Marsa 25. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2007 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Evo, sm že namazana z aloe vero, se je našel en forumovski angel, ki mi je je odstopil za mojo krizo. Še enkrat hvala. Mi je pa kr grozn, k sm se vozila po tej vročini dam, k je sonce tok nažigu, mene pa povsod pekl...pa še avto je bil cel vroč, da o srečanju z vrelim zicom in mojo opečeno ritjo ne govorim. :OO!: Nimam kej. Spet lekcija, da vedno, vedno vedno bit v senci, vsaj do 5. popoldan. No, važn, da me ponoč ni tok motil in sm lohk spala, a nje. Zdej pa čokolado jem. pika ma pa uročo rt sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Največ obiskovalcev naenkrat (743) je bilo na Forumu Danes, 15:24. ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 morgen..... x:)x naspanchkan.... .....zadovoljen.... ....pa she nch techen..... za enkrat..... berem tamle zadaj da ful folkaa bere tele mickove neumnosti.... x:Dx revezhi.... zlomk....tralala777 -ou na oba noska...pa enga u krajn... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 A zato je Ljubljana čist prazna, ker so vsi na netu al kaj me je lubi zvleku na kolo pa psa zraven pa smo šli mal šetkat.. pa v staro LJ na kosilo pa na ledeno kavo.. zdaj sem se pa spokala domov, da mam mal mir, ker morm še fajn ponovit za jutrišnji izpit... ja, ful prazno mesto... vsi na morju pa na netu v senci.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 PIZDAAAA!!!!!lih enga tok sprovociram, de zachne mal razmishlat...pa forum rata spet mal bl dinamichen pa zanimiupa prec.....k ptice roparice....uletijo not spet uni, k furajo: kakshno je moje pochutje, pa moja pesem pochutja, pa kakshne volje sem, pa ljubezen, pa pozitiva, pa nj nj nj nj.....BLJAK zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2007 Največ obiskovalcev naenkrat (743) je bilo na Forumu Danes, 15:24. berem tamle zadaj da ful folkaa bere tele mickove neumnosti.... x:Dx A zato je Ljubljana čist prazna, ker so vsi na netu al kaj x:Dx * hudo, kok ste me v dobro spravli! * drugac pa cist ded... glavo mi bo raznesl... avto pechica, jaz pa tud tam nekje okol ©vretja. mater je tezek ferst. sploh ga nisem mogla niti dvignit. no pa sva ga skup nesla. tko zdej pa skljocat dalje. kaj se pizdis aakhut, rajs povej kako se kej pocuts! na: mua mua!! x:Xx IIiiiiiiiiiiiiiiiiiii Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 kaj se pizdis aakhut, rajs povej kako se kej pocuts! na: mua mua!! x:Xx IIiiiiiiiiiiiiiiiiiii xrolleyesx xrolleyesx she ena taka.... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 imam pavzo za kofe med učenjem namreč... joj kako gredo meni slabo vse te vrste neke zgodovine... ampak zaenkrat sem pridna in presenečam samo sebe... vikend bil naporen... v soboto sem imela na sporedu 4 roj. dneve... končalo se je včeraj z največjim mačkom hehe ... zdej kmalu dobim res ta pravga mucka, se že ful veselim da mi bo delal družbo uuu 743 obiskovalcev na forumu no kranj je tud čist prazen le kje so vsi ... kako fajn da je tukaj pri meni tko prijetno hladno in to brez klime, tud mal mi ni vroče... in sploh ne upam ven, kaj šele da bi šla kam z avtom še 3 dni in grem v london za vikend komej čakam fajn se mejte pika ti se pa le fajn maži z aloe vero - vem kako je če te opeče tko res ful Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 samo pofočk, pa čestitke za obiskanost... hm... mah, sej je vseeno kdo vse me bere Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 samo pofočk, pa čestitke za obiskanost... hm... mah, sej je vseeno kdo vse me bere ta moment sm se bebo izdau, da jest tut sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 . hm... mah, sej je vseeno kdo vse me bere no!!!che sm pa jst "VSEENO KDO"......pol pa tut hvala..... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2007 o glej jo, Ksenija, srecno in varno prispela tud nazaj, kul, upam da je blo dbest! xrosexma sej mors bit vesela pa ti mora bit v cast! o ajda!ja, pr vas je najbrz res bolj sveze, se kar opaz, vecX ugotavljam.a tko v Londro?fajn se mej, uzivackaj! ~ joj mi gre na jetra! 'lunina', ostale mam pod streho... recimo .. blablabla, tezha, melanholija, zivcnost, pizdarije! kok je tecn to pisat. isto kot brat. aja, vcer al predvcer. sem narisala eno serijico slikc z ogljem, k shizim nanj, risat z njim, k je tok mehek in dinamicen in tak.... . nc kaj prida slikce, realno, sam linije so kar dobre pa pac... da se mal prchka, izkorist trenutek...sem vesela, da sem lohk sploh kej, v tej vrocini pa atmosferi.. k vse dol tisci pa to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 samo pofočk, pa čestitke za obiskanost... hm... mah, sej je vseeno kdo vse me bere hojla bejba....sta se imela dobr ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 ahhh Na žalost zbudil iz prelepih sanj, kjer me je ljubljena oseba objemala, poljubljala... Zdaj pijem kafe, pa tukaj pišem kaj se mi bo danes delalo Ok, zaj še spijem kafe, pa grem na en čik, potem se grem oblačit pa pripravljat na razgovor za službo (psihiatrična me vabi na razgovor za službo ), no potem se moram še it včlanit v študentski servis in v primeru če bodo me hoteli nest napotnico v bolnišnico, potem pridem domov, in grem delat plane za ju3 - grem namreč v Maribor nest nekaj na mojo šolo, ker sem ostal 1 knjigo dolžan (prokleta matematika :xx!: ), potem pa se ustavim na Ptuju kjer grema z kolegico verjetno v en noro dober kafič, z odlično dance/trance/techno/HC glasbo , potem pa verjetno domov ..... sanjat Lp Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 dobr oprav behy! pa fajn se mej! (pa motjo me te fluorescentne crke, mi zabije v oci, k hocem prebrat..no sam tok da ves. ce se ti recimo nad gre, da glih jaz berem, ti pac povem, da zlo tezko. ) uh mi srce razbija pa vrele roke mam.dostX mam cist vrele..bi morala sam polozit na enga, na kako crko. da mal *oddam*.. k me bo raznesl vcas drugac.joj kok je to tecn. pa sem glih zato zgodaj vstala, telovadla spet po kar enem cajtu, clo zajtrk sem jedla , kao da bolj zdravo pa to.vse tok na divjask. k za stavo. pa tud v tej vrocini... crkavam, a vseen divjam pa norim pa vse....zakaj ne mroem bit umirjena skor nikol?tik pred eksplozijo vedno.... xrolleyesx oz. k bi vsaj kje drugje se ves ta zagon pa energy od sebe dajala, ce ze. hocm it vsak vecer mal ven, kao, k je bolj sveze pa to, sem pa ubita od celodnevne vrocine pa sopare pa tega.vcer sem bla tok, da so me kar mishice bolele, kar vse telo, ko sem se ulegla v postlo, sem se kar zvirala pa obracala, noben polozaj mi ni sedel.... se dobr da nisem debela. (k bi me sicer ze kap). tko, svojo dozo jamranja sem oddala, zdej lohk grem naprej zivcart, Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 dobro jutro vsem!marsa fajn,si ustvarjala mal z ogljem...pismu jst ze od srednje po moje nism taknla oglja... no,jst pa v sluzbi spet...po lepem podaljsanem vikendu na krasu : ja,res lepo je bilo....z ljubezmijo v ljubezni.jst bi se se kr mal muckala...ampak sej bo...jutr spet jovo na novo lep dan vsem vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 ...po lepem podaljsanem vikendu na krasu a tkole mas? kulsk!! a si oopazla tam vmes tist z ogljem? aja seveda, sej ti si najbrz na oblikovno hodila a ne!ja, a ni fajn tehnika!no sej niso kej prida... ne delajo v tem smislu... sam tko... pac ni blo pa za stran vrzt oz. une sem itak ze.vcas sem pa clo prevec kriticna.ena se mi je raztrgala pa to, pa sem jo hotla kar stran zabrisat, pa se vsec mi ni bla ne vem kolk.pa je frenda rekla, si zmesana, pa sem jo njej dala, pa so jo dal okvirt in vsakic ko sem prii njej, jo obcudujem, prav res. pa ceprav je moja.prav dobra je in jo je veselje pogledat. jaz pa sem jo ze skor stran fliknila! vcas ce mas cele kupe tega pa spehast odnos (kot ich), zgubis filing.. pac to mas... se tam valja.... ne znas tok cent pa to...zdej pa vidm. k ze dolg nisem crtkala, pa nisem tok... hm, nimam tok strogih kriterijev, pa vidim, kok so katere v bistvu ble dobre.je pa uzitek. skoda k je tok vroce cez dan, me ubija, ne morem ustvarjat, ko risem, blazno ene energije porabim, ker tko intenzivno risem.. divjask. silovit. kot ne bi bla riba, pac pa kaksen lev. tko v bistvu skor dramaticno.. potegnem ono oglje, ck, tdm!!! odlocno.to pa ni za polet.eno poletje sem vadila akvarele. moram priznat, zame najtezja tehnika pa najmanj zame. tko po energiji.drugac mi je pa blazno vsec.sam mors znat nehat, tle se bolj pride to do izraza.sem mela TAAAKO () rozho.. a nisem se nekaj mochila pa vse in jo unicla.. mislm ni se je dal vec spravt v magicnost. pa se roka me ful boli, kar cela dlan, mam cist trdo, sam s kazalcem tipkam.boge moje roke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 zdle sem se s tok lustnim pajkcem pogovarjala! takim progastim, crnobelim, ful srckan.. take cist mini uchke je mel (oz. jih ma se, upam ), da bi jih komy z rotringom 0.01 nacrtkal. aja.ce bo kdaj kaka novica kje, shokantna in pretresljiva: 43-letnica v stepiju v stolpnici iz obupa v smrt al kej tacga, nc verjet... ne pomen da delam samomor.lohk sem se sam s kakim pajkcem na fasadi pogovarjala. (*k se pa zviram cez stole, se nagibam tko, je pa nizko okno, v visini mojih nog se glih konca oz. se kak cm nizje, tako da se kar preklopim lohk in cez zletim.. enim kar slabo ratuje, k me gledajo. ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 morgen..... lushtn dan se obeta.... sicer zachetek je biu bl tko.... se zbudim, prstavim kafe, pa mi pisker po tleh pade....se skor poparil.... :xx!: in to zakaj?...bemu....palec na desni roki ves zatechen....pushcham gnoj izza nohta... :xx!: ok....zdej sm ga namazal....bom pochakal dan, dva....pa che ne bo boljsh bo reba kacga vracha v belem obiskat.... ampak.....dan bo kulski.... x:)x en palc (pa cheprou moj) mi pa zhe ne bo dneva sfukau.... x:Dx mam najprej en lushtkan sestankich z eno she bl lushtno dramaturginjo.... pol popoldan pa na metelkovi forum o jalla-jalla.... xrolleyesx so se bedaki metelkovci spravl nanje...de kokr zarad njih pol;cija skos tam visipa bomo mal debate mel o tem, kolk je jalla-jalla (za razliko od ostalih /shankou/)doprinesla k dogajanju v teh par letihmam klele print na shestih (6) listih.... :vio: bo hec.... no.....che koga zanima lohk uleti....zazheljeno....ob 16ih zlomk....tralala777 -ou = 1 ...se ve de na oba noska pa en u kranj.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 Je en padel s pručke in se ubilko je obešal zavese v 13. nadstropju ja sej.. tko nekak glih. ja skoz jih mam.. maram te pajkovce pa kuscarcke.ne pa tud vesh pa netopirjev oz. letece zadeve me iritirajo! :OO!:drugac pa so mi recimo tud kache vsec. no OK, ce bi srecala kosmatega pajka, vecjega kot je moja dlan, je mozno, da bi mi blo mal nelagodno.sam lohk pa tud da ne.se kar pogovarjam, brez heca. pa me kar gledajo. pa si predstavljam, kako me mora vidt, ce sploh, xxx krat povecan obraz tik pred njihovim. ma ful mam rada zivali, vse se zmenim. razen varana bi se ustrasla, k je tak krut pa tak...drugac pa sem vadla v morju, kako bi blo, ce bi bil morski pes okol mene. pa se nc ne bojim.se clo z namenom pa tko da se mal spodbujam v strah, nalasc, sem dol gledala v one alge pa temnomodro ono vse v morju.. pa nc. pac me ni strah.se medveda pravim da se ne bi ustrasla.sam mogoce bi se ga. k zivali blazno cutjo.tko tud te veshe in vse to po mojem kar zacutjo da se vsa najezhim (k je v bistvu cist telesna reakcija, k je skor ne mroem kontrolirat), in tocn name pol pikirajo! :xx!: metuljcek se mi je pa pustil pobozat.vem ja, da se tega ne sme delat.. sem cist lahceno s konico prsta, glih tok da sem ga.. pa ni blo videt, da bi mel kake probleme.tud martincka sem pobozala po glavcki pa se jabuk sem mu dala za poliznit. in ga je.pa se moj prst. ne vem pa ce bi pobozala skorpijona. utrgana sem dost,. un na morju, k je zadnji dan prisel pozdravt, je bil tok lusten, kake 3.5 al 4 cm velik, vendar tanjsi, ne grozen.. ampak je pa gor dvigoval klescke, kao stimal jih za obrambo al napad al kaj, kao ves bojevit, v bistvu pa tak picek majhen. ne vem, no... se os se ne bojim, k itak pridejo sam pit. jim pustim luzico za pit, zivimo vedno v sozitju. aja, k pa pride semle 5 centimetrski srsen (dostkrat so tle), mi pa ni prijetno: prvic zuji, drugic pa ce te ta pic, ni glih kul.pa znajo bit dost napadalni. mah o tem lohk nakladam ves dan. (*aja tist pajke na poti na morje, blazoten, ni bla crna vdova. k je bil crn. - sem nasla na netu, ne pa tud tega, 'mojega', tko da ne vem, kaj je bil za en, ampak bil je velik kakih 4, 5 cm -tezko presodim, k je bil kake 3m oddaljen, v zhbunju-, precej debel, crn z belim - kot kriz, zato pa sem tud misla da je crna vdova) ~ aakhut?fousija pac.men se glih zato sploh nc in nikamor ne da.namest da bi skup drzal pa vse, so pa stalno neke frke pa zdrahe.otroski vrtec.skodA. ma nou me... kaj bom jaz tam gobcala, k nimam zveze z nicimer... taprava bom tam se pomembno delala.vseen pa mi ni, jasn.sej je jalla najboljsi plejs tam, pa se ostali majo zdaj kar vsi neke vstopnine, za vsak miini event.jaz itak skor sam se v jalo hodim.dibr se zmente mogoc kej zvecer uletim, ce nou prevroce pa ce nom dol popadala. pa upam da se ti prst pocajta cimprej! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Boh pomagi, pajki. :OO!: Prec zamenjam za cel trop vešč. Tok sm zaspana, da bi šla kr damu spat. Ne vem, kaj mi je. Se bom dons spokala ob 8h, če bo šlo. Lena sm, k fux. Jst tud zanč sršena vidla....beeeeeed, 5 cm...a je to normaln? A so bli zmer tolk velki al se mi sa zdi, da so zmutiral? K to je taka mrga, da če te dobi...gotov si. Čebel pa os se tud ne bojim. Čebelo clo na prst dam, pa jo spustim vn, če v sobo prleti, pa ne zna vn. Pajka pa ne bi od bliz gledala, pa da mi plača...fej cici fuj. :xx!: Spat bi šlaaaaaaaaaaaaaa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 Boh pomagi, pajki. :OO!: Prec zamenjam za cel trop vešč. :D ja sem tud jaz razmisljala, od kdaj da so tok blazotni? in tud to, ce so kar mutiral al kej (srshensoni)!ja, cebel itak tud ne.se onega tacrnega darth vaderja na morju se nisem, pa je blazoten pa zuji pa ves crn, strahoten, sam je bil kot nek cmrlj al kej, pa iz rozc pije, tko da se mi je zazdel posrecen, vcas sem se jih pa ful bala.a ves un tak nek hrosc, s crnim oklepom?jaz mu pravim darth vader. vcas smo pa enim takim rekli *domiclji*. na cresu k smo bli.. pa so zujili tile.. pa se je Bozo hecal pa rekel, da kwa so za eni Breclji.pa smo mi rekl: pa Domiclji.no pol smo jim pa kar Domiclji rekl. :D aja kako kaj?pekotine pa to? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 :OO!: :icon15: pomoje da bom kmal rabu kšno pomoč pr slovnci. a te loh os-nem? če bo treba sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 :D ja sem tud jaz razmisljala, od kdaj da so tok blazotni? in tud to, ce so kar mutiral al kej (srshensoni)!ja, cebel itak tud ne.se onega tacrnega darth vaderja na morju se nisem, pa je blazoten pa zuji pa ves crn, strahoten, sam je bil kot nek cmrlj al kej, pa iz rozc pije, tko da se mi je zazdel posrecen, vcas sem jih pa ful bala.a ves un tak nek hrosc, s crnim oklepom?jaz mu pravim darth vader. vcas smo pa enim takim rekli *domiclji*. na cresu k smo bli.. pa so zujili tile.. pa se je Bozo hecal pa rekel, da kwa so za eni Breclji.pa smo mi rekl: pa Domiclji.no pol smo jim pa kar Domiclji rekl. :D aja kako kaj?pekotine pa to? Po mojem kebre mislš. Sam, uni so rjavi. Ja, pa tud opasni...sicer ti nč ne nardijo, ampak se nekam z veseljem v buče zaletavajo, pa se v lase zapletejo...k mini netopirji. Am, ja, še zmer rdeča, peče vse, sam, je za zdržat, pa na boljš gre...mogla bi se skoz mazat, pa kle v službi glih ne morm. K pridem dam, bom spet. Fajn je, k me med spanjem nč ne iritira, no, mjčkn me je ponoč. Ampak se ne dam. Pa ne vem, kako sm lohk tok tumasta, no, k me čist vsak let opeče...da si ne dam dopovedat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts