugače, nekaj me mora po glavi udarit, vedno. :xx!: Mrš.

Dobila krvne izvide danes ... sem šla prejšnji teden prostovoljno dat kri za eno genetsko raziskavo avtoimunih bolezni, ker sem že vabilo dobila. No pa ajd, sm rekla, pošlte mi izvid ... mater!! Valda, slabš ne gre ... če gre moja bolezen v eni smeri na boljš, mi mora pa udarit drugje ven al kaj. :xx!: Ultra slabokrvna baje ... čudno, da na nogah stojim, baje. Vse to me na Ksenio spominja, evo ... se mi včasih zdi, da grem čist po njenih stopinjah. x:o)x

Ajd, uredu, se bomo poštimal, pozitiva gor ... in jadajadajada.

Upam, da vsaj služba bo. Ena druga. Bog daj.

uf, Mysti,

smola,

upam, da bo kmalu bolje,

ne daj se dušo xrosex

morgen..... x:)x x:)x x:)x

drgach pa LIA....vse s kerimi she nism so bodoche

tko de ti kr....rech keri svoji frendici za mojo cifro, poklich, se dobiva, spijeva....pol pa.... x;)x x:)x x:px

xrolleyesx niam jst frendic...

pa nea seri...pa da se mi tvoja mat jav na telefon....bemuxcivx

zadnič enga friško samskega zovnem, pa se javi mamica....sem se počutla zajebano najstniško...me je ženšče ostro prijelo na telefon...kaj bi to nek rada od njega....cjao....to huj ko mim mišičnjakov v kaki dobri telesni straži pridet x:o)x

lubčkov pa sploh ne dam...tud enga ne na rilc...šparam za dopust x:o)x

Gute nacht

Bog ve, kake stranske učinke so mele tiste injekcije xDDx , da take misli naprej hodile :vio: :))

xzobkox ejejej pa ni to to, to je že prirojena deformacija xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

čeglih nimam pojma koliko je Lia stara x;)x

sem malo hecno tistole napisala..

vstala danes ob šestih, odpeljala ta velkega otroka na železniško postajo, grejo v prestolnico z vlakom..pazi se Lblana..

potem pa kuj na vrt in dve gredi preštihala..ter pokrila, da ostane vsaj nekaj vlage. Čakam pravo luno x;)x

in v knjižnico bom šla zdaj, prebrala že vse kar privlekla zadnjič:))

Neka pasja vročina se obeta. Madonca..kje pa je še poletje spljoh

ahoj.

čist preveč lena sem. še vedno :o|o: pa dobro, bo že, enkrat :inocent:

danes imela spet samo eno uro, pol mal dnevnik svojega razreda urejala, pa zaključevala.

popoldan grem na piknik. se pravi, spet bom cel dan zabušavala xcivx

sicer pa tale teden nič kaj dobre volje, neke slabe novice zvedla.negotovi meseci pred mano.. :sori:

Mystica, drži se x:Xx

Michelle, čestitke za izpit :medal:

prijazen dan vsem x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

morgen radnički narode...

težka noč je bla...celo noč sn okapala runkl...sn zdaj telefonirala, naj pogledajo če se kaj pozna....pje xcivx butaste sanje ....

al Nat, glih te teko sn stara, da mi od zdravilnih kamnov sam nagrobni še bolezn vun vleče x:o)x

nea vem či sn vam povedla da mam letne gume pa ta široke feltne :2src: ljepotico sportska, za one k šparate pa sam info da se da kupit zimske gume s 30- 40% skontom kupt

drgač pa čitam malo o izobraževanju, penzija je še dauč, pa preljuba država nas bo jako nagradila ako bodemo delali do smrti....poljoprivreda mi glih nea diši...tak da "no biznis lajk šoubiznis" pa toto vaše poročanje o predizpitnih mrzlicah pa desetkah pa tak me je zagrablo mičkeno, zadnjič sn šla na špricer z eno k sva v srednji šoli skup gulile klopi, je glih kar magisterij nardila...zgledi vlečejo xcivx sam kaj k sn lena k fux....pje namest da bi stanetovo sol jedla, pa že dva mesca hipohondra špilam :vio:

pa češenj več ne dosežem, pa na vrti katastrofa, plevel raste ko utrgan ostalo pa bolj švoh, pšenico sn vrgla zdaj je pa pognala, pa bi trebalo sok pšenične trave vun dobit....bemu, pa nea vem kak se naj lotim, cel kup tehničnih problemov ....

pa nea vem kak se reče @ po angleško, me en nizozemec gnjavu s svojo zlamano angleščino, pa ki se te jst spomnim, takrat k je treba :vragec:

aja pa dnar rabim...pa mi tui nč pametnega nea kapne, kak do njega prit :vio:

zgleda da je to preraslo iz akutne v kronično fazo...to me sam še kak čudež vun potegne...

drgač bi pa zdaj eno borovo senco, pa šepet morskih valov :2src:

pa nea vem kak se reče @ po angleško, me en nizozemec gnjavu s svojo zlamano angleščino, pa ki se te jst spomnim, takrat k je treba :vragec:

at se reče :vio:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

drgač bi pa zdaj eno borovo senco, pa šepet morskih valov :2src:

ej tud jst bi tole...

tale retro merkur pa rak pa ne vem kaj še vse... cel teden imam v službi zbrko, prvi teden ko sem na smeni men merkur najbolj deluje.. itak če se po 10 bajti šeta... mrš

tečt sem začela, dons sem pa zlomljena do daske...

sem imela lase skor 2 dni v orehovem olju namočene (Banderas style x:o)x ), zdaj pa sušim, da vidmo kaj je ven prišlo..

nekaj si moram še zapiske pogledat, v torek izpit pa kup stvari vmes, tko da si moram mal zorganizirat.. in zračunat kolk časa dejansko rabim za naučit se..

pol sem pa xsrcx obljubila, da pridem za Fato.. smo menda končno proti koncu obnavljanja stanovanja.. se je zavleklo xrolleyesx

pa na žur v Medvode je treba it pogledat mal, sva se tam gor spoznala lani :2src:

ob 9h pa začnemo z vajami za jutrišnjo predstavo.. x:o)x do zjutraj enkrat...

v glavnem.. petek... :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:farb:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Petek :onfire: Po enih 10 dnevih dela po enih 16 ur na dan končno konc.....Ta vikend bil nujn potrebn. Pol še kak tedn gužva, pol pa se mal pomiri, upam, da to niso sam utopične želje. Druzga pa nima kaj dost za povedat, razn če hočete kako paragrafarsko predavanje.... x:o)x Aja, na piše se leto grem dans......Pa famili žur mamo jutr spet, tak bl umirjen.......pa na en tak bl divji žur sn pa jutr povabljen od frendov s študentskih let......ful bi šel, pa res ne vem, če imam še energije za vse to....bomo vidl. Uživajte :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

morgen.... x:)x x:)x x:)x

zuni dezhek..... x^x

jako dobro.... x^x

dons se namrech pokrivata dva dogodka....ki nekako izkljuchujeta drug drugega

prvi: v Cerknem je trance festival

drugi: aAkhut vrti trance na metelkovi v jalla-jalla

pada dezh

ergo bo metelkova polna

jako dobro.... x:Dx x:Dx x:Dx

skratka vsi k se nimate namena kam drgam dat mate de uletite.... x:Dx x:)x x:px

bode lushtno ino zabavno....skratka aAkhutovsko... :vio: :vragec: x:o)x

LIA :eek: :eek: :eek: pa kje ti zhvish de deca klichesh na stacionarca

za take in samo za take potrebe so mobilce izumli

zlomk....tralala

777 x:Xx x:Xx -ou na oba rilca pa she 1 x:Xx na rilc od lie.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...