Todika 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 preživela ctg, čeprov sem bla ziher da ne bom :xx!: od 8ih pa do 12ih skor sem tam v bolnici visela, pa to popizdiš.....sem bla ziher, da če nam rodila, me bo pa kap no, zdej mam drug teden spet, mi je kr hudo......drugače sem vredu, kaj pa čem, mal mam cmok v grlu ko spomnem, da pa dejansko max 14 dni še me kr malo panika hvata mala je tudi ok, spet se je zdravnica začudla, da kok je mjčkena druge ni rekla nič, klinac so tele bolnce in gužve, te kr skenslajo in nič ti ne povejo :xx!: zdajle se bašem s keksi, pa tega otroka probam prepričat, da ni glih fajn ko mi kolena tišči ven čez trebuh grem vas probat mal prebrat, kolkr se mi bo dalo sploh čisto sem aut, pojma nimam kaj vam dogaja....... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 preživela ctg, čeprov sem bla ziher da ne bom :xx!: od 8ih pa do 12ih skor sem tam v bolnici visela, pa to popizdiš.....sem bla ziher, da če nam rodila, me bo pa kap no, zdej mam drug teden spet, mi je kr hudo......drugače sem vredu, kaj pa čem, mal mam cmok v grlu ko spomnem, da pa dejansko max 14 dni še me kr malo panika hvata mala je tudi ok, spet se je zdravnica začudla, da kok je mjčkena druge ni rekla nič, klinac so tele bolnce in gužve, te kr skenslajo in nič ti ne povejo :xx!: zdajle se bašem s keksi, pa tega otroka probam prepričat, da ni glih fajn ko mi kolena tišči ven čez trebuh grem vas probat mal prebrat, kolkr se mi bo dalo sploh čisto sem aut, pojma nimam kaj vam dogaja....... teb pa res ne rabm nč rečt...loh ti sam povem...use bo u redu ampak ne se pol neki duvat...nism reku, da bom previju sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Todi. Veš kok bo hit 2 tedna mim...ko šus. Še mal, pa bomo ujčkal tamalu. Jst pa že delam. Sm mela včer plan ob 9h spat it, pa me je hudič v girly-jini podobi zapeljal, da sm se šla ob 9h k njej s sacherco basat in še celo prespala sm. Res mi je blo hudo in težko. Ampak dons grem pa res ob 9h. Izklopm telefon, messenger, da me neb slučajno kdo klicu! Ej, sreda je že....še mal, pa bo petek....rdeča sm pa še vedno, ko rak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Dobro jutro ... al pa dober dan kolk se je fajn tkole zbujat mala je tudi ok, spet se je zdravnica začudla, da kok je mjčkena druge ni rekla nič, klinac so tele bolnce in gužve, te kr skenslajo in nič ti ne povejo :xx!:fajn, da je vse ok drugač je pa moji sestrični tud zdravnica skoz jamrala, kolk je otroček mejčkn ... zdej je pa en teden pred rokom rodila 3g težko punčaro tko da pomoje ni za skrbet How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Pogrešanje me moti. Kolk hitro se jst navežem na ljudi. Dammit. Mene itak vsi pogrešajo, tko da ... U, še pikce sm prov nardila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 jst sn pa tak svetovni gupi....včer preselila žabice iz terase in vse še nerazvite paglavce v ribnik.... čist so bli v šoku....žabice so kr lebdele...... in danes se sama isto počutim....so me vrgli v ribnik, res da je fajn, sam kr ne vem kaj bi...kr lebdim *** drgač pa pa popihe na prstke pa učke pa bušije..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 IIi, Lia, vi tud paglavce gojite jaz sem to vsako leto, male žabice pol spuščala nazaj v graben kok je pa to prisrčno bitje, 1 cm velika žabica, joooj, komi čakam, da bom mela otroke, da se bom spet to šla Todi, fajn da si še živa sam mora bit kar kriza zdajle, v tej vročini no ja, še mejčkn, pol se pa začne veselje Marsa, vidim da si že zrihtala uč.. mah sej me ne skrbi tole za barko, sam mal se hecava s tipom.. ko kao še od njega zbežim vsak teden, pa mava mal večji plc na razpolago saj sem rekla, da ni panike.. ta mal rešilni čoln, 20m špage, pa se spravim lepo knjigico brat ma ja, po moje bo kul.. ker itak je tale parček, ki gre še zraven, čist fajn kolesart sem neki začela včer mi je spet kar kolo pripeljal ven iz garaže in gremo.. mal do mesta, na sladoled zvečer.. pa mraz je blo pa nove omarce v kuhinji sem naredila namazala jih z enim loščilom, je kar pobarval vse praskice in luknje, so ful lepe zdaj nič, sem se prišl domov učit.. še v petek enga, pol pa konec do septembra.. in skor čist sem se že odločila, da si pustim kakega in ponavljam letnik, rabim mal pavze, ker čist nič z veseljem več ne hodim na faks.. bom se v vrtec spravla za eno leto al pa svoj biznis se končno spravla uredit.. mal spremembe rabim... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Sem opravil dobil službo, 2 meseca na ženske oddelku ooo kaki zegn mam So jih 15 sprejel, tak da očitno rabijo, pa 150 jih že imajo redno zapsolenih Ja Marsa, Behy sije v barvah (po novem). Kaj je boljše? Bit nek darker, da se res vsem zagabiš (razen ostalim darkerjem) ali bi rejver in siješ v barvah kot npr. Alya? Uuuuu, bravo! Služba in pol! Saj ni važno, a si darker, a si raver, najbolje se otresti vseh etiket in poimenovanj ... Včasih sem ljubila črno, zdaj zame skoraj več ne obstaja. Zamenjala sem jo za čokoladno rjavo ... Obožujem pa modro v vseh možnih odtenkih, zeleno (strupeno, olivno, stekleno, pistacija ...), roza (nežno in barvo fuksije), rumeno . Tudi belo na hipe in rdečo. črne pa več ne bom kupovala. Niti mi ne paše. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2007 en popih da bo učka bolševo ful je pomagal, je ze cist OK. Ja, sej tebe morm upoštevat, ti si admin, če se teb zamerim me lahko z enim pritskom na knof zbrišeš jebote ja sej, le pazi! pa če marsa neb z učom na šrauf skočila, pa še tega neb blo ja sej vcer so ble cele strani mene tule. v bistvu se dobr, a ne, da "sem na srauf skocila" mačkona ni več, za job me ne pokličejo, keš mogoče dobim jutri.sej mogoc bo pa dons! preživela ctg.........drugače sem vredu, kaj pa čem, mal mam cmok v grlu ko spomnem, da pa dejansko max 14 dni še ....glej jo, super da vse poteka po planu! drzi se, vse bo OK! pa me je hudič v girly-jini podobi zapeljal, da sm se šla ob 9h k njej s sacherco basat in še celo prespala sm.fajn! a se vendo si rdeca? popih!! rpincipa a tko, bolecine mas? boga. upam da cimprej minejo.a na zivce ti gre, k pogresas? ja pol pa ne pogresat, ne, cist simpl! in danes se sama isto počutim....so me vrgli v ribnik, res da je fajn, sam kr ne vem kaj bi...kr lebdimjaz tud. sam da mene ni treba metat, kar sama skocim in to direktnega. na glavo seveda.al pa na uch! "svetovni gupy". sem rekla, da ni panike.. ta mal rešilni čoln, 20m špage, pa se spravim lepo knjigico brat kao da ne bo prevec "skupy". uzivaj! xrosex Zamenjala sem jo za čokoladno rjavo ...bravo, po mojem ti ultra pase! no tko.men se tud hecn dogaja.no mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 se učim, ja treba izkoristit, da LN dela brez težav in blog pišem še mal pa bom prišla do unga dela iz Portugalske, ki še ni bil objavljen.. mam v papirnatem dnevniku kok je pa lepo spomine obujat pa glih včer dobila mail od Fidela, unga mojga cimra iz Madrida.. da me pogrešata s punco pa kdaj se kej oglasim.. hja, ni v planu, sam lahk bi pa začela planirat nič, grem zdaj res mal zapiske pogledat ... (heh, Misty, men je oproščeno tole s ne/stičnimi pikcami, ker itak delam dvopičje, ne tropičje ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Todika Drži se punca, saj se da prestat, takrat sem isto rekla v stilu Uh,zdaj pa bi kar šla namesto tebe tja!!, pa nisem imelaneki expressuper porod, ampak se splača vse to res!! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 so me vrgli v ribnik, res da je fajn, sam kr ne vem kaj bi...kr lebdim***pička... neh flojde kopirat sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 točno! lušna stara pesmica Wish you were here? so, so you think you can tellheaven from hell,blue skies from pain,can you tell a green fieldfrom a cold steel railso you think you can tell we re just two lost souls swimming in a fish...year after year ...and what we found:same old fearsNekak tak gre, jali? Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 morgen.... forum na metelkovi minil brez strashnih pretresou.... itaQvse sicer hudo moti celopoletna odprtost jalla-jalle.... x:Dx de o "zasluzhku" sploh ne govorimo.... :o|o: so pa druzhno ugotovil, de je pa edin klub k ma res program.... x:Dx heheskratka....tresla se je gora.....rodil se ni niti mish.... drgach pa jst mal slabe volje....palec me she vedno hoche jebat.... :xx!: ampak se mu zaenkrat she ne dam.... kaj bo pa prinesel chas (ki ga sicer ni) se pa she ne ve.... zlomk...tralala777 -ou na oba noska pe eden v kranj... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 zlomk en popih na palec There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 zlomk en popih na palec dej ti men popih na kej druzga.... x:px palchek bo zhe potrpel.... :vio: zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 No, evo, počas se umirja koža...čeprov je še vedno rdeča, ampak ne boli več, pa ne peče...je vzdržno. Jutr bom mende že lohk modrc gor dala. Kok je šel pa ta teden hitr mim...jutr je že kr petk, no...pa vsak dan sm delala...uf. Upam, da bo v soboto lep vreme, k grem spet za 1 dan na morje...razn, če bo dež. Sm pogledala napoved, delno jasno, temperatura do nekje 25...krasno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2007 Hojladrija mesarija! sem bla ze pridna, med drugim telovadla pa zajtrk jedla! drugac pa vcer mela obisk, bila frenda, k je k men prisla, da ji jaz voscim za 40-ko. in sva se meli prav lustn. ona je tok kul do mene, skrbna, vedno mi nekaj nosi in to, tko da sem hepi, k sem ji dala dve sliki svoji... k sta v bistvu v paru najboljsi oz. najbolj sede obema, da sta skup. pa se ene malenkosti...sej je pa tud ona men prnesla neki (si ni mogla kej ), namrec: bele hlace za pop* shus!!!! k cist shizim, k mi sicer bela barva ne pase, sam hlac pa ja! valjda k ni direkt pod faco pa kozho, ce je nekaj vmes, da jo preseka (belino) pa je kul.dbest! koncno jih mam (spet po xx letih), bele kul hlace. dons sem pa tud z eno kul osebico zmenjena, pa morm cimprej postimat, kar mam za narest, da bom mirna.ampak itak sem sele kasnej zmenjena. Mystica, v bistvu sem se pohecala, ces, kako pr drugih prec opazim, k sicer je tole bolj *moja domena*..... teli rpeci pa rpedvsemi. Mine? torej se ni? ves kaj, je vreme tud tako pa fullmoon, tko da cudnega ni nc, ce druzga ne, bo pol po scipu minil, najbrz.vec pij, da pomagas k ciscenju, ki zdaj ni najboljse. Pikica, kok cajta je trajal!! no glavn da je boljs, uzivaj na morji! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2007 ja pit pa MORS!!! sej (predvidevam da gre za revmaticne, k omenjas bolecine) je to v bistvu najbolj pomembno... nimas 'pretoka', zato ni gibljiosti sklepov oz. hrbtenice.. tud.skratka, nujno pit!zakaj si ne omislis ene kure z limoninim sokom na tesce?pa se za svasta je, ne sam za to, jaz sem to leta furala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2007 ma sej ga ful razredcis! se tok zelodcno obcutljiv folk je lohk to fural.... nas je ful to pil eno obdobje (pa nimajo vsi mojega zelodca, k lohk svasta jem, ob vsakem casu, v vseh moznih kombinacijah)....ja, jaz tud nekaj casa sploh nisem pila. tud zdaj premal.sam k telovadm, sem avtomaticno bolj zejna.v bistvu vcas zacnem telovadit zato, da vec pijem in da dobim mal apetita.k eni telovadjo, da shujsajo, jaz pa se v bistvu zredim. k ful jem pol. vcas je tud lenoba. mors vstat, pa se ti ne da, pa kar zanemaris to... zato je mroda koristno imet v eni flashki nastiman, kar skoz pri seb, pa ga mal cukas tko skoz... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 točno! lušna stara pesmica Wish you were here? so, so you think you can tellheaven from hell,blue skies from pain,can you tell a green fieldfrom a cold steel railso you think you can tell we re just two lost souls swimming in a fish...year after year ...and what we found:same old fearsNekak tak gre, jali? bravo mala sam to ni luštna stara pesmca ampak ewergrin pa stori of maj lajf sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 Oj mi je lepo zdaj!!!!od včeraj popoldne vseeee šlo narobe in sem šele sedaj prišla k sebi,zdaj pa da nekdo reče mi bravo,in glihkar šofer rešilca se zahvalil za vse infotekončno šla morala bolj gor!!saj bo, še jutri preguramo in vikend Janko lep dan želim, tak ki bo ratal evergreen enfajnspomin Uživajteeee vsičaubau joj mamtežkoglavoševednopačetoniodlunepolnesmotanosamoletanjeinskrbi,patakbienkafezajpasau! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2007 Oj mi je lepo zdaj!!!! fajn!(*pa se fajn k te je zdej spet mal vec vidt! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 ku ku Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2007 kuku tu ju tu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts