Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 ja ja to, tile, to so bli Domiclji! Kebri? :D v glavnem eni znani. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 komot sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 metuljcek se mi je pa pustil pobozat.vem ja, da se tega ne sme delat.. sem cist lahceno s konico prsta, glih tok da sem ga.. pa ni blo videt, da bi mel kake probleme.tud martincka sem pobozala po glavcki pa se jabuk sem mu dala za poliznit. in ga je.pa se moj prst. x COOL.meni in moji ljubezni se je pa za 1.maj zgodila dobra scena k nisva mogla vrjet sva ob soci sedela in mocila mal stopala v rekci,pa je prplavala ena postrv in se ustavila kr pr nama.pustila se je bozati ,neverjetno!!! skoraj pol ure sva jo je on bozal in kr ni hotela stran,jst sm jo clo snemala z digitalcem za dokaz,da ne bo kdo reku ,da sva kake gobe zrla no in ribca je kr frajerka uzhivala...svasta,res vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 COOL. no in ribca je kr frajerka uzhivala...svasta,res seveda k je gobice žrla sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 ahhh Na žalost zbudil iz prelepih sanj, kjer me je ljubljena oseba objemala, poljubljala... Zdaj pijem kafe, pa tukaj pišem kaj se mi bo danes delalo Ok, zaj še spijem kafe, pa grem na en čik, potem se grem oblačit pa pripravljat na razgovor za službo (psihiatrična me vabi na razgovor za službo ), no potem se moram še it včlanit v študentski servis in v primeru če bodo me hoteli nest napotnico v bolnišnico, potem pridem domov, in grem delat plane za ju3 - grem namreč v Maribor nest nekaj na mojo šolo, ker sem ostal 1 knjigo dolžan (prokleta matematika :xx!: ), potem pa se ustavim na Ptuju kjer grema z kolegico verjetno v en noro dober kafič, z odlično dance/trance/techno/HC glasbo , potem pa verjetno domov ..... sanjat Lp Kako ti je fajn. Izkoristi do koooncaaaaa! Eh, jaz tudi čakam, da me pokličejo za en job, pa komaj stojim, še nič nisem jedla in se mi več ne da ... Čakat na razgovor. Bom šla kar domov si skuhat basmati in ležat. Jutri pa domov. Bi kr ostala do jeseni, vsaj v hladu in zelenju bi bila. Ljkubljana mi grozno najeda in vedno slabše prenašam vročino! Pa tudi folk mi gre na živce. Kaj če bi si julija našla kar en job doma? Pa klinc gleda Laibach? V študentu je tečno za popizdit ... Edino včeraj sem čisto slučajno uletela v en apartma k enim Štajercem in jim pomagala nest ene stvari v 4. štuk .... En je prinesel mačka, takega micenega tigra, bo v azilu par dni ... In pol smo sedeli na balkonu, kot bi bili na morju, en je špilal kitaro, ostali smo božali tigra. Slučajno sem spoznala sošolca in mi je "zagnjavil" s Hessejevo poezijo. Danes baje dobim nek dolg nazaj (denar). Ko bi vsaj. Nujno! Tako dolgo bom težila, da bo izgubil živce, da mi bo sam zato, da se me bo rešil, vrnil denar. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 Cigichka!!!! :eek:a dej! to pa JE! nad, sej komaj verjamem tud jaz, ja kul k si fotknila. noro! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 mater kwa se mi je zdajle zgodil! namrec: na balkonu mam na vratih eno tako zavesco.. leseno oz. iz bambusa al cesa.. no in k tok piha, ze vse leto totalno ropotajo ti trakci leseni po shipi od balkonskih vrat... sem jo zavezala, da ne buta, pol pa se bolj glasno, kadar je tak veter kot zdaj.skratka, nevzdrzno, pa ne sam zame, mam slabo vest tud zarad sosedov. ce bi jaz bla svoj sosed, bi se fejst klela (ce se slis).v glavnem, dons mam po 1 letu dost, se odlocim, da odsraufam celo to zavesco dol.je bla pa tok svinjsk trdno pritrjena z dvemi sraufi, da mi je enga ratal, druzga pa ne in je vse viselo in sem morala z levo roko pa postran, k nisem mogla zraven pridt..v glavnem, sem se 5x udarla, 2x grdo uscipnila z onim orodjem (k so sraufcigri gor), se matrala in matrala in ck! mi prileti v oko OPILK!!!! od zeblja al pa od sraufcigra! :OO!:sem upala, da je les od podboja, sla gledat uch, pa je prav kovinskega nekaj blo not... in sem si ven dajala s palichko in mi je ratal, sam mam pa krvav uch oz. poceno zilo al kaj... mislim! zdej me pa se nekaj praska, pa ne vem a je se kaksna, al je sam k je pac mal ranjeno... aja drugac sem pa to delala na balkonu, kjer sem stala na lojtri. ful nevarno v glavnem... sam za dol past, ne pomislis da se ti bo taka bedasta nezgoda zgodila! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Cigichka!!!! :eek:a dej! to pa JE! nad, sej komaj verjamem tud jaz, ja kul k si fotknila. noro! bom probala filmcek zrihtat tle gor ,da boste vidli.res tud midva nisva mogla verjet.in tud pol ,ko sva jo pr mir pustila in sla mal bolj naprej ob strugi...je kr vshtric z nama plavala ,pa se priblizhevala.parkrat vmes je se neki zafleshirala in neki cofotala in divjala,pol pa spet nazaj na bozhanje ocitno jo je zhe neki vleklo k nama... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 čau folk:)odpisala en izpit, na strojni, ker naš faks prenavljajo se sprašujem a folk nič ne bere in gleda okol sebe.. ob 12h nas je blo namreč 5 v učilnici... čez 20 minut jih je prišlo še 60... kao niso vedeli.. pa se že en mesec govori o tem, da bodo drugje izpiti, obvestila so na netu, na faksu, vsepovsod drugač je blo fajn, upam da bo pol pa šibala za bežigrad, pozabla včer mobitel tlele in bla čist boga cel dan pol pa itak ugotovim, da mam en sam zgrešen klic sam itak je najbolj fora zarad ure, ne nosim več zapestne in brez mobija pol 'nimam časa'.. ful piha.. grem na shoping mal.. a mate kako idejo za učinkovito loščilo za parket? da mal vse tiste praske, ki smo jih naredili zdaj, zbrišem... živalce men se je včer tko luštno zdel, ko je lubi eni napol vešči napol komarju (ful smešn zgledala, črno bela, dolge tace, čist ozka krila..) razlagal, da naj gre ven, ker ma sveže prebarvane stene in je ne bo razpacal gor sva jo pol v hodnik odpihnila.. maček je mel psa za družbo celo noč.. zjutraj, ko je šel pes na sprehod, sem jih pa slišala.. 10 minut je mijavkal name in se pritoževal kaj mu grem to naredit še en izpit v petek pol pa na barko za en teden.. me prav zanima kako bo to zgledal.. mal si ne predstavljam, s tremi ljudmi en teden na placu, velikem kot moja kuhinja.. jao, Marsa upam, da bo ok z učem WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 ma sej najprej se sploh nisem upala pogledat. se kr ustrasla mal....zdej me pa pece mal pa drazhi, ampak se mi zdi, da ni nc vec not.kako so to prsraufal, da sem sraufciger zlomila oz. se je delcic odluscil!!! thanx, saj bom mal splahnila z blago fiziolosko. sem jih pa slišala.. 10 minut je mijavkal name in se pritoževal kaj mu grem to naredit Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 mater kwa se mi je zdajle zgodil! namrec: na balkonu mam na vratih eno tako zavesco.. leseno oz. iz bambusa al cesa.. no in k tok piha, ze vse leto totalno ropotajo ti trakci leseni po shipi od balkonskih vrat... sem jo zavezala, da ne buta, pol pa se bolj glasno, kadar je tak veter kot zdaj.skratka, nevzdrzno, pa ne sam zame, mam slabo vest tud zarad sosedov. ce bi jaz bla svoj sosed, bi se fejst klela (ce se slis).v glavnem, dons mam po 1 letu dost, se odlocim, da odsraufam celo to zavesco dol.je bla pa tok svinjsk trdno pritrjena z dvemi sraufi, da mi je enga ratal odsraufat, druzga pa ne in je vse viselo in sem morala z levo roko pa s strani, k nisem mogla zraven pridt, in nisem mogla z mocjo pa natancno, pa ni pa ni slo.v glavnem, sem se 5x udarla, 2x grdo uscipnila z onim orodjem (k so sraufcigri gor), se matrala in matrala in ck! mi prileti v oko OPILK!!!! od zeblja al pa od sraufcigra! :OO!:sem upala, da je les od podboja, sla gledat uch, pa je prav kovinskega nekaj blo not... in sem si ven dajala s palichko in mi je ratal, sam mam pa krvav uch oz. poceno zilo al kaj... mislim! zdej me pa se nekaj praska, pa ne vem a je se kaksna, al je sam tko drazheche k je pac mal ranjeno... aja drugac sem pa to delala na balkonu, kjer sem stala na lojtri. ful nevarno v glavnem... sam za dol past, ne pomislis da se ti bo taka bedasta nezgoda zgodila! uuuu šiiittt...zdravlenje po metodi isto z istim izjemoma odsvetujem...a nej te rajš hitr mal u jok spravm, pa da se mal opere?pol pa preventivno še ... sej na vem kuko se reče, pa da ti očke mal izstopijo...pa fleksarco zalaufat, da se očke spet mal zaiskrijo...pol pa sam še lubčka kr na obe očki pa spančkat do dopusta sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 :OO!: Marsa ... Joj, upam, da je vse ok z učkom. K vem, kok mene mot sam, če mam kako pikco v leči, kaj šele opilk... Popih, pa fajn splakuj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 thanx za skrb! sm ze zavrela vodo za fizio. pocakam da se mal shladi.sej mal so se mi zasolzile pa spucale se mi zdi, je mal boljs.me je kar panika mal zagrabla (k sicer nisem niti mal panik) in sem kar s svinjskimi rokami hitela ven dajat, kao da se cimprej zlosam tujka, preden se kam bolj not al pa gor zarola (k je bil na belocnici).sej v bistvu ni opilk, pac pa.. odkrushek... je mel recimo sam kak milimeter al pa kej... pa mal slabs vidm zdej na ta uch, sam lohk da sem se pa tud mal ufurala. *ne ni glih klin s klinom za se it, v tem primeru, janko. **v jok je pa mene tezko spravt. velik prej se me lohk v smeh. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ne, sej bo ok, zdej je bil to šok za oko, pa k si bezala, ampak se bo spedenal čez dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 ja ja, sej je blo ze takoj jasn, da je vse kul. a ves un k sam tko mikro uch odpres - ce kao sploh se vids. samo pac.... k je glih uch, pa ustras se mal clowk. pa tud mal zamisli. kok je hitr lohk kej... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 vem, sem jih ze skor vzljubila. ne ne, ni mi sploh odvraten!!! vse je kul, sam nej bo pr mir. tko k vesha. drugac so pa cist lustni, no sam mal grozni.men je ze v sobo priletel (7. stuk, se pr mami) pa ZA POSTLO padu!!!!! :OO!:da sem se dve let cvikala, da je za postlo nekje. je pa fajn, k so zdaj te oddaje razne po tv, pa dobis mal vpogleda, kot pravis, jih zacnes drugac gledat.tko so ene kazal, k so se kach blazotno bal. pa so pol k enmu hodil, k je mel kace. ful dobr, dbest oddaja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 bom probala filmcek zrihtat tle gor ,da boste vidli.res tud midva nisva mogla verjet.in tud pol ,ko sva jo pr mir pustila in sla mal bolj naprej ob strugi...je kr vshtric z nama plavala ,pa se priblizhevala.parkrat vmes je se neki zafleshirala in neki cofotala in divjala,pol pa spet nazaj na bozhanje ocitno jo je zhe neki vleklo k nama... kul, dej gor! ja, sej okol mene jate rib plavajo, sem se ufurala, da so ene in iste.. kao, prjatlce pa to.... sam nisem pa jih bozala recimo. upam da bo ......... pol pa na barko za en teden.. me prav zanima kako bo to zgledal.. mal si ne predstavljam, s tremi ljudmi en teden na placu, velikem kot moja kuhinja..jaz tud upam da bo! sej bo! dbest, ves kok se bos mela dobr!ma kaj te zdej to skrbi, bo ze dbest, vcas jih je se vec gor, ce se ne bi razumel dobr, itak ne bi sli skup, pa ti si prilagodljiva in nc problematicna, tko da mislim, da ti ne bo problem. ce se lohk z mackom kamorkoli rolas, ni vrag, da se nous tud z ljudmi razumela. haha! najboljs da grem kar spat. sem si namazala brazgotino na kolenu (od onega kraterja lani, k se mi je vse vnel in se mi grdo pozna pa se mazem z eno zhavbo), pol pa ful pazim da si ne odmazhem dol.. pa mam tko cudn nogo in sem z vso silo brcnila v oster rob od mize, direkt med sredinc in prstanc na nogi, ful grdo!tko da, boljs da sem cist pr mir dons. drugac pa vidm, da v glavnem sam jaz cvekam tle dons, tko da se bom odrolala dol oz. se kak plac pustila v dnevniku se za koga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 dobr oprav behy! pa fajn se mej! (pa motjo me te fluorescentne crke, mi zabije v oci, k hocem prebrat..no sam tok da ves. ce se ti recimo nad gre, da glih jaz berem, ti pac povem, da zlo tezko. )Sem opravil dobil službo, 2 meseca na ženske oddelku ooo kaki zegn mam So jih 15 sprejel, tak da očitno rabijo, pa 150 jih že imajo redno zapsolenih Ja Marsa, Behy sije v barvah (po novem). Kaj je boljše? Bit nek darker, da se res vsem zagabiš (razen ostalim darkerjem) ali bi rejver in siješ v barvah kot npr. Alya? Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 Car!!! Hudo! Cestitke!! ja ta kolorchek je ful boljs (men)!! thanx k si uposteval! (vis zdej bi se tezje brala ono fluorescenco, k mam bogi uch) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 marsa ti maš pa srečo en popih da bo učka bolš xrosex There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Car!!! Hudo! Cestitke!! ja ta kolorchek je ful boljs (men)!! thanx k si uposteval! (vis zdej bi se tezje brala ono fluorescenco, k mam bogi uch)Jaaa, tenkju Ja, ni problema Sej žive barve po novem uporabljam svetlo modra je tudi živa Ja, sej tebe morm upoštevat, ti si admin, če se teb zamerim me lahko z enim pritskom na knof zbrišeš jebote aja, en kiss na uč, da bo boljš Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 kurc pa teli rekordičlouk hoče mal ircat... pa nker nibenga usake pou ure ene dve rošce prletita, to j pa tut usepa če marsa neb z učom na šrauf skočila, pa še tega neb blo jes grem na en pir.fajn se mejmo sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 mačkona ni več, za job me ne pokličejo, keš mogoče dobim jutri. grem zalit s kavo to žalost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 mačkona ni več, za job me ne pokličejo, keš mogoče dobim jutri. grem zalit s kavo to žalost. Haha, a ti se tudi s kavo zadevaš v depresiji kot jaz? Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 mačkona ni več, za job me ne pokličejo, keš mogoče dobim jutri. grem zalit s kavo to žalost. bedna ena od 103 stvari, zakwa te obrajtam je... da mi daš mir pa učer se je od prjatla mat u karambolu fertiggemacht rihtalasej nč, sam kitke mi je pletla pa pogovarjala sva se sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts