Marsa 20. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2007 Marsy a ves da sem vecX pomislila nate! cist cudn a ne! postavček hvala za kompl., sam... no ja... taka klada al pa kladica, tak tankec na dveh zobotrebckih ni onih nekih oblin pa tega.. sam kaj cmo a ne... ;~) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 hej Marsa, dobrodošla......Očitno je bilo pestro kot vedno. Fajn to. Sam da si užiwala. Pri nas se trenutno ukvarjamo samo z zdravniki in preiskavami. Kamorkoli prideš , čakaš in vsak reče, da je vse ok, super izvidi, moj ško pa skor hodit ne more. Očitno bodo doktorat na njem šeenkrat naredili.Dopust jutri torej odpade. letos je to že drugič. Bemu, zanimivo, da morava stalno ostajat doma. Očitno že mora biti tako. Tipka, ti pa tvoj Mihec sta carja... Ostalim vsem...čimveč užitkov nekje v senčki in ne se preveč naprezat ni dobr za srce........ Joj, audente, tole mi pa znano zveni. tudi sama sem pred tremi meseci doživela isto, pa so me z reumo in anelgetiki odpravli.....pol se je pokazalo, da je bil močan infekt in sem se po antibiotiku takoj boljše počutila. Pomisli malo če je bil kak klop v kratkem kje (borelioza), možno je pa tudi od zob (zelo rado se kako skrito žarišče razširi na sklepe), ko na to ne pomislimo. Od preiskav, ki jih v začetku delajo, pa je edino sedimentacija močno zvišana. Želim ti, da tole čim prej porihtata Drugače pa sem vedno nekje tu, samo pisanje mi glih ne gre od rok. Vsem skupaj lep pozdrav "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 morgen.... :xx!: mel ucheri zadn astrod®isco.... valda folka na ful....vroche za popizdit....pa she naglas.... dons pa nek after v K4 od nekih nebuloznih darkerjeu...nek koncert nek kwa pa vem kje.... :xx!: :xx!: :xx!: kr neki....ma vazhn de ure nabijam... zlomk...tralala777 -ou + 1 na vse one rilce.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 dons pa nek after v K4 od nekih nebuloznih darkerjeu...nek koncert nek kwa pa vem kje.... :xx!: :xx!: :xx!: kr neki....ma vazhn de ure nabijam... A maš kaj placa na guest listi? Sicer ne grem na koncert ampak bi s uletel na after, malo pogledat Slo črnino Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 A maš kaj placa na guest listi? Sicer ne grem na koncert ampak bi s uletel na after, malo pogledat Slo črnino lohk...sam SMS mi poshl (imena pa priimke obeh... )bosh vidu kaj sm iz une majce z krejzigobami k si mi jo enkrat dal, naredu.... bemu....spet bom najbl bizarno oblechen... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 lohk...sam SMS mi poshl (imena pa priimke obeh... )bosh vidu kaj sm iz une majce z krejzigobami k si mi jo enkrat dal, naredu.... bemu....spet bom najbl bizarno oblechen... zlomk....tralala SMS poslan, se vidimo v bizarnem okolju med bizarneži Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Joj, audente, tole mi pa znano zveni. tudi sama sem pred tremi meseci doživela isto, pa so me z reumo in anelgetiki odpravli.....pol se je pokazalo, da je bil močan infekt in sem se po antibiotiku takoj boljše počutila. Pomisli malo če je bil kak klop v kratkem kje (borelioza), možno je pa tudi od zob (zelo rado se kako skrito žarišče razširi na sklepe), ko na to ne pomislimo. Od preiskav, ki jih v začetku delajo, pa je edino sedimentacija močno zvišana. Želim ti, da tole čim prej porihtata Drugače pa sem vedno nekje tu, samo pisanje mi glih ne gre od rok. Vsem skupaj lep pozdrav hej.hvala ker si se oglasila.moj ško je najprej imel bolečine v prsih, dobil ene antibiotike, ni nič pomagalo dobil še ene.potem se je bolečine preselila v noge ( leva noga vijoličast prst, desna noga otečen gleženj in sploh ne more hodit).Pregled krvi in urina BP, sedementacija ni povečana, putika ni, angiološki izvidu bp, za boreliozo čaka izvid, slikal 3x hrbetenico...sedaj sum na vnetje sklepov... Upava na najboljše...oz. veva da bo tako ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 a ves da sem vecX pomislila nate! cist cudn a ne! hvala za kompl., sam... no ja... taka klada al pa kladica, tak tankec na dveh zobotrebckih ni onih nekih oblin pa tega.. sam kaj cmo a ne... ;~)Veš da ti verjamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Marsa, me veseli da si uživala Audente upam, da zrihtata Akutek midva pa baje v petek pičiva z motorjem na Pag, do ponedeljka... pa tko vroče imam tule noter, nemorembašamanič.preskregava se pa nonstop... menda zaradi vročine tule noter... pa kdo naj pospravlja pa pegla pri teh temperaturih. ksenija odpovedala, jebat ga :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 ENGA MASTNGA INU SLINASTGA NA UN RILC, K ME ŽE CEL TEDEN LUPČKA..... JEAH ic a holo, holi dej.....detc lajf....da mi kdo ne omeni kake šole, pa učitlov, pa pedagogov vseh sort...kamoli specialne pedagoge.... matr a sm frajer al nisn itak da sm ne pa od moje sestre mož *** heh globoko sočustvujem z vsemi bolnimi....še bolj pa z onimi ki glih zdaj laufajo po čakalnicah matr sm konfliktna oseba....mislim da sm se spet spičla z dohtarskim getom...pa to so hujši ko albanski klani....v oči me gleda, pa mi laže.... aj lav hot long samer jeah baby hir aj kam end hir aj go ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 ENGA MASTNGA INU SLINASTGA NA UN RILC, K ME ŽE CEL TEDEN LUPČKA..... dzhizs....se pochutm k narajcana pichka.... x:Dx zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Eh, jebatga, zapravla še mal in si privoščla Tevice.. cel lajf hodim v unih Turbo shuh čevljih pol se pa čudim, da me vse tišči sem sama sebe kregala sred trgovine in se prepričala, da če so mi prav pa ne tiščijo (in to odprti čevlji, ki jih itak ne najdem, ker mi na vseh koncih noga ven leze..) da mam da jih kupim.. sem že šla pod tuš z njimi in jih sušim zdaj.. kao test, če bodo zdržal na barki tolk dober ledeni čaj sem si naštimala zdajle aja, pa uspela dobit enga sfuzlanga profesorja končno, dobila vse podpise, ki jih rabim od njega in tko en velik problem rešen zdaj se grem pa spravit učit, še dobr, da je tko fajn hladno tlele v stanovanju.. po moje imam ene 23 stopinj al kej tazga, v glavnem, v ta tenkcenem puloverčku.. sam mami me mal mori so ji kao spet povečal dozo tabletk in če ne bo kul, jo dajo v bolnico za najmanj 3 tedne.. tam jo bodo pa nafilal še z večjimi količinami tega sranja od AD in itak ne bo nič boljš :xx!: pa zakaj si ne da dopovedat, da je od nje odvisno, da se mora sama ven iz tega spravt in da ji noben doktor s tabletki ne bo pomagal, fak no... namest da bi se zbrcala na jogo, tečt okol vasi, rožce nabirat, sosedovga psa sprehajat.. kaj vem kaj no.. pa ždi cele dneve v kuhinji in govori kako ni nič boljš :xx!: mah WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 aakhi niaš šans, da mi dekl dvigneš....dans je svet lep inu potešen kdaj drugič se prjav v vrsto...... z zdravstveno izkaznico ampak prosim lepo potrjeno prideš na vrsto tam nek okol 25. oktobra, samoplačniško se pa lahko drgač zmenva dzhizs....se pochutm k narajcana pichka.... x:Dx zlomk...tralala ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Aja, Dunaj...sm mogla prov poštudirat, na kaj je tole letel...ja, sej vem...krasno je blo. Zmeni se za zavese, da ti mal odložijo plačilo, oziroma malima reči, da naj 1 mesec počakata, pa bo takrat še slajše presenečenje. nič iz tega..sem prec spraznila tošelj in takoj plačala..nič čakat..ker si lahko kdo še kje kaj premisli. Sicer smo pa baksusi pravi.Postavljamo v nedeljo bazen..tale naš montažni..-lani kupili novo folijo, ker prejšnja po treh letih luknje dobila...no..postavimo tole, jaz razgrnem folijo..pa smrtna tišina. Obe foliji z ogromnimi luknjami. Miši. Naredile si gnezdo not Pa smo pustili tole aluminijasto ogrodje naj stoji, saj je lepo vreme - pa kdo se bo matral non stop..gremo v službo v ponedeljek..gospodič nabavijo novo folijo -opet padlo 100 eurov u božjo luknjo - in potem lepo iskali ogrodje. Veter ga malo odpihnil. Celo brez nekih trajnih vidnih posledic..In končno včeraj ponovno postavili tole, dali not novo folijo, šli spat in ob treh se zbudim, da treba it zapret vodo. Godrnjam nekaj pa le zlezem ven in zaprem..zjutraj me pa itak skoraj kap - ker bazen resnično pravilno poln..A smo ali nismo? Pa v Lblani včeraj bila. Sem milijon procentna, da Valkiro vidla..pa ne jajc mela, da jo za rokav pocukam..mater ste dragi tam na oni strani...kowa stane toliko, kot pri nas dve Toliko.Mah..saj bo nekak tale izpit za avto..na obroke, če se da. Lepo, da si se imela fajn Marsa Mi bi tudi nekam šli -pa še nič ne vemo kam.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 aakhi niaš šans, da mi dekl dvigneš....dans je svet lep inu potešen kdaj drugič se prjav v vrsto...... z zdravstveno izkaznico ampak prosim lepo potrjeno prideš na vrsto tam nek okol 25. oktobra, samoplačniško se pa lahko drgač zmenva sam trenutno ne rabim nobenih dohtarskih uslug...mam pa klele eno SOCIALNO PEDAGOGINJO, njej bi pa prou prshlaa ji te omenim? x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Saj to je samo pohvalno če bom pa še kdaj v onih krajih te pa ziher pocukam Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2007 midva pa baje v petek pičiva z motorjem na PagPih! uzivckajta!!! matr sm konfliktna oseba....mislim da sm se spet spičla z dohtarskim getom...ti jaz mam tud pogosto kej tacga.najbrz zato, k jih mot, k sem *tok pametna*. sam pac zase bom jaz najboljs vedla, kaj je dobr in kaj se mi dogaja..... sam mami me mal mori so ji kao spet povečal dozo tabletk in če ne bo kul, jo dajo v bolnico za najmanj 3 tedne.. tam jo bodo pa nafilal še z večjimi količinami tega sranja od AD in itak ne bo nič boljš :xx!: pa zakaj si ne da dopovedat, da je od nje odvisno, da se mora sama ven iz tega spravt in da ji noben doktor s tabletki ne bo pomagal, fak no... namest da bi se zbrcala na jogo, tečt okol vasi, rožce nabirat, sosedovga psa sprehajat.. kaj vem kaj no.. pa ždi cele dneve v kuhinji in govori kako ni nič boljš :xx!: mah zoprn.... sam nimas kej, zal... kot pravis... je na njej pac.ti jo mas lohk sam rada pa to vse. je pa to depresija najbrz, pa si pol v zacaranem krogu, ne mors ven.sam a ni skorpija??kako da pol ne zbere te volje?no ja, skoda pac... upam da se cimprej spravi k sebi in cimbolj naravno, Miši. Naredile si gnezdo not a dej! a ni tko, da se ti misi ful bojis... al sem kej zamesala... v glavnem, upam da vam ne odzrejo bazena. ja, ful se mela super, upam da tud ti prides do morchka oz. pac taksnega dopusta, k tebe najbolj zadovolji. ma men pa tile golobi najedajo! ce ju nisem dons 10x ze odgnala!!!pa se kar neumna delata, se ne pustita odgnat.shit vcas, k je kdo bolj vztrajen kot ti, pa pol 'zmaga'.sam golobi noujo! nak! x!x x!x evo zdle k sem to napisala, sem sla nalasc chekirat in sta bla!!!!! x!xampak sam na ograji.k sicer sta pa prav not, v kotu!!! pa z maili so me cist napadl!!!! sem mela 1300 postov v inboxu. vse to pregledat!! sem jih ful pomotoma v delete vrgla, k srec grem vedno se pochekirat.lohk bi dobila kako narocilo al pa kej. ne bi blo prvic, da bi ga pomotoma stran zabrisala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Se jima plac tvoj dopade:))Znajo biti vztrajni tili ptiči:)) Eh -z mišmi imam non stop neke frke - enkat ena reva zlezla v moj copat, ki jih imela v kleti..jaz pa dve uri non stop nekaj delala in me sicer nekaj žulilo spredaj, pa ne imela časa pogledat kaj je..pol pa me pokliče mati in jaz končno pogledam zakaj hudiča mi zokni tak dol zlezli..pa zokni na mestu..pa probam v copat..nekaj mehkega..pol pa drla ko jesiher..revico sem dobesedno fentala...in to kakšno smrt je doživela. Ali jo je kap od strahu. Ali od smradu, ali sem jo stisnila total.. A ne bi premislila, če morebiti pa le ne bi imela tega gnezda?? mi gostimo celo jato vrabcev. Baje nam kar precej škode že naredili...pa pogorelčke tudi..Lastovičkam pa vstop prepovedala - ker hotele not v garaži gnezdit:)) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2007 ma pogorelcke pa take bi tud jaz mela oz. bi mroala kr pomislit. sam golobi... mislim tud k so velki.pa pac, cote susim na balkonu pa to, pa mi ni glih apetitlih tam da bi med drekci ble. sej se mi kar smilta, k zgleda da sta par, po mojem jima grem totalno na jetra. reveza.sam kaj cmo. se spomnim zdaj, ja, tocn.... da je ubogo msh kap zadela. revcka. zdej grem pa hitr golobe chekirat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2007 k sem pa glih pr pticih....tale je vsak dan prsla pozdravt pa jest (kok to poje'!! )hec, k se ne spomnim, da bi take ze vidla.. k je tud ful manjsa od obicnih grlic...sem pa na netu nasla, da gre za divjo grlico.men je se lepsa. http://shrani.si/thumbs/dsc8214res12bnl.jpg Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Drdan Delam k crnc........baje ne edini .....mal me folk izkorišča, tud tu baje nisn edini vseen pa mi dnarja staln sfali (baje tud ne edinemu ) , satan, šele kako leto od nakupa flata mogoč mal k seb pridem, grrrrr :xx!: .... jamr, jamr.....sn si pa fen kupu, bemu, še nkol nisn mel fena . Pa folku sn nekak zanimiv, kar mi sicer godi, sam časa pa nimam, tepa izpadam kao vzvišen..... Halo, če pa nimam cajta, žal, pogost pa tud energije ne več za ljudi.....No, grem pa zdej mal na kolo s frendom pa na pir......da mal popravm vtis......Pa kaj vi se ful družite pa to s folkom al kak? Kave, piri, čveke itd. ipd.? Pa nea gre pismo, pol lohk še sam to počnem, rabim čas zase, nujno, tud samota mi godi Ajd, mejte se Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Delam k crnc........ hehejebote unicef..... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Tipka, pol prawš da je treba z vzgojo (ponoč morjo otroc spat ) zgodaj začet Cookie, ja zgodaj dela cudeze ... ne saj se hecam... pri tem otrocku sem kot ena ciganicka .. cisto nic ne kompliciram, pa gre vse kot po maslu ... danes bla v posvetovalnici... 1.5 kg sva pridobila v enem mesecu ( oz. v petek bo Miha en mesec ) pa 5 cm zrastla... dohtarca je kar z velikim pogledala, ko je vidla najino tezo... v cakalnici pa same dojencice, ki so pridobile 500g v enem mescu ... sicer pa , saj sem rekla ( mama mlekarca )... grem se plenicke iz strika pobrat ... kak je to lepo delo, pa se ekolosko se obnasamo... moram se malo pohvalit Mojca Marsa, ja tri imam ( 13let, 8 let, pa malcek ) kak se ze rece od plenic do pubertete Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Marsa, ja tri imam ( 13let, 8 let, pa malcek ) kak se ze rece od plenic do pubertete Otrociiiiiii Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Mater. Spet ta migrena. Kok mi gre na neki. Sej sm ok zdej, k je tablet prjel, sam, še vseen mal matasta. :xx!: Neki me zanima...a kej hodte na pedikuro, pa kam, kok stane, a se morte prej naročit. Ker morm NUJNO it. Pun kufr mam, da si vsak teden drgnem kožo s pete, k se mi skoz suši. Sej ni neke katastrofe, samo, mi je vseeno grdo, pa dosadno. Jebat ga, picajzlasta sm okol tega. Pa bi šla...kakšne predloge sprejemam. Hvala. Nism niti brala dnevnika, neki sicer Tipko ujela, me veseli, da sta s sinetom ok. Drgač pa nisem tok razpoložena za prijaznost trenutno, ker jo namreč sama rabim. Nimam za dat. Ajde...grem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts