Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

trenutno ne vem, kaj mi bo prihodnost prnesla.

:sori:

:sori: :C: a ti tudi? tudi jaz ne vem ... :sori:

eh, naj gre vse nekam v k**** mi gre kar na jok :C:

prav bedno se počutim. bla na pijački zdajle. grem mal zadremat. pol pa na piknik mal pogledat.

me moj najljubši 2. letnik povabil. kak jih bom pogrešala :sori:

žalostna ...

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

sej noben ne ve. x:)x

ne bit zalostni zarad necesa, k se ne vemo, kaj pa kako bo.

rajs se veselimo vsega kar bo.

saj ni mozno da bi blo skoz sam super, tako kot ni mozno, da bi vse blo bad.

sam ce vidimo vec bada, se se za oni del guda opeharimo, k ne znamo cent, ce smo skoz v jutr namest v dons.

kok smo pametni k majo drugi kej, a ne. x:o)x

sej bo, so tezki dnevi. :palec: xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

blo prvich u mojmu lajfu ucheri de sm na indastrialun uzhivu... x^x x^x

prou lushtno...

sicer sm biu poleg mojga direktorja (k je meu progasto rdeche belo majco) edin she jst tko bizarno oblechen v oranzhni majci... x:Dx x:Dx

pa po blazotno dolgem cajtu sm ONIX-a vidu.....pa njegovga xsrcx ..... x:px x:)x x:)x

ja sej res ...tale njegou xsrcx tut izzstopau iz celote.....bla edina k ni mela mrezhastih najlonk.... x:Dx x:Dx x:Dx

zdej sm pa do sobote frej....pa se ga lohk usujem.... x:px x:px x:px

recimo... :inocent:

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na oba rilca....pa ena neslinasta brca u rit v kranj.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

sej noben ne ve. x:)x

ne bit zalostni zarad necesa, k se ne vemo, kaj pa kako bo.

rajs se veselimo vsega kar bo.

saj ni mozno da bi blo skoz sam super, tako kot ni mozno, da bi vse blo bad.

sam ce vidimo vec bada, se se za oni del guda opeharimo, k ne znamo cent, ce smo skoz v jutr namest v dons.

kok smo pametni k majo drugi kej, a ne. x:o)x

sej bo, so tezki dnevi. :palec: xcrossfingx

Marsa.

Res dobro ti to napišeš.

Pissmo se spomnim ene par mesecev nazaj. Ko me je prjelo, da bi kr z mostu skočila ( ZAkwa že? :wOOt: ). A ste me punce tolk tuki hrabrile, se pogovarjale, svetovale in vse živo, še na koncert Bajage spravle...........ma je bla panika :xx!:

Zdaj ko gledam nazaj si rečem, pa nič si ne rečem, se samo smejem. Tudi zdaj ni bed...super ni...je pa dobro, važno je da žwim xcivx

pa hodim in gledam in jokam in se smejem....enim samo kavč sledi in to je res bed...

ZATO open the eyes...vse bo dobro ..punce...ZAUPAJTA :2src:

Lea vse najbolš xsrcx

Tipka, upama, da se niste skuhal :O:

Halo!!!! x:Xx

sm si vzela mal časa, da prečekiram, kaj dogaja :inocent: xcivx

učit bi se morala, še zadnji izpit jutri, pa je čist prevroče :switz: pa čist druge stvari mi po glavi hodijo kt ekonomija x:Ix :wub:

punce, prihodnost sigurno prinese (med drugim) tud ogromno lepega :palec: xcivx x;)x jst nism verjela, da se mam lohk tko fajn x:px x:Ix za vse, k rabte :sorcerer: :sorcerer: :detelca: x:Xx sm čist lupčkasto razpoložena x:Ix

mejte se xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ojla mladina :kiss:

Kaj kj dugaja? Men je en mau vroče :switz: ...vsake tolk časa mal v vodo in nazaj, sunac pa žge k strela jasna. No of kors sem jaz uradno že od srede v ČG ampak sem neuradno premaknila odhod na petek in anofišali grem jutri zjutraj. Po eni strani komaj čakam, po drugi strani se mi pa ne da tolk trajbat v tej vročini. Sem si omislila na poti dol še postanek v Dubrovniku :2src: kok lepsko zna tam bit. Pa raftanje na Tari in vse blagodeti, ki smo si jih lahko omislili. Skratka upam, da čim manj ležanja na plaži, ker me to res utruja. Tega imam že zdaj prek glave.

Upam, da nas ne bo skurila vročina :vragec:

Danes sta mame **zakurle** ognjišče in prikuhale ne vem kolk litrov marmelade, sta dobile navdih pri enih slastnih marelicah, o tem da sta jamrali, da je en mau vroče niti ne bi...ej na 30+stopinjah sta se opoldne lotile prekuhavanja ...i lud bi poludio :rolleyes: ampak marmeladka je res dobra.

No tko mozak imam čist na off saj že 2 dni spim do 9h, kar se mi ni zgodilo že zadnje 3 mesece, sem se zbujala pred 6h zjutraj, najkasneje 6.30h. al me je pa vročina že skurla :rolleyes:

Freia, navijamo zate, res lepo k bo rak/rakica (nima veze s tem, da sm jest tut) :kiss:

Marsa, welkom houm x:Xx

Audente :palec: ...sej te prime, pa te mine....punce ne ga srat by Adi in enako mislim tudi jaz.

Lea, Vse najboljše x:Xx

Druidka in ostale članice žalostnega zbora xwizardx glavo pokonci in Think Pink!!!!

Lia, kwa ga spet biksaš?

Nataly, drž se :palec:

...inu ostala guspoda, eno lepo dolgo modro poletje .....Verano azul :kiss:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:o)x še en pofočk od crkotine.....da vidte da še rintam okoli x^x lubija sem po sladoled poslala, pa še na eno pijačko je smuknu, jaz pa tak ne vem kaj bi sama s sabo.....mal si že grem na živce, bi kr šla rodit že, pa ponižno čakam da si tamičkeno namisli kako in kaj x:Dx pa itak, še nimamo imena :O: tak da....khm....noge mi tak zatekajo, pa sem mislila da jo bom odnesla, ko vse že tolk prej jamrajo okol tega, jst sem pa še par dni nazaj skakljala okoli z onimi gleženjčki....sad jih ima, sad jih nema :xx!: in to res tak svinjsko, se mi zdi vsakič ko prestopim da mi bo koža počla :o|o: tak da vam mal pojamram :vio: nosečniške težave in takšno x:o)x da seveda ne govorim o bedarijah k se mi motajo po glavi, jao, kaj je en prsmojen um sposoben stuhtat res :wOOt: đizs....

u glavnem brojim sitno, rok je res šele 12.7., no bomo videli v torek ko mam ctg kaj bo pokazalo...ker če bi kazalo da se mali ne godi najbolje, bo treba ven, tak drobižek micen je, dvojčki zdaj rojeni majo več cm in težji so kot moja lubica xsrcx ampak zaenkrat vse ok kaže, tko da ni panike.. x:Dx je pa res da če bi kadila še, bi se pomoje požrla :sori: tak bo kriza edino ono mičkeno rito previjat, sploh ker sem si omislila one bombažne plenice x:Dx nč plastike x:px x;)x

tak, sem se zjamrala mal :inocent:zdaj grem pa naprej crkavat in čakat na kako ohladitev, da vsaj sonce dol pade pa bo kuj bolš x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Vroooooče :switz: ampak fajn!!!

seveda se mi ne da učit in počnem vse mogoče neumnosti... xrolleyesx še teh nekaj dni pa bo... potem na kratek oddih in spet veselo na delo x:)x

res so težki dnevi... nisem nekako razpoložena za vse mogoče zadeve... pa še streho nam delajo novo na bloku in tako cel dan razbija, ko mečejo stare opeke dol na tovornjak hehe :vio:

Todika xcrossfingx

lepo se mejte!!

Live and let live! Life is beautiful!!!!

( ZAkwa že? :wOOt: )

xokx x:Dx

punce, prihodnost sigurno prinese (med drugim) tud ogromno lepega :palec: xcivx x;)x jst nism verjela, da se mam lohk tko fajn

x8Dx :palec: to je res super prebrat!!

Ojla mladina :kiss:

Kje si ti!!! me je ze zaskrbel!!!! fino, k lepo spis pa vse po prejsnjem obdobju, pa fino k te vidim ful dobre! xokx x:Xx

dbest se mej se naprej!! xrosex

x:o)x še en pofočk od crkotine.....da vidte da še rintam okoli x^x ...

Todika, zate me je tud mal 'skrbel' oz. bl zanimal, kaj pa kako, no fajn da se mal javis, upam da ti ni preblazotna vrocina za prenasat, drzi se! :detelca:

res so težki dnevi... nisem nekako razpoložena za vse mogoče zadeve...

oj, Ajda, lepo k se tud ti mal javis sem pa ke. x8Dx

jp, nobene svezhine! :sick:

sej bo, tle pr men ze clo mal piha! xokx

najrajs bi se na 3 mm pobrila. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Preživela nekak. Predremala več kot pol dneva, se matrala z glavobolom pa kozlanjem radi reda.

Živali naše tudi ful boge. Pesjan kar v klet se zatekel, mačkonara pa ležala na pojstli ob meni in bog ne daj, da bi ju se kaj prijela..pol pa se Žučo spomni, da mora tudi on kozlat. Zadnji hip ga vržem skozi okno..in kaj je skozlal??? Celo miš. Mislim...čisto celo je požrl no..in potem jo lepo naserviral, da sem opet kozlarila ko pucala tole...

Klinc pa taki dnevi..kojega vraga mamo bazen pred bajto, če ne morem not :vragec: :vragec:

Zdaj pa res ena druga velka težava, ki nas pesti.

Ta mala se je v ponedeljek prehladila..oz. jo je veter tako napihal, da ima oko močno otečeno. Jo v torek poslali k zdravniku, ki ji predpisal kapljice..pa tole zdaj ne mine. Punca je ful otečena in čisto mičkeno okico ima..kako dolgo se tole vnetje vleče? ve kdo??

Todika - fajn te je brat..dobro si se glede plenic odločila.. :palec: Pa Cosmica se fajn mej in nič ležat preveč na plaži :2src:

Tudi jaz ne verjamem, da bi bila Lia sposobna ubijat.. x;)x x;)x razbijat mogoče x8Dx

Eh ja..moja riba doma..to me je bog malo kaznoval se mi zdi...ker kar rdeče včasih vidim, kadar se tak bogo naredi...pritisk nevarno dvigne..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nat, cisto blago fizio raztopino nastimaj, skodit ne more, lohk pa pomaga. sam ne direkt v uch, ce je ves tak bogi, pac pa kot obkladek. se boljs bo, mogoce, ce bos namest sam prekuhane vode dala eno kamilchko not.

ma ta vnetja, razen ce se kej ne zakomplicira, ne trajajo dolg.. par dni al pa kej tacga.

sam ne sme pa se prehladit.

recimo obkladek ne sme bit cist moker pa nic ne sme pihat od nikoder.

to je kaka klima tud lohk delno kriva.

Teb tud zelim da se pocajtas. saj ocitno ti je pocitkec dobro del. :palec:

sej bo - bazen. sej zdej itak ne bi mogla not oz. ti ne bi niti pasal. vse ob svojem cajtu, tega strelc lih ne steka cist. x;)x

Picasso

x8Dx strelc ne steka glih x:Dx x:Ix

saj vem..jamram pač..

S kamilico sem že probala ja..okica pa je čisto boga, pa vsa leva stran je zatekla in zabuhla...tudi jaz upam, da ji čim prej mine. Me ravno prej klicala (v službi se matram zdajle), da jo zebe..no samo to še treba, da mi prehlad uhvati zdaj. Sem prišla domov včeraj pa se pohvali,da se ona že kopala..mislim..kar kap me hotla..ne vem če ni tole bila pika na i..bom pa jutri ji še tole naredila.

Hvala za nasvet :palec:

dremuckanje čez dan pa kar pomagalo. Vsaj pokonci sem lahko.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ej bejbe, se predno zaspimo pofock.... v hisi se vedno vroce, cez dan se nismo skuhali :switz: Audi :palec:

Freia, drzimo pesti :palec: xwizardx ... bos vidla, kak bo lustno, ko bos imela bebico v rokah... aja, pa hvala za cestitke...

Nataly, vidim, da si zgurala tezave in da si bolje :palec:

Tody, boga, vem kako ti je :sori: ..pa zdrzi se malo, saj bo mimo, pa bos hitro pozabila na vse... jaz sem se pakirala ze tri tedne prej rodit, ker sem bila sama sebi uboga, pa sem rodila samo dva dni prej x:o)x ... malcki ze vedo, kako in kaj... sicer pa je v tvojem trebuhu idealno... zunaj je itaq prevroce :O:

vse ostale, pa ce niste popedenale glavobolov, pa izbruhov jeze, pa se cesa danes, boste pac jutri... saj za dezjem tudi vedno posije sonce x;)x ..

zdaj pa se gremo se malo ohladit pod tus, pa pocartat , pol pa ninckat :sleeping:

Nocko vsem

Mojca

Se še pofočkam pred :sleeping:

Še prej pa priznam, da zadnjih cca. 10 dni pogledam na forum samo da bi izvedel kdaj ima

Lea

:hapyb:

xcheersx xpresentx xpartyx xcakex xloveyx :party: xflowx :flowers: x:Xx

Todika, Freia xgoldfishx xcrossfingx

Spal sem NIČ xrolleyesx komaj še gledam, BIZZARE NIGHT je bil (vsaj meni) v vseh pogledih bizaren :inocent: in na koncu, na poti domov, niti več prijeten :xx!:

Prej pa, xsuperx prijetna godba :palec: na začetku bolj disco kot pa industrial :o|o: ampak zelo plesno in sem se, po doooolgem času, celo naplesal x:Ix

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Dobar jutar. PETK JEEEEEEEE!! x:px

Kuk fajn. x:Dx

Freia, Todi moja...vsi držimo pesti, da bojo ja fejst dečve vn pršle...pr Tipki smo že načaral, ni hudič, da novmo še pri vaju. xsrcx

Ej, kera vročina je bla včer...k sm pršla ven iz avta, sm zgledala, k da bi se poscala...hlače sem mela okol riti in tamale kr mokre. :lol: Jebi ga, tud na stara leta mi očitno nevede uhaja. x:o)x

Oh, kok nam bo luštn zdej.

Aja, dopusta ne bom mela. Bom kr lepo delala in to 5 različnih služb. :lol: Sej ni vse vsak dan, je porazporejeno, tko, da bom po ene 9-10 ur delala, ampak sej mi ni panike. Ker ne maram gužvanja po morju, bom pač vikende izkoristla za kratke oddihe. x;)x

Pa še zamotla se bom mal. xDDx

Boste pa vi namest mene mal plaval. Čeprov, zdej se bom 2 dni šla mal sončt, k bom čez 3 tedne priča eni bejbiki na poroki, pa ne morm bit vsa bela...aha, sej res, zdej morm vprašat Klarus, Lenko 1975 in druidko, k ste Celjanke, če poznate kako fajn slaščičarno na vašem koncu, k dobre torte dela? Prosim za kak namig. Hvala. x:Xx

Lea vse najbolš xsrcx

:kiss:

Lea, Vse najboljše x:Xx

:kiss:

Še prej pa priznam....

:icon1_blush: :kiss: :flowers:

še enkrat hvala vsem!

fajn dan je bil včeraj (dons pa tudi, ker je peeeteek, kot pravi pikica). tudi zaradi vas! ne vem sicer, kdaj sem zares imela rojstni dan, ker me ponavadi takrat kaj zvija in stiska pa ne cifra, pač pa nek, kot sem že napisala, egocentričen trip in sploh neka ultra občutljivost, tečna zame in okolico x:px . grem gledat v koledar, ker mogoče me pa cmizdrenje še čaka x:Dx ..... ah, ne!! je že mimo! :palec:

vroče bo! :switz:

imejte čim bolj kul teleščka in živce in naj se poletje v smislu sieste in ponočevanj začne za vse, ki si to želite, za druge pa čim bolj miren in hladno svež ritem življenja.

:kiss: :onfire:

oooo, kak je danes lep dan xsmx

Zdaj sem malo na netu še, potem pa se ob 10 grem rihtat. Ob 11 mam vlak za v MB, in hvalabogu pride na kidričevem gor sošolka, jeeeej xsuperx Potem sem ob 12 v MB, smo se zmenil za kafe z sošolci, in smo do 13 v taki super gostilni z elektronsko glasbo xsuperx Potem še morm knjige vrnit in sem rešen učenja za 2 meseca xokkx

Sam kaj ko mi bo tak dolgcajt :( :P

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

xokx

dbest, thanx, nisem se nc dobila, sploh nisem vedla.

Lani pa smo bili 23. ampak prav tko 1. med stranmi z avtorsko vsebino. x8Dx

Picasso

x:Dx nemarno vzvisena! x:px

Thanx! x:Xx

ves da bom. x^x x;)x

... sm mal oshamuchena... me je mobi zbudil, dobim obisk.

drugac sem pa prej z zaspanimi ocmi pogledala na uro, k sem se prvic zbudila, in me je izstrelilo iz postle, k sem rpebrala da je 20 do 11h! :eek:

je blo pa 10 do sedmih. x:o)x

aja, golobov ni vec. :V:

vcer sem shetkala tule, pa je pred mano poskakoval golob na eni nogi, ene ni imel.. se mi je tok v dno duse zasmilil pa se naknadno slabo vest sem dobila, k sem unadva pregnala. :sori:

Picasso

aha, sej res, zdej morm vprašat Klarus, Lenko 1975 in druidko, k ste Celjanke, če poznate kako fajn slaščičarno na vašem koncu, k dobre torte dela? Prosim za kak namig. Hvala. x:Xx
to bi ti torto naročila al se sam sladkala z njo xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

aha, sej res, zdej morm vprašat Klarus, Lenko 1975 in druidko, k ste Celjanke, če poznate kako fajn slaščičarno na vašem koncu, k dobre torte dela? Prosim za kak namig. Hvala.

hja, kr nekaj jih je k majo dobre,

Štorman ma ful dobre,

Evropa ma super višnjevo torto (klasika),

Sladkega Tonija nekateri hvalijo meni je pa absolutno presladek,

Žonta v Šentjurju je tudi dober,

pa v centru Interspar v zgornjem štuku je ena dobra slaščičarna, mislim, da se reče Romansa,

tolko se zaenkrat spomnem,

a prideš v naše konce? xDDx

HIP HIP HURAAAAAAA

HIP hip HURAAAAAAAAAA

IC A HOLI HOLI DEJ....DRŽTE ME AIM SO HEPI xcivx :onfire: xokx :party: xpartyx xokx :hepko:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...