Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

Mick, jaz sem tud taka: v bistvu druzabna pa to, sam ne vedno oz. mam rada samoto pa mir. x:)x

pa vedno je kej za pocet, nikol dolgcas.

sam ce velik folka poznas pa se druzis, pa pac.. je kul negovat stike pa to.

zato pa mam rajs manj kot vec.. k mi ne znese, povrsnih scen pa tu ne maram prevec.

mam rajs par onih res D frendov kot pa kupe znancev... se mi zdi da mi pol... hm, da se mi v prazno razprsi energija.

mi je boljs pol kej pocet.

sicer pa upam da se veselo druzis s frendom glih zdej. xcheersx

Tipka, uh, to je pa kr! :palec:

pr nas smo bli tud nekak na 13 let.. no moja sestra je tud tok od mene starejsa, jaz pa od njene hcerke tok.

Plenicke! :palec:

jaz sem bla zadnja generacija tanavadnih.

naslednje leto (93) so pa ze v porodnisnici mel pampers plenice.

pa sem tud cist zadovoljna, da je tko in da smo se izognil tisti plastiki. x:)x

Pikica, kup si kremo od scholla prav za to. je zakon, edina k res dela.. ne pa ostale, k je sam mastno, pol pa vse isto.

drugac pa si jo lohk tud z limono zmehcas. :palec:

shit za migreno! :o|o: xcrossfingx

Na ene dva, k rabs: :kiss: :kiss:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Pikica, kup si kremo od scholla prav za to. je zakon, edina k res dela.. ne pa ostale, k je sam mastno, pol pa vse isto.

drugac pa si jo lohk tud z limono zmehcas. :palec:

shit za migreno! :o|o: xcrossfingx

Na ene dva, k rabs: :kiss: :kiss:

x:Dx Si me nasmejala zdej, s temi ta micenimi. Tenks. Je pomagal. :palec:

Ma, rada bi šla prov k pedikerki, da mi res vse postrga, pol bom pa vsak dan mazala, ko bog. Sm si pa dons kupla eno cimetovo kremo v Lushu. Tko da....najprej bom s to probala, pol pa s tvojo. Sam, ima, da pomaga tale. x;)x

Sm pa že najdla en salon, ful bliz moje službe, in bom kr jutr zgodi poklicala in se naročila...upam, da majo kej frej. x:)x

s temi ta micenimi.

xDDx ja sej, drugacni skor bit ne morjo. x:o)x x;)x

no me res veseli (da je -cetud morda sam za hipec- pomagal) xokx, k to je pa res shit, da te kej boli in se da je to glava (ali v glavi). :sori:

saj mozno da je ona lusheva se boljsa, tko da ziher je cist dbest.. sam jaz pac sam to poznam.

k 1x sem pop*, pa sem si kar z enimi skarjami odrezala kos pete. x:o)x x:Dx x:Ix

no sej mal pretiravam.. sam mam se zdaj tako brazgotino, v bistvu urez, pa se mi pol tam hitrej nardi trdota, pa pac pol vem, da je vse ostalo ubogo proti temu.

no ampak zdej mam pa kr kul, si ne rabm niti mazat s tem, je dovolj mleko al pa olje za telo.

sam res: pejt pac tja, sam pol pa skrbi sprot! k pol je pa ok.. mogoc res za 'na nulo spravt', da si privoscis pac pedikuro.

pa ze tud sicer je najbrz zlo super filing. xDDx :palec:

vem pa ne, k se nisem nikol bla. :8):

(k ne maram prevec, da kdo posega po men al pa vame x:Ix)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ste me spomnile, da si moram pete zbrusit.. se spravljam že cel teden.. Piki, povej pol kako je zgledal, jaz se tud še nikol nisem spravla...

Glava me boli.. od branja in brskanja po računalniku :sori: sam dobr, še kako urco bom zdržala, sem že ful naredila danes, sam moram vnaprej, ker vikend ni neki strašno učenju namenjen menda :inocent:

Aja.. a je tuki kak antopolog al kej takega? mi lahko kdo razloži kaj bi bla metoda pertinentnih kontrastov?

kok pa še vedno lepo diši un white musk olje.. prav kupit si ga bom šla jutr.. sam enkrat se živi xnckrivx denar mi pa itak izpuhteva, pa če ga zapravljam al pa ne..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

kok pa še vedno lepo diši un white musk olje..

jaz tud shizim!

sam nisem Pravega vohala/mela ze x(x?) let.

pa *vedno* pol dobim ta temnega (k eni mislijo da mi bolj pase, k je tak kao mal bl... pac bolj... tak x:o)x x:Dx)

no v glavnem, mi ne. white musk, to je to! xokx

ampak Pravi! xyesx

tocn to!

samo jednom se zhivi! xrainbowx

"zbrusla pete"

x:Dx x:px

jp, IZPUHTEVA! x:Dx x8Dx

kaksen dober izraz si nasla! xDDx x:Dx

men tud nekak bl tko. x:o)x

Picasso

ti ga prinesem za povohat, če je tak, kot bi ga ti rada x;)x našla dons v mullerju, neka parfumska olja al kaj so to.. sam ga je ful mal za skor 10€.. sam dobr, kot smo že rekli... x:)x

prejšnji mesec, ko sem se kao odločila šparat, so mi ukradli jakno (to je itak še v planu za kupit), mobitel, policaji so mi kazen poslal... ... ... tko da.. nema šparanja x:px

sem pa uvedla nazaj šparovček za počitnice - in mečem not, kar dodatno neplanirano zaslužim.. varstvo, babice in tak.. in ko je not, ga ni več, kot da ga ni nikol blo...

grem pete brusit..

ful počas dela forum na trenutke :o|o:

loesje

Spet nazaj -

...

prejšnji mesec, ko sem se kao odločila šparat, so mi ukradli jakno (to je itak še v planu za kupit), mobitel, policaji so mi kazen poslal... ... ... tko da.. nema šparanja x:px

sem pa uvedla nazaj šparovček za počitnice - in mečem not, kar dodatno neplanirano zaslužim.. varstvo, babice in tak.. in ko je not, ga ni več, kot da ga ni nikol blo...

...

bravo! xokx

(mater dons te sam nekaj hvalim x;)x xDDx)

ja, mene tud zivcira (F), sam se nimam kej jezit, k pol se nase. to je pa brez veze. x:o)x x;)x

OK, fino. kok bo pol vseh teh flask pa tega, k se koncno srecava! x:Dx x:px

Picasso

:vragec:

hehe

jebote unicef..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

:eek: ....k si že znalac zgleda.....prevedi "jebote"? :inocent: x:Dx :vragec:

Mick, jaz sem tud taka: v bistvu druzabna pa to, sam ne vedno oz. mam rada samoto pa mir. x:)x

pa vedno je kej za pocet, nikol dolgcas.

sam ce velik folka poznas pa se druzis, pa pac.. je kul negovat stike pa to.

zato pa mam rajs manj kot vec.. k mi ne znese, povrsnih scen pa tu ne maram prevec.

mam rajs par onih res D frendov kot pa kupe znancev... se mi zdi da mi pol... hm, da se mi v prazno razprsi energija.

mi je boljs pol kej pocet.

sicer pa upam da se veselo druzis s frendom glih zdej. xcheersx

:palec: sn bil zlo zmern pri xcheersx, biciklirat pa mi je tud pasal, sam mal vročeee :switz:

Jp. Men tud sammu nkol ni dolgčas, folk tega nikak ne kuži sicer. Itak je bl vredno manj k več, sam men paše raznolikost ljudi tud, pa ne rabm nujno pogostih stikov, da smo frendi, pravi. x^x Ko pa grem, pol pa sm čist njihov, nč na pol. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

vem sam ti SI strelc.. rabis sirino, visino in kontakte.. devico mas da se sestavis in to, skorpijon pa naredi, da si v enih, pomembnih pogledih lojalen, trden in to.

jaz pa rabim predvsem globino. v smislu, sem riba (5 guzv v ribama) s skorpijonom... tko da maram temacne urice, samotne trenutke, sanjske in taksne scene in vse to.

pa kvisku lohk segam samo ali sele, ko se odzenem od totalnega dna.

kar pa je vecX. x:o)x

.... k je un rek: ni junak un k nikol ne pade, pac pa un, k se po padcu vedno znova pobere..

no in sem zadnjic razmisljala in ugotovila, da celo lohk... se vec.. ker ne sam, da padem in se poberem, lohk se v drek (pardon) padem, pa vstanem cista! :vtz:

in to mi je mroda pa kar najbolj vsec pr seb. xDDx

nc te ne more umazat, ce si cist. x^x

Picasso

xscratchx

Vreji to :palec: Sam sn se ene parx iz dreka pobral.......mi je blo za zdaj dost, sn bl previden k včasih, mam zdaj sistem, da se padcu v drek raj izognem, če se le da oz. če je to v moji moči.......No, če bo že treba, se bom pa spet pobral, verjamem x:o)x Ko sva že pri strelcih mi je še najbl všeč njihov optimizm......sam sicer pogost prv hip padem v depro, jezo, lohk burno reagiram ipd. sam zlo kmal je to mim.....pa pičim dalje. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

men tud... optimizem.

pa ves kaj se.. ta neka akcija. xDDx

recimo k jaz zacnem kaj komplicirat pa vse, strelc pa takoj v akcijo..

recimo vecX se zgodi, da si kak strelc dobesedno mane roke, ce je 'treba kaj'. xDDx x8Dx

to mi je tok vsec vidt. x:)x

ono ajde gremo, kaj se cakamo! xDDx :palec:

sam je pa pol lohk prepovrsen (zame).

k mi je sicer vsec akcija pa to, sam mi je pa tud vsec, da se lohk za hip ustavim.

valjda sem pocasna al kaksna v enih stvareh. xDDx

mene sicer strelc zzivcira, jaz pa njega. x:px

sam mi je vseen kul.

rajszivikotmrtvi.si.si xDDx

Picasso

optimizem :inocent: pol je moj strelc precej čuden.. pri njemu bi prej poudarla pesimizem, kot pa kaj drugega... in prepričaje, da če lahko gre kaj narobe - bo šlo in to še slabš, kot je bil najslabši možen scenarij x:o)x najbolj zabavno pa (zame, zanjga ne) - da mu dejansko to celo uspeva..

sam ja, ma pa to, da bi se prec lotil stvari, ko je treba kaj nardit.. sam ful površno --- pol pa verjetn tisto gor nastane... mene tud živcira, ko bi kar zdaj takoj ene stvari, ki omenim, da bi jih pa mogoč blo fajn enkrat nardit... x:o)x

moram mamo njegovo zaslišat enkrat ob kateri uri je bil rojen, da mal bolj v detajle tole pogledamo...

Mick, drugač pa čist štekam.. men tud, manj folka, manjkrat kontakti pa takrat ko so, pristni in zares. Pa samota je kul, paše sedet sam pred TV, paše bluzit okol po flatu, paše brat knjigo, paše...

loesje

Spet nazaj -

optimizem :inocent: pol je moj strelc precej čuden.. pri njemu bi prej poudarla pesimizem, kot pa kaj drugega... in prepričaje, da če lahko gre kaj narobe - bo šlo in to še slabš, kot je bil najslabši možen scenarij x:o)x

potem pa ma lohk kaj v kozorogu (al pa v skorpijonu), pac merkur al pa venero, to je po defoltu lohk tam okol.

lohk pa je seveda tud kej druzga...

najbolj zabavno pa (zame, zanjga ne)

x:px x:Dx

Picasso

Jutro. Mormmal zapizdit še za včer. x:px

Sm bla naročena pr zobarci, pridem, že tko sm mogla prej s službe, pa še tm v centru je, pa vroče blo, k svina, park plac iskala, vzela parking za 2 uri, k ponavad nikol ne pridem prec na vrsto, kljub temu, da sm naročena, uletim v čakalnico, čakam 10, 15 min, ker upoštevam NE TRKAJ in pol le pridem bliz in gor piše NA DOPUSTU. :vragec:

Pizdu mater!!! Mate telefon, sporočte in PREnaročte, mamicu vam!!! Mater, sem bla jezna! Najhuj pr vsem pa je, da je valda ne morem zdej nazjat in nekam poslat, ker mi konc koncev le šari po gofli in dela boleče stvari, pa ne bi rada, da me naslednjič razmesar. xrolleyesx

Ej, ful drek, nepošteno in svinjsko. Sploh, k sm res rabla milijon let, da sm se spravla ke, zarad strahu in sm redno, pridno hodila in zdej sm kr ok glede zobarjev, sam, tole pa... :xx!:

Skrajno neprofesionalno!!!! :vragec:

No, eto. Sm mogla zint. x:o)x

Drgač sm pa ok. Zdele me par fajn stvari čaka v prihodnjih dneh in se jih res veselim. :palec:

Sm bla naročena pr zobarci, ....

..... in pol le pridem bliz in gor piše NA DOPUSTU. .....

:mad2:

ogaba! cist isto se je moji frendi zgodil! :xx!:

ampak kul, k te glava vec ne boli! xokx

Glava boli, včeraj imela naporen dan in trenutno ne vem, kaj mi bo prihodnost prnesla.

shit za glavobol, upam da bo cimprej boljs, okol prihodnosti pa se rajs nc kej prevec ne obremenjuj, ker, saj ves:

"edina zanesljiva napoved, ki jo lahko damo o prihodnosti, je ta, da nas bo presenetila."

in se:

"preteklost nas zadrzuje, prihodnost vznemirja, zato nam sedanjost uhaja."

se spomnis z onim regresom?

si ga prcakovala? x;)x

kozu se tezko prepusti.. dvojcek se pa lazje, ergo? xDDx

sej bo! xupx x;)x

*

... vcer sem se zvecer ze zasekirala, sta se mi zasmilila goloba in sem si mislila (priznam, s kar mal zalostjo): na, pa sem ju res odgnala...

a me ni dons ob 5h zbudilo prhutanje in gruljenje in me je moral izstrelit iz postle, da mi je ze kar prec zacel srce razbijat.

nobene svezhine.. tko da sem se ze kar mal 'ustrasla'... xyesx kar skor taka tesnoba.

jaz ful rabim zrak (jasno, v chartu ga prakticno nimam)....

da sem dejansko razmisljala, da bi se preselila, k je vse vec teh mescev. :switz:

in sam ponoc lohk funkcioniram, sam pol pa ne morem zgodaj vstat, pol mi pa ves dan ode v maloro, k ni sans nc delat.

ce sem cist pod nebom, direkt skor pr soncu!! :switz: xredx x:o)x

*

Dons okol 20h pride sonce v raka, kar pomen, da se sele dons zacne poletje (men se pa zdi da ze 2 mesca traja x:o)x)

*

Nekdo ma pa dons rojstn dan! x8Dx

Vse najboljse in najlepse in najsrecnejse in najzdravejse, lea!!!!!! xsrcx xrosex xpartyx

In lepo praznuj in cimbolj uzivaj!! xcheersx

Picasso

a dej! x8Dx

hecna so tale nakljucja...

k sem se sem preselila, k se nism mela nicesar tle...

sem si stole kupla.

pa sedela na enem od teh novih, ga preizkusala, pa mal meditirala zraven pa radio poslusala.

in je bil glih tedaj (da so mi sle kar kocine pokonc) komad, ki je pel: ... ta stol ne bo nikdar vec nov...!

da so mi tud zdajle sli kar mravljinci k sem to napisala. xDDx

poletna Lea. se prav ne sam da mas asc, tud sonce mas prakticno na 29. stopinji, kar je posebnost (no jaz tko jemljem)... v bistvu prezheto z znakom, ki bo ravno odsel, hkrati pa ze seme za prihajajocega. tko da si zarad tega se bolj prepletena oz. dvojcek/rak.

vsak je poseben. x:)x

eni mislijo, da astrologija ne dela, ker recimo kao, kaj pa dvojcki?

hec, za 3 pare sem delala, pa so pri vseh bli ascendenti drugacni, pa ceprav po cca 15 minut razlike....

ti zelim, da bi ohranla to kar mas, mdr. tud sposobnost in danost, da te osrecijo malenkosti in drobnosti. :flower:

Picasso

a dej! x8Dx

hecna so tale nakljucja...

k sem se sem preselila, k se nism mela nicesar tle...

sem si stole kupla.

pa sedela na enem od teh novih, ga preizkusala, pa mal meditirala zraven pa radio poslusala.

in je bil glih tedaj (da so mi sle kar kocine pokonc) komad, ki je pel: ... ta stol ne bo nikdar vec nov...!

da so mi tud zdajle sli kar mravljinci k sem to napisala. xDDx

Marsa, meni se pogosto take godijo :wOOt: ... samo zdaj sem se navadila in me vec ne lovi panika x8Dx

kuham, malcek spi :2src: .. otroci v soli... bom mogla po najvecji vrocini po njih :cry:

pa pripravit moram cunje za otrocke, ki jutri potujejo na morje :palec:

Lea, vse naj , naj xwizardx

ti zelim, da bi ohranla to kar mas, mdr. tud sposobnost in danost, da te osrecijo malenkosti in drobnosti. :flower:

ja, to pa res! včasih sem kot naiven otrok, ki se veseli nove igračke. veselim se jeseni, ki prihaja pa prvega snegca pa turških nageljčkov pa še kup takih malih reči. in to mi je všeč pri meni, da znam zjutraj reči, o hvala, da sem živa in zdrava. včasih. včasih pa ne znam videti niti kančka sreče, ki me obdaja.

se opravičujem za patos. tak dan je danes. x:Dx

ja sej je res, sem tud jaz nekam pateticna. x:)x

pa taka. xDDx x;)x

jaz tud najbolj maram jesen. :2src:

jah, sej smo dvojni.. jst se tud znam veselit malenkosti, se navdusujem k dojenc ce je cist nekaj *brezveznega*, sam po drugi strani pa znam bit tud blazno zahtevna pa ne znam cent tistga, k je, vcas.

no sej, kaksna gonila pac mors met, da ne zaspis oz. da ti ne "zgnije dno". x:)x

*

mah tipka, men je to tud defolt, nobene panike skratka, ampak je bil *poseben primer*.... da me je kar zadelo....

pa tko zalostno al kaksno je blo, k je glih o minljivosti govoril text v bistvu...

jaz pa sem se prvic v lajfu znasla cist samcata. pa je blo vse skup to not.

drugac pa so simboli, kamor pac tud vse to sodi, itak *moja domena*.

tko kot mi pride skorpijon nekaj povedat oz. jaz itak tko jemljem.

sam nocem pa bit prevec fatalisticna.

saj res, zadnjic, v petek pred morjem, se peljem z avtom, pa na cesti nenadoma zagledam crno macko.. pa se pomislim, hec, k je glih petk, no pa sej ne dam na to, ko se je na sred ceste obrnila in sla nazaj, na ono stran od koder je prisla, tako da je NI preckala. xDDx xokx

Picasso

men tud... optimizem.

pa ves kaj se.. ta neka akcija. xDDx

recimo k jaz zacnem kaj komplicirat pa vse, strelc pa takoj v akcijo..

recimo vecX se zgodi, da si kak strelc dobesedno mane roke, ce je 'treba kaj'. xDDx x8Dx

to mi je tok vsec vidt. x:)x

ono ajde gremo, kaj se cakamo! xDDx :palec:

sam je pa pol lohk prepovrsen (zame).

k mi je sicer vsec akcija pa to, sam mi je pa tud vsec, da se lohk za hip ustavim.

valjda sem pocasna al kaksna v enih stvareh. xDDx

mene sicer strelc zzivcira, jaz pa njega. x:px

sam mi je vseen kul.

rajszivikotmrtvi.si.si xDDx

Ti o meni to?? x;)x

Mene tudi včasih ribe ob živce spravijo..ko so tak boge včasih :))

Uspela privlečti majstore za popravilo pomivalca..ni ga blo kandidata za ročno pomivanje..nikak..za štedilnik še čakam. In ko se tipa odpeljala -sem pogledala na vizitko, ki sta jo dala..mater..bi mi lahko tudi štedilnik pogledala..če bi jima rekla..eh..

Glavobol mam..pa tečna sem in vroče je, pa še menstruacijo mam bolečo....nikako nisem danes :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

lea vse najboljše xrainbowx xpresentx :flowers:

nataly ne ser...to ni nič...jst nimam nič od zgoraj naštetega pa sn take volje , da bi mrtvohladno z lahkoto ubijala xcivx zato dans nč lubčkov pa nič slinjenja :vio:

kar je dobr je to, da so počitnice....to je nekaj nartabulšiga....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

oj, lunatki!!! x:)x

vav, neki novga, nov urejevalnik, al kako se reče??? :palec:

No, tako, JUTRI imam rok za rodit?! Madonca, je hitro minilo...

Smo na stand-by ves čas, vse uštimano, samo še čakamo, da se mladiček odloči...

Komaj čakam, da vidim, kdo to razgraja po mojem trebuhu :2src:

Ful sem vesela, ker bo očitno rakica (me še ne ščiplje), ker se z mami fajn štekam, pa je tud rakica xsrcx

Tipka, čestitam!!! (malo pozno, pa vseeno iz srca)

lepo se imejte, najbrž se javim šele čez čas...

x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Komaj čakam, da vidim, kdo to razgraja po mojem trebuhu :2src:

xDDx x8Dx

Drzi se, vse dbest zelim!!! xcrossfingx

*

Nataly, verjamem ja. x:o)x x;)x

pa se - a nimas glih ribe doma? xcivx to je veselo! x;)x x:px

no fajn da si zrihtala majstre! :palec:

a mas tavzentrozo?

aja sej res, ti ne mors goltat tega... xrolleyesx :o|o:

cimmanj se pol preteguj, ti nc ne privoscim, v tej vrocini.. no sej zmeri je zoprn, mene je pa na morju presenetl. :o|o:

sam se ne pustim mott, vseen 2x dnevno po pol ure al vec plavala, k ne morem gledat morja pred sabo, pa da ne skocm not. xDDx

Nc ti ne verjamem Lia, namrec da bi mrtvohladno ubijala. pajade. mislm da si bolj one sorte, k *rajs* sebe. kot ich. x:o)x x;)x

blazota! :sick: :bomb: :switz:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...